80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaa baya ucuza almisin ya. bizim daire 83 qm ve 70 bin euro

Menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba

Ara

2 eti puf

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
3 tane yeşil zeytin

Ara

6 tane cevizden biraz büyük mısır unlu çörek

Akşam

1 elma
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı

1.5 litre su
Spor : yok

Yorum da yok

Son düzenleme:

aksam yemiyerek telafi etmissin korkma

deryacım
üzülmee cnm ya akşam yememişsin telafi etmişsin işte
sıkma canınıı

onlar yurt dışında degillermii şekerüm

görüşebiliriz inşş geldigindee
kızılaya filan gidiyormusun

benim ailem burda canim burali benim,esim türkiyeden gelme.ooo gitmezmiyim,2-3 kere giderim kesin uzak olmasina ragmen .insallah canim görüsürüz...ankaram bi baska güzel.özledim valla

benim ailem burda canim burali benim,esim türkiyeden gelme.ooo gitmezmiyim,2-3 kere giderim kesin uzak olmasina ragmen .insallah canim görüsürüz...ankaram bi baska güzel.özledim valla

inşş cnm görüşebiliriz gelince
hangi tarihte geliyorsun

hosbulduk canim sanada bol sans irade diliyorum gününde
SAaol canım elimden geldigi kadar bozmadım çok şükür aylincim bildigim kadarı ile biraz sıkıntılı bi dönem geçirdin şu an ne durumdasın tam bılmıyorum ama nişandan ayrılmıstım en son gördügümd kilo alman normal.Önemli olan bundan sonrası canım sen cok kararlı bi kızsın yazılarından anladıgım kadarı ile başaracagına yürekten inanıyorum caımmm:81::81:

yok aylincim tadilat degil
evimi degiştircem kısmetse:)

Banu hakkında hayırlısı olur inşallah canımm ama bencede topraktan girip 130 vermek biraaz pahalı gibi:26: :26:
Neden dersen sen 18 ay beklediginde yani içine girdiğinde o evin satıs fiyatı 175 200 arası olacakmı yani o kadar degerlenecekmi?????
Annem topraktan ev aldı mesela 65 milyara aldı 1 sene bekledi ama içine girdiginde evin degeri 100 milyardı yani kalan evler 100 110 gibi satıldı eger evin 1.5 sene sonra yani bitmiş haliyle ne kadara satılacagını kestirebiliyorsanız öyle almayı düşün canım bence

evet canim kaynanamlar etimesguta

zuzuuuu Benimde kayınvalidemler etimesgutta :82: ama ben bi türlü sevemedim etimesgutu canım yaa ??? sen seviyomusunnn ??

Geldim valla topikk bommboşşş
İzlemm nerelerdesinnnnnnnn

sabah yazmıstım kahvaltımı gezmede bozmadım sayırlı azıcık ucundan baktım herşeyin tadına ama yeşil çay falan içemedim bugun yarın artık onlarıda ihmal etmicem yürüyüşede gidicem inşallahhh

Herkese iyi gecelerr tatlı rüyalarrrr:80::80:

yok canim bende sevmiyorum ama seceenek yok malesef.ben ailemle dikmende oturuyordum önceleri,dikmen ,cankaya,yenimahalleye sürekli giderdik yani bekarken amcamlar felan orada kaldigi icin.cok severdim oralari....

Günaydın zeynep,günaydın kızlar..
Ben hiç sevmedim topiğin bu halini ya,izlem gel artııık :84::84::84::84:

günaydın kızlar...pazar kahvaltısı biraz kaçtı şimdiden sonra dikkat etmem lazımm yazıyım yediklerimi

1 haşlama yumurta
2kk örgü peyniri
2 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
domates
3 çatal çökelek
2 tk pekmez-tahin
2 bisitiks çubuk

sonra sütlü şekersiz kahve

bundan sonra dikkat etmem lazımmm biraz kaçtıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…