yok selmacım bence çok deqil diqer öqünlerde ekmek yemezsen sorun yok
inş canım yemem artık öglenki menümde kıymalı karnabahar ve yanında ayran olacak inş :18::18::18:
regl başlayacağı için olabilir tatlı isteğin
bi de bu kadar kilo verdin ara sıra hakkındır ödül olsun
günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım
bir lavaş yedim kepekli yanında haşlanmış yumurta yanında sütaş süzme peynir cok az bir domates yeşil cay nasıl kızlar sizce cokmux
benimde öyle olmuştu ya ilk 2 ay çok sıkı yaptım diyet 10 kilo verdim sonra 2 günlüğüne kızılay için çalışmaya gittim orda bi yedim bi yedim hep arkası geldi sonu hüsran tabi onca ayda 8 kilo aman sen öyle yapma
öglene et kavurcam pilav üstüne ,salata,belki paltican ezmeside yaparim yogurtlu söyle...
amin cnm inşallah babam gözlerinden kaç defa laserli ameliyat oldu biz bırakalım dedik ama kabul etmedi arabayı kendi kullanıyor şuan yolu yarılamış durumdalar boluya kadar yoqun yaqmur varmış boludada kar yaqışı başlamış hayırlısıyla bir varsalar bende rahatlasam..
Nilgün ablacım olur mu öyle şey,izlemi andık hep ama kimse gelmedi diye de dedim ya ıssız adaya döndü topik diye.Ama adını anmadık haklısın,biz hep beraber bir bütünüz
Ben iyiyim ablam şu kaçamaklarımı toparlayacağım artık bu günden sonra,o konuda dertliydim.Regli dönemimde kaçamak yaptığımdan beri devamı geliyor.Ama bugünden itibaren toparlanıyorum inşallah..Bu hafta en az 1,5 kilo vermem lazım geçen haftanın acısını çıkarmak için.
Sen nasılsın ablam?
valla ablacim iyiyim ben sagol, evet iyi gidiyor simdilik...
ama uykum var benimde azicik daha kestirsemmiki...
bana kizma valla ben cogunu tanimiyorum, cok yeni kisiler gelmis ben kimseyi anmadim :)) izlem ablayi bende taniyorum tabiki
allah kavustursun cnm
ben de seniHava yağmurlu ama inat ettim yürüyüşe gideceğim
Akşama görüşürüz kızlar,nilgün ablam kusura bakma çıkmak zorundayım,hepinizi seviyorum
günaydın kıslarrrr
Selam kizlar.güne kötü basladim.sabah 1 adet receli pogaca gibi bisey yedim (berliner-krapfen) diyede geciyor...sonra kizima pfan´kek yaptim ondanda bir tane yedim.3-5 catalda menemen yedim .
cok siskinlik var üzerimde regl olmam gerekiyor birkac gün icinde Insallah...bi gelse rahatlicam
herkese günaydın kızlar
doğru diyosun nilgün abla hiç birimiz yoktuk
bir lavaş yedim kepekli yanında haşlanmış yumurta yanında sütaş süzme peynir cok az bir domates yeşil cay nasıl kızlar sizce cokmux
Merhabalar, kilo vermem bir süre durmuştu ama yeniden başladı çok mutluyum
Sabah kalvaltımda:
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
Yeşil çay
Herkese iyi pazarlar
İnşallah öyle olmaz feryalcim,azıcık dişimi sıksam aslında sadece 9 kilom var insanlar ne kilolar veriyorlar.Elimden geleni yapıyorum inan
Birden hava soğudu ve yağmur arttı gidemiyorum yürüyüşe:84::84::84:
Delireceğim yaaa!!!!
selmaya gitmekten vazgeçtimsana gelicemmm
günaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa
teşekkürler aylincim geçenlerde beni hatırlayamadıqını yazmışsın halamı hatırlamadın cnm..
Selam kizlar.güne kötü basladim.sabah 1 adet receli pogaca gibi bisey yedim (berliner-krapfen) diyede geciyor...sonra kizima pfan´kek yaptim ondanda bir tane yedim.3-5 catalda menemen yedim .
cok siskinlik var üzerimde regl olmam gerekiyor birkac gün icinde Insallah...bi gelse rahatlicam
çok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya
kızlar izlemle konuştukta snaırım salı gününe dönecek
kuzumm yok be yavrum ondan değil unutulmak değil de,hepimiz buıraya disiplin olmak için geliyoruz,neticede eli maşalı bizi disipline eden bi kaptan varrr...
ben şimdi gece kaltım şunu bunu yedim desem sen bana telafi edersin dersin ama izlem olsa alllaaaaahh topa tutar benionun disiplini kimsede yok maşallah,o sebep yokluğu fark ediliyo hemen....
nihayet reglim yarın bitiyor benimde pazartesi günü tekrar sıkı diyet ve spor başlıyorrr..
hoş sizin sporların yanında benim ki parmak oyunları gibi kalıyor ya neyseeeee
çok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya
kızlar izlemle konuştukta snaırım salı gününe dönecek
canım kaptan deyince bir şey denmiyor da biz deyince bazı arkadaşlar alınganlık gösterebiliyorlar o yüzden hiç sopa gösteremiyorum.yoksa ben de yapacağımı biliyorum
hayrola ne oldu ev konusu mu?
günaydın kızlarrrrrrrrrr
topik yazın malesef bundna bete roluyor kızlar hele bi ara iicee düşmöüştük kimse gelmiyordu güne 1 sayfa bile dolmuyordu şimdi i maşş
tartı düşmeye başladı çok şükürrr
yok canım ben ankarada degilim.. kayınvalidemler ankara etimesguttalar..ben konyalıyımm
berracım sendemi ankaradasın
cnm evet ev bitincee 200 e bile satabiliriz degerlencek bir yerde cnm
Günaydın kızlarrannemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..
aylinnn
vnm aslında snein bunları biliyo olman gerekiyor cnm
patates her nekadar bier sebze olarak görünsede kh bombası cnm benc eonun yerine sen öglen protein al
akşamda sebze yemegi ye
ıspnak pırasaa vs gibi
sabah ekmek yemişsin öglen pataes çok kh olu cnm
ama sne bilirisn yinedeee:26:
Bennanur sen gercekten 80 kilodan 65 mi düstün canim? offf benimde hayalim 65 olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?