80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

icimden bir ses kilo vermedim diyor (((( 88 den birsey gösterse varya havalara ucucammm (

mrb aylincim..
yaaa yarın tartı günü onun gerginliği sardı beni,biliyosunuz fazla çıkıyorum tartıda yarın da muhtemelen öyle çıkacam..yürüdüm bugün ama bilmiyorum az da olsa gelişme varmı

mrb aylincim..
yaaa yarın tartı günü onun gerginliği sardı beni,biliyosunuz fazla çıkıyorum tartıda yarın da muhtemelen öyle çıkacam..yürüdüm bugün ama bilmiyorum az da olsa gelişme varmı

bende gerildim iyicene yaaa, Çok üzgünüm çoook
sanki kilo vermedim gibi.....
bebeq83 ablada benim gibi az yedi, kacamak yok hic. oda vermemis, sanmiyor.
bakalim yarin ne olucak......
tablo iki haftada bir süper oluyo sanirim, diyer hafta duraklyior kilolar :)

ben aski memnuya bakiyorum aradabir bakarim buraya

Saol aylincim beğendiğine sevindim ama öyle bi o kadın senmisin demişsin ki kendimi çok yaşlı hissettim yawww,evet o yaşlı kadın benim :)

yaa ben öyle demek istemedimmm, yani o bayan senmisinn, o kiz senmsin demicemya :)

ben de dana gibi yiyom yiyom, sonra tartıya çıkıyom zayıfladım mi diye :roflol:
deli miyim ne? -tatlicadiarzu-

ben de dana gibi yiyom yiyom, sonra tartıya çıkıyom zayıfladım mi diye :roflol:
deli miyim ne? -tatlicadiarzu-

ayy korktumm kaydirigubbakcemile3 sizin nikiniz neden yesil? moderator????

kaydirigubbakcemile3

herkese selamlarr kaç gündür sitede problem vardı 3 gündürde bizim ağda bir problem varr umarım düzelir zorla girdim yarın baklım ne kadar verdikk ayy kızlarr hayırlısı ben yürüyüşü artırdım günlük bir saat tempolu bakalım sonuç ne olucakk

yani benimde kaçamaklarım olduğu için bakalım nolcak bu hafta sanırım hepimizde pek hareket olmuycak çizelgede ya birde şişkinliğim var ki sorma napıcağımı bilemiyorum az önce şekersiz kayısı kompostosu yedim

ayyy ablam bende korkuyorumm, toplarsam 4.5 saat spor yaptim bu hafta...
bakalim nolcak, kacamaklarim olmadi. olduysada 1-2 kasik....
hayirlsi

bak ben senin hesabını yaptım fıstıkkkaydirigubbakcemile2 ne kadar spor yapsanda yarın görcez kaydirigubbakcemile3

ayyliiiinnn :jeyyar:kuruyemiş ve kahve kaçamağın olmuştu :jeyyar:

amaaaaan o ne kacamagi olcakki, AZ yersen birsey olmaz.
birinci haftada yedim nolmus, cubuk bile yedim bi avuc
1 kilo gitsede raziyim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…