80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrrrrrrr
topik yazın malesef bundna bete roluyor kızlar hele bi ara iicee düşmöüştük kimse gelmiyordu güne 1 sayfa bile dolmuyordu şimdi i maşş
tartı düşmeye başladı çok şükürrr

berracım sendemi ankaradasın
cnm evet ev bitincee 200 e bile satabiliriz degerlencek bir yerde cnm

günaydinn, khvaltimiz benzemis azicik :))

benim kahvaltimm (gece zor dayandim aclikdan ölüyordum yaa)

1 yumurta cok pismis
2 dilim siyah ekmek
labne peyniri
azicik recel
örgü peyniri
1 kk peynir
5 tane mikrodalgafirinda minnacik mantarlar vardi onu yaptim tuzlayip karabiber felan

bukadar

öglen icin patates hasladim karbonhidrat öglen olsun. aksam da protein tavuk gögsü ooh

günaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa

benim cephede kaçamaklar oldu gerçi hepimizde ara sıra oluyor ama çok yorgunum ben ya..sürekli uykum var,elim kolum kakmıyor,belim ağrıyor.dün arkadaştaydık 40 kişi ev hayırlamaya geldi ben hep mutfakta bulaşık yıkadım.yorulmuşum .neyse eşim de suda eritilen etkili bi vitamin var ondan aldım.eşimde çok etkili çünkü.banamısın demedi.yine 9 gibi uyuklamaya başladım.bütün gece rüya gördüm.yatarken bile her yerim ağrıyordu.ne yapayım ya.hava değişikliği falan değil bu?

bu arada diyette ilerleyememek canımı sıkıyor istiyorum ki yüzüm gülsün.yine bir kaç gün detoksmu yapsam ?o zaman çokiyi oluyor şevkim artıyor valla....

sizler nasılsınız derya aylin?

aylin güzel gidiyor galiba,deryacığım sen de biraz dertliymişsin toparlayamadım diyorsun?

Günaydın kızlarr annemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..

Allah kavuştursun canım.kazasız belasız varırlar inşallah..

amin cnm inşallah babam gözlerinden kaç defa laserli ameliyat oldu biz bırakalım dedik ama kabul etmedi arabayı kendi kullanıyor şuan yolu yarılamış durumdalar boluya kadar yoqun yaqmur varmış boludada kar yaqışı başlamış hayırlısıyla bir varsalar bende rahatlasam..

Nilgün ablacım olur mu öyle şey,izlemi andık hep ama kimse gelmedi diye de dedim ya ıssız adaya döndü topik diye.Ama adını anmadık haklısın,biz hep beraber bir bütünüz

Ben iyiyim ablam şu kaçamaklarımı toparlayacağım artık bu günden sonra,o konuda dertliydim.Regli dönemimde kaçamak yaptığımdan beri devamı geliyor.Ama bugünden itibaren toparlanıyorum inşallah..Bu hafta en az 1,5 kilo vermem lazım geçen haftanın acısını çıkarmak için.
Sen nasılsın ablam?

valla ablacim iyiyim ben sagol, evet iyi gidiyor simdilik...
ama uykum var benimde azicik daha kestirsemmiki...

bana kizma valla ben cogunu tanimiyorum, cok yeni kisiler gelmis ben kimseyi anmadim :)) izlem ablayi bende taniyorum tabiki

Günaydın kızlarr annemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..

allah kavustursun cnm

Hava yağmurlu ama inat ettim yürüyüşe gideceğim
Akşama görüşürüz kızlar,nilgün ablam kusura bakma çıkmak zorundayım,hepinizi seviyorum

bu arada ben bu hafta 700 gr vermişim

sevgi kız aynı zamanda başladık senle sen 6 rakamlara geldin ben 77 yi anca gördüm tebriklerrr

allah kavuştursun kazasız belasız varırlar inş.

Selam kizlar.güne kötü basladim.sabah 1 adet receli pogaca gibi bisey yedim (berliner-krapfen) diyede geciyor...sonra kizima pfan´kek yaptim ondanda bir tane yedim.3-5 catalda menemen yedim .
cok siskinlik var üzerimde regl olmam gerekiyor birkac gün icinde Insallah...bi gelse rahatlicam

regl başlayacağı için olabilir tatlı isteğin
bi de bu kadar kilo verdin ara sıra hakkındır ödül olsun

allah kavuştursun
hayırlı yolculuklar

sevgi kız aynı zamanda başladık senle sen 6 rakamlara geldin ben 77 yi anca gördüm tebriklerrr

sen hominigırtlak tıkınırken benim açlıktan nefesim kokuyodu

kıs ben sporla beraber yaptım ya bence motivem o yüzden böyle sıkı oldu

banuş berranurun dediği gibi
evin değerlenecek yerde
1,5 sene daha sık dişini
eğer çok istiyorsan tabi

tartının düşmesine sevindim bu arada

teşekkür ederim..

herkese günaydın kızlar

benimde öyle olmuştu ya ilk 2 ay çok sıkı yaptım diyet 10 kilo verdim sonra 2 günlüğüne kızılay için çalışmaya gittim orda bi yedim bi yedim hep arkası geldi sonu hüsran tabi onca ayda 8 kilo aman sen öyle yapma

Topiğimiz ıssız adaya döndü..Kaptan da yok zaten

yaa yazın daha kötü olur herkes tatile gider 1 sayfa bile ilerlemiyordu

doğru diyosun nilgün abla hiç birimiz yoktuk

allah kavuştursun sena abla ay ben ilerde annemlerden nasıl ayrılcam çok zor..

günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım

bir lavaş yedim kepekli yanında haşlanmış yumurta yanında sütaş süzme peynir cok az bir domates yeşil cay nasıl kızlar sizce cokmu x

herkese günaydın kızlar
allah kavuştursun sena abla ay ben ilerde annemlerden nasıl ayrılcam çok zor..

amin feryalcim neyseki yaklaşmışlar babamın göz rahatsızlıqından dolayı çok tedirgindim inş. 1-1.5 saat içinde safranboluda olucaklar evet cnm gerçektende çok zor hele bnm gibi duygusalsan

yok selmacım bence çok deqil diqer öqünlerde ekmek yemezsen sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…