80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu hafta sonlarım niye hep kötü geçiyor yahuuu..
boşayacam bu herifi sonunda o olacak
bir gün gerçek olacak,sonra yaptım oldu diyeceğim...

selma ablam bugün daha iyiyim sen nasilsin?

ben geldim :80: maalesef bu hafta hiç giremedim topiğe sağlık problemimden dolayı inşlah en kısa zamanda atlatır yine aranızda olurum kızlar en büyük isteğim buu :97:
bildirim yapmak için girdim çünkü kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum özelliklede kaptanıma karşı o kadar emeği geçiyor bizlere bizleri motive etmek için elinden geleni yapıyor burdan ona teşekkür ediyorum
başlangıç 100
geçen hafta 63
bu hafta 60
giden 3 kğ
gelen yok
hedef 57
spor 130 dakika tempolu yürüyüş (rahatsız olmama rağmen doktor tavsiyesiyle yapmak zorunda kaldım)
ama iyi olmuş:)
beden 40

3 kg canim fazla degilmi bir haftada:26:

3 kg canim fazla degilmi bir haftada:26:

bu verdiğim hepsi kilo değil tatlım geçen hafta regl olmuştum
ve acayip şiştim ondan baya bir artı çıktım bu haftada şişlik
gidince birazda dikkat edince sonucu 3 kilo oldu canım:))

Son düzenleme:
Selam millet kilo verenleri tebrik ediyorum ve bendeee başlıyorummmmm

Başlangıç :65.400
Hedef :55

Hemen kahvaltıyla başlıyım yazmayaaa

1 dilim tmbğdy ekmegi
2 kk peynir
yarım salatalık
2 siyah zeytin

arada yarım elma yiycegim birazdan güne gidicem bozmamaya özen göstericemm

aylin Hoşgeldin canımmm

nolurrr benim menülerimede yorum yapın şunu ye bunu ye diye yazınnn lütfeennn

hosbulduk canim sanada bol sans irade diliyorum gününde

kizlar dünden kabak dolmasi var... iki tane ondan yicem yogurtsuz (karbonhidrat+protein karistirmamaya gayret gösteriyorum) cünkü zaten kiyma ve pirinc icinde karismis durumda

aksam karbonhidrat yememeye karar verdim...

benim bu hafta sonlarım niye hep kötü geçiyor yahuuu..
boşayacam bu herifi sonunda o olacak
bir gün gerçek olacak,sonra yaptım oldu diyeceğim...

hafta sonları potansiyel kavga günleridir:))))))))) edin edin iyidir,insanın hayal gücünüde geliştirir..onu ne şekilde boğacağını,kaç parçaya böleceğini düşünürsün,balkondan atarsın zehirlersin vesaire...:)))))) kavga iyidir.....:86:

eh kızlar bana da müsaade ,egenin bir arkadaşının doğum gününe gidiyoruz..hazırlanalım da çıkalımmm...yeni gelenler,gelmeye çalışanlar girişimde bulunanlara da selaaaamm olsun...

artik yemeklerimi CAY KASIGI ile yicem, cünkü benim problemim HIZLI YEMEK. yavas yedigimde kilo veriyorum ve doyuyorum... böyle sabretmeyi ögrenmem lazim :26:

hiç yoktan iyi aylincim

500 gr kalmış,görürsün bence,ikimize de bol irade bu hafta

Sevgicim ne güzel işte daha ne..Bak ben 100 gr verdim sadece,sabit sayılırım.

inş görürümde spor yalan oldu
bu hafta sadece 2 gün çıktım
sporsuz giden kiloya güvenmiyorum ben
beni kandırdığını düşünüyorum

evet bol iradeli günler

aylincim canım hoşgeldin nasılsın

inşallah görürsün sevgicim tabi bende yetmişleeri

ayyy inş

eh kızlar bana da müsaade ,egenin bir arkadaşının doğum gününe gidiyoruz..hazırlanalım da çıkalımmm...yeni gelenler,gelmeye çalışanlar girişimde bulunanlara da selaaaamm olsun...

ilkay
geleli çok oldu çok sohbet ettik git anam şimdi
hatuna bak yaa
eh bana müsade diyor sanki çok kalmış gibi
git bakem iyi eğlenceler
ama bizi kendinden mahrum bırakmayada hakkın yok unutma emi sülümaaan
80-89 haemindeki şişko hatunlar seni bekler

cumaya kadar foto eklicem 42 beden pantalonumla fark varmı bakalım 100 kglık fotomla 85.7 lık fotom arasında :98::98:

Bende bugun dıyete basladım 88 kıloyum..Doğum sonrasında aldığım kiloları umarım sızınle bırlıkte verırım:)

Süper bi yürüyüş yaptım tam 4 saat
Ama öğünler karıştı biraz dışarıda bişey yemek istemedim teyzeme uğrayıp 1 elma yedim şekersiz 1 fincan rezene çayı içtim,fırından börek kokuları geliyodu kaçtım hemen
Öğlen yemeğim 1 elma oldu
Akşam yemeğinide şimdi hazırlıycam önce bildirim yapayım dedim akşama misafir var gelemeyebilirim
Akşamda ızgara balık,salata 1 dilim kepek ekmeği var
Arkadaşlar bi yerde okumuştum metabolizmayı şaşırtmak için yediklerimizi oldukça çeşitlendirmeliymişiz özellikle ekmek konusunda
Mesela 1 gün beyaz tost ekmeği yiyorsam ertesi gün kepekli,sonra çavdar yiyorum bizimkiler trabzon ekmeğini seviyolar yuvarlak birşey vakfı kebir deniliyo burda bazen ondan yiyorum tabi ölçülü
Günde de 3 dilim ekmeği geçmemeye özen gösteriyorum
Şimdilik benden bu kadar görüşmek üzere

feryalımmm bizim bu 4 rakamına antipatimiz varrr herhalde ama hiç şu 4 rakamından bu kadar nefret etmemiştimmm...inşallah bu sefer götürecemmm....

canım süpersinnnn yaaaaaa tek kelimeyleeeeeee....hadi bende şu 4 kiloyu veremde koruma programı yapalımmm..

kizlarr menüm:

sabah:

1 yumurta
4 yesil zeytin
2 kk peynir
1 cavdar ekmegi
salatalik

öglen:

2 kabak dolmasi

aksam:

250gr kadar labne peynirli (yagsiz) meyve tabagi (elma cilek)

simdilik 1,5 l su, 2,5 litre olur o yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…