80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzerimdeee bir yorgunluk varki tarifi imkansızzz

dünki temizlikten snaırım
selma abal
sevgi geldi evet ama malesef çok zmanı yoktu fazla kalamadı 1 saat ancak oturabildik
inşş daha sık görüşebiliriz,

mloşum nasılsın cnm

kronik h.geldin

hoş bulduk tekrardan. dıyetısyene gıttım ama bılmıyorum umarım yaparım. bu arada o kılo tablosunu nasıl yapıyorsunuz motıvasyon verıcı bsy gıbı duruyo nasıl yapabılırım??

iyi akşamlar kızlar

banucum tabiki görüşücez
pozitif içten samimi bir insansın
burda ne isen yanındada onu gördüm

ayrıca hatunum çok zarifsin ve güzelsin
sanada söyledim ya daha genç kız gibisin maşallah

umarım en kısa zamanda daha bol bir vakitte sohbet edebiliriz

aylin90 hosgeldin tekrardan ,nasilsin .neler yapiyorsun.....kilo verdinmi:26:

hosbuldum ablam.
hic iyi degilim... kilo insanin hayatini bukadarmi etkiler inanamiyorum....
halen issizim, halen evdeyim, halen kilo almaya devam ediyorum

95 oldum desem oha dermisin ben artik YUH CÜS OHA diyorum kendime.... depresyondan cikamiyorum.. kendimde degilim.. geceleri kendi kendime agliyorum.. toparlanamiyorumm ben naptim kendime böle... 88 iken 95 e firladimm. simdi 88 i okadar cok özlüyorumkiii... yine iyiydim, ama 95 6 senedir görmedim ben bu rakkami
ve KK ya buraya yaniniza dönmeye HIC YÜZÜM YOKKKKK.... kac kisi icinden diodur geldi geldi kacti yapamadi basaramadi diye

slm kıslar naılsınız

sevgi nasılsın bebişler nasıl

ben hiç kıskanmadım sizi hemde hiç

aylin zararın neresinden dönersen kardır inanırsan başarırsın bence

Merhaba,anladığım kadarıyla eskisiniz bu topikte.Ne yaşadığınızı ve neden kilo aldığınızı kimse sizden daha iyi bilemez.O yüzden lütfen suçluluk hissetmeyin.Bakın ben ve bazılarımız yeni geldik,eskilerden güç alıp yeni umutlarla bu yola girdik.Siz de yapabilirsiniz.Bizimle birlikte tekrar başlayabilirsiniz herşeye..Bence bu gece düşünün neden koptunuz buradan,neden bıraktınız ve gerçekten dönmek ve bu yola baş koymak istiyor musunuz?Umarım cevabınız olumlu olur çünkü yazdıklarınızı okuduğumda 92 kilo olduğumda hissettiklerimi hissettim..Kimsenin ne dediği önemli değil bin kere bozsanız tövbenizi,binbirincide her zorluğu göze alacak yine sizsiniz...Sevgiler..

aylin lütfen böyle düşünme,burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz kimse başaramadı demez aksine daha fazla destek olur
Çevrenden ne kadar destek görsende iş sende bitiyor,bi sor kendine ben bunu hakediyormuyum diye neden kendine eziyet edesin neden denemeyesin elimden geleni yapıyorum demek nasıl bir duygu farkına var zaten sonrasıda gelicek ben eminim
Şimdiye kadar bende birçok kez vazgeçtim kendimden inan bu hayatta senden daha değerli birşey yok,iş dediğin bulunur üzülmeye ne gerek var nasip dediğin nerde ne zaman karşına çıkar belli olmaz
Bu zamana kadar türlü bahanelerin ardına saklandık artık yüzleşme zamanı bak bende yeniyim burda önümüzde bir sürü örnek var hep birlikte başaracağız
Önce şu ruh halinden kurtul aç bi müzik dans et en basitinden,sabahtan akşama kadar evde oturup kuracağına tak bi mp3 yürü yürüyebildiğin kadar
Acelemiz yok hemen almadık bu kiloları hemen vermek gibi bir niyetimizde yok zamanla herşeyin üstesinden geleceğiz
Yüzün gülsün lütfen

Kızlar ay bana bir haller oldu gece gece tatlı krizim geldi ve midem kazınıyor deli gibi..
Akşam yemeğini 5 te yedim o yüzden oldu sanırım.Zor tuttum kendimi gittim 1 avuç kuru üzüm yedim,şimdi de meyve çayı içiyorum.Biraz bastırdı gibi :13:

İzlem nerde yaa :84::84:

