80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
82.9 çıktım sabah
Bu cumayı benim kadar kimse beklemeyecek herhalde..

Hava o kadar güzel ki çok tatlı bir güneş var ama yürüyüşe gidecek bir arkadaşım bile yok

Bugün işe geç kaldım patronum ve müşterim görüşmeye gelmeden hemen 2 hafta zorunlu mönü paylaşımına başlıyorum:)kiloyu belirtiyim öncelikle başlangıç tarihi ve kilo 18/02/2011-->83 kilo
şuan 05/03/2011-->80 kiloyum.mevcut ölçülerim iğrenç tipik armut(göğüs100-bel88-basen120)baldır69 göbek105
Dün
sabah 08:00 (1 su bardağı +1 çorba kaşığı sirkeli su ılık)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir light
4 siyah zeytin
2 grisinni
11:00
1 portakal+1ayran
14:00
tavuklu patates yemeği küçük bir porsiyon +yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
17:00
1portakal+1 ayran
20:00
5 yemek kaşığı kadar makarna+1 kepçe kırmızı mercimek+1 ayran+1 dilim kepek ekmeği
23:00
1potakal+1 çay bardağı süt
şimdilik hoşcakalın unutmadan emzirdiğim için humana still tea 2 bardak+1 yeşilçay+sayısını hatırlamıyorum siyah çay:)2lt su tükettim:))
spor olarak her sabah ab rocketle 100 mekik, bacak hareketleri 10'' ve tibet mucize 5 hareket-ayin (daha 3 tekrardayım)
bol satışlar dileyin kızlar işler çok durgun bu aralar....

Günaydın zeynepçim.

günaydın kızlar evet hava cokgüzel bende temizlik yapacagımbu gün

Günaydın selma abla.Benim ablamın adı da selma

Günaydın filiz,bol satışlar,hayırlı işler.

teşkr nehircim
bebişler yoruyorlar
canları sağolsun iyiler

aylin
kaçak aylin
buraya geldiysen demekki kararı verdin sen zayıflayacaksın
hadi başarılar sana tatlışım

basaricam ablammm.

Günaydın kızlar
82.9 çıktım sabah
Bu cumayı benim kadar kimse beklemeyecek herhalde..

Hava o kadar güzel ki çok tatlı bir güneş var ama yürüyüşe gidecek bir arkadaşım bile yok

heyecanını paylaşıyorum
bende inş 6 ları görürüm

bol şanslar filizcim

selmacım kolay gelsin

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNN
birinci günüm hayirli ugurlu olur insallahhhh!!!!

9:30 kahvaltimi yaptim
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
5 yesil zeytin
salatalik

95 kg ile basliyorum

heyecanını paylaşıyorum
bende inş 6 ları görürüm

500 gr kalmış,görürsün bence,ikimize de bol irade bu hafta

1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
5 yesil zeytin
salatalik

95 kg ile basliyorum

Kahvaltın harika,ilk günün hayırlı olsun

bu arada ben bu hafta 700 gr vermişim

Sevgicim ne güzel işte daha ne..Bak ben 100 gr verdim sadece,sabit sayılırım.

500 gr kalmış,görürsün bence,ikimize de bol irade bu hafta

Kahvaltın harika,ilk günün hayırlı olsun

Sevgicim ne güzel işte daha ne..Bak ben 100 gr verdim sadece,sabit sayılırım.

tsk ederimm

1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
5 yesil zeytin
salatalik

95 kg ile basliyorum
hayırlı olsun bakalım....hep birlikte veririz inşallah canım..

başlangıç:81.5 kg
geçen hafta: 77.300 kg
bu hafta:77.400 kg
gelen:+ 100 kg
toplam giden:3.300
hedef: 65 kg

spor yok regl dönemi olduğu için beklenene bir sonuç haftaya iyi olacak...
beden:44-46

herkese selamlar kızlar

aylin abla tekrar gelmişsin hoşgeldin cezan bittimi bi ara cezalıydın ama çok kilo almışsın üzüldüm inşallah tekrar verirsin bende 67 kiloya indim ama diyet yapmıyorum şimdilik koruma evresindeyim

ama bu evre süpermiş ya

kızlar şu hem kilolu olup hemde kendini salanlar varya bende ona karşıyım ama kim ne durumda bilemeyiz biz çok kilolu değiliz şükürki neler var bizim bi akrabamız var 130 kilo ve 24 yaşında ne kadar vahim bi durum dimi neler denedi ama başaramadı aslında istese yapar çokta güzel kilo verir ama boğazıma hakim olamıyorum diyor e şimdi bana söyleyin bu kız bu yaşta bu kiloyla kendini salması normal değilmi psikolojisi nasıldır kimbilir kocası var çocuğuda var ben kaç kere gördüm ben eğer kilolarımdan dolayı kalp krizi geçirip ölürsem oğluma kim bakar diye ağladığını oğluda 4 yaşında çok zor durumlar ama işte yemekten oldu onunki kaç kere doktora gitti yok başaramadı ne yapması lazım kendide bilmiyo hep acıkıyo

