aylin90 hosgeldin tekrardan ,nasilsin .neler yapiyorsun.....kilo verdinmi:26:
hosbuldum ablam.
hic iyi degilim... kilo insanin hayatini bukadarmi etkiler inanamiyorum....
halen issizim, halen evdeyim, halen kilo almaya devam ediyorum
95 oldum desem oha dermisin ben artik YUH CÜS OHA diyorum kendime.... depresyondan cikamiyorum.. kendimde degilim.. geceleri kendi kendime agliyorum.. toparlanamiyorumm ben naptim kendime böle... 88 iken 95 e firladimm. simdi 88 i okadar cok özlüyorumkiii... yine iyiydim, ama 95 6 senedir görmedim ben bu rakkami
ve KK ya buraya yaniniza dönmeye HIC YÜZÜM YOKKKKK.... kac kisi icinden diodur geldi geldi kacti yapamadi basaramadi diye
hosbuldum ablam.
hic iyi degilim... kilo insanin hayatini bukadarmi etkiler inanamiyorum....
halen issizim, halen evdeyim, halen kilo almaya devam ediyorum
95 oldum desem oha dermisin ben artik YUH CÜS OHA diyorum kendime.... depresyondan cikamiyorum.. kendimde degilim.. geceleri kendi kendime agliyorum.. toparlanamiyorumm ben naptim kendime böle... 88 iken 95 e firladimm. simdi 88 i okadar cok özlüyorumkiii... yine iyiydim, ama 95 6 senedir görmedim ben bu rakkami
ve KK ya buraya yaniniza dönmeye HIC YÜZÜM YOKKKKK.... kac kisi icinden diodur geldi geldi kacti yapamadi basaramadi diye
aylin zararın neresinden dönersen kardır inanırsan başarırsın bence
Merhaba,anladığım kadarıyla eskisiniz bu topikte.Ne yaşadığınızı ve neden kilo aldığınızı kimse sizden daha iyi bilemez.O yüzden lütfen suçluluk hissetmeyin.Bakın ben ve bazılarımız yeni geldik,eskilerden güç alıp yeni umutlarla bu yola girdik.Siz de yapabilirsiniz.Bizimle birlikte tekrar başlayabilirsiniz herşeye..Bence bu gece düşünün neden koptunuz buradan,neden bıraktınız ve gerçekten dönmek ve bu yola baş koymak istiyor musunuz?Umarım cevabınız olumlu olur çünkü yazdıklarınızı okuduğumda 92 kilo olduğumda hissettiklerimi hissettim..Kimsenin ne dediği önemli değil bin kere bozsanız tövbenizi,binbirincide her zorluğu göze alacak yine sizsiniz...Sevgiler..
aylin lütfen böyle düşünme,burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz kimse başaramadı demez aksine daha fazla destek olur
Çevrenden ne kadar destek görsende iş sende bitiyor,bi sor kendine ben bunu hakediyormuyum diye neden kendine eziyet edesin neden denemeyesin elimden geleni yapıyorum demek nasıl bir duygu farkına var zaten sonrasıda gelicek ben eminim
Şimdiye kadar bende birçok kez vazgeçtim kendimden inan bu hayatta senden daha değerli birşey yok,iş dediğin bulunur üzülmeye ne gerek var nasip dediğin nerde ne zaman karşına çıkar belli olmaz
Bu zamana kadar türlü bahanelerin ardına saklandık artık yüzleşme zamanı bak bende yeniyim burda önümüzde bir sürü örnek var hep birlikte başaracağız
Önce şu ruh halinden kurtul aç bi müzik dans et en basitinden,sabahtan akşama kadar evde oturup kuracağına tak bi mp3 yürü yürüyebildiğin kadar
Acelemiz yok hemen almadık bu kiloları hemen vermek gibi bir niyetimizde yok zamanla herşeyin üstesinden geleceğiz
Yüzün gülsün lütfen
