80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hürremi izlemiyordum burda anlattıklarınızı okuya okuya geçen hafta başladım izlemeyee anacım bide hürrem topici varmış eee fırsat bulursam akşama takılayım barii eksik kalmayayımm

bende izlemiyordum denizcim
çocuklar duymasın hastasıydık biz gülüyorduk bol bol
şimdi bunu seyrediyorum 2-3 haftadır
reklam aralarında geçiyoruz atv ye

evet bütün dizilerin topiği var ve en güzel topik
öyle bir geçer zamanki ve sülüman topiği

afiyet olsun gülçincimm ooohhh işte az da olsa ye aman diyim

az önce bende mutfak tezgahını lavaboyu
heryeri çamaşır suyuyla temizledim
böyle harika bişiy yok yaa bembeyaz oluyor anında
kokusunu hiç sevmiyorum ama olsun katlanıyoruz napalım
form çayı içiyorum şimdi

bacaklarım ve kalçam o kadar çok acıyor ki bugün
bu kasların çalıştığına ve inceliceğine işaret

helee bugünn öfff çok zorlandom gene ama boynumu daha
rahat tuttum

öyle feryalcim iş değil okul değil nede olsa relaxım

Canm kızın kaç doğumlu bezden kurtuldunuzmu kendi yemeğini yiyebiliomu bende kreşe göndermek istiorum ama hala bezden kurtulamadık
Uuuuu kızlar sayenizde neler öğreniyoruz saolun buarada gülçin ben resmi göremedim
Allah bağışlasın canım
ben sık sık brokolı havuc ve patatesı haşlayıp yıyorum.blendırdan cekıp corba olarakta tuketıyorum hem lezzetlı hem hafıf tavsiye ederımm
Hoşgeldin canım aramıza
amann yazık valla kilo çok kötü bişey hem bedenen hem ruhen çökertio insanı

rahat tuttum
Süpersin izlemcim ben bu hafta senin50li kilolara düşeceğine inanıorum

rahat tuttum

izlemmm acıma dime ltf her yeirm acıyor yaaaa
cayr cayır yanıyorum vallaaa
dün feryalin dedigi hareketi yaptım ondan sanırsam

sevgi
annenn başladımı cnm fizigee
umarım oturmak için bol zamanımız olur

Menümü yazam sabah yok
Öğlen yarım beypazarı kurusu
Akşam közlenmiş patlıcan salatası ,yoğurtlu dereotlu bol acılı kabak salatası yarım dilim ekmek 4bardak çay
bundan sonra bişey yemem sirkeli limonlu suyumu içerm

bu hafta spor yapamadım sizleri okudukça kendimden utanıyorum bu akşam hürremi izlerken 1saat yürüycem

izleeemmm bana yaklaşıyorsun kayseri 1 saat keşke bizde görüşsek ne güzel olur

kızlar misafir geldi çıkmalıyım görüşmek üzere byyy

sagol canim
masallah uzun boyluymus,benim amcamin torunu 56 cm 5 kg dogmusdum o tam bir minik obezdi ))...benimde kiz kücük dogdu ama simdi yasitlariyla ayni....165-170 olur sanirim baba 184 bende 164,ama oglan uzun olcak sidmiden belli
GÜLÇİN ,ZUZUM Allah nazarlardan saklasın yavrularınızı maşallah hepside çok tatlılar

sagol canim

amin cümlemizinkini...sagol canim

rahat tuttum
masallah masallah alirken kilolari cok acisiz ,sikintisiz aliyoruz ama verirken nekadar zorlaniyoruz adaletmi bu simdi pööfff:95:

Son düzenleme:
sabah

1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates

ara

1 elma

öğle

6 kaşık bulgur pilavı

ara (misafirlikteydim)

3 tane mercimekli köfte
1 tane tavuklu börek
1 kurabiye

2 lt su
form çayı içtim.

akşam yemeyeceğim .sizlerin günü nasıl geçti?

aysun bu nasıl menüüü
sana hiç yakıştıramadım

1 kase yoğurt yemeni öneririm nilgüncüm
hem arada yediklerini yakman için metebolizman yavaşlamamış olur
uzun süre sabaha kadar aç kalıcaksın çünkü
arada olur öyle kii
iyi bence önceden daha çok yerdin değil mi tatlım

izleeemmm bana yaklaşıyorsun kayseri 1 saat keşke bizde görüşsek ne güzel olur

kızlar misafir geldi çıkmalıyım görüşmek üzere byyy

sen hangi şehirdeydin canım :26::26:
ben ilk kez gidicem kayseriye, çok merak ediyorum
erciyese filan çıkmak istiyorum gitmişken

bende menümü yazayım

sabah çeyrek simitin yarısı
1 portakal
yolda 1 elma

spordan gelince(12de)
domates salatalık
1 dilim ekmek
peynir maydonoz 4 zeytin
şekersiz çay

