Hayırlı cumalar kızlar...
sabah erkenden babamı kontrolü için hastaneye gittik daha yeni geldik hemen bildirimimi yapıyım akşam yediqim pasta +300qr olarak çıktı çok sevindim ve rahatladım demekki bir problem yokmuş malzemeleri aldım birazdan bende pasta yapıcam
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.6
bu hafta 69
giden 600
toplamda giden 21
hedef 60...
ohhh..negüzel yaa...keşke biz de yakın olabilseydikcnm sevgi bana gelicek bugün
aslında burçin bundan sonra haftada 100 gr falan verip çok bezmeden sabit tutmak en güzeli canım,çıktı mı cemrenin dişi nasıl daha iyi mi?tebrikler senacımmm bende ilk başlarda senin gibi tıkır tıkır verdim sonradan hedefe az kalınca azıttım hemen hemen 6 aydır yerimde sayıyorum gerçe yine iyi birşey buda yerimde saymak..ama şu 4 kiloyu veremedim gitti son zamanlar çikolata tarzı şeylere karşı koyamıyorummm...ama yedimmide tam yiyorummm yani benim kadar yiyen bir kişi için yerinde saymak mucizee...
çünkü tıka basa 2-3 gün yiyorum sonra 1 hafta sıkı diyet yapıyorum o yüzden yerimde sayıyıyorumm..inşallah bu sefer mezun olucammmm...
seninde menülerine bakınca ve verdiğin kilolara bakınca gerçekten hoşuma gidiyorrr....metabolizmamız aynııı...bendensinn.....
herkese selamlar kızlar geçmişi okuyamadım 1 gündür girmiyorum bi yakınımız çatıdan düşmüş eli kırılmış elinde lifler yırtılmış bugün mikro cerrahide ameliyat olcak olmazsa sakat kalcaktı eli işinden dolayı düşmüş zaten çatı işi yapıyolardı neyse işte oraya gittik dün bütün gün giremedim bugün girdim 20 sayfa birikmiş okuyamadım kilo verenleri tebrik ediyorum
burçin abla aynı sende benim gibisin bende 2 hafta mesela çok yiyiyorum senin gibi 3-4 günde değil artı çıkıyorum o zaman 3 gün diyet yapınca hemen gidiyo hepsi o yönden mutluyum 2 hafta mutlu mutlu geziyorum öyle
ayyyy..neyseki Allah korumuş feryalcim çok geçmiş olsun
hurişcimm cnm leisleyi sende zayıfla kulübü diye bir site var ben oradan indiridmm
şimdi buradan link atsamdaa senin oraya üye olman laızm indirebilmek için cnm
gogole ye yaz zaten çıkıyorr oradan istediigni indirebilirisin cnm
msn ile filan gelebilcek bişiy dgeil cnm
hurişşşş
oraya üyeyim zaten uğraştım yapmaya ama nidirememiştim ama uğraşırım yine.. saol..
baslangi 81.5 (7 ocak)
hedef 54
gecen hafta 77.300
bu hafta 77.400
giden + 100
reglyim bu hafta bekkliyordum zaten böyle bir sonuç...
Hoşgeldin bende yeniyim dün katıldım.Güzel ortam umarım kilolar verildikçe dahada güzelleşecek:)Kaç kiloyla başladın 5 gün içinde farketti mi?Birde "15 dk leslie yürüyüşü yaptım "demişsin bu bir tür egzersiz çeşidi mi?yoksa bir spor aleti var mı, yürüyüş bandının bir değişiği mi?google girdim link indirin diyor işyerinde indiremem eve gidince aklıma gelmiyor bakmak.bir açılık getirirsen sevinirim...Bitki çayları metobolizmayı hızlandırıyor fakat bıraktığında metabolizman altüst oluyor çayı içmeden lavaboya çıkamıyormuşsun diyorlar.Aslı var mı? Ne çok sordum.Tekrar hoşgeldin...
Kilo bildirimimi yapip hemen cikicam canlarim,
disarida cok cok islerim var.
Baslangic :87.7
Gecen hafta : 80.6
Bu hafta : 79.6
Giden 1 kg
Toplamda giden : 8.1
Hedef : 60
Spor : 440 Dk
Sabahdan beri tuvalete de cikamadim yaau
O kadar spor yapiyorum, aman yahu hale bak
1 kilo gitmis ona da sükür, ki 20 gün geciken reglime ragmen cok iyi bir rakam gibime geliyor
Cizelgemi zamanim kalirsa simdi degistiririm, olmazsa aksam yaparim.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum kizlar,
Hersey gönlünüzce olsun
Kızlarr ben hiçbir zaman zayıf biri olmadım olamadım ve bu zamana kadar da öyle şikayetçi değildim kilolarımdan ( Tüm tombikler kendileriyle barışıktır) Ama artık söz nişan düğün kapıya dayandı hazirana kadar 10-15 kilo verebilirsem şahane olacak amaaaa nasılbir diyetle ne gibi egzersizlerle baktım da sizler çok güzel yol katetmişsiniz beni de yönlendirirseniz çoookk mutlu olurum
Dün tartıldığımda 84,400 kiloydum 70 olsam gerisi gelir biliyorum ama iş 70 olabilmekteeeeee Ne dersiniz nasıl bi yol izlemeliyim ?
Aramıza hoşgeldin
Fikir almak için bizi,menülerimizi ve yazdıklarımızı takip edersen kendine göre bir yol çizebilirsin.Herkes bünyesini en iyi kendi tanır.Azmin daim olsun.
teşekkür ederim hoşbulduk ..
öyle yapıyorum bakıyorum aama ben az ye sık ye sloganını abartıyorum hep yarından itibaren başlıyorum ama leslie de yapcam önceden indirmiştim zaten hem diyete başlamak için pazartesiyi beklememek en akıllıcası :)hadi bakalım inşallah iyi olur yaaaaa
birde şu yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuzacaba?
Hoşgeldin sinerji
İnşallah bu grup hepimize uğulu gelir ve sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşırız.şimdiden bol iradeli günler başarılar
Ortim nesi güzel yahu 100 gr alt tarafı.. Regl sonrası ne olur bilemiyorum..
Günaydın aysun..Hiç üzülme ben bu hafta 100 gr verebildim sadece,haftaya inşallah :26:
Hoşgeldin aramızaAzmin daim olsun..
Canım dikkat et leslie o açıdan çok tehlikeli.Ben yaz günü bile leslie yaparken kapatıyordum camları..Eğer ufacık bir soğuk alırsan o terle mahveder insanı.Çok geçmiş olsun,dikkat et bundan sonra.
eflatun geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlık herşeyin başı
çok teşekkür ederim umarım öyle olur gün boıyu işimden dolayı oturuyorum sabitim göbüşüm aldı başını gidiyo bakalım inş. dediğin gibi olur bu sefer azimliyim ama
ohhh..negüzel yaa...keşke biz de yakın olabilseydik
aslında burçin bundan sonra haftada 100 gr falan verip çok bezmeden sabit tutmak en güzeli canım,çıktı mı cemrenin dişi nasıl daha iyi mi?
ayyyy..neyseki Allah korumuş feryalcim çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?