80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regl başlayacağı için olabilir tatlı isteğin
bi de bu kadar kilo verdin ara sıra hakkındır ödül olsun

evet canim sanirim öyle tatli arzumun sebebi...insan kilo verdikce daha cok istiyor,bir zaman diyordum 64 iyi olur ,ona düsdüm 61 iyi gelir dedim sidmide 57 ye kafayi taktim

bencede gayetiyi

Merhabalar, kilo vermem bir süre durmuştu ama yeniden başladı çok mutluyum
Sabah kalvaltımda :
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
Yeşil çay

Herkese iyi pazarlar

İnşallah öyle olmaz feryalcim,azıcık dişimi sıksam aslında sadece 9 kilom var insanlar ne kilolar veriyorlar.Elimden geleni yapıyorum inan

Birden hava soğudu ve yağmur arttı gidemiyorum yürüyüşe :84::84::84:
Delireceğim yaaa!!!!

ben de olsam tedirgin olurum ama babn yıllarında şöförlük deneyimiyle allahın izniyle sağ salim varır gideceği yere.yüreğini ferah tut canım..

sorun değil şaka yapmıştım.

ben iyiyim sabah da güzel yedim gerçi fazla değil ama kaloriliydi.3 ince dilim ekmek üzerine sucuk,mantar ,yumurta ve kaşar.dayanamadım ne yapayım :26::26:

yarından hatta şu andan itibaren işi ben de senin gibi sıkı tutuyorum.bi de şunu farkettim bitki çaylarımı unutuyorum.bi çizlge yapacağım kendime hangi saatte neyi içeceğim diye.o zaman daha iyi olur bence.bakalım yaparsam yazarım fikrinizi alırım.

rica ederim ama artık tanıştık beni anmazsan bozulurum ha

Hava yağmurlu ama inat ettim yürüyüşe gideceğim
Akşama görüşürüz kızlar,nilgün ablam kusura bakma çıkmak zorundayım,hepinizi seviyorum
ben de seni

günaydın kıslarrrr

good morningggggggggg

afiyet olsun hepimizden fazla hakediyorsun nasıl olsa telafi edersin.regl olursun inşallah hemen..

herkese günaydın kızlar

doğru diyosun nilgün abla hiç birimiz yoktuk

evet canım gerekli uyarılar yapıldıu merak etmee

çok güzel canım bak ne güzel başarıyorsun ve ne güzel örnek oluyorsun bize..senanın dediği gibi başka ekmek yeme..

Merhabalar, kilo vermem bir süre durmuştu ama yeniden başladı çok mutluyum
Sabah kalvaltımda :
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
Yeşil çay

Herkese iyi pazarlar

benim koşu bandım var ama bilmiyorum ya elim kalkmıyor her yerim ağrıyor bnim de haftaya olmam lazım ama erken mi olcağım ne :26:

selmaya gitmekten vazgeçtim sana gelicemmm

ben de ben de :84::84: bensiz yemeyin..

kuzumm yok be yavrum ondan değil unutulmak değil de,hepimiz buıraya disiplin olmak için geliyoruz,neticede eli maşalı bizi disipline eden bi kaptan varrr...

ben şimdi gece kaltım şunu bunu yedim desem sen bana telafi edersin dersin ama izlem olsa alllaaaaahh topa tutar beni onun disiplini kimsede yok maşallah,o sebep yokluğu fark ediliyo hemen....

nihayet reglim yarın bitiyor benimde pazartesi günü tekrar sıkı diyet ve spor başlıyorrr..
hoş sizin sporların yanında benim ki parmak oyunları gibi kalıyor ya neyseeeee

çok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya

kızlar izlemle konuştukta snaırım salı gününe dönecek

wisper cnm baya bi sürer bende sohbet ede ede alisicam size herkesi de anma sansim olur hehe

teşekkürler aylincim geçenlerde beni hatırlayamadıqını yazmışsın halamı hatırlamadın cnm..

valla ablam nikin degisik hatirlayamadim, ama baya bi kilo vermissin yeni sayilmazsin, eski nikin neydi acaba, hatirlarim ozaman

berliner haha baya sekerli degilmi o :18: neyse yedin gitti bosver, aksam telafi edersin
benimde haftaya regl baslicak...

aaa salimi geliyoo.. hmmm

kizlar ögle yicem simdi...... patates hasladim, salatasini yapicam, maydonozlu soganli hafif zeytin yagi felan, iyimi sizce????? patates cok mu kötü rejim icin?

canım kaptan deyince bir şey denmiyor da biz deyince bazı arkadaşlar alınganlık gösterebiliyorlar o yüzden hiç sopa gösteremiyorum.yoksa ben de yapacağımı biliyorum

hayrola ne oldu ev konusu mu?

canım kaptan deyince bir şey denmiyor da biz deyince bazı arkadaşlar alınganlık gösterebiliyorlar o yüzden hiç sopa gösteremiyorum.yoksa ben de yapacağımı biliyorum

hayrola ne oldu ev konusu mu?

ewet şekerim :84::84::84::84:

aylinnn
vnm aslında snein bunları biliyo olman gerekiyor cnm
patates her nekadar bier sebze olarak görünsede kh bombası cnm benc eonun yerine sen öglen protein al
akşamda sebze yemegi ye
ıspnak pırasaa vs gibi

sabah ekmek yemişsin öglen pataes çok kh olu cnm
ama sne bilirisn yinedeee:26:

o zaman süpermiş canım ya 1. sene sıkarsın dişini degerlenecek bi yatırımmış çok güzel inşallah herşey gönlüne göre olur canımmm

Günaydın kızlarr annemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..

ayy canım ablam benim allah kavustursun inşallah sag salim varmıslardırr

selma abla kahvaltın bence cok güzel olmus öglen falanda 1 dilim kepekli yada tam buğday ekmeği yersin akşamda ekmesszi yersen süper olurr

Herkeseee GÜNAAYYDINNNNNNN

Benimki günaydın değil tünaydın olcak
kahvaltıda

dilimli tm buğday ekmeklerinden iki tost yedim dilimleri ufaktı yarımda salatalık yedim simdi su içmeye çalşıyorumm

valla ablam biliyorum ama cnm coooooook cektiii.. salatasini yiyorumm.. aksam tavuk gögsü yapcam... bu hafta bidaha patates yemem artik

bu arada bende araniza katilmak istiyorum.bugün itibariyle 82 kiloyum,ne yaparsam yapayim diyetle istikrarli olamiyorum.elma sirkesi iciyorum bir haftadir kilo falan veremedim...bakalim ne kadar motive olacagim.

Bennanur sen gercekten 80 kilodan 65 mi düstün canim? offf benimde hayalim 65 olmak.

Ewet canım 80 dn düştüm 64 e düştümde 1.5 kilo filan geri aldım şimdide 55 falan olmak istiyorum

verirsin canım acele etme hemen 1 haftada farketmez biraz sabırlı olmak lazım burda hepbirlikte veririz kilolalarımızı ayrılma sende burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…