ben aktardan cay aldım o bu hafta bole yaptı :26: tuvaletten cııkamadım ne yesem hmn tuvalete cıktım hem ben bu hafta mc donalds menu yedım dusun ynı :97:
hergün gün boyu yediklerimi ve kilo mu bildireceğim öyle mi? Bugün başlıyayım o zaman:)
regl dönemi için çok güzel ortim bende regl sonrası 1 kg verdim sen beni geçecen hadi bakalımBildirim
Başlangıç 87
Geçen Hafta 83.3
Bu hafta 83.2
Giden 100 gr :95::95::95:
Toplamda 3.8
Hedef 75
Toplam Spor : 240 dk.
Artı çıkmayayım yeter demiştim ama gene umudum vardı her şeye rağmen..
Koskoca bir hafta boşa gitti onca diyete spora rağmen nasıl üzülmeyeyim
Bilmiyorum regl bitince farkedermi...:85:
Merhaba arkadaşlar
Bundan sonra bende buralıyım bugün diyetimin 5.günü şimdiye kadar 1 paket balık kraker dışında firem olmadı oda 2.gündü
İşyerindeyim yarım saat önce gelen varmı die kapıyı gözetleyerek 15 dk leslie yürüyüşü yaptım
Şimdide 1 kupa yeşil çay içiyorum bende aktardan özel karışım yaptırdım ama içinde sinameki yok tuvalet sorunuda yaratmıyor içimi gayet güzel
İçerisinde aspir çiçeği,mate yaprağı,biberiye,funda yaprağı,yeşil çay,zahter ve üvez yaprağı var
İnternetten bulduğum bir tarif bu eşit oranlarda karışım 15 liralık aldım buzdolabı poşetiyle 1 poşet kadar oldu 1 tatlı kaşığı kadar koymak gerekiyor 1 bardağa
İşyerine demlik getirdim 10 dk demlendirip içiyorum tavsiye ederim
Daha çok şey yazacağım buraya ama şu an vaktim yok öğle tatili yaklaşıyor
Dün mp3 almştım bozuk çıktı onu değiştirmeye inicem öğle tatilinde
Yemek için alternatif düşünüyorum döner salata ekmeksiz bakalım bulabilirsem
Sabah kahvaltımda 1 dilim tost ekmeğini yarıdan kesip 1 dilim peynirle hazırlanmış yağsız tost,4 yeşil zeytin,1 salatalık
Görüşmek üzere :89:
Merhaba arkadaşlar
Bundan sonra bende buralıyım bugün diyetimin 5.günü şimdiye kadar 1 paket balık kraker dışında firem olmadı oda 2.gündü
İşyerindeyim yarım saat önce gelen varmı die kapıyı gözetleyerek 15 dk leslie yürüyüşü yaptım
Şimdide 1 kupa yeşil çay içiyorum bende aktardan özel karışım yaptırdım ama içinde sinameki yok tuvalet sorunuda yaratmıyor içimi gayet güzel
İçerisinde aspir çiçeği,mate yaprağı,biberiye,funda yaprağı,yeşil çay,zahter ve üvez yaprağı var
İnternetten bulduğum bir tarif bu eşit oranlarda karışım 15 liralık aldım buzdolabı poşetiyle 1 poşet kadar oldu 1 tatlı kaşığı kadar koymak gerekiyor 1 bardağa
Sabah kahvaltımda 1 dilim tost ekmeğini yarıdan kesip 1 dilim peynirle hazırlanmış yağsız tost,4 yeşil zeytin,1 salatalık
regl dönemi için çok güzel ortim bende regl sonrası 1 kg verdim sen beni geçecen hadi bakalım
günaydın kızlar malesef bu hafta çok kötü geçti çok üzgünüm son pişmanlık fayda etmio ama
Başlangıç:85
Geçenhafta81.6
Buhafta:81.4
Giden:200gr
Toplamdagiden:3.600
hedef:60
Merhaba arkadaşlar
bu arada hastalığımın sebebi leslie kızlar..
çok aşırı terlemiştim çünkü..
duş alana kadar da şifayı kaptım..
doktor havalar ısınsın o zaman spor yürüyüş yap dedi..
dışarda da yürümüştüm..
bi yandan terledim bi yandan üşüdüm..
spora havalar iyice ısınınca başlıycam
hava da kirli zaten bi çok apartman kömür yakıyor hala..
dışarda maskeli gez dedi...
aman hiç çıkmam daha iyi..
neyse ben kaçayım annem kızımı bırakmaya gitti okula
gelir beni pc başında görürse kızar..
herkese merhaba,
ilk kilo bildirimimi yapayım bende;
1 Mart : 84,2kg
4 Mart : 83,6kg
pek başarılı değilim, ama olacamm inşallahh hedefim 1 Nisan tarihinde 78kg olmak
nası yaww süper 3kg fazla ama durunca kilo vermemiz kullanmamızda sakınca yoktur ne çayı aldın ?
slm kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum...vermeyenler üzülmesin...yavaş yavaş gidecek inş...
doktordan geldim...üşütmüşsün ileri derce faranjit var dedi...
hemen bi iğne yaptılar ateşim yeni düştü..
doktor şimdi ara ver diyete falan dedi...
bünyenin güçlenmesi lazım dedi..
gerçi iştahım yok zaten
iyileşince başla dedi ve bi liste verdi..
hergün mutlaka yemem gerekenleri yazdı..
hızlı verme yavaş yavaş ver dedi..
iç hastalıkları uzmanına gittim bu arada..
kızlar en önemlisi sağlık gerçekten dün ağrılarımdan ve ateşten uyuyamadım..
Allah sağlık sıhhat versin elbet zayıflıycaz...
Tebrik ederim,600 gr gitmiş daha ne..İnan böyle böyle gidiyor kilolar sevinmelisin bence güzel sonuç.
yok canim üseniyorum spor yaparken ,sporda zaten günde 100-150 mekik cekiyorum sadece binde bir leslie felan yapiyorum
günaydın kızlarrr
geçen hafta:66.9
bu hafta:66.4
500 gr eksik gibi görünsemdee
çizelgemee göre daha 900 gr artıdyım kim bilir ne mzann
inerimm
sevgicim erken gelisin umaırm çok otururuz:)
ama ama ama ben ikisine de bayılırımmmmmm
sena cım geçmişler olsun canım ,neler oluyor yahu sana....dengen mi bozuldu ne oldu anlamadım ..bu arada tiroit ilacımı sormuştun ..ben levatiron 1+çeyrek alıyorum sabahları kahvaltıdan önce...100 mglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?