80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr

sevgi bana geldi ateş aldı gititi kısa ve öz bi sohbettii devamı gelicek inşş

izlemm annesine gitmiş olabilerr kızlar

yediklerimi yazıyorum kızlar bu gün dışardaydım o yüzden böyle olsu

KAHVALTI bir dilim kepek ekmegi biraz lor matdanoz bir domates biraz roka yeşil cay

ÖGLEN DIŞARDA 6 köfte bir porsiyon piyaz:18::18: yarım ekmek :18::18::18:

AKŞAM ıkı portakal

spor bir saat yürüyüş

demekki damak tadımızda aynı cnm ben sevdiqim şeyleri diyetime uydurarak yiyorum sorun kalmıyor bende biraz az az kilo vermek istiyorum menülerimi çoqaltıp haftada en fazla 400-500qr vermek istiyorum zaten hedefimede pek bişey kalmadı o aşırı kilolardan kurtuldum her istediğimi alıp giyebiliyorum patlayan dışarı fırlayan hiçbiryerim yok ondan dolayı yavaş yavaş vericem koruma modunun bir üst basamaqı diyelim sevdim seni fısstık sende bendensinnn

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 yumurta
yeşilçay

ara
2 diyet bisküi

öqlen
1 porsiyon müsli

ara
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
tarçınlı ve karanfilli bitki çayı

akşam
yarım dürüm ekmeqi
3 tane çiq köfte
1 dilim bisküili pasta

ara
kayısılı form çayı

2 litre su..

ara

başlangıç 81
geçen hafta 78.3
bu hafta 77.8
giden 500 gr
toplamda giden 3.2

spor 40 dk

Şu topikte anlatılmış oradan inceleyebilirsin :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

başlangıç 81
geçen hafta 78.3
bu hafta 77.8
giden 500 gr
toplamda giden 3.2

spor 40 dk

Tebrik ederim nehircim,bak yavaş yavaş toparlanıyor metabolizman

300 gram verdigimin acisini bugün iyi cikarttim....muffinler,cikolatalar,firinda yagli tavuklar,yarim dönerler ne ararsaniz var bugün midemde metobolizmami bir sasirtayyimda görsün benle ugrasmak neymis,eminimki sidmi alt üst olmusdur hazmedememisdir

Bugünkü Menüm

Sabah

2 tane eti puf

Öğle

3 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
20 gr macar salam
5 yeşil zeytin
20 gr tahin helvası

Ara

1.5 dilim eti paykek (arkadaştaydım)

Akşam

2 porsiyon light ton balıklı salata

1.5 litre su

Toplam : 1133 kalori

Spor : Yok

bugünkü menüm

SABAH
yarım simit
1 adet üçgen peynir
ARA
1 ad. kepekli bisküvi
beşi bir yerde çay
ÖĞLEN
yarım porsiyon tavuklu patates
2 yk pilav
yoğurt
ARA
çeyrek simit
AKŞAM
2 dilim kek
ARA
1 elma

merhaba bende siteye yeni üye oldum ilk sorunum bu olsa gerek 84 kiloyum merak ettiğim bşy var boylarınız kaç acaba ben kendimi cok rahatsız hıssedıyorumda acıl kılo vermem gerek

merhaba bende siteye yeni üye oldum ilk sorunum bu olsa gerek 84 kiloyum merak ettiğim bşy var boylarınız kaç acaba ben kendimi cok rahatsız hıssedıyorumda acıl kılo vermem gerek

hos geldin canim...benimki 164 ....boyundan normalde 10 sayi asagida olmak gerekmis güzel bir vücuda sahip olmak icin ama ben 57 de durmak istiyorum.senin boyun kac,nezamandir diyettesin ve neler yapiyosun diyet olarak

daha tam başladım denemez diyette olunca sureklı aklımda dıyetteyım deyınce yemek aklından cıkmıyo ınsanın normalde bu kadar yemek dusunmem boyum 1.67 dıyetısyen lıste verdı ama uygulamakda zorluk cekıyorum daha dogrusu erınıyorum onu uygulamaya.

Aramıza hoşgeldin
Benim boyum 1.77 şu an kilom 83.2..75 olmak istiyorum.Ben o boyun 10 eksiği hesabını saçma buluyorum.Belki bir ihtimal 72'ye filan düşebilirim tedbir olsun diye..
Öncelikle kararlı ol.Ben bu işi yapabilecek miyim diye düşünme..Sen inandığın sürece elbet yaparsın.Diyetisyenler ve diyet listeleri bana göre değil adım adım bir listeyi uygulamak sıkıcı geliyor ama sen gittiğine göre yapabilirsin.Her şeyden önce inan,zaten gerisi gelir.

merhaba arkadaslar...
nasilsiniz bakalim... cok özledim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…