bence fark var canım epey
canım aynı kıyafet değil ama
bayaa bir fark var
metreyle ölçsene kesin ve net sonuç :82::82:
cok teş ederim canım destegin içinselam kızlar geçmişi okdum ama yoıruldum ya.alıntı yapmadım çok diye aklımda kalanlar...
izlemciğim eskiden fazla yerdişm haklısn şimdi daha az yiyorum.yoğurdu unuttum yemeyi ama sen hatırlatınca bugün yedim.
sen ve banu neen artıda çıktınız çok üzüldüm.neyse takmayın direniyordur vücudunuz.
bana bugün bir veli hocam çok zayıfladınız napıyosunuz dedi?küçüldünüz resmen dedi.ben anlamıyorum fazla ama demek bir şeyler farkediliyor.ama hayatımdan çıkarttığım çok şey var.farkındayım.herkes farkında.bi de akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum.inşllah yarın eksi de olurum.kaçamak yapmadım değil ama hep bi sonraki öğünde telafi etmeye çalıştım kaçamağı.
zuzum resme yoırum istiyon d şu streci nasıl kullanıyon anlatmadın daha.ama çok güzel görünüyorsun maşallah.
sena geçmişl olsun.
sevdemer afiyet olsun telafi ediyon emzirerek zaten.
feryali göremedim ders mi çalışıyor?
yeni gelenler hoş geldiniz!
selma psikoloğa gitmişsin.her şey güzel olacak merak etme.biz yanındayız.
kızlar plates topumm geldiiiii
hafta 3 gün akşamları plates yapıcam artıkınn
fırsat bulursan tabüü:82:
nilgün cnm valla bend ebilemiyorum bu giidşat neyin nesi habir habire artı çıkıyorum
amaa sabır çeke çeke bi hal oldum dur bakalım yola girecektirr tabi
zuzumm
ilk resmi göremeidm ama 2.3 arasınd abile çok fark var cnm
izloş yine güsle bir yemek tarifii yemiş kadar oldum
kuşum valaa
Zuzum 24 adini unuttum
Bu 4. yazisim be bacim.......
cevap versen ne olur
Strec hakkinda..............
kusura bakma canim görmedim....o folyeyi gece yatarken sariyorum üzerine korsemi giyip yatiyorum 14 gündür hergün bunu yapyiorum.ben kendimde daha cok yanlarimda fark ettigini gördüm ,göbegim bu günlerde sis biraz cünkü regl haftam eli kulaginda
fatmagülü izleyen oldumu ,mukkades hanima bakin hele ....metres olmaya nede cok istermis
kızlar şu regl dönemlerinde kilonuzun fazla çıktığı oluyor mu ? :44:
Canim, Allah razi olsun.
Spor yaparkende takiyor musun ?
Amaaaaan somr Mukaddes gibiler icin yasasin cehennem
Saman altindan su yürütüyor, Meryem hatun iyi yakaladi ama ahahahha
Birde Fatmagül ve Kerim'de duydu, artik nanay kalicak ortalarda sirfinti
sorma canım biz senle aynı kaderi paylaşıyoruz göbekli elmalarız:26:evde leisle yapanlar keisnlikle 4 mil olanı yapın terin suyun içinde kaldım valla süper
selma abla ne yaptınnn gitinmi dr
izlemm yaz geliyor dime neolur ya ilkay la ben napcazz koca göbeklerle bilmiyorumvalaa:95::95::95::95:
maşallah elvine canım,sende düzene girersin zamanla melocum,oturur herşey henüz çok yeni..ya ben diyet düzenimi çok fazla oturtamadım ne yazıkkii..yiyorum
elvin 1 haftada yarım kilo kalmış sütüm de yarıyor ama bakalım kaç oldum
aminnnnn aminnnn aminnn canım...Tanrım,
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver bana,
Değiştiremeyeceğim durumları kabullenmem için sabır ver.
