80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aynı kıyafet değil ama
bayaa bir fark var
metreyle ölçsene kesin ve net sonuç :82::82:
bence fark var canım epey
cok teş ederim canım destegin için

bence eminim plates topu senden cok cocukları motlu etmiştir

Zuzum 24 adini unuttum

Bu 4. yazisim be bacim.......
cevap versen ne olur
Strec hakkinda..............

kusura bakma canim görmedim....o folyeyi gece yatarken sariyorum üzerine korsemi giyip yatiyorum 14 gündür hergün bunu yapyiorum.ben kendimde daha cok yanlarimda fark ettigini gördüm ,göbegim bu günlerde sis biraz cünkü regl haftam eli kulaginda

fatmagülü izleyen oldumu ,mukkades hanima bakin hele ....metres olmaya nede cok istermis

Canim, Allah razi olsun.
Spor yaparkende takiyor musun ?

Amaaaaan somr Mukaddes gibiler icin yasasin cehennem
Saman altindan su yürütüyor, Meryem hatun iyi yakaladi ama ahahahha
Birde Fatmagül ve Kerim'de duydu, artik nanay kalicak ortalarda sirfinti

Lilium asi_melek wisper [/U]kızlar beni düşündüqünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün reql oldum azar azarda olsa gelmeye başladı kursta arkadaşlar yine ziyafet verdiler çok çok az yedim minicik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim 1 saat sonra rahatsızlandım gözlerimi açtıqımda sandalyelerin üstünde yatıyordum herkes başımdaydı neyin var diye sordular azcık yedim ama midem taş gibi dedim hocamız hazımsızlık için 2 tane ilaç içirdi rengim mengim kalmamış sonra zamanla iyice kendime geldim bana birsürü laf saydılar ben birden kilo verdiqim için böyle oluyormuşum ayda 1 kilodan fazlası zararmış ben hiçbişey yemiyomuşum vs.. her nekadar ben herşeyi yiyorum desemde bu sözleirm havada kaldı 4 ten sonra oqlumla başbaşa yemek yedik sonra kuzenin aradı hep beraber annemlere gittik ordada bişeyler yedim olanları duyunca küplere bindiler annem yeter artık daha ne kadar zayıflıcaksın diyet falan yok bundan sonra yeter bu kadar diyip kestirip attı herşey biyana bu hafta kilo almış olmam lazımdı çünkü çok kaçamak yaptım basküle neden yansımadıqını hiç anlamıyorum biraz öncebile pasta falan yedim bakalım belki sabah biraz fazla çıkarım iyice kafayı yedim kızlar kilo vermeyemi çalışıyorum almayamı bende bilmiyorum..

Senanın menüsü
1 bardak su
2 dilim normal ekmekten kaşarlı tost
1 dilim salam
yeşilçay

ara
1 küçük muz

öqlen
serçe parmaqı büyüklüqünde sigara böreqi(1 tane)
1 küçük kurabiye
portakallı soslu kereviz salatası
yeşil salata
yeşilçay

ara (4.5ta)
1 kepçe m. çorbası
yarım porsiyon patlıcan kebabı
2 kaşık pilav
cacık

akşam(annemlerde)
1 dilim mozaik pasta
bir ısırık cevizli çörek
2 çatal patates salatası
kayısılı form çay

1 litre su..

yok canim üseniyorum spor yaparken ,sporda zaten günde 100-150 mekik cekiyorum sadece binde bir leslie felan yapiyorum

menüm

sabah
2 kepek ekmegi
tavada yumurta
recel
peynir

ara
gofret cikolata ay bu kör nefsim beni öldürdü 2-3 gündür

ögle
sebze ton baligi
azcik bezelye pilav

ara
caylarrrr

aksam
bezelye pilav

ara
cayyyy
1 ufak kepek ekmegi
9-10 bardak su

sorma canım biz senle aynı kaderi paylaşıyoruz göbekli elmalarız:26:
ya ben diyet düzenimi çok fazla oturtamadım ne yazıkkii..yiyorum
elvin 1 haftada yarım kilo kalmış sütüm de yarıyor ama bakalım kaç oldum
maşallah elvine canım,sende düzene girersin zamanla melocum,oturur herşey henüz çok yeni..
Tanrım,
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver bana,
Değiştiremeyeceğim durumları kabullenmem için sabır ver.
İkisini ayırt edeyim diye de akıl ver
aminnnnn aminnnn aminnn canım...
maşallah canım....doğru olanı yapmışsın ,ben emzirirken senin gibi bilinçli davranmadım işime gelmedi yoksa biliyordum ne yapacağımı tıpkı diyet yaparkende öyle oluyor..
dün birkerde 70 adet mekik cektim bugün 100 cikarmayi düsünüyorum canim cikiyor ama napalim...yaparken aciyor ama yerken hicde acimiyor....cikolata ve kizartma göbek yagi yapiyormus:97:
ama ama ama ben ikisine de bayılırımmmmmm

canım benim bu geziden hatta güzergahınızdan haberim var ama nevşeihre gidebilirmisiniz bilmmem inşallah gidersin..ben iki üç kere gittim haaarika bir yer balona binmedim yükseklik korkum var elim ayağım boşalıyor çok fena..fiyatları da güzel balonların birde sabah güneş doğmadan önce kalkıcan..güneşin doğuşunu izletiyorlar...inşallah binersin
ellerine sağlık,hasbel kader bir yemek olmuş ..afiyetler olsun kuşummm
69 luk halim