Son düzenleme:
aylin güzelim sende pek bi idaresizsin bak senden yasca büyükler coluk cocuga karsimislar bile kendini "aman evlendim cocugum/cocuklarim oldu salayim kendimi ,kime güzel gözükücem bu yasdan sonra" demiyolar ,ugrasiyorlar,azmediyorlar ,onlarinda depresyon hali oluyor,ev cocuk,koca,yemek,temizlik vs.bunlar depresyona girmek icin yeterli zaten.ona ragmen devam edip hedeflerine ulasmaya calisiyorlar...masummesela birkac hafta üst üste artidaydi ,veya durakladi ama ona ragmen pes etmedi ...izlem ona bisey demiyorum zaten 20 küsür kilo verdi masallah...daha bircok kisi var böyle,kendim eylülden beri yapmiyordum diyet almadimda kilo vermedimde....ama ben normal kilolu gösteriyordum zaten belki ona dayanarak biraz bos biraktim simdi tam gaz devam ediyorum...2 cocugum var ,8 yillik evliyim...beni daha alan olmaz ama olsun kendime güzel gözükeyim,giydigim yakissin.sen bide bekarsin canim...bekar olup kilolu olanlara ,aaa kiloluymus....yada aaa cocuk dogurmus gibi o ne öyle kilolu diyenler cok cevrede ,senin kulagin duymuyordur ama zayif yada normal kilolular bekar kilolu gördümü illaki diyolardir emin ol.bekarken diyet dhaa kolay inan bak .bi sen kaldin canim bu topicden oldugu yerde sayan

aylin zararın neresinden dönersen kardır inanırsan başarırsın bence

ALLAH RAZI OLSUN....... evt dogru kendimden baska kimse önemli degil ve bu benim hayatim... dogru binbirtürlü bahanelerin arkasina sogoniyoruz ve ay kilo aldim sunun bunun yüzünden diyoruz, halbuki IRADEYLE alakali... bu irade hic yokki bende... MOTIVASYONumu kaybettim ben. burdan cikinca motivasyon bitiyor...
artik ayrilmam insallah ve basarmaliyim...
yarin tartilicam ve baslicam...
olsun cumartesi baslarim bende fark etmez...

EVT BASARMAK ISTIYORUMMMMMM ISTIYORUMMMMMM cünkü heryerim cikiyor artikkkk 4 üst kaldi giyecek, ve mutsuzummmmm, su güler yüzüme bu yapilirmi

uzun süredir azar azar yiyordum bugün biraz kacamak yaptim ,midem aciyor ,kendimi olmadigim kadar tok hissediyorum,yarin kaldigim yerden devam birgünlük bukadar yeter.su reglimde gelseydi bi tatli krziimde gecerdi

ne desen haklisn ablam..... busefer basaririm insallah... issizken evdeyken daha rahat verebilirim tabi...
birinci sorunum cok uyuyorum. saatimi kurup erken kalkmaya ve kahvaltimi yapmaya baslayabilirim, adim adim demi....
basaricam insallah :2:

canim nakadar kilo alirsan okadar sarkma olcak zayiflayinca....yirtikliklar olusucak ,vücudun yasindan daha büyük olcak belki....onun icin almayi birak vermeye basla

canim nakadar kilo alirsan okadar sarkma olcak zayiflayinca....yirtikliklar olusucak ,vücudun yasindan daha büyük olcak belki....onun icin almayi birak vermeye basla

o coktaaaaaan olduuu..... sarkmalar yirtik felan coook... benim ömrümr ejimle geciyor ah be ablam, hayatim kaymis benim...

kacta yatiyorsunki??

valla abla eskiden 1 2 gece yattigimda bile sabah 9 da kalkardim... neredeyse 10 aydir issizim ve öyle tembel oldumki, gece 12 de yatsam bile öglen 12 de kalkiyorum... gece 1-2 degisiyor.... ve 12 de kalkiyorum cogunlukla...

zuzum
ablam sen beni kontrol edermisin? biri basimda olunca veriyorum.. ve o motivasyonu verince..​
tabi istersen?
hergün menümü yazarim bi bakarsin...

Çevre öyle dedi diye mi kilo vermeli sence? :26:
Yoksa bir kaç cahil insana aldırmadan sadece ve sadece kendi özgüveni ve mutluluğu için mi?

Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten
Ben yanlış iğne yüzünden kilo aldım yıllar önce 2 ayda 20 kilo almanın ne demek olduğunu bir ben bilirim aynaya bakıp ağladığım günleri,dışarıdan bakan insan nerden bilir senin ne yaşadığını bizim toplumumuz düz mantık aa bak yemiş yemiş ne hale gelmiş gözüyle bakılır direkt
Başlarına gelene kadar akıllarına ne gelirse karşısındaki ne hisseder diye düşünmeden söylerler ama kaza bela aynı durum onların çevrelerinde ortaya çıkarsa o konuşanlar anında susarlar
Bu kadar değildim bende sınavı bahane ettim yıllardır yapmadığımı yaptım aldım önüme cipsleri test çözdüm aylarca iyi hoş sınavı atlattık ama atanınca nasıl kıyafet bulurum diye düşünüyorum hergün
Ben hayatımı toptan değiştirmek istiyorum yeni bir işim olacak bir gün yeni bende bonusu olmalı yanında
Aylin güler yüzümüze yakışmıyor bu kilolar yarın sende kesin katılıyorsun bize kaçmak yok
Lilium ben bir meyvemi akşam yatmaya yakın saatlere saklıyorum gözüm dönmemiş oluyo böyle küçücük ufacık bişey zararı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…