İkisini ayırt edeyim diye de akıl ver
maşallah canım....doğru olanı yapmışsın ,ben emzirirken senin gibi bilinçli davranmadım işime gelmedi yoksa biliyordum ne yapacağımı tıpkı diyet yaparkende öyle oluyor..tatli emziriken doktorum hic tavsiye etmemisdi cok süt ama bos süt yapar demisdi sanci yapar dedi beebgine,sanada kilo yapar demisdi....cok su ..cok süt...üzüm suyu...isirgan otu cayi icmemi tavsiye etti,ve sebze meyve bolca....zaten diyettede bunlari yapmiyormuyuz onun icin diyetimi uyguladim....aksam 6 dan sonra yemesende bisey olmuyormus nasilsa süt sabahki yediklerini yavas yavas süt yapiyormus.
kizimi 2 yasina kadar emzirdim oglumuda 14 aydir hala emziriyorum
ama ama ama ben ikisine de bayılırımmmmmmdün birkerde 70 adet mekik cektim bugün 100 cikarmayi düsünüyorum canim cikiyor ama napalim...yaparken aciyor ama yerken hicde acimiyor....cikolata ve kizartma göbek yagi yapiyormus:97:
tamam ablam ne demek sen yeterki iste
özelden de bildirim yap
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
hedef
yeni gelen arkadaşlara da söyleyelim
cuma günleri bildirim günümüz hanımlar
2 hafta düzenli paylaşım ve 2 hafta kilo bildirimi istiyoruz
listemize girmek için
asi_meleknevşehiri de merak ediyorum
özellikle de gün doğumunda peri bacalarını
biz bir düğün için gidicez ama eğer ortam olur birilerini
organize edebilirsem süper bir tatil beni bekliyor demektir
ooffff balonla gündoğumunda peri bacaları
rüyaa gibi[/COLOR]
ellerine sağlık,hasbel kader bir yemek olmuş ..afiyetler olsun kuşummmbende menümü yazayım
5i bir yerde çay
yarım saat sonra
1 yumurta
domates salatalık maydonoz
peynir yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
kuşburnu çayı
yeşil çay 1 portakal
3-4 dal karnıbahar üstü yoğurt
2 fındık 1 kuru incir 5 çubuk ince kraker 2 tane az sütlü nescafe
yeşil çay
5yk etli patlıcan pilavı(2 avuç pirinç attım 1 tencereye)
1 şişe soda
3lt su spor yok kızlar çok güzel oldu yemek önce 3kaşık aldım, sonra canım çok çekti tekrar 2 kaşık daha
aldım ama midem çok şişti yaa soda içtim üstüne
biz domatesleri yazdan yapıyoruz kavanozlara
annemden getirdiklerim bitmiş salçayla kavurdum etle patlıcanı
biraz et suyundan koydum domates olmayınca baktım biraz duru olcak suyu
2 avuç pirinç attım baharatlar filan ama mükemmel olmuş yaa
kendimi frenliyorum tencereye dalmamak için
deneyebilirsiniz yanii, az pirinçli bir yemek
ilk resim açılmasa da diğerlerindeki farkı da görmek mümkün canım..maşallah69 luk halim
65 lik halim
61.300 lük halim
gitti en abuk elbiseyi aldı yaaaaa...oo siyah beyaz tek omuz elbise birde gece mavisi elbise çok hoştu..genel olarak hoş elbiseler denedi ancak en berbatını aldı...Kızlar ben çok kötü oldum bu programı izleyince ya..Kadın benim memleketim de hem de tam benim alış veriş merkezimi seçti ya
Sonra da gezmeyi en sevdiğim bakırköye gitti,gezdiğim yerlerden geçti hep
Çok özledim ben istanbulumu ya
Eskiden nasıl gider saatlerce gezer neler alırdım merterden..Salak o güzelim siyah elbiseyi almadı ya inanamıyorum içim gitti mükemmeldi
canım kız yukarda açıklmaış geçmişe bak istersen..Zuzum 24 adini unuttum
Bu 4. yazisim be bacim.......
cevap versen ne olur
Strec hakkinda..............
