harika görünüyorsun canım...maşallah..
ben de geçen diyet yaptığımda arda duuyordu kilo vermem...detoks falan hiç yapmadım..bir gün biraz daha fazla yiyordum...ondan sonra yine sıkınca gitmeye başlıyordu...vücudu şaşırtmak lazım...
tebrik ederim...harika bi haber..darısı başımıza...
Günaydın Canlar
dün menümü yazdıktan sonraa saat 12 gibi turşu yedim ya gecenin bi vaktikızlar kalorisine baktım doğrumu 100 gr 10 kalori diyo eğer öyleyse okadar vicdan yaptım yaw
kısssss kemik olmana gerek yok böyle süpersin
selam kızlar herkese günaydın
feryal maşallah çok güzel görünüyorsunnn canım
sena Rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah hayırlısıysa olsun işin
banucum sanada hayırlısından bi ev nasip etsin Rabbim inşallah tüm evi olmayanlarada versin inş.
melocum sen hamilelikte kaç kilo aldın toplamda canım 12 kilo süper gitmiş dogumdaa kalanlarda hızla gider eminimki senin gibi azimli kadının elinden kurtulabilirler mi hiç :82:
Günaydıııınnnn kızlar.Çok iyiyim regl oldum
Dünkü ruh halim şık diye düzeldi yine pozitif halime döndüm.Canım da tatlı istemiyor hiç
İnşallah böyle gider,dua ettim dün gece ne olur fire vermeden şu dönemi atlatayım diye.
Eğer çok kötü olursam eti puf yerim gene en fazla.Çikolata aslaa
Bu haftadan çok ümidim vardı ama ne yapalım haftaya artık..Şişlikten dolayı artı da çıkmayayım yeter bana
günaydin kizlar nasilsiniz?
ya benim üc gündür hic istahim yok zorla yemek yiyorum hic canim istemiyo
üc günde 2 kilo birden gitti kaslar mi eriyo acaba ama yemeye calsiyorum meyve sebze falan yiyorum vitaminleri alim diye :44:
günaydın kızlar buhafta kursu ektim evdeyim
kizlar cok üzgünüm,,,benim yan memlektten bir ailenin kizi bursada okumaya gitmisdi ,öldürürmüs sanirim müge anliya cikti bugün cok vahside kesilmis felan....akrabalikda uzakdan varmis herhalde annemler diyordu,kizi hic görmedim ama kuzenlerini taniyorum.cok üzüldüm yaaa sidmi adli tipdan dna testin sonucu bekleniyor insallah o degildir ...taninmayacak haldeymis
cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda
kızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum
maşallah cnm iyi boyun var desene 85 kiloyla 42 süpersin yaniii
cnm sana da maşallah nasıl stepper ile 300 adım atıyosun 1 seferdemi benim bacaklarım dayanmıyor vallahi
cnm gitsin yeterki azı çoğu olmaz başarılarının devamını getirmen dileğiyle
allahım düşmanımın başına vermesin çooookk fena bir durum allah yardımcıları olsun sabır versin inşallah
feryal maşallah hiçbir fazlalık görünmüyor
bol maşallahlı bir yazı oldu
merhaba geçmişi okumadım
bana herşey yakışırı izliyorum
1.77 boy 98 kilo biri yarışıyor
izleyin derim
kanal d
cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda
ben oraya yakınım canım hemen alıym sana
hoşbulduk canım,ıyı dıleklerın ıcınde tesekkur ederım. 1.5aydır hıc kg gıtmedı bende artık bıseyler yapmalıyım dıyorum :))elmaaa şekerii hoşgeldinn
çok şanslısınnn dogum kilolların hemencik gider inşşş
çabuk gidiyor çünkü yeni alına kilollar ilk hedefine çabuk ulaşırkın
bebegini güle güle büyütt
bu aradaa topgimizde 2 tane daha yeni anne var
lamamaa
h.geldin dedimmm sana ama duymadınn sanırsmam tekrardan diyimmm
sonraaa eskiler bize fas vermiyor dimeyin amann haaa
merhaba kararını kutlarım canım boyun kaç ki 78 e ne kalmış :)
çok güzel çok şık bir ayakkabı bence ancaaaakk sanırım bu süvet deri olsa çok daha şık ve kullanışlı olur sanırım...kizlar su ayakabiyi cok begendim....her magazaya gidisimde beni bekliyor duruyor öyle .özel günler icin almak istiyorum nasil sizce Peeptoe - Schuhe - Damen - Deichmann
ayyy çok üzüldüm canımibaşınız saolsun çok fena ,izlerim mügeyi de arasıra bugün hiçbişeye bakamadım işlerim vardı..:2:kizlar cok üzgünüm,,,benim yan memlektten bir ailenin kizi bursada okumaya gitmisdi ,öldürürmüs sanirim müge anliya cikti bugün cok vahside kesilmis felan....akrabalikda uzakdan varmis herhalde annemler diyordu,kizi hic görmedim ama kuzenlerini taniyorum.cok üzüldüm yaaa sidmi adli tipdan dna testin sonucu bekleniyor insallah o degildir ...taninmayacak haldeymis
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-programlari/418905-hersey-yakisir-kanal-d-14.html#post17949859
buraya gelin
o mini siyah paletli bir elbise denedi
hemde 50liraydııı
kafayı yedim süperdi yaa
keşke istanbul mertere yakın bi yerde olaydım
koşa koşa gider dener alırdım o elbiseyi yaa :84::84::84::84:
kepek makarna aldim bugün hic yemedim daha ,nasil acaba tadi yiyenler varmi aranizda
aneeeeemmmmm
teşekkür ederim canım yaa
çok beğendim
nisan ortası kayseride düğün var
öyle diz üstü, omuz kısmı tül, dantel, hafif paletli olabilir
şık ve tarz bir elbise istiyorum da 50yi duyunca
bi kalktım oturdum yerimden
izmirde çok pahalı o tarz elbiseler :78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?