30 kg verdiiin ????????kac zamanda?
TEBRIKLER
sana özel msj attım görmedinmi tanımadınmı kısss beniii????
bu hafta sabitim ben nettim gidip geldigi için bildirm yapamıyorum kusura bakmayın
hep kilolu olup belirli bir süreden sorna zayif olarak hayatina devam eden insanlarda vardir bence azcik tatli kibir ,yani eski cevresinin yaninda gittimi daha bir gururla yürür.....insan önce kendine güzel göüzkmeli,bunu demek istedim...ama kilolu olup kendine bakmayip iyice salan insanlarida asla anlamis degilim ,....manken gibi olup bi cocukda 20 kilo alip birdaha vermek istemeyen,ya bende istiyorum vermeyi ama cok acikiyorum,yada su icsem yariyor diyen insanlarla kilo,diyet tartismasina dahi girmiyorum anlamiyorum cünkü o tip insanlari
Loralayla... evt dogru cnm TEK HATAM ACELECI OLMAM... sabir yok.... istiyorumki su su tarihde sukadar olayim... hep özel birsey icin zayiflamaya calisiyorum, mesela YAZ geliyor... yaz geliyor diye... veya misafirlige gidecez diye... ne alaka demi... tmm yavas yavas yapicam ve STOP demesini ögrenicem... aman banane 88 olamazsam 23 nisana kadar... yavas yavas vereyimde IRADE olsun... yaza kadar irademi korursam 18 hafta mi ne var haziranin sonuna kadar... rahat 15-18 kilo verebilirim.
Tek hedefim olucak. o da haftada 1 kilo vermek... yani ayda 4 kiloyu mecbur vermem lazim, sartlandiricam bunu kendime kii bu 18 kiloyu verebileyim... bari 78 olayim... 7 yi göreyim.. inanin 80 bile yeter simdilik bu yaz icin..
hayirlisi
boyun kaç senin??
İyiyim ablacım,sen nasılsın?
Yarın için heyecanlıyım :18:
Lilium asi_melek wisper [/U]kızlar beni düşündüqünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün reql oldumazar azarda olsa gelmeye başladı kursta arkadaşlar yine ziyafet verdiler çok çok az yedim minicik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim 1 saat sonra rahatsızlandım gözlerimi açtıqımda sandalyelerin üstünde yatıyordum herkes başımdaydı neyin var diye sordular azcık yedim ama midem taş gibi dedim hocamız hazımsızlık için 2 tane ilaç içirdi rengim mengim kalmamış sonra zamanla iyice kendime geldim bana birsürü laf saydılar ben birden kilo verdiqim için böyle oluyormuşum ayda 1 kilodan fazlası zararmış ben hiçbişey yemiyomuşum vs.. her nekadar ben herşeyi yiyorum desemde bu sözleirm havada kaldı 4 ten sonra oqlumla başbaşa yemek yedik sonra kuzenin aradı hep beraber annemlere gittik ordada bişeyler yedim olanları duyunca küplere bindiler annem yeter artık daha ne kadar zayıflıcaksın diyet falan yok bundan sonra yeter bu kadar diyip kestirip attı herşey biyana bu hafta kilo almış olmam lazımdı çünkü çok kaçamak yaptım basküle neden yansımadıqını hiç anlamıyorum biraz öncebile pasta falan yedim bakalım belki sabah biraz fazla çıkarım iyice kafayı yedim kızlar kilo vermeyemi çalışıyorum almayamı bende bilmiyorum..
kronık hoşgeldin
zuzum mrb canım ben senin ismini hala bilmiyorummm:26:
izlem banu huri wisper sevgi sena nerdesiniz kıslar
slm kıslar naılsınız
sevgi nasılsın bebişler nasıl
ben hiç kıskanmadım sizi hemde hiç
Arkadaşlar listeye girebilmek için hergün burada menümüzü paylaşma zorunluluğu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?