fatmagüle namus dersleri veren mukaddesin hiçde mukaddes biri olmadığının ortaya çıkışıfatmagülü izleyen oldumu ,mukkades hanima bakin hele ....metres olmaya nede cok istermis
Lilium asi_melek wisper [/U]kızlar beni düşündüqünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün reql oldumazar azarda olsa gelmeye başladı kursta arkadaşlar yine ziyafet verdiler çok çok az yedim minicik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim 1 saat sonra rahatsızlandım gözlerimi açtıqımda sandalyelerin üstünde yatıyordum herkes başımdaydı neyin var diye sordular azcık yedim ama midem taş gibi dedim hocamız hazımsızlık için 2 tane ilaç içirdi rengim mengim kalmamış sonra zamanla iyice kendime geldim bana birsürü laf saydılar ben birden kilo verdiqim için böyle oluyormuşum ayda 1 kilodan fazlası zararmış ben hiçbişey yemiyomuşum vs.. her nekadar ben herşeyi yiyorum desemde bu sözleirm havada kaldı 4 ten sonra oqlumla başbaşa yemek yedik sonra kuzenin aradı hep beraber annemlere gittik ordada bişeyler yedim olanları duyunca küplere bindiler annem yeter artık daha ne kadar zayıflıcaksın diyet falan yok bundan sonra yeter bu kadar diyip kestirip attı herşey biyana bu hafta kilo almış olmam lazımdı çünkü çok kaçamak yaptım basküle neden yansımadıqını hiç anlamıyorum biraz öncebile pasta falan yedim bakalım belki sabah biraz fazla çıkarım iyice kafayı yedim kızlar kilo vermeyemi çalışıyorum almayamı bende bilmiyorum..
olur canım,olur öyle şeyler..böyle böyle büyütüyoruz yavrularımızı biraz daha sabırlı olmamız lazım ama bizde sabır taşı değiliz ki anam,bi yerde patlıyor insan..evet haklısın zaten o düşünceyle böyle davrandım ,ama ikinci döküşünce vallahi hırpaladım biraz acuk acuk yanaklarına dokundurdum...
güzel görünüyor canım,kıyafette fark ettiriyor,ama sen yine çok sık yapma ara ver bazen..sekerler su folye sarmayi 14 gündür hic aksatmiyorum sanki incelme var gibi bakin resimlerime ,yorumunuzu beklyiorum
Eki Görüntüle 149946 Eki Görüntüle 149945
uuyyy yerim ben onuuuuhayır yüz vermem bende tutarım kendimi...baya bir yalnız kaldı ilgilenmedim..sonra kahvaltı yaparken de konuşmadım yedirdim sadece o kadar...uyudu uynadı bende içerde çorba yaptım içeri geldim ki uyanmış oğluuuuuuuşşş dedim açtım kollarımı koşarak geldi sarıldık...ayy duygulandım kuu burnumun direği sızladı..
Allah rızası için biri bana şu 4 mille nin yükleme linkini ve nasıl yükleyeceğimi anlatan bir özel mesaj gönderebilir miii?:2:evde leisle yapanlar keisnlikle 4 mil olanı yapın terin suyun içinde kaldım valla süper
Amin canım ,inşallah güzel günler seni bekliyor,bende tedavi gördüm 8 ay kadar en ağır basan konusu da kilo idi,zamanla kendine alışıyorsun,bunların gidebileceğini,senin elinde olduğunu ama bu halinle de hayatın tadını çıkarmayı öğreniyorsun..inşallah darısı senin başına önce psikolojini sonrada bedenini düzeltirsin inşallah...Tanrım,
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver bana,
Değiştiremeyeceğim durumları kabullenmem için sabır ver.
İkisini ayırt edeyim diye de akıl ver
:81::80::79:Ceylancım aynı dertten muzdarip 4-5 hatun var bu hafta sanırım..Topik olarak bu hafta yaralıyız
Tek derdim artıda çıkmayayım,kilo vermeyi geçtim bu hafta..Yediklerimden değil ha şişlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?