80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler senacımmm bende ilk başlarda senin gibi tıkır tıkır verdim sonradan hedefe az kalınca azıttım hemen hemen 6 aydır yerimde sayıyorum gerçe yine iyi birşey buda yerimde saymak..ama şu 4 kiloyu veremedim gitti son zamanlar çikolata tarzı şeylere karşı koyamıyorummm...ama yedimmide tam yiyorummm yani benim kadar yiyen bir kişi için yerinde saymak mucizee...

çünkü tıka basa 2-3 gün yiyorum sonra 1 hafta sıkı diyet yapıyorum o yüzden yerimde sayıyıyorumm..inşallah bu sefer mezun olucammmm...

seninde menülerine bakınca ve verdiğin kilolara bakınca gerçekten hoşuma gidiyorrr....metabolizmamız aynııı...bendensinn.....

herkese selamlar kızlar geçmişi okuyamadım 1 gündür girmiyorum bi yakınımız çatıdan düşmüş eli kırılmış elinde lifler yırtılmış bugün mikro cerrahide ameliyat olcak olmazsa sakat kalcaktı eli işinden dolayı düşmüş zaten çatı işi yapıyolardı neyse işte oraya gittik dün bütün gün giremedim bugün girdim 20 sayfa birikmiş okuyamadım kilo verenleri tebrik ediyorum

burçin abla aynı sende benim gibisin bende 2 hafta mesela çok yiyiyorum senin gibi 3-4 günde değil artı çıkıyorum o zaman 3 gün diyet yapınca hemen gidiyo hepsi o yönden mutluyum 2 hafta mutlu mutlu geziyorum öyle

Kilo bildirimimi yapip hemen cikicam canlarim,
disarida cok cok islerim var.

Baslangic :87.7
Gecen hafta : 80.6
Bu hafta : 79.6
Giden 1 kg
Toplamda giden : 8.1
Hedef : 60
Spor : 440 Dk

Sabahdan beri tuvalete de cikamadim yaau
O kadar spor yapiyorum, aman yahu hale bak
1 kilo gitmis ona da sükür, ki 20 gün geciken reglime ragmen cok iyi bir rakam gibime geliyor

Cizelgemi zamanim kalirsa simdi degistiririm, olmazsa aksam yaparim.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum kizlar,
Hersey gönlünüzce olsun

ama kızlar bişey dicem inanın başlarda çok gitmesi çok iyi oluyo ben ilk 2 hafta 3 buçuk kilo verdim sonra 1 er kilo gitti 10 kilo verdim 2 ayda böylelikle eğer başta az gitseydi 500-600 gram benim hevesim kırılırdı diyet çok zor bişey bence biran önce bitmesini istemek en doğal hakkımız ben ilk başta 600 gram veren arkadaşı anlıyorum başarızım mı ne demiş hatırlamıyorumda hak verdim bende ilk 600 gram versem hevesim kırılır ama üzülme canım daha verirsin az az verincede çok zor ya iğneyle kuyu kazımak gibi

Son düzenleme:
cnm sevgi bana gelicek bugün
ohhh..negüzel yaa...keşke biz de yakın olabilseydik
aslında burçin bundan sonra haftada 100 gr falan verip çok bezmeden sabit tutmak en güzeli canım,çıktı mı cemrenin dişi nasıl daha iyi mi?

ayyyy..neyseki Allah korumuş feryalcim çok geçmiş olsun

oraya üyeyim zaten uğraştım yapmaya ama nidirememiştim ama uğraşırım yine.. saol..

baslangi 81.5 (7 ocak)
hedef 54

gecen hafta 77.300
bu hafta 77.400
giden + 100

reglyim bu hafta bekkliyordum zaten böyle bir sonuç...

hurişşşş
cnm artık tk link haline geitrilmiş yeniden bak istersen

Arkadaşlar hepinize teşekkürler hoşbuldum gerçekten çok hoş bir ortam oluşmuş burda
filizkuzey merhaba 90 kiloyla başladım ama henüz tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmasam daha iyi olur sanırım,veremediğimi görürsem moralim bozulmasın 2 haftada bişeyler yerine oturur diye düşünüyorum leslie yürüyüşü dediğim leslie sansone walk at home yürüyüşleri internette videolar mevcut evde bilgisayarımada indirmiştim
Evdeki 5 mile yağ yakıcı program yaklaşık 1 saat civarı sürüyor,işyerinde yaptığımı youtube'tan izliyorum leslie sansone easy yazıyorum 15 dk civarı bir video arada gelenler olabiliyor o yüzden temposu düşük olan yürüyüşü yapıyorum burda nefes nefese cevap vermek zorunda kalmayayım diye
Benim kullandığım çay lavaboya çıkarma gibi bir problem yapmıyor canım o konuda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum aktar bana aspir çiçeğinin yağ yakmaya yardımcı olduğunu diğer bitkilerinde metabolizmayı dengeleyici özelliği olduğunu söylemişti,bahsettiğin sorun içinde sinameki yer alan bitki çaylarında oluyor bağırsaklar tembelleşiyor zamanla çay olmadan sorun yaşar hale geliniyor diye biliyorum
Öğle yemeğinide hallettim dediğim şekilde şimdide yeşil çayımı içtim işten çıkışıma yarım saat bişey kaldı gibi haftasonu tatil akşam bisikletle çalışırım haftasonunda pilates yapasım var
Bu arada bazı arkadaşların çizelgelerine baktım 6 lı rakamlar görüyorum harikasınız ya nazar değmesin

