80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düzeliiiirr.. benim karnim agriyoooo........ WC gitmem lazim sanirim :) ondan sonra tekrar tartilicammm, idrara gidip tartilmak lazimm :))))) bekleyin biraz ha gayrett 100gr daha gitsin hahaah

tebrikler abla, 800 gr da iyi merak etme

kilomu düzelttimmmmmmm, idrara cikmadan tartilmayinn

gecen hafta: 89,7kg
simdiki kilo: 88,1 kg
verdigim kilo: 1,6kg

yuppiiiiiiii

aylin tatlım çok sevindim yaa... inşallah böle devam edersin aman nazar değmesin

aylin tatlım çok sevindim yaa... inşallah böle devam edersin aman nazar değmesin

tskkkkkkk ederimmmmmmm, siz sevinince ben daha cok hirslaniyorumm hihoyyyt
haftaya sinavvv, spora gidemicem, sadece pazar gidebilcem. daha az veririm kesin, görücez :):jeyyar:

hb aylin tebrikler iyi kilo vermissin,bana gelince ya benim baskülde bi sorun var vaktinde dijital almadigima pismanim,bi yerde 1 kilo vermis gösteriyo yerini degistiriyorum 500 gr baska yerde hic..gün icinde baska bi taneyle tartilip yazarim insaallah...

dijital tarti olmadan rejim yapmak zevk vermezki :)))

kızlar kaç gündr gelemiyordum. Ben de bir değişiklik yok aynı kilodayım. Bu artık belli oldu. Ben bir hafta vermiyorum bir hafta veriyorum o şekilde gidiyor.. Kısmet yavaş ama temkinli olsun.. Çok yoğunum bu ara.. Görüşürüz sonra kızlar.. herkes kendine iyi baksın..

kızlar moralim cok bozuldu bu aralar hic kilo veremiyorum demekki daha sıkı diyet yapmam lagzım halbuki bu hafta her gün bir bucuk saat yürüdüm neyse ben cıkıyorum işlerim var carşıda akşam görüşürüz

canim kolay gelsin öncelikle
moralini bozma canim elbette vercez
bazi haftlara veremioruz kacamak yapmasak bile canim
cokda zorlama kendini öptüm

bu arada serra nerde kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…