80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman yarebbim neydi o kız öyle devanası gibi çok iiii oldu ama herkese vırt vırt konuşuodu

tüh beaaaaaa bitti yaa tekrarını izliycem bi izleyemedim bu programı yarın 40 -44 bedenler için sihirli ne var öğrencez

teşekkür ederim canım

yok yok böyle iyi ya ben kuru kemik sevmiyorum dünde arkadaşlarımla işte toplandık böylede beni hep okul kıyafetleriyle gördüklerinden ay sen ne kadar zayıfmışsın diyolar bi 4 kilo daha vercem dediğimde üstüme çullancaklardı sakın sakın diye ama kararlıyım haziranda 63 kilo olmalıyım mutlaka

çok teşekkür ederim deniz abla

hadi ya sevindim derya abla umarım artı çıkmazsın yarından sonra

günaydin kizlar nasilsiniz?

ya benim üc gündür hic istahim yok zorla yemek yiyorum hic canim istemiyo

üc günde 2 kilo birden gitti kaslar mi eriyo acaba ama yemeye calsiyorum meyve sebze falan yiyorum vitaminleri alim diye :44:

kastan gider ama yemen lazım neden iştahsızsın hastamısın geçmiş olsun canım

günaydın kızlar buhafta kursu ektim evdeyim

iyi yapmışsın okul gibi zorunlu değil nede olsa

ay çok kötü allah korusun başınız saolsun süreyya abla bende böyle gencim ya korkuyorum böyle şeylerden asla ailemin yanında ayrılmam valla neler varya gerçi böyle caniliklerin genci yaşlısı orta yaşlısı kalmadı ya bu insanların psikolojisi bozuk acilen bulunmalı

kızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum

tebrik ederim canım başarının büyüğü küçüğü olmaz yeterki devamı gelsin

şükürki artık kalmadı saol canım

merhaba geçmişi okumadım
bana herşey yakışırı izliyorum
1.77 boy 98 kilo biri yarışıyor
izleyin derim

kanal d

bende izledim ama kadını beğenmedim çok barışık kilolarıyla bu kadarı olmamalı kilo vermesi lazım bi 20 kilo

Son düzenleme:

Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin. nasıl bir zihniyettir bunu yapan kesinlikle insan olamaz

ben oraya yakınım canım hemen alıym sana

aneeeeemmmmm
teşekkür ederim canım yaa
çok beğendim
nisan ortası kayseride düğün var
öyle diz üstü, omuz kısmı tül, dantel, hafif paletli olabilir
şık ve tarz bir elbise istiyorum da 50yi duyunca
bi kalktım oturdum yerimden
izmirde çok pahalı o tarz elbiseler :78::78::78::78:

bi başın saolsun muhabbeti var
neler oluyor kızlar
ben bi geçmişi okuyum geleyim :26:

hoşbulduk canım,ıyı dıleklerın ıcınde tesekkur ederım. 1.5aydır hıc kg gıtmedı bende artık bıseyler yapmalıyım dıyorum :))

merhaba kararını kutlarım canım boyun kaç ki 78 e ne kalmış :)

boyum 168cm aslında ıdeasl kılom 62 ama ben bı dogum oncesıne doneyımde sonrasını verecemm

kizlar su ayakabiyi cok begendim....her magazaya gidisimde beni bekliyor duruyor öyle .özel günler icin almak istiyorum nasil sizce Peeptoe - Schuhe - Damen - Deichmann
çok güzel çok şık bir ayakkabı bence ancaaaakk sanırım bu süvet deri olsa çok daha şık ve kullanışlı olur sanırım...
ayyy çok üzüldüm canımibaşınız saolsun çok fena ,izlerim mügeyi de arasıra bugün hiçbişeye bakamadım işlerim vardı..:2:

ayy canım bakamadım bugünde gene neysem yarına inşallahhh

izlem

kız feryalde bile oturunca göbek katlanmıyormuş,senini üstün feryalden daha ince daha zayıf sende nasıl katlanıyor yaaaa....ordan dana ne vercen kuşum tabi görmeden de yorum yapmak yanlış ama feryal senden daha kalın üst olarak o bakımdan dediydim

melocum

nasılsın güzel anne,herşey yolunda mı kilocuklar gidiyor tıkır tıkır ne güzeeelllll...:nazar

huri

bu ara seni nadir görüyoruım nerelerdesin huricim özledim kısssss

izlem

kız feryalde bile oturunca göbek katlanmıyormuş,senini üstün feryalden daha ince daha zayıf sende nasıl katlanıyor yaaaa....ordan dana ne vercen kuşum tabi görmeden de yorum yapmak yanlış ama feryal senden daha kalın üst olarak o bakımdan dediydim

melocum

nasılsın güzel anne,herşey yolunda mı kilocuklar gidiyor tıkır tıkır ne güzeeelllll...:nazar

huri

bu ara seni nadir görüyoruım nerelerdesin huricim özledim kısssss

kızlar hazırlandık dışasrı çıkıcaz bekliyoruz ,offff sıkıldım yahuuu su istemiştim suyun gelmesini bekliyorumm,,,bazen hemen getirirler bazende bekletirler böyle,işim olunca çıkacaksam beklerim böyle

cok sagolun neyse kapatayim ben bu konuyu artik allah ailesine sabir versin mekani cennet olsun,katili veya katilleride ayni durumda can versinler INSALLAH.

bugün kan aldirdim tansiyon damlasi verdi doktor 100/70 cikdi cok düsükmüs ,acaba diyetten olabülümü:26:

kızlar bugün dersten çıkarken öğretmenim yanıma geldi feryal sen rejimmi yapıyosun dedi o bile farketmiş kilo verdiğimi çok mutlu oldum bende şuan yapmıyorum hocam ama yaptım kilo verdim dedim nasıl verdin dedi sağlıklı verdim karbonhidratımı proteğinimi eksik etmedim dedim oda hımm iyi yapmışsın dedi proteğinini sakın eksik etme dedi bide bu sene sakın diyet yapma dedi sınav varya o yüzden bende tamam saolun hocam dedim sonra mutlu oldum baya okul açılınca ilk gün daha derse girmeden dışardayken bitane öğretmen gelip feryal sen ne kadar çok zayıflamışsın demişti

he bu arada bende göbeğim katlanmıyo dediysem manken gibi değilim yani elbet her insanda olan yada tuvalet ihtiyacım olduğunda oturduğunda elbet göbeğim oluyo midem sırtıma yapışmadı dahaa

programı bi izliym nasıldır nerdedir bi göriym merter çok ucuzdur alırım canım hiç sorum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…