cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda
kızlar bugün dersten çıkarken öğretmenim yanıma geldi feryal sen rejimmi yapıyosun dedi o bile farketmiş kilo verdiğimi çok mutlu oldum bende şuan yapmıyorum hocam ama yaptım kilo verdim dedim nasıl verdin dedi sağlıklı verdim karbonhidratımı proteğinimi eksik etmedim dedim oda hımm iyi yapmışsın dedi proteğinini sakın eksik etme dedi bide bu sene sakın diyet yapma dedi sınav varya o yüzden bende tamam saolun hocam dedim sonra mutlu oldum bayaokul açılınca ilk gün daha derse girmeden dışardayken bitane öğretmen gelip feryal sen ne kadar çok zayıflamışsın demişti
Selam bende 86 kilo olarak başladım şuanda 81.5 kiloyum ama durdu gibi :/ neyse pes etmek yokHerkese kolay gelsin
Merhaba hanımlar,
muge anlıyı bende izliyordum Allah sabır versin aiileleine.
Bende dıyete başlamaya kaarar verdim 84kg yum. doğum yaptım 2 ay bitti,artık yavas yavas diyete baslamalıyım. ilk hedefim işe başlayacagım nısan ayına kadar hamılılik öncesi kiloma dönmek. yanı 78 kg.
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-programlari/418905-hersey-yakisir-kanal-d-14.html#post17949859
buraya gelin
o mini siyah paletli bir elbise denedi
hemde 50liraydııı
kafayı yedim süperdi yaa
keşke istanbul mertere yakın bi yerde olaydım
koşa koşa gider dener alırdım o elbiseyi yaa :84::84::84::84:
bukadar aylaklık bana yeter kalkıym eve yemeğe bakıym kızım gelmeden
çok mutluyum yaaa kızımı kreşe aldılar bugün 2. günü en küçükleri benim kız yarım gün gidiyor
kızlar çabuk zayıflıym 2. çocuğumuda yapıym yaşlanmadan
Metro fm açtım hem oynar hem işimi yaparım
çok öptüm sizi iyi sohbetler
merter
gerçekten çok ucuz yaaa iice zyaıflayıma gidince istanbulaaa
alıcma hepiciginii
gidebilcemmi bilemiyorum emmmeee
feryallllllllllllllllllllllll
kız snein o hareket varya elleri havada birleştiirp yanlara egilmee
abowwww dün 30 tane yaptım acaip acıyor herbiryeirm
Hosgeldin canim,
Bravoooo Rabbim azimini daim etsin
Hosgeldin canim, ama 6 kilo icin hiiiiiiic sikinti yapma
Birazcik yediklerine dikkat ederek, bol su takviyesi ve ve veeee emzirme ile cook rahat verirsin.
Bebisini öp benim icin
kotlar çok esniyor feryalcim...zeynep senin için çok sevindim canım gittikçe düşünüyosun maşallah
kızlar bende 31 beden kot alıyorum ilk baş normal oluyo sonra giydikçe bol geliyo şuan aldığımda öyle oldu sinir oluyorum ya ben bedenime uygun kotu bulamıcakmıyım ya 30 mu giyiyorum 31 mi anlayamadım
cumaya nemi olcak izlem ,dur ben söyleyim 59.....:) biseyler olursun insallah....bende 60-...:)biseyler olurum....unutmadan regl oldumu ayni bildirim yapiliyormu
cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda
Vay be..Boy ve kilodan dolayı ilgimi çekti,akşam izleyeyim.
tüh beaaaaaa bitti yaa tekrarını izliycem bi izleyemedim bu programı yarın 40 -44 bedenler için sihirli ne var öğrencez
izlem
kız feryalde bile oturunca göbek katlanmıyormuş,senini üstün feryalden daha ince daha zayıf sende nasıl katlanıyor yaaaa....ordan dana ne vercen kuşum tabi görmeden de yorum yapmak yanlış ama feryal senden daha kalın üst olarak o bakımdan dediydim
canım normali 12ye 6 filan oluyor
bugün kan aldirdim tansiyon damlasi verdi doktor 100/70 cikdi cok düsükmüs ,acaba diyetten olabülümü:26:
kızlar bugün dersten çıkarken öğretmenim yanıma geldi feryal sen rejimmi yapıyosun dedi o bile farketmiş kilo verdiğimi çok mutlu oldum bende şuan yapmıyorum hocam ama yaptım kilo verdim dedim nasıl verdin dedi sağlıklı verdim karbonhidratımı proteğinimi eksik etmedim dedim oda hımm iyi yapmışsın dedi proteğinini sakın eksik etme dedi bide bu sene sakın diyet yapma dedi sınav varya o yüzden bende tamam saolun hocam dedim sonra mutlu oldum bayaokul açılınca ilk gün daha derse girmeden dışardayken bitane öğretmen gelip feryal sen ne kadar çok zayıflamışsın demişti
ilkay abla ama ne kadarda olsa izlem abla doğum yapmış etmiş bence normaldir
kepek makarna aldim bugün hic yemedim daha ,nasil acaba tadi yiyenler varmi aranizda
he bu arada bende göbeğim katlanmıyo dediysem manken gibi değilim yani elbet her insanda olan yada tuvalet ihtiyacım olduğunda oturduğunda elbet göbeğim oluyo midem sırtıma yapışmadı dahaa
bukadar aylaklık bana yeter kalkıym eve yemeğe bakıym kızım gelmeden
çok mutluyum yaaa kızımı kreşe aldılar bugün 2. günü en küçükleri benim kız yarım gün gidiyor
kızlar çabuk zayıflıym 2. çocuğumuda yapıym yaşlanmadan
Metro fm açtım hem oynar hem işimi yaparım
çok öptüm sizi iyi sohbetler
Kiyamam sanaaaa beeeeeeeen
Istanbul'a ailemin yanina bu yaz gitme ihtimalim cok düsük, gitseydim hediyem olurdu sana
programı bi izliym nasıldır nerdedir bi göriym merter çok ucuzdur alırım canım hiç sorum değil
Aman kizlar bende coooook büyük ilerleme var
Yesil cayi suan sekersiz iciyorum
Midemi sormayin ama emi
gülcin masallah o ne tatlilik öyle yaaa seker seker valla
izlem kepek makarnami bidaha ASLA tad tuz yok ,hic hosuma gitmedi,normal makarnayi yerim ama az yerim napim böyle tatsiz tuzsuz olacagina
Eki Görüntüle 149549 dün aksam esim ise giderken tava böregi yapmisdim...buyrun sizde alin bir dilimcik
senin minnat davsanın maşallahı var çokkk tatlıı allah bağışlasın
gülcin masallah o ne tatlilik öyle yaaa seker seker valla
izlem kepek makarnami bidaha ASLA tad tuz yok ,hic hosuma gitmedi,normal makarnayi yerim ama az yerim napim böyle tatsiz tuzsuz olacagina
ahhhh gönlü bol arkadaşlarım benimmm
rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh
çok teşekkür ederim
yeşil çayının içine bol limon sık canım
ben limonsuz içemiyorum pek kına gibi kokuyor bana
ama limon sıkınca çok güzel içiyorum
bazen içine tane karanfil atıyorum 1 tane mis gibi kokuyor
ayyyy ben o kızı ısırırım yerim yutarım
allahım nazarlardan korusun
ççooook datlı yarabbimmm mıncıklamak vardı şimdi onu
bende oğluşumu mıncıklıyım bariimm
ooyyyy yumuyş yumuşş yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?