80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin slm canım hoş geldin

ya sen kilo veriyodun sanırım yavaş yavaş tr ye gelicektin en son sonra kayboldun

senin bıraktığın dönem bende gelemedim kk ya sonra tekrar döndüm

Çevre öyle dedi diye mi kilo vermeli sence? :26:
Yoksa bir kaç cahil insana aldırmadan sadece ve sadece kendi özgüveni ve mutluluğu için mi?

tabikki cevre öyle dedi diye verilmemeli ama,eger kilolu olup ben kendimi böyle seviyorum ,böyle güzelim ,kendime özgüvenim var diyen kimse bana göre yalan söylemis olur....birde kulaga böyle sey geldinde kimse diyemez aaa ben takmiyorum cevre ne derse desin ,inanmiyorum,illaki bir saniyeliginede olsa moral düser....bu kadinlarin hepsinde var ,ufacik göbek ciktimi kilomu aldin göbegin ciktimi denildimi ,insan bi bakiyor kendime ve soruyor acaba aldimmi diye.cevre icin yapilmamali tabi oradada deidm ben zaten.birdaha evlenmicem nasilsa ,bekarligima döeneme ama kendime güzel gözükmek icin vermek istiyorum kilo,herseyin yakismasini istiyorum....

ben yilbasinda akupunktur yapiodum 87 olmustum. 2 ayda insan 7-8 kilo alirmi?
IMKANSIZ... nasil basardin derseniz bilemiyorum...
ama basaricam...

Çevre öyle dedi diye mi kilo vermeli sence? :26:
Yoksa bir kaç cahil insana aldırmadan sadece ve sadece kendi özgüveni ve mutluluğu için mi?

valla CEVRE umurumda bile degillll.... tek motivasyonum cirkin olmamam, yani öle diolar ukala olmiyim simdi zayiflicammm!!!!!!!! KENDIM ICIN KENDIM ICIN KENDIM ICIN

kronık hoşgeldin

zuzum mrb canım ben senin ismini hala bilmiyorummm:26:

izlem banu huri wisper sevgi sena nerdesiniz kıslar

aylin slm canım hoş geldin

ya sen kilo veriyodun sanırım yavaş yavaş tr ye gelicektin en son sonra kayboldun

senin bıraktığın dönem bende gelemedim kk ya sonra tekrar döndüm

hosbuldum
TR ye geldim ben 17.7.2010... 87 kiloydum..
bidahada basaramadim... hep 87-93 oynadim, en sonunda 95 ciktim

Yüzün ne kadar güzel olursa olsun eksik kalan çok şey oluyo ya en başta özgüvenin olmuyo bu maraton bittiğinde taşlar yerine oturucak herşey dört dörtlük olacak
Bugün iş çıkışında 2 tane gencin yanında geçiyodum birisi yüzü çok güzelde dedi sustu
Yüz güzelde gerisinde iş yok cümlesinin bitmemiş hali

ILK hedefim 23 NISAN da 88 kilo olmak!!! misafirlige yatiliga gidecez. ve orda bana sismanlamisin demesinler, bari ayni olayim... beni SON gördüklerinde...

eyvah eyvah hehe dogrudur... yarin basliyoruzzz

merhaba arkadaslar...
nasilsiniz bakalim... cok özledim sizleri

hoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:

sanamı benzedim acepppp???

sevgicim
cnm o senin güzelliginn tatlışımm ya nerde genç kızlık nirde ben koca gübekle

aylincim
cnm hoşgeldin tekrardann bak buraya bir ççok yeni arkaaşımız katıdı
sende tekrardan dön ve bu kez kurtul şu kilollarından cnm

nhr
cnm nasılsın nerelerdesin işleirn hafifledimi birz

kızlar izloş annesinee gimtişş

Valla ben çok gördüm kilolarıyla mutlu olanı,içini bilemem ki gerçekten mutlu mu yoksa rol mu yapıyor.Kesin mutsuzdur diyemem belki cidden takmıyordur.:44:
Bana kilo almışsın dediklerinde moralim bozulmaz mı tabi ki bozuluyordu ama ben hani demişsin ya sen duymuyorsun ama arkandan mutlaka diyorlardır diye o lafını yanlış anladım sanırım.Yani millet neler diyordur bak toparlan kilo ver gibi algıladım onu yanlış anladım demek ki..Dış etkenler moral bozsa da sırf kilo vereyim çatlasınlar,kıskansınlar,hakkımda bir şey diyemesinler görüşüne karşıyım.

haftaya cumaya artik görmek istiyorum su 60 sayisini yaaa....amma zor vedalasiyorum su 6 sayilariyla....biraz sporu arttircam.

hoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:

hosbulduk canim da sen benimle dalga mi geciyorsun?
SÜKÜR ET ki o rakkami görüyorsun
ben ÖMRÜMDE görmedim birak 5 i 6 yi görmedim 7 yi görmedim!
sÜKRET cnm :)

30 kg verdiiin ???????? kac zamanda?
TEBRIKLER

işte ben bunu birtürlü başaramadım senacımmm...akşam 1 dilim pasta yemişsin yaa ben o tadı aldımmı olay biter kendimi buzdolabının köşesinde bulurummm....

bende seni sevdüümmm bacummm...

hep kilolu olup belirli bir süreden sorna zayif olarak hayatina devam eden insanlarda vardir bence azcik tatli kibir ,yani eski cevresinin yaninda gittimi daha bir gururla yürür.....insan önce kendine güzel göüzkmeli,bunu demek istedim... ama kilolu olup kendine bakmayip iyice salan insanlarida asla anlamis degilim ,....manken gibi olup bi cocukda 20 kilo alip birdaha vermek istemeyen,ya bende istiyorum vermeyi ama cok acikiyorum,yada su icsem yariyor diyen insanlarla kilo,diyet tartismasina dahi girmiyorum anlamiyorum cünkü o tip insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…