80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte ben bunu birtürlü başaramadım senacımmm...akşam 1 dilim pasta yemişsin yaa ben o tadı aldımmı olay biter kendimi buzdolabının köşesinde bulurummm....

bende seni sevdüümmm bacummm...
Canım sanırım ben bu dengeyi artık kurdum 1 dilim bana ödül gibi geliyor ikinci bir dilimi asla düşünemiyorum gerektiqi yerde bırakmayı öqrendiqin an olayı bitiriyorsun denge burda başlıyor cnm yediqimiz 1 dilimlerle deqil sonrasında yediqimiz 2.3. dilimlerle kilo alıyoruz sende bir dilimden başka yeme cnm
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.

şimdi iyiyim cnm çok teşekkürler

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
müsli
yeşilçay

ara
yok

öqlen
1 dilim pizza
1 dilim pasta
3 çatal patates salatası
5i 1 yerde çay

ara
kayısılı form çayı

akşam
mantarlı tavuk sote

ara
karnfilli tarçın çayı

2.5 litre su..

ii akşamlar herkeseee ben geldim
çok yorgunum ve başım agrıyor biraz leisle ablamla koşup mekikk çekeyimde kedime geleyim ev meselesi yüzündne fazla kastım kendimi bugün

sevgicim
evin yerine gidip baktık bugün
çagdaşın hizasından ilk yoldan giriyorusn biraz aşagıda
4. kat güney cephe
ankastre mutfak
3 oda çift balkon
125 m2 kullanım alanı
duşa kabin
petekler
antre dolabı
banyo dolabı
ebebeyn banyolu

evin özellikleir bunlarr
ama 120 olacagını snamıyorum
130 desee hemen alcak durumdyaız yeirni çok begendik
ama kötü kısmı işin 18 ay yani 1.5 yıld abiticek ve bu evde oturmak zorund akalıcaz
1 kış daha görüdnya eviide küçücük bir evv

130 bana pahalı geliyorud am aözellikleri görünce öyle gelmedi
yanınd ahemen anaokulu var ilkögretim ve lisede yakın
yakın bir yere market ,falan filan yeir kurulcakmış
haberler böyle yaniii bakalımmm ne olcek çok kastım başım agrıdı
ama 130 topraktan girmeye çok gibi geldii bana sankim:26::26::26:

Geçen pazar günü (27/02/2011) başladım. Yarın 1 haftam doluyor ve bu sabah tartıltığımda 83,5 tum.
Şu meşhur dukan diyeti kitabını aldım. Onu uyguluyorum. Ve şu ana yaptığım diyetler arasındaki en rahat diyet. Gerçekten hiç zorlanmıyorum.

evi okadar güzel anlatmisiniki icim acildi valla....cok güzel biseye benziyor ,ama dedigin gibi kötü tarafi 18 ay daha eski evinde oturman,suanki evin cokmu kücük,veya sogukmu cok...hakkinizda hayirlisi canim

Son düzenleme:

canim senin cizelgendeki hedefin daimimi olcak yani ondan sonra dahada düsmek istemiyormusun.....BMI cok yüksek cünkü 25 en idealiymis saglik icin diyorlar .....birde senin boyun benden 4 cm uzun...kilon yine fazla gelirdi 70 cok hos olur sana bence....

23 nisana kadar 88 hedefim ablam... adim adim degistircem.. cizelgede ki günes cabuk ilerlesin istiom :) motive edio beni öle.. evt BMI cok yüksek, boyum 168... 78 süper duruyor bende.. 70 kimbilir nasil durur liste yaptim temmuzun sonunda 78 olurum birakmadan devam edersem

bikti çaylarım 1 haftada bitiyo günde 2 kere içtim için çok seviyorum bitki çaylarını yarın yaban mersinli alıcam çok güzel tadı ve kokusu diyolar bakalım öylemi :126: bide bi kupa aldım kendime 2 bardak su alıyo içine su içmek daha kolay oldu böyle benim için :93:

ay ben pazartesi baştan başlayacağım öff bu regl mahvetti beni,iştahım açılmadı ama saldım kendimi atıştırmalarım,ağrılarım çok fenaa allahtan artıya çok kaçmadım 100 gram bişey değil...

bende bu hafta regli oldum için deli gibi çikolata yedim aynı çıktı kilom inşllah yarn bi aşagıya dogru oynama olur

zuzumm
cnm ev idare eder diyim ama en büyük sorun çocuk odası salonuniçine açılıyor ve orayı çocuk odası yapamıyorum kendi odama çok uzak cnm

ve çocuklar beşiklerinde yatıyor park beşikte hala
onlara yatak almak lazımm ama şimdi neye göre alıcamm oda nasıl olcak bilemiyorum bu gibi sıkıntılar var yani cnm

artık idare edere edicem bir şekilde mecburen

hmm benimde bir salonum var hem gündelik oturuyoruz hemde misafir geldimi ,cokda kücük yani türkiyenin cocuk odalari büyüklügünde belki 23 metrekare yanlis bilmiyorsam...sürekli temizlik icindeyim ,hersey gözüme batar oldu....tasinicam evde ayri bir oturma odam olcak en cok ona seviniyorum misafirim geldimi mis gibi salonu acarim diye.........yani suanki evim 80 m....tanisicam ev 102 m....türkiye cok uygun geliyor fiyat yönünden bize,burda 125 m evler ufff dudak ucuklaticak cinsden

zuzumm
cnm 23 m2 degil burada çocuk odalrı keşke olsa çok büyük degilmiş salon ma çokta küçük degil
fakat ayrı bir oturma odan olmasa zor tabi

benimde şöyle;85m2 ancak vardı oturma odma ile mutfak aynı yer yani ameikan mutfak
12.5 m2 ve bende sürkeli buradayım salonum ayrı ama salonun n içind ebir odma daha var kilr gibi düşün çocukların dolabı var mutfaga sıgmayan yiycekler
yatak oda takımın parçasıı vs vss bi ton şey var o odayı çocuk odası yapamıyorum yatak odamda mutfaga yakın zaten minicik bir ev

bi misaifim gels epat dlaıyor mutfaga hoşlanmıyorum ama insanlarda haklı girince kanepe tv görünce giriyorlar tabi bende senin gibi seviniyorum valla ayrı bir odma olcak diye vs vss

ne kadar aldınız cnm 102 m2 yi?

masumm abla hayirdir tadilat mi var :)
zuzumm bende artik mantikli bakiyorum iki oturma odasina... gercekten rahat olur 102 qm tasiniyorsan.
hayirli ugurlu olsun

canim biz cok sansli denk geldik 70 bin euroya aldik,cevreden herkes aaa ne ucuz hangi emlak felan sormaya basladilar....yani tr fiyati 140 milyar nerdeyse ama 100 m evleri ankarada daha ucuz olabilirdi...buranin binalari hele görse en yenisi benle yasit ....en eskisi milad öncesi

kızz baya pahalıymış sizin oralar cnmm

zuzum sne ankaraya mı geliyordun yazın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…