80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aktardan cay aldım o bu hafta bole yaptı :26: tuvaletten cııkamadım ne yesem hmn tuvalete cıktım hem ben bu hafta mc donalds menu yedım dusun ynı :97:

nası yaww süper 3kg fazla ama durunca kilo vermemiz kullanmamızda sakınca yoktur ne çayı aldın ?

hergün gün boyu yediklerimi ve kilo mu bildireceğim öyle mi? Bugün başlıyayım o zaman:)

evet cnm hergün menünü paylaşş
cuma günleird ekilo bildirinmiii
ama burası okadar sıcakkkiii

insan kopamıyor buradann

kronik hoşgeldin cnm

regl dönemi için çok güzel ortim bende regl sonrası 1 kg verdim sen beni geçecen hadi bakalım

herkese merhaba,

ilk kilo bildirimimi yapayım bende;

1 Mart : 84,2kg
4 Mart : 83,6kg
pek başarılı değilim , ama olacamm inşallahh hedefim 1 Nisan tarihinde 78kg olmak

Hoşgeldinnnn kronik_unutkan

Hoşgeldin bende yeniyim dün katıldım.Güzel ortam umarım kilolar verildikçe dahada güzelleşecek:)Kaç kiloyla başladın 5 gün içinde farketti mi?Birde "15 dk leslie yürüyüşü yaptım "demişsin bu bir tür egzersiz çeşidi mi?yoksa bir spor aleti var mı, yürüyüş bandının bir değişiği mi?google girdim link indirin diyor işyerinde indiremem eve gidince aklıma gelmiyor bakmak.bir açılık getirirsen sevinirim...Bitki çayları metobolizmayı hızlandırıyor fakat bıraktığında metabolizman altüst oluyor çayı içmeden lavaboya çıkamıyormuşsun diyorlar.Aslı var mı? Ne çok sordum.Tekrar hoşgeldin...

slm kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum...vermeyenler üzülmesin...yavaş yavaş gidecek inş...
doktordan geldim...üşütmüşsün ileri derce faranjit var dedi...
hemen bi iğne yaptılar ateşim yeni düştü..
doktor şimdi ara ver diyete falan dedi...
bünyenin güçlenmesi lazım dedi..
gerçi iştahım yok zaten
iyileşince başla dedi ve bi liste verdi..
hergün mutlaka yemem gerekenleri yazdı..
hızlı verme yavaş yavaş ver dedi..
iç hastalıkları uzmanına gittim bu arada..
kızlar en önemlisi sağlık gerçekten dün ağrılarımdan ve ateşten uyuyamadım..
Allah sağlık sıhhat versin elbet zayıflıycaz...

bu arada hastalığımın sebebi leslie kızlar..
çok aşırı terlemiştim çünkü..
duş alana kadar da şifayı kaptım..
doktor havalar ısınsın o zaman spor yürüyüş yap dedi..
dışarda da yürümüştüm..
bi yandan terledim bi yandan üşüdüm..
spora havalar iyice ısınınca başlıycam
hava da kirli zaten bi çok apartman kömür yakıyor hala..
dışarda maskeli gez dedi...
aman hiç çıkmam daha iyi..
neyse ben kaçayım annem kızımı bırakmaya gitti okula
gelir beni pc başında görürse kızar..

eflatun24 geçmiş olsun şekeim. bende dun sıtede duydum leslıe yı hemen baktım ınternetten cok keyıflıı bısee bugun yapaacam ınsallaah,, bebegım uyusa tabii

regl dönemi için çok güzel ortim bende regl sonrası 1 kg verdim sen beni geçecen hadi bakalım

Ortim nesi güzel yahu 100 gr alt tarafı.. Regl sonrası ne olur bilemiyorum..

günaydın kızlar malesef bu hafta çok kötü geçti çok üzgünüm son pişmanlık fayda etmio ama
Başlangıç:85
Geçenhafta81.6
Buhafta:81.4
Giden:200gr
Toplamdagiden:3.600
hedef:60

Günaydın aysun..Hiç üzülme ben bu hafta 100 gr verebildim sadece,haftaya inşallah :26:

Hoşgeldin aramıza Azmin daim olsun..

Canım dikkat et leslie o açıdan çok tehlikeli.Ben yaz günü bile leslie yaparken kapatıyordum camları..Eğer ufacık bir soğuk alırsan o terle mahveder insanı.Çok geçmiş olsun,dikkat et bundan sonra.

eflatun geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlık herşeyin başı

yok canim üseniyorum spor yaparken ,sporda zaten günde 100-150 mekik cekiyorum sadece binde bir leslie felan yapiyorum

cnm mekik çekmeye hemen mi başlıyorsun yani öncesinda ısınma hareketleri falan yapıyormusun ısınmadan mekik çeken arkadaşlar varmı bende yavaştan başlamak istiyorum

oooofff oooffff kızlar bu hafta hiç giden yok:84::84:regl olucam ondanmıdır ki lütfen ondan deyin oysaki bu hafta çok güzel geçmişti :84::84:

başlangıç:85
geçen hafta:82
bu hafta:82
giden:3
hedef:65

umarım hafta telefi ederim:85::85:

ilkayım teşekkürler cnm walla bende bilmiyorum diyetlede ilgili olduqunu hiç sanmıyorum çünkü herşeyi yiyorum sanırım tansiyon falandır bnm tansiyonum zaten hep düşüktür 9-6 azdaha düşse hemen etkileniyorum ben buna baqladım cnm ama doktorada gidicem ilgin için teşekküler..

Hayırlı cumalar kızlar...
sabah erkenden babamı kontrolü için hastaneye gittik daha yeni geldik hemen bildirimimi yapıyım akşam yediqim pasta +300qr olarak çıktı çok sevindim ve rahatladım demekki bir problem yokmuş malzemeleri aldım birazdan bende pasta yapıcam

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.6
bu hafta 69
giden 600
toplamda giden 21
hedef 60...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…