- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
ben geldim :80: maalesef bu hafta hiç giremedim topiğesağlık problemimden dolayı inşlah en kısa zamanda atlatır yine aranızda olurum kızlar en büyük isteğim buu :97:
bildirim yapmak için girdim çünkü kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum özelliklede kaptanıma karşı o kadar emeği geçiyor bizlere bizleri motive etmek için elinden geleni yapıyor burdan ona teşekkür ediyorum
başlangıç 100
geçen hafta 63
bu hafta 60
giden 3 kğ
gelen yok
hedef 57
spor 130 dakika tempolu yürüyüş (rahatsız olmama rağmen doktor tavsiyesiyle yapmak zorunda kaldım)
ama iyi olmuş:)
beden 40
3 kg canim fazla degilmi bir haftada:26:
günaydin kizlar.... bugün hava müthis,günes aydinlik heryer....civil civil disarisi ....cikip gezmeliyim bugün
Selam millet kilo verenleri tebrik ediyorum ve bendeee başlıyorummmmm
Başlangıç :65.400
Hedef :55
Hemen kahvaltıyla başlıyım yazmayaaa
1 dilim tmbğdy ekmegi
2 kk peynir
yarım salatalık
2 siyah zeytin
arada yarım elma yiycegim birazdan güne gidicem bozmamaya özen göstericemm
aylin Hoşgeldin canımmm
nolurrr benim menülerimede yorum yapın şunu ye bunu ye diye yazınnn lütfeennn
benim bu hafta sonlarım niye hep kötü geçiyor yahuuu..
boşayacam bu herifi sonunda o olacak
bir gün gerçek olacak,sonra yaptım oldu diyeceğim...
bence iyi ablam
500 gr kalmış,görürsün bence,ikimize de bol irade bu hafta
Sevgicim ne güzel işte daha ne..Bak ben 100 gr verdim sadece,sabit sayılırım.
aylincim canım hoşgeldin nasılsın
inşallah görürsün sevgicim tabi bende yetmişleeri
eh kızlar bana da müsaade ,egenin bir arkadaşının doğum gününe gidiyoruz..hazırlanalım da çıkalımmm...yeni gelenler,gelmeye çalışanlar girişimde bulunanlara da selaaaamm olsun...
herkese selamlar kızlar
aylin abla tekrar gelmişsin hoşgeldin cezan bittimi bi ara cezalıydın ama çok kilo almışsın üzüldüm inşallah tekrar verirsin bende 67 kiloya indim ama diyet yapmıyorum şimdilik koruma evresindeyim
ama bu evre süpermiş ya
kızlar şu hem kilolu olup hemde kendini salanlar varya bende ona karşıyım ama kim ne durumda bilemeyiz biz çok kilolu değiliz şükürki neler var bizim bi akrabamız var 130 kilo ve 24 yaşında ne kadar vahim bi durum dimi neler denedi ama başaramadı aslında istese yapar çokta güzel kilo verir ama boğazıma hakim olamıyorum diyor e şimdi bana söyleyin bu kız bu yaşta bu kiloyla kendini salması normal değilmi psikolojisi nasıldır kimbilir kocası var çocuğuda var ben kaç kere gördüm ben eğer kilolarımdan dolayı kalp krizi geçirip ölürsem oğluma kim bakar diye ağladığını oğluda 4 yaşında çok zor durumlar ama işte yemekten oldu onunki kaç kere doktora gitti yok başaramadı ne yapması lazım kendide bilmiyo hep acıkıyo
burçin abla senin şu son 4 kiloyla benim şu son 4 kilo başımıza bela oldu resmen
derya abla süpersin kim tutar seni bak sen 80 kilo ol süper görünceksin o zaman bi foto isterikk çok güzel gidiyosun
aylin abla menü güzel başarılar
bu arada izlem abla nirde yaa annesinemi gitti ki
ben geldim :80: maalesef bu hafta hiç giremedim topiğesağlık problemimden dolayı inşlah en kısa zamanda atlatır yine aranızda olurum kızlar en büyük isteğim buu :97:
bildirim yapmak için girdim çünkü kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum özelliklede kaptanıma karşı o kadar emeği geçiyor bizlere bizleri motive etmek için elinden geleni yapıyor burdan ona teşekkür ediyorum
başlangıç 100
geçen hafta 63
bu hafta 60
giden 3 kğ
gelen yok
hedef 57
spor 130 dakika tempolu yürüyüş (rahatsız olmama rağmen doktor tavsiyesiyle yapmak zorunda kaldım)
ama iyi olmuş:)
beden 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?