65 lik halim

61.300 lük halim
ilk resim açılmasa da diğerlerindeki farkı da görmek mümkün canım..maşallah
gitti en abuk elbiseyi aldı yaaaaa...oo siyah beyaz tek omuz elbise birde gece mavisi elbise çok hoştu..genel olarak hoş elbiseler denedi ancak en berbatını aldı...
Zuzum 24 adini unuttum

Bu 4. yazisim be bacim.......
cevap versen ne olur
Strec hakkinda..............
canım kız yukarda açıklmaış geçmişe bak istersen..
fatmagülü izleyen oldumu ,mukkades hanima bakin hele ....metres olmaya nede cok istermis
fatmagüle namus dersleri veren mukaddesin hiçde mukaddes biri olmadığının ortaya çıkışıp:))))))

sena cım geçmişler olsun canım ,neler oluyor yahu sana....dengen mi bozuldu ne oldu anlamadım ..bu arada tiroit ilacımı sormuştun ..ben levatiron 1+çeyrek alıyorum sabahları kahvaltıdan önce...100 mglık

su yarismayi izliyorumda bana hersey yakisiri orda ilknurun alisverisini baktimda her yerde göbegi top gibi ortada ve halinden memnun kendiyle barisik mis,...fizigi cok berbat ...yani dese diyetteyim verdim,yada veriyorum ,bisey demem ona ama bu haliyle memnun olani anlamyiorum ya....

evet haklısın zaten o düşünceyle böyle davrandım ,ama ikinci döküşünce vallahi hırpaladım biraz acuk acuk yanaklarına dokundurdum...
olur canım,olur öyle şeyler..böyle böyle büyütüyoruz yavrularımızı biraz daha sabırlı olmamız lazım ama bizde sabır taşı değiliz ki anam,bi yerde patlıyor insan..

sekerler su folye sarmayi 14 gündür hic aksatmiyorum sanki incelme var gibi bakin resimlerime ,yorumunuzu beklyiorum

Eki Görüntüle 149946 Eki Görüntüle 149945
güzel görünüyor canım,kıyafette fark ettiriyor,ama sen yine çok sık yapma ara ver bazen..

uuyyy yerim ben onuuuu

evde leisle yapanlar keisnlikle 4 mil olanı yapın terin suyun içinde kaldım valla süper
Allah rızası için biri bana şu 4 mille nin yükleme linkini ve nasıl yükleyeceğimi anlatan bir özel mesaj gönderebilir miii?:2:

Tanrım,
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver bana,
Değiştiremeyeceğim durumları kabullenmem için sabır ver.
İkisini ayırt edeyim diye de akıl ver
Amin canım ,inşallah güzel günler seni bekliyor,bende tedavi gördüm 8 ay kadar en ağır basan konusu da kilo idi,zamanla kendine alışıyorsun,bunların gidebileceğini,senin elinde olduğunu ama bu halinle de hayatın tadını çıkarmayı öğreniyorsun..inşallah darısı senin başına önce psikolojini sonrada bedenini düzeltirsin inşallah...
Amin...

Ceylancım aynı dertten muzdarip 4-5 hatun var bu hafta sanırım..Topik olarak bu hafta yaralıyız
Tek derdim artıda çıkmayayım,kilo vermeyi geçtim bu hafta..Yediklerimden değil ha şişlikten
:81::80::79:

Öldüümm desem yeri, bu saatte hangi deli yarinki silecegi cami siler,
kalkar perdeleri indirip yikar asar ki ????
Yetmedi, yerleri sildim, oda yetmedi tüm evin her bir kösesinin tozunu aldim..
Yorgunum, coook yorgun..
Yarin cok cok daha islerim var, hem evde, hem disarida..
Allah herkesin yardimcisi olsun her konuda.

Birde seyyyy, ben yarin arti cikacagimi kesin ve kesin biliyorum
O kadar spor banamisin demedi
Aman neise yahu, saglikli olalim da
Allah'in izni ile üstünden gelemeyecegimiz hic birsey yok..
Öpüyorum hepinizi, güzel haberlerle bulusmak umudu ile
iyigeceler...

günaydın kızlar...açılışı ben yapıyorum...
geceden beri ateşim var kalkıp zor tartıldım...
doktora gidicem birazdan...
dün hiçbişeyim yoktu..
akşam öksürük başladı
ciğerlerime bi ağırlık çöktü sanki
sonra da sırtıma vurdu
ağrıdan yatamadım
annemii çağırdım gelip çocuklara bakıcak...
kilo bildirimi yapayım
başlangıç--88
geçen hafta--85.5
bu hafta giden--1.600
bu hafta--83.9
annem başladı telefonda diyet yapıp dirençsiz kaldın diye...
hemen başa kakmaya hazırlar...

günaydın kızlarrr

geçen hafta:66.9
bu hafta:66.4

500 gr eksik gibi görünsemdee
çizelgemee göre daha 900 gr artıdyım kim bilir ne mzann
inerimm

sevgicim erken gelisin umaırm çok otururuz:)

günaydın kızlar

1 martta başladım:55.5
4 mart bugün:54.3
giden:1200

inşallah bu sefer bozmuyacam diyorummm bazarsam giye kafayı duvara vurıucam o kesinn...
:95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…