80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar buda benim efem çok tatlı çok yaramazdır kendilerini çok severim ablamın oğlu

Eklentiler

• $asdas (1).webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
slm ızlar nasılsınız...

iiyim inş. kahvaltıda çeyrek simit

öğlen 1 fincan süt

akşam 5 6 kaşık barbunya, 3 4 kaşık karnıbahar, salata

artık sadace meyve ve süt yeyi düşünüyorum

ha bir avuçta fındık yedim...

platesimide yaptım bugün 45 dk kadarda yürüdüm..

benden bu kadar a e olun arkadaşlar...

ben bugün ayran detoksu yaptım. cumaya umarım etkisini görürüm ya kaç haftadır yerimde sayıyorum. kendime hedef koydum 18 mart 75 olucam inşallah

maşallah çok şeker çok tatlı,allah bağışlasın....feryal bi ara bişiyler demiştin gözlücektin ne oldu ku aklıma geldi görünce,nedir durum??:44:

hımm gözledim biraz ilkay abla her iki şeyide yapıyor barbie izlerken ben 10 li yorgan istiyor yani her çocuk gibi aslında oda her oyuncağı seviyor

slm kıslar nasılsınız
beni merak eden olmamış hiç :44:
işler yoğun bu aralar pek giremiyorumm:95:

bugün menüm

sabah 1 bardak süt
mavi yeşil lıht bisküvi yarım paket

ara 1 fincan çay

öğlen haşlama tavuk ve salata

ara nescafe sütlü

akşam-kerevizli pırasa yemegi
1 bardak ayran

toplam 800 cal civarı az olmuş bugün ama kaç gündür wc ye çıkamıyom kilo sabit bakalım bu hafta ne olacak

kıslar geçmişi okudum ama aklımda bişiy kalmadı

eve iş getirdim fiyat kontrolü yapıcam sonra uğramaya çalışıcam
herkese iyi geceler

hımm gözledim biraz ilkay abla her iki şeyide yapıyor barbie izlerken ben 10 li yorgan istiyor yani her çocuk gibi aslında oda her oyuncağı seviyor
aman iyi fıstığım,çok sevindim...öp benim için çok tatlı yaa maşallah ...

nehircim,nasılsın çokmu yoğun gidiyor işler,bakalım cumaya seni merak ediyorum... sen haber verince yoğun bu hafta diye ondan sormamışlardır..

nhrr
cnm yogun oldugunu biliyorumm ya ondan yazmamıştım ben bişiy cnm
yoklugun fark eidliyor yani

feryall
kız benn geberiyom agrıdan bugün yapmadım sen yaptınn mı 2. gün
yapamıyorum denedimm olmayy çok acıyor

ben yapmıştım gittikçe daha zor oluyo ya canı acıyo insanın

slm kızlar...menümü yazayım eşim başıma dikilmezse geçmişe bakıcam..
sabah
klasik kahvaltı
ara
portakal
öğle
1e yakın lahmacun
yoğurt
ara
2 çatal kek
yarım dilim börek
akşam
1tabak taze fasulye
2 kaşk bulgr pilavı
ara
1ısırık kurabiye
elma yiycem birazdan
evde değildim malesef su içemedim fazla
sabah leslie1mil le ısınıp stepperla 300 adım
akşamüstü 20 dak tempolu yürüyüş

asi_melek stepperla 300 adımı biranda yaptım..çok zor olmadı..çünkü önce leslie 1 mil le ısındım canım..
gülçin vezuzu Allah nazarlardan korusun yavrularınızı maşallah...
çok şekerler...

Arkadaşımdaydım yeni geldim yarın kurs var menümü paylaşıp uyumak istiyorum

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 küçük dilim kızarmış ekmek
1 dilim salam
kaşar peyniri
yeşilçay

ara
yok

öqlen
mercimek çorbası

ara
1 küçük muz

akşam
2 kaşık pırasa
2 porsiyon ciqer kavurması
salata

ara
şekersiz turk kahvesi
5i 1 yerde çay

2 litre su

kızlar cuma cumartesi pazar ve pazartesi inanılmaz kaçamaklar yaptım son 2 gündür dikkat ediyorum ve hızlı bir kilo kaybım var ben bu hafta sabit kalmayı planlamıştım annem sen bu kilo kaybını önleyemiceksin demişti haklımı acaba yeni kilom 68.7

Darısı başımıza

kepek makarna aldim bugün hic yemedim daha ,nasil acaba tadi yiyenler varmi aranizda

