günaydın kızlar...pazar kahvaltısı biraz kaçtı şimdiden sonra dikkat etmem lazımm yazıyım yediklerimi
1 haşlama yumurta
2kk örgü peyniri
2 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
domates
3 çatal çökelek
2 tk pekmez-tahin
2 bisitiks çubuk
sonra sütlü şekersiz kahve
bundan sonra dikkat etmem lazımmm biraz kaçtıııı...
Günaydın kızlarrannemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..
Allah kavuştursun canım.kazasız belasız varırlar inşallah..
günaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa
benim cephede kaçamaklar oldu gerçi hepimizde ara sıra oluyor ama çok yorgunum ben ya..sürekli uykum var,elim kolum kakmıyor,belim ağrıyor.dün arkadaştaydık 40 kişi ev hayırlamaya geldi ben hep mutfakta bulaşık yıkadım.yorulmuşum .neyse eşim de suda eritilen etkili bi vitamin var ondan aldım.eşimde çok etkili çünkü.banamısın demedi.yine 9 gibi uyuklamaya başladım.bütün gece rüya gördüm.yatarken bile her yerim ağrıyordu.ne yapayım ya.hava değişikliği falan değil bu?
bu arada diyette ilerleyememek canımı sıkıyor istiyorum ki yüzüm gülsün.yine bir kaç gün detoksmu yapsam ?o zaman çokiyi oluyor şevkim artıyor valla....
sizler nasılsınız derya aylin?
aylin güzel gidiyor galiba,deryacığım sen de biraz dertliymişsin toparlayamadım diyorsun?
günaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa
benim cephede kaçamaklar oldu gerçi hepimizde ara sıra oluyor ama çok yorgunum ben ya..sürekli uykum var,elim kolum kakmıyor,belim ağrıyor.dün arkadaştaydık 40 kişi ev hayırlamaya geldi ben hep mutfakta bulaşık yıkadım.yorulmuşum .neyse eşim de suda eritilen etkili bi vitamin var ondan aldım.eşimde çok etkili çünkü.banamısın demedi.yine 9 gibi uyuklamaya başladım.bütün gece rüya gördüm.yatarken bile her yerim ağrıyordu.ne yapayım ya.hava değişikliği falan değil bu?
bu arada diyette ilerleyememek canımı sıkıyor istiyorum ki yüzüm gülsün.yine bir kaç gün detoksmu yapsam ?o zaman çokiyi oluyor şevkim artıyor valla....
aylin güzel gidiyor galiba,deryacığım sen de biraz dertliymişsin toparlayamadım diyorsun?
Günaydın kızlarrannemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..
bu arada ben bu hafta 700 gr vermişim
sevgi kız aynı zamanda başladık senle sen 6 rakamlara geldin ben 77 yi anca gördümtebriklerrr
allah kavuştursun kazasız belasız varırlar inş.
Selam kizlar.güne kötü basladim.sabah 1 adet receli pogaca gibi bisey yedim (berliner-krapfen) diyede geciyor...sonra kizima pfan´kek yaptim ondanda bir tane yedim.3-5 catalda menemen yedim .
cok siskinlik var üzerimde regl olmam gerekiyor birkac gün icinde Insallah...bi gelse rahatlicam
sevgi kız aynı zamanda başladık senle sen 6 rakamlara geldin ben 77 yi anca gördümtebriklerrr
regl başlayacağı için olabilir tatlı isteğin
bi de bu kadar kilo verdin ara sıra hakkındır ödül olsun
allah kavuştursun
hayırlı yolculuklar
sen hominigırtlak tıkınırken benim açlıktan nefesim kokuyodu
kıs ben sporla beraber yaptım ya bence motivem o yüzden böyle sıkı oldu
banuş berranurun dediği gibi
evin değerlenecek yerde
1,5 sene daha sık dişini
eğer çok istiyorsan tabi
tartının düşmesine sevindim bu arada
Ya ben bir aydır diyetteyim hiç böyle zayıf düşmemiştim..Regli dönemimde kaçamak yaptığımdan beri kazak sökülür gibi artıyor kaçamaklar..Bir çözüm bulmam lazım buna.Motivasyonum mu düştü nedir anlamıyorum ki
Topiğimiz ıssız adaya döndü..Kaptan da yok zaten
herkese günaydın kızlar
allah kavuştursun sena abla ay ben ilerde annemlerden nasıl ayrılcam çok zor..
günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım
bir lavaş yedim kepekli yanında haşlanmış yumurta yanında sütaş süzme peynir cok az bir domates yeşil cay nasıl kızlar sizce cokmux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?