Son düzenleme:
Kızlarr ben hiçbir zaman zayıf biri olmadım olamadım ve bu zamana kadar da öyle şikayetçi değildim kilolarımdan ( Tüm tombikler kendileriyle barışıktır) Ama artık söz nişan düğün kapıya dayandı hazirana kadar 10-15 kilo verebilirsem şahane olacak amaaaa nasılbir diyetle ne gibi egzersizlerle baktım da sizler çok güzel yol katetmişsiniz beni de yönlendirirseniz çoookk mutlu olurum

Dün tartıldığımda 84,400 kiloydum 70 olsam gerisi gelir biliyorum ama iş 70 olabilmekteeeeee Ne dersiniz nasıl bi yol izlemeliyim ?

Tebrik ederim canım,onca spor yüzünden verdin sen bence,yoksa benim gibi yerinde sayardın bu dönemde :85:

Kızlar izlem nerelerde merak ettim ne kadar verdi bu hafta

Aramıza hoşgeldin
Fikir almak için bizi,menülerimizi ve yazdıklarımızı takip edersen kendine göre bir yol çizebilirsin.Herkes bünyesini en iyi kendi tanır.Azmin daim olsun.

SELAM kızlar yoğunum bugün temizlik yaptım banuyu kıskandım dün neysem terledim duş yaptım egeyi doyurdum ,birazdan saçlarımı düzleştiricem akşama bebek görmeye gidsiyoruzzzzz... egeye bir arkadaş daha gelmişti onu görücez

kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:58,8
bu hafta:58,9
gelen:100gr
hedef:50
spor:100 dakka
50 artık rüya oldu bana bu topiğe girdim gireli adam gibi kilo vermeedim nedir benim derdim yaaaa:84::84::84:

Aramıza hoşgeldin
Fikir almak için bizi,menülerimizi ve yazdıklarımızı takip edersen kendine göre bir yol çizebilirsin.Herkes bünyesini en iyi kendi tanır.Azmin daim olsun.

teşekkür ederim hoşbulduk ..
öyle yapıyorum bakıyorum aama ben az ye sık ye sloganını abartıyorum hep yarından itibaren başlıyorum ama leslie de yapcam önceden indirmiştim zaten hem diyete başlamak için pazartesiyi beklememek en akıllıcası :) hadi bakalım inşallah iyi olur yaaaaa

birde şu yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuzacaba?

Hoşgeldin sinerji

İnşallah bu grup hepimize uğulu gelir ve sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşırız.şimdiden bol iradeli günler başarılar

Hoşgeldin sinerji

İnşallah bu grup hepimize uğulu gelir ve sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşırız.şimdiden bol iradeli günler başarılar

çok teşekkür ederim umarım öyle olur gün boıyu işimden dolayı oturuyorum sabitim göbüşüm aldı başını gidiyo bakalım inş. dediğin gibi olur bu sefer azimliyim ama

eflatun geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlık herşeyin başı

çok teşekkürler kızlar...bugün annemlere gidiyorum..
orda yatıcam annem bakar artık bana
gelince görüşürüz...

çok teşekkür ederim umarım öyle olur gün boıyu işimden dolayı oturuyorum sabitim göbüşüm aldı başını gidiyo bakalım inş. dediğin gibi olur bu sefer azimliyim ama

unutmadan alttaki çizelge için forum takip e girince diyet gruplarının içinde konu başlıkları var orada çizelge hazırlanışı diye bire bir nasıl yapacağını yönlendiriyor.TickerFoctory.com

aslında haklısın meloşumda 50 ye insem artık gam yemem...yerim artı çıkınca tekrar diyet yaparımm benim beslanme düzenim yok yedimmi hep yiyesim geliyorrr...bir gün agzıma bişey koymasam dayanırımm..ama yedimmi de hakim olamıyorum işte....:84::84::84:

cemrem çoooooooooookk yoruyor beni bu aralar çok huzursuzz 3 dişi var çıkıyor birden artı bozağı ağırıyor sanırımm...geceleri çok huysuzz biz her diş çıkaracağımız zaman hastanelik oluyoruz yüksek ateş boğaza vuruyorrr....allahımm kurtar artık beni bu diş sıkıntısından yaaaaaa...:2::2:

elvinimiz nasıll????o da zilli sanırımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…