aylin güzelim sende pek bi idaresizsinbak senden yasca büyükler coluk cocuga karsimislar bile kendini "aman evlendim cocugum/cocuklarim oldu salayim kendimi ,kime güzel gözükücem bu yasdan sonra" demiyolar ,ugrasiyorlar,azmediyorlar ,onlarinda depresyon hali oluyor,ev cocuk,koca,yemek,temizlik vs.bunlar depresyona girmek icin yeterli zaten.ona ragmen devam edip hedeflerine ulasmaya calisiyorlar...masummesela birkac hafta üst üste artidaydi ,veya durakladi ama ona ragmen pes etmedi ...izlem ona bisey demiyorum zaten 20 küsür kilo verdi masallah...daha bircok kisi var böyle,kendim eylülden beri yapmiyordum diyet almadimda kilo vermedimde....ama ben normal kilolu gösteriyordum zaten belki ona dayanarak biraz bos biraktim simdi tam gaz devam ediyorum...2 cocugum var ,8 yillik evliyim...beni daha alan olmaz ama olsun kendime güzel gözükeyim,giydigim yakissin.sen bide bekarsin canim...bekar olup kilolu olanlara ,aaa kiloluymus....yada aaa cocuk dogurmus gibi o ne öyle kilolu diyenler cok cevrede ,senin kulagin duymuyordur ama zayif yada normal kilolular bekar kilolu gördümü illaki diyolardir emin ol.bekarken diyet dhaa kolay inan bak .bi sen kaldin canim bu topicden oldugu yerde sayan
ALLAH RAZI OLSUN....... evt dogru kendimden baska kimse önemli degil ve bu benim hayatim... dogru binbirtürlü bahanelerin arkasina sogoniyoruz ve ay kilo aldim sunun bunun yüzünden diyoruz, halbuki IRADEYLE alakali... bu irade hic yokki bende... MOTIVASYONumu kaybettim ben. burdan cikinca motivasyon bitiyor...
artik ayrilmam insallah ve basarmaliyim...
yarin tartilicam ve baslicam...
olsun cumartesi baslarim bende fark etmez...
EVT BASARMAK ISTIYORUMMMMMM ISTIYORUMMMMMM cünkü heryerim cikiyor artikkkk 4 üst kaldi giyecek, ve mutsuzummmmm, su güler yüzüme bu yapilirmi
ne desen haklisn ablam..... busefer basaririm insallah... issizken evdeyken daha rahat verebilirim tabi...
birinci sorunum cok uyuyorum. saatimi kurup erken kalkmaya ve kahvaltimi yapmaya baslayabilirim, adim adim demi....
basaricam insallah :2:
canim nakadar kilo alirsan okadar sarkma olcak zayiflayinca....yirtikliklar olusucak ,vücudun yasindan daha büyük olcak belki....onun icin almayi birak vermeye basla
kacta yatiyorsunki??
aylin güzelim sende pek bi idaresizsinbak senden yasca büyükler coluk cocuga karsimislar bile kendini "aman evlendim cocugum/cocuklarim oldu salayim kendimi ,kime güzel gözükücem bu yasdan sonra" demiyolar ,ugrasiyorlar,azmediyorlar ,onlarinda depresyon hali oluyor,ev cocuk,koca,yemek,temizlik vs.bunlar depresyona girmek icin yeterli zaten.ona ragmen devam edip hedeflerine ulasmaya calisiyorlar...masummesela birkac hafta üst üste artidaydi ,veya durakladi ama ona ragmen pes etmedi ...izlem ona bisey demiyorum zaten 20 küsür kilo verdi masallah...daha bircok kisi var böyle,kendim eylülden beri yapmiyordum diyet almadimda kilo vermedimde....ama ben normal kilolu gösteriyordum zaten belki ona dayanarak biraz bos biraktim simdi tam gaz devam ediyorum...2 cocugum var ,8 yillik evliyim...beni daha alan olmaz ama olsun kendime güzel gözükeyim,giydigim yakissin.sen bide bekarsin canim...bekar olup kilolu olanlara ,aaa kiloluymus....yada aaa cocuk dogurmus gibi o ne öyle kilolu diyenler cok cevrede ,senin kulagin duymuyordur ama zayif yada normal kilolular bekar kilolu gördümü illaki diyolardir emin ol.bekarken diyet dhaa kolay inan bak .bi sen kaldin canim bu topicden oldugu yerde sayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?