1portakal 1 havuç
yeşil çay

yarım porsiyon 1 yumurtalı ıspanak(4te )
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı
form çayı

2 fındık 1 kuru incir
kuşburnu çayı

haşlanmış 2dal karnıbahar(6.30da)
2 y.k et sote az salata

diyet kola ve şekersiz çay içerim akşam
gene sıfır kaçamakla kapatıcam bugün

1saat pilates 40dk tempolu yürüyüş
yemekten sonra leslie ile 500 adım
2lt su

saol gülçin abla inşallah herkese başarılar verir diyette olduğum gibi şu sınavdada başarı verir inşallah aminnn

ya ben dedim banu abla çok çalıştırıyo çok acıtıyo kasları banada ilk dediklerinde bu kadar acıcağını bilmezdim ama alışırsın dediler bakalım ne olcak

Kizlarrrrr benim Minnak davsanima bakin

oy oy allah nazarlardan saklasın davşanı çok tatlı ya ben çocukları çok severim

evet evet çok esnek sanırım artık 31 almıcam baya bi bollaşıyo hatta ben diyim abla sen giy 1 gün ben sonra giyerim

izlem abla bizim bi çok bilmiş akrabamız vardır herşeye bi örneği vardır hani doğumda böyle karnın şişiyo sonra sönüyo ya onada bişey uydurmuştu geçenlerde dediki şimdi balonu şişir şişir sonra söndür eskisi gibi olurmu balon ilk hali gibi olmaz işte doğum yapıncada öyle olur kendine pay biçiyo neden göbekli diye heralde

Eki Görüntüle 149549 dün aksam esim ise giderken tava böregi yapmisdim...buyrun sizde alin bir dilimcik

ellerine sağlık mükemmel görünüyo tavada yapılan böreğe bayılırım gözlemeye özellikle annem yağsız yapıyo yaptımı

ben sık sık brokolı havuc ve patatesı haşlayıp yıyorum.blendırdan cekıp corba olarakta tuketıyorum hem lezzetlı hem hafıf tavsiye ederımm

benim annemde bi haşlattımı hepsinden haşlatır bi porsiyon alıp limonla yerim ben yağ bile koymuyorum hiç

ay maşallah senin kuzularda çok tatlı ay bebek olupta tatlı olmayan var hepsi bi melek gibi

aslında havuç bana o kadarda zarar verir gibi gelmiyo hep yedim bu zamana kadar hatta bizim bi loralayla yani burçin abla vardı oda 30 küsür kilo verdi hep havuç yerdi hem kaloriside az ki 1 tanesi 35 kalori ve beni tok tutuyor severim acıktığımda yerim yani

e tabi güzele bakarlar yavrumm

ama o kadına çok acıdım ya izlem abla tutsaydın kolundan bende böyle böyleydim böyle oldum deseydin anlatsaydın eminim içinden gelmiştir ama öylede anlatılmazki tanımadığına çok zor inşallah ilerde öyle durumlara düşmeyiz yine hiçbirimiz ne demek lcw de 3xl bide çok zor..

senin gene iyimiş izlem abla bizim efe 38 aylık 14 kilo hiperaktif resmen çocuk yerinde durmaz öylede çok nazlıdır yemez. ama yemesin ya annem bana yedirdide ne oldu böyle olduk bıraksınlar çocuk doyduğunu bilsin bak bugünde yemekte ayıptır söylemesi annem patatesli köfte yemeği yapmış patlıcan közlemiş ıspanak kavurmuş bulgur pilavı salata yapmış bende o patatesli köfteden bitane köftesinden yedim bulgur pilavı yemedim 1 dilimde öyle etimek yedim diğerlerinden yedimm işte salata patlıcan ıspanak işte neymiş ben neden bulgur pilavı yemiyomuşum anne dedim doydum ben napayım doyduğum halde bide bulgur pilavı yiyimde midemimi büyüteyim zaten herşeyden aldım akşam yemeği için bulgur fazlalık olurdu hee tamam diyoda içi o bulgur pilavında kaldı

geçmiş olsun tatlım,,banada düşük gelmedi ama doktor değiliz deemek ona göre öyle,yada milleten miltede değişiyor
kepek makarna aldim bugün hic yemedim daha ,nasil acaba tadi yiyenler varmi aranizda
tatsız tuzsuz bişey tatlandırıcam diye sosunu fazlalaştırdım bu seferde kALORİSİ ARTTI...

Kizlarrrrr benim Minnak davsanima bakin
allah bağışlasın cici bir fıstıkmış...maşallah

ayyy oğluna bittim zaten ,o ne karizma ,yakışıklılık öyle ..maşallah

akşam dizim var sülüman ,bakalım neler olacak bugün... binnur kaya da girmiş diziye süper bayılıyorum hatuna ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…