Çevre öyle dedi diye mi kilo vermeli sence? :26:
Yoksa bir kaç cahil insana aldırmadan sadece ve sadece kendi özgüveni ve mutluluğu için mi?
Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten
Ben yanlış iğne yüzünden kilo aldım yıllar önce 2 ayda 20 kilo almanın ne demek olduğunu bir ben bilirim aynaya bakıp ağladığım günleri,dışarıdan bakan insan nerden bilir senin ne yaşadığını bizim toplumumuz düz mantık aa bak yemiş yemiş ne hale gelmiş gözüyle bakılır direkt
Başlarına gelene kadar akıllarına ne gelirse karşısındaki ne hisseder diye düşünmeden söylerler ama kaza bela aynı durum onların çevrelerinde ortaya çıkarsa o konuşanlar anında susarlar
Bu kadar değildim bende sınavı bahane ettim yıllardır yapmadığımı yaptım aldım önüme cipsleri test çözdüm aylarca iyi hoş sınavı atlattık ama atanınca nasıl kıyafet bulurum diye düşünüyorum hergün
Ben hayatımı toptan değiştirmek istiyorum yeni bir işim olacak bir gün yeni bende bonusu olmalı yanında
Aylin güler yüzümüze yakışmıyor bu kilolar yarın sende kesin katılıyorsun bize kaçmak yok
Lilium ben bir meyvemi akşam yatmaya yakın saatlere saklıyorum gözüm dönmemiş oluyo böyle küçücük ufacık bişey zararı olmaz sanırım
Çevre öyle dedi diye mi kilo vermeli sence? :26:
Yoksa bir kaç cahil insana aldırmadan sadece ve sadece kendi özgüveni ve mutluluğu için mi?
aylin slm canım hoş geldin
ya sen kilo veriyodun sanırım yavaş yavaş tr ye gelicektin en son sonra kayboldun
senin bıraktığın dönem bende gelemedim kk ya sonra tekrar döndüm
Yüzün ne kadar güzel olursa olsun eksik kalan çok şey oluyo ya en başta özgüvenin olmuyo bu maraton bittiğinde taşlar yerine oturucak herşey dört dörtlük olacak
Bugün iş çıkışında 2 tane gencin yanında geçiyodum birisi yüzü çok güzelde dedi sustu
Yüz güzelde gerisinde iş yok cümlesinin bitmemiş hali
hosbuldum ablam.
hic iyi degilim... kilo insanin hayatini bukadarmi etkiler inanamiyorum....
halen issizim, halen evdeyim, halen kilo almaya devam ediyorum
95 oldum desem oha dermisin ben artik YUH CÜS OHA diyorum kendime.... depresyondan cikamiyorum.. kendimde degilim.. geceleri kendi kendime agliyorum.. toparlanamiyorumm ben naptim kendime böle... 88 iken 95 e firladimm. simdi 88 i okadar cok özlüyorumkiii... yine iyiydim, ama 95 6 senedir görmedim ben bu rakkami
ve KK ya buraya yaniniza dönmeye HIC YÜZÜM YOKKKKK.... kac kisi icinden diodur geldi geldi kacti yapamadi basaramadi diye
merhaba arkadaslar...
nasilsiniz bakalim... cok özledim sizleri
tabikki cevre öyle dedi diye verilmemeli ama,eger kilolu olup ben kendimi böyle seviyorum ,böyle güzelim ,kendime özgüvenim var diyen kimse bana göre yalan söylemis olur....birde kulaga böyle sey geldinde kimse diyemez aaa ben takmiyorum cevre ne derse desin ,inanmiyorum,illaki bir saniyeliginede olsa moral düser....bu kadinlarin hepsinde var ,ufacik göbek ciktimi kilomu aldin göbegin ciktimi denildimi ,insan bi bakiyor kendime ve soruyor acaba aldimmi diye.cevre icin yapilmamali tabi oradada deidm ben zaten.birdaha evlenmicem nasilsa ,bekarligima döeneme ama kendime güzel gözükmek icin vermek istiyorum kilo,herseyin yakismasini istiyorum....
ILK hedefim 23 NISAN da 88 kilo olmak!!! misafirlige yatiliga gidecez. ve orda bana sismanlamisin demesinler, bari ayni olayim... beni SON gördüklerinde...
hoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:
sanamı benzedim acepppp???
hoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:
sanamı benzedim acepppp???
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 yumurta
yeşilçay
ara
2 diyet bisküi
öqlen
1 porsiyon müsli
ara
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
tarçınlı ve karanfilli bitki çayı
akşam
yarım dürüm ekmeqi
3 tane çiq köfte
1 dilim bisküili pasta
ara
kayısılı form çayı
2 litre su..
ara
23 nisana daha çok var,emin ol verirsin sen yeter ki kopma buradan..
Valla ben çok gördüm kilolarıyla mutlu olanı,içini bilemem ki gerçekten mutlu mu yoksa rol mu yapıyor.Kesin mutsuzdur diyemem belki cidden takmıyordur.:44:
Bana kilo almışsın dediklerinde moralim bozulmaz mı tabi ki bozuluyordu ama ben hani demişsin ya sen duymuyorsun ama arkandan mutlaka diyorlardır diye o lafını yanlış anladım sanırım.Yani millet neler diyordur bak toparlan kilo ver gibi algıladım onu yanlış anladım demek ki..Dış etkenler moral bozsa da sırf kilo vereyim çatlasınlar,kıskansınlar,hakkımda bir şey diyemesinler görüşüne karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?