Canım ben çok seviyorum,geçen sene diyetteyken alırdım bu sefer korkudan kepeklisini bile yemiyorum.Ama yoğurtla gayet güzel oluyor bence

Aman kizlar bende coooook büyük ilerleme var
Yesil cayi suan sekersiz iciyorum
Midemi sormayin ama emi

Canım hepsi oluyor yavaş yavaş,ben de içemezdim eskiden.İlk şekersiz içtiğimde midem bulanmıştı bu nedir zıkkım gibi demiştim
Şimdi çayı da şekersiz içsem harika olacak.

feryallllllllllllllllllllllll
kız snein o hareket varya elleri havada birleştiirp yanlara egilmee
abowwww dün 30 tane yaptım acaip acıyor herbiryeirm

Banuuu sorma o hareketi cumartesinden beri yapıyorum sabitken bile nasıl ağrıyor yanlarım.İşe yaradığını hissediyorum harika bir duygu.Ben de ilk gün 30 yapabilmiştim,sonra 50'ye çıkarttım.Sadece bugün yapmadım reglimin ilk günü ağrım vardı,yarın yine başlayacağım inşallah.

canım çok kötü bir durum, kesin o olduğu anlaşılmış haa
ne vahşii insanlar var allahımm...
kesinlikle idam geri gelmeli türkiyeye ilk başta da
şu adada sefa süren lağam faresi asılmalı

Kesinlikle idam gelmeli.Vahşice cinayet işleyenler,tecavüzcüler,insanlıktan nasibini almayan ve bu yaşamı haketmeyen herkes için..Ve en başta da o lağım faresi için.

Eh izlem bana 2 dakika içinde hem üzüp hem kahkaha attırdın ya ne diyeyim sana..Artık benim eşim de başladı hadi bırak artık şu kadınlar kulübünü demeye..Kahkaha atınca garipsemiyor artık

O kabinler bana mezar olur her bayram
Halden anlamayan ve sırf zayıf olduğu için kendini dünyanın en mükemmel insanı zanneden tezgahtarlar boydan boya süzer,boyunda çok iyiymiş aslında der sanki fikir sormuşum gibi
Ya da boyun var kaldırıyorsun der yüzümden anlar sanki ne kadar moralim bozulduğunu,o zaman daha da sinirlenirim kim bilir dışarıdan nasıl çaresiz görünüyorum diye.
Ve hep nihai son ben hiç bir şey bulamamış halde kolay gelsin deyip çıkarım :84:
Düşününce gözlerim doldu.Zayıflayınca kadar mağazaya uğramayacağım..
Bilemiyorum o günleri görür müyüm ama..Bu yaşadıklarımı düşününce imkansız geliyor
Bu günler biter mi ben de hayatı keyifle yaşamanın tadına varır mıyım bilemiyorum...Ve bu arada kulağımda sezen "şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" diyor.Bir şey mi anlatmaya çalışıyor acep

Eşine sen mi gösteriyorsun
Ay yıkıldım burada izlem Allah iyiliğini versin tam kafa hatunsun ha
Ben de bizimki kafasını 0.0005 derecelik açıyla çevirse hemen üzülürüm deli gibi.Halbuki ondan çok ben bakarım insanları incelerim.
Allah da seni güldürsün deliii

geçmiş meçmiş okumuyorum,azınıza kibrit suyu tökecem haaaa,oku oku bitmiyor anacığım... okumuyom iştek..
ne yazacağımı bilem unuttum iştek...

Dök huricim dök,eline sağlık yoksa başedilmez bunlarla canım çıktı yahu

Son düzenleme:
menüm

sabah
yok

sadece ece form cay

ögle
1 tabak kadar kepek makarna yaninda az yagli yogurt

ara
2 duplo
1 dilim findikli cikolata
3 avuc ici kadar mücver

aksam
kepek ekmegi arasina light mozarella ,salatalik

2 kupa yesil cay
1.5 kupa ece form cay
9 bardak su

nasilim kizlar ,cikolatalar olmasa iyidi aslinda am kahvatli yapmadim sanirim ondan canim cok istedi yada bu hafta sonu 5-6 günlük misafirim gelcek (regl) ondandir öylede böylede yememem gerekirken yedim,ben cumaya kac cikicam cok merak ediyorum bu gidisile

iyi akşamlar kızlar
fazla vaktim yok
menümü yazıp çıkacağım
Sabah
tahıllı ek.
form çay
peynir

öğle
çorba

ara
form büsküvi
5i biryerde

akşam
köfte
tahıllı ek.
salata

bu fazla oldu biliyom 1 dürüm çiğköfte

3 lt su
3 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…