80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masummm hosbulduk nasilsin?
basaricam insallahh sagl

Kızlar herkese iyi geceler belimde kemer takılıydı molam bitti yarım saat bisikletimide yaptım
Öğle arası 1 saat baya koşturdum iş çıkışıda gezdim biraz bunların toplamını spordan sayıp günü tamamlıyorum
Tv karşısında keyif yapayım biraz sonra yatarım yarın görüşmek üzere

bu hafta sabitim ben nettim gidip geldigi için bildirm yapamıyorum kusura bakmayın

Zeynepçim neden sabit kaldın ki acaba,sporun diyetin her şeyin yerindeydi :26:Bu hafta ben de sabitim,sıkma canını haftaya inşallah

Tabi ki canım o kadar emekten sonra gururlanmak onun hakkı
Ayrıca o tip insanları ben de anlayamıyorum hani hayatında mutsuz değilse,mutsuz bir evliliği bir rahatsızlığı,ciddi bir derdi yok ise ben de kızıyorum o tip insanlara.Bir de evlendikten sonra direk kendini bırakanlar var demek ki kendine saygısı yokmuş diyorum içinden garip geliyor.Kilolu olsa dahi bakımlı olmalı insan.
Ben 92 yi gördüğüm anda ne oluyoruz dedim ve hemen diyete spora başladım.Sonra 80'e inip iradesizlikten gene 97'ye çıktım ama işte hep boyuma güvendim göstermiyorsun diye diye böyle oldu.
Ama hata bir kere yapılır..Bir daha olmayacak inşallah.

banucum işlerim hafifledi sayılır bu haftada pek giremeyebilirim ama bakalım:26:

ya kıslar strestenmi nedir ben acıkmazoldum eee kaloride tamamlayamıorumm nasıl olacak

bu hafta sabahları hep 1 bardak süt ve 5-6 etiform yedim zamanım olmadı kahvaltı yapmaya

öğlende çorba yada haşlanmış tavuk salata yedim akşamda sebze yemeği ama zar zor çok midem bulanıyo sanki acıkmıyom

bugün menüm

1 bardak süt 5-6 etiform

öğlen
tavuk but haşlanmıiş salata 3 kaşık pilav ( hatta hepsi bitmedi)

akşam bi dilim ekmeğe peynir sürdüm iki ısırdım tıkandım yiyemedim:26::26:

ama bu seferde azmı oldu ne

he bu arada dün akşam eşim pasta almış :18::18: ama ben kremasını kenarıya toplayıp iki çatal kekinden aldım ve eşime verdim yemicem diye canım istemedi sanki
eşimde canına minet hemen aldı tmm ben yerim diye sanki vermemi bekliyomuş gibi

Loralayla... evt dogru cnm TEK HATAM ACELECI OLMAM... sabir yok.... istiyorumki su su tarihde sukadar olayim... hep özel birsey icin zayiflamaya calisiyorum, mesela YAZ geliyor... yaz geliyor diye... veya misafirlige gidecez diye... ne alaka demi... tmm yavas yavas yapicam ve STOP demesini ögrenicem... aman banane 88 olamazsam 23 nisana kadar... yavas yavas vereyimde IRADE olsun... yaza kadar irademi korursam 18 hafta mi ne var haziranin sonuna kadar... rahat 15-18 kilo verebilirim.
Tek hedefim olucak. o da haftada 1 kilo vermek... yani ayda 4 kiloyu mecbur vermem lazim, sartlandiricam bunu kendime kii bu 18 kiloyu verebileyim... bari 78 olayim... 7 yi göreyim.. inanin 80 bile yeter simdilik bu yaz icin..
hayirlisi

boyun kaç senin??

İyiyim ablacım,sen nasılsın?
Yarın için heyecanlıyım :18:

geç oldu ama iyiyim sağol..

çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.

kronık hoşgeldin

zuzum mrb canım ben senin ismini hala bilmiyorummm:26:

izlem banu huri wisper sevgi sena nerdesiniz kıslar

sorma nehir ya çok yoğunum ancak akşamları girebiliyorum.aslında saba h 5 te kalkıp okuyordum ama yorgunluktan 6 ya 10 kala kalktım oda kendiliğinden yani yoksa alarmı bile duymamışım.

çok fazla yeni gelen var hoş geldiniz.

aylin seni önceden tanıyorum.bu düşünceler sana yakışmıyor ben de umutsuzdum ve yeni yeni toparlıyorum kendimi.bu zmaana kadar yeterince yedik,üzüldük,ağladık ve depresif olduk.artık biraz da mutlu olmayı,dengeli bezlenmeyi ve hayata umutlu bakamayı mğrenelim.zor ama yapılmayacak şeyler değil.

zuzumm tatlım korse gece rahatsız etmiyor mu seni dedim görmedin sanırım.

bende cikiyorum iyi gecelerr :)

slm kıslar naılsınız

sevgi nasılsın bebişler nasıl

ben hiç kıskanmadım sizi hemde hiç

teşkr nehircim
bebişler yoruyorlar
canları sağolsun iyiler

banuşum sen o göbeği eminimki yaz gelmeden eritirsin
ama koca göbek filan diyorsunda ben koca göbek görmedim
nereye saklamıştın ki

aylin
kaçak aylin
buraya geldiysen demekki kararı verdin sen zayıflayacaksın
hadi başarılar sana tatlışım

banuş ylaflı topları yaptım ama bizimi kandırıyon diye dalga geçtiler yaw
halbuki ben çok beğendim

başlangıç:85 kg
geçen hafta: 78.5 kg
bu hafta:78.2 kg
giden:0.300 kg
toplam:6.8 kg
hedef: 60 kg

spor yok beyin yorgunluğu çok
beden:42-44

menülerimi yazamıyorum arkadaşlar bu ara çok yoğunum ben. artık cumartesileri de çalışıyoruz falan. menülerime dikkat etmeye çalışsamda çoğunlukla dikkat edemedim. Allahtan kilomu koruyorum

Teşekkür ederim nburcu yarından itibaren bende bildirimde bulunucam, bütün gün çok rahat diyet yaparken akşam olunca açılan iştahınızı nasıl kontrol altına alıyorsunuz?

günaydın kızlar bugün hava biraz güzel fırsat bu fırsat çıkıyım azcık geziyimmm...herkaze iyi haftasonlarııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…