tebrikler senacımmm bende ilk başlarda senin gibi tıkır tıkır verdim sonradan hedefe az kalınca azıttım hemen hemen 6 aydır yerimde sayıyorum gerçe yine iyi birşey buda yerimde saymak..ama şu 4 kiloyu veremedim gitti son zamanlar çikolata tarzı şeylere karşı koyamıyorummm...ama yedimmide tam yiyorummm yani benim kadar yiyen bir kişi için yerinde saymak mucizee...
çünkü tıka basa 2-3 gün yiyorum sonra 1 hafta sıkı diyet yapıyorum o yüzden yerimde sayıyıyorumm..inşallah bu sefer mezun olucammmm...
seninde menülerine bakınca ve verdiğin kilolara bakınca gerçekten hoşuma gidiyorrr....metabolizmamız aynııı...bendensinn.....
teşekkür ederim hoşbulduk ..
öyle yapıyorum bakıyorum aama ben az ye sık ye sloganını abartıyorum hep yarından itibaren başlıyorum ama leslie de yapcam önceden indirmiştim zaten hem diyete başlamak için pazartesiyi beklememek en akıllıcası :)hadi bakalım inşallah iyi olur yaaaaa
birde şu yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuzacaba?
başlangıç 81
geçen hafta 78.3
bu hafta 77.8
giden 500 gr
toplamda giden 3.2
spor 40 dk
merhaba bende siteye yeni üye oldum ilk sorunum bu olsa gerek 84 kiloyum merak ettiğim bşy var boylarınız kaç acaba ben kendimi cok rahatsız hıssedıyorumda acıl kılo vermem gerek
merhaba bende siteye yeni üye oldum ilk sorunum bu olsa gerek 84 kiloyum merak ettiğim bşy var boylarınız kaç acaba ben kendimi cok rahatsız hıssedıyorumda acıl kılo vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?