yok aylincim tadilat degil
evimi degiştircem kısmetse:)
canim biz cok sansli denk geldik 70 bin euroya aldik,cevreden herkes aaa ne ucuz hangi emlak felan sormaya basladilar....yani tr fiyati 140 milyar nerdeyse ama 100 m evleri ankarada daha ucuz olabilirdi...buranin binalari hele görse en yenisi benle yasit ....en eskisi milad öncesi
cumaya kadar foto eklicem 42 beden pantalonumla fark varmı bakalım 100 kglık fotomla 85.7 lık fotom arasında :98::98:
Bende bugun dıyete basladım 88 kıloyum..Doğum sonrasında aldığım kiloları umarım sızınle bırlıkte verırım:)
Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
Ara
2 eti puf
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
3 tane yeşil zeytin
Ara
6 tane cevizden biraz büyük mısır unlu çörek
Akşam
1 elma
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1.5 litre su
Spor : yok
Yorum da yok
kızz baya pahalıymış sizin oralar cnmm
zuzum sne ankaraya mı geliyordun yazın?
aksam yemiyerek telafi etmissin korkma
evet canim kaynanamlaretimesguta
deryacım
üzülmee cnm ya akşam yememişsin telafi etmişsin işte
sıkma canınıı
onlar yurt dışında degillermii şekerüm
görüşebiliriz inşş geldigindee
kızılaya filan gidiyormusun
benim ailem burda canim burali benim,esim türkiyeden gelme.ooo gitmezmiyim,2-3 kere giderim kesin uzak olmasina ragmen .insallah canim görüsürüz...ankaram bi baska güzel.özledim valla
SAaol canım elimden geldigi kadar bozmadım çok şükürhosbulduk canimsanada bol sans irade diliyorum gününde
yok aylincim tadilat degil
evimi degiştircem kısmetse:)
evet canim kaynanamlaretimesguta
SAaol canım elimden geldigi kadar bozmadım çok şüküraylincim bildigim kadarı ile biraz sıkıntılı bi dönem geçirdin şu an ne durumdasın tam bılmıyorum ama nişandan ayrılmıstım en son gördügümd kilo alman normal.Önemli olan bundan sonrası canım sen cok kararlı bi kızsın yazılarından anladıgım kadarı ile başaracagına yürekten inanıyorum caımmm:81::81:
Banu hakkında hayırlısı olur inşallah canımm ama bencede topraktan girip 130 vermek biraaz pahalı gibi:26: :26:
Neden dersen sen 18 ay beklediginde yani içine girdiğinde o evin satıs fiyatı 175 200 arası olacakmı yani o kadar degerlenecekmi?????
Annem topraktan ev aldı mesela 65 milyara aldı 1 sene bekledi ama içine girdiginde evin degeri 100 milyardı yani kalan evler 100 110 gibi satıldıeger evin 1.5 sene sonra yani bitmiş haliyle ne kadara satılacagını kestirebiliyorsanız öyle almayı düşün canım bence
zuzuuuu Benimde kayınvalidemler etimesgutta :82: ama ben bi türlü sevemedim etimesgutu canım yaa ??? sen seviyomusunnn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?