burçin abla senin şu son 4 kiloyla benim şu son 4 kilo başımıza bela oldu resmen

derya abla süpersin kim tutar seni bak sen 80 kilo ol süper görünceksin o zaman bi foto isterikk çok güzel gidiyosun

aylin abla menü güzel başarılar

bu arada izlem abla nirde yaa annesinemi gitti ki

Son düzenleme:
kızlar bugün baya bi yedim kahvaltıda tatil kahvaltısı oldu bana güzel oldu 1 kase tarhana içtim sıcak sıcak boğazlarım açıldı ardından 1 dilim ekmek peynir domates haşlanmış yumurta zeytin yedim baya doydum

Feryalim teşekkür ederim,bu hafta böyle sabit kaldı ama regliden üzülme diyor herkes haftaya bakalım belki 2 kilo verir telafi ederim,işte o zaman süper olur
80 kilo olayım hemen fotoğraf koyacağım zaten aralarda koymuyorum farkı görün diye

İzlem annesinde sanırım canım heyecanla bekliyoruz ama gelmedi daha

Feryal ben sana bir şey soracağım unutuyorum hep.Mesela ben istediğim kiloya ulaştım korumaya geçtim ya.Şimdi istediğim ne varsa yemek isteyeceğim doğal olarak.Şimdi mesela bugün çok yedim işte tatlı yedim hamurişi yedim abarttım.Ertesi gün diyet yapar gibi çok hafif beslenirsem dengeler miyim :26: Yoksa kilo alır mıyım gene.Yani kısaca istediğim kiloya inince dengelersem istediğimi yiyebilir miyim,sen yiyebiliyor musun?

ben şimdi sana şöyle açıklıyım derya abla aynı senin dediğin gibi ben bazı günleri diyet gibi geçiriyorum bazı günlerimide hapur hupur yiyiyerek mesela şuan evde bişey yapıldı diyelim börek kek vs yasaklı şeyler yiyiyorum eksik kalmıyorum ama ertesi günü hemen hafif geçirerek geçiriyorum kilo almak değil ben böylelikle verdim bile çok güzel bişey hayatım boyunca böyle yapabilirim valla ya ben geçende normal akşam yemeği yedim bak ablamda 9 da gelmiş lahmacun almış onuda yedim yani ertesi gün hemen hafif geçirdim hiç bişey kalmadı bol bol su içiyorum bide oda çok iyi çok yiyip az içinde vücutta kalıyo su kilo oluyo sonra çok içmek lazım yağları idrarla atmak lazım tabi aradada çiçek tozu süper dengeledim kilo bile verdim bu evrede sanırım 28 martta 66 larla diyet başlayabilirim inşallah

Günaydın zeynepçim.

Günaydın selma abla.Benim ablamın adı da selma

adaşız demekki ne güzel
Günaydın filiz,bol satışlar,hayırlı işler.

basaricam ablammm.
aylincim canım hoşgeldin nasılsın
heyecanını paylaşıyorum
bende inş 6 ları görürüm

bol şanslar filizcim

selmacım kolay gelsin

bu arada ben bu hafta 700 gr vermişim
inşallah görürsün sevgicim tabi bende yetmişleeri

Günaydınn
Haftasonu kahvaltıları korkulu rüyamdır normalde,haftaiçleri kimseler ortada olmadığından istediğimi yer giderim haftasonu çeşit bol olur ama bana işlemedi bu kez
Kahvaltı sabah 10:30
1 dilim tost ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
Şekersiz çay

Bu kadar
Şimdi hazırlanıp dışarı çıkıyorum 2 saat kadar gezicem çok hoş bi güneş var öğlen balık salata yemeyi planlıyorum
Öğlene varmadan ki ara öğünümü teyzemlere uğrar yaparım 1 meyveyle fazla aç kalmamış olurum
Hepinize ışıl ışıl bir gün diliyorum görüşmek üzere

İyi o zaman tam düşündüğüm gibi harika..Korumak zor olmayacak o zaman.
Ama kilo vermen harikaymış gerçekten,ben o halde verebileceğimi sanmıyorum.Ama korusam yeter bana zaten..Ahh o günlere bir gelelim de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…