Canım sanırım ben bu dengeyi artık kurdum 1 dilim bana ödül gibi geliyor ikinci bir dilimi asla düşünemiyorum gerektiqi yerde bırakmayı öqrendiqin an olayı bitiriyorsun denge burda başlıyor cnm yediqimiz 1 dilimlerle deqil sonrasında yediqimiz 2.3. dilimlerle kilo alıyoruz sende bir dilimden başka yeme cnmişte ben bunu birtürlü başaramadım senacımmm...akşam 1 dilim pasta yemişsin yaa ben o tadı aldımmı olay biter kendimi buzdolabının köşesinde bulurummm....
bende seni sevdüümmm bacummm...
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.
şimdi iyiyim cnm çok teşekkürler
ii akşamlar herkeseee ben geldim
çok yorgunum ve başım agrıyor biraz leisle ablamla koşup mekikk çekeyimde kedime geleyim ev meselesi yüzündne fazla kastım kendimi bugün
sevgicim
evin yerine gidip baktık bugün
çagdaşın hizasından ilk yoldan giriyorusn biraz aşagıda
4. kat güney cephe
ankastre mutfak
3 oda çift balkon
125 m2 kullanım alanı
duşa kabin
petekler
antre dolabı
banyo dolabı
ebebeyn banyolu
evin özellikleir bunlarr
ama 120 olacagını snamıyorum
130 desee hemen alcak durumdyaız yeirni çok begendik
ama kötü kısmı işin 18 ay yani 1.5 yıld abiticek ve bu evde oturmak zorund akalıcaz
1 kış daha görüdnya eviide küçücük bir evv
130 bana pahalı geliyorud am aözellikleri görünce öyle gelmedi
yanınd ahemen anaokulu var ilkögretim ve lisede yakın
yakın bir yere market ,falan filan yeir kurulcakmış
haberler böyle yaniii bakalımmm ne olcek çok kastım başım agrıdı
ama 130 topraktan girmeye çok gibi geldii bana sankim:26::26::26:
kizlarr menüm:
sabah:
1 yumurta
4 yesil zeytin
2 kk peynir
1 cavdar ekmegi
salatalik
öglen:
2 kabak dolmasi
aksam:
250gr kadar labne peynirli (yagsiz) meyve tabagi (elma cilek)
simdilik 1,5 l su, 2,5 litre olur o yatana kadar
canim senin cizelgendeki hedefin daimimi olcak yani ondan sonra dahada düsmek istemiyormusun.....BMI cok yüksek cünkü 25 en idealiymis saglik icin diyorlar .....birde senin boyun benden 4 cm uzun...kilon yine fazla gelirdi 70 cok hos olur sana bence....
izlem abla nerde göremedim dünde onu :26:
annesine gitmiş canım sanırım...
zuzumm
cnm ev idare eder diyim ama en büyük sorun çocuk odası salonuniçine açılıyor ve orayı çocuk odası yapamıyorum kendi odama çok uzak cnm
ve çocuklar beşiklerinde yatıyor park beşikte hala
onlara yatak almak lazımm ama şimdi neye göre alıcamm oda nasıl olcak bilemiyorum bu gibi sıkıntılar var yani cnm
artık idare edere edicem bir şekilde mecburen
zuzumm
cnm 23 m2 degil burada çocuk odalrı keşke olsa çok büyük degilmiş salon ma çokta küçük degil
fakat ayrı bir oturma odan olmasa zor tabi
benimde şöyle;85m2 ancak vardı oturma odma ile mutfak aynı yer yani ameikan mutfak
12.5 m2 ve bende sürkeli buradayım salonum ayrı ama salonun n içind ebir odma daha var kilr gibi düşün çocukların dolabı var mutfaga sıgmayan yiycekler
yatak oda takımın parçasıı vs vss bi ton şey var o odayı çocuk odası yapamıyorum yatak odamda mutfaga yakın zaten minicik bir ev
bi misaifim gels epat dlaıyor mutfaga hoşlanmıyorum ama insanlarda haklı girince kanepe tv görünce giriyorlar tabi bende senin gibi seviniyorum valla ayrı bir odma olcak diye vs vss
ne kadar aldınız cnm 102 m2 yi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?