arkadaşlar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum.. bende dahil olsam size olurmu? masummm cok güzel kilo vermişsin.. bende 85 tim iki haftadır 81 oldum ama motivasyonum cok düştübelki burda birlikte olursak veririm diye düşündüm.. aranıza katılabilrimiyim?
79,80 artık diğer gruba geçtim hoşçakalın sabredin arkadaşlar...
arkadaşlar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum.. bende dahil olsam size olurmu? masummm cok güzel kilo vermişsin.. bende 85 tim iki haftadır 81 oldum ama motivasyonum cok düştübelki burda birlikte olursak veririm diye düşündüm.. aranıza katılabilrimiyim?
arkadaşımm sen ne zman bu gruptaydında ne zman geçtin:26:başka grubaa
tesellin içinde saol ya
Nasıl dedigin için yazıyorum canım kusura bakma ama baslangıç için çok çok kötü olmus4tane orta boy patates ne demek 1 tane hadı en fazla 2 tane olsa anlarımda kusura bakma 4 tane cokkk cokk fazla olmus umarım kırılıp darılmassın burda zaten hepimiz yanlıslarımız baskasndan duymak istiyoruzz
selam milletütümü yaptım evimi temizledim simdi yeşşil çayımı içip hemen duş alıcam:13:
sonrada yemek yeriz akşama fırında patlıcanlı kebap gibi bişi yaptım kuşbaşılı falan yanınada pilav var ama ben 1 yemek kasıgı yerimekmde yemem bide diet kola içersem tamamdır
sonrada yeşil çay içerim gece acıkırsam bi yarım elma yerim ????
benim menümede yorum yapınn hurii vissper gülçin masum derya filann nerelerdesiniz yaaa kimse yok
menüm
sabah 1 elma(08:30)
1 yşil çay
kahvaltı(11:00)
1 haşlanmış yumurta
kıymalı kuru domates
peynir(ty)
4 zrytin
öglen14 )
1 yşil elma
1 tarçın çayı
akşam(16:30)
1porsiyon adana
bol salata
2bardak yran
ara:5 kuru kaysı yerim çayla
3lt su(şimdilik 2 içtim 3 e tamamlarım)
4 fincna bitki çayı
biraz sonr 3 mil leisle ve mekik yapıcam
hafta sonunu kazasız atlattım çok şükür
79,80 artık diğer gruba geçtim hoşçakalın sabredin arkadaşlar...
aylin
kusura bakma cnm ama bende ark gibi menün için kötü olmuş diycem sabah ki peynirlerd eçok fazla cnm diyet menüsü olmamış hiç
zamnal düzleir ama
sabah iki dilm ekmek
öglen 4 patatess baya bi fazla olmuş yani
nilgün
diyet yeni başlayan ark her ögün ekmek yiyebilirler 1 dlm olmak kaydı ile
zmanla zayıfladıkça azaltıcakla rölçüyü:82::82::82:
kronikk
tost ekmegi dediign nedir cnm bildigimiz hazır tost ekmekleirnden ise hiç tavsiye etmem içinde bol miktarda şeker var ama kepekli ekmek ise ok
aslınd akepek ekmegi bile yemeyin kızlar bol tahıllı,çavdar veya tb ekmegi yiyin kepek ekmekte bir nevi beyaz ekmek gibi
banu bende bugün kuru domates alıcaktım aktardan ama nasıl yapıldığını bilmiyorum sen nasıl yapıyosun
bende menümü yazayım bugün
sabah
1 fincan nescafe
öğlen 3 gibi 1 gevrek
acı çehre çayı
akşam
tavuk gögsü (2 yk zeytin yağıyla kavrulmuş)
maydonozlu soğan
2 yk pilav
(yanında 1 bardak lıht cola içsem:26:)
2 lt su
kızlar bugün canım bir boyoz istedi anlatamam ama almadım yemedim:81::81:
Hoşgeldin canım mutedeyyin bildigim kadaryıla sen elma diyeti yapıosun canım ama pek saglıklı deil devam etmeyi düşünüyormusun???
canım yemeğini ye yanına da yoğurt ve salata ye pilav 1 kaşık da olsa yeme bence..
tebrikler
ve güle güle
tamam canım anladım ..
hoş geldin
sabah ve öğle olmamış nehir ya..vücut bu kadar aç kalırsa akşam yediğini direk yağ yapar.canın mı istemedi yoksa?
ben de yazayım
sabah (8.30) : 1 neskafe
1 kurabiye
öğle ( 12.00) (kahvaltı geç oldu) : 3 ince dilim sucuklu yumurtalı beyaz peynirli ekmek
akşam (17.30) 1 kase çorba
karışık az yağlı salata
ekmek ve kurabiye yediğim için akşamı hafif yedim.
1 lt su
1 bardak lahana-maydonoz suyu,
2 kase tarçın çayı
arkadaşımm sen ne zman bu gruptaydında ne zman geçtin:26:başka grubaa
tesellin içinde saol ya
mute
h.geldin cnm istersen dende başarırsın tabiki
birlikten kuvevet dogar ben kilollarımı burada verdim cnm
birlikte daha fazla motivasyon artıyorr
nehirrrrrrrr
nbu nasıl menü olmadı amaa
kızlar
3mil koştum leisle abla ile
şimdi
400 mekik çekip bebeleir yıkıycam
akşamada çay keyfi uyutup
bugünki menüm arkadaşlar
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta
salatalık domates maydanoz
çay
öğle
5 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ikindi
4 adet kayısı
akşam
2 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
1 kase salata
gece belki tarçınlı süt icerim belki meyve yerim bakalım
nasıl sizce arkadaşlar masum benim menüyede yorum yaparmısın
merhaba cnm menün güsel
bazı arkadaşlara çok gelebilir okuyunca ama aslınd ailk diyete başlangıç menüleri böyle arkadaşlar sonra yavaş yavaş azalır
akşam meyve ve sü iç cnm birlikte
hatta incir ye yanınd asütle sütünd eolur hem emziriyorsan
cnm fırınlarda büyük marketlerde bulabilirsin ama bol tahıllı olmasınada gerek yok illaaYorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Wisper merhaba;canım ben daha önce diyetisyene gitmiştim nil şahin gürhan'a ücreti tuzlu geldiğinden bırakmıştım listelerimde hep 4 dilim ekmek vardı hafta boyunca yediklerimi yazmam için çizelge veriyordu 1 hafta 2 dilim ekmeği 1 okumuşum ve öyle devam etmişim kızmıştı ihtiyacın olanın eksiğini alıyorsun diye
3 bana normal gibi geldi o yüzden
masumm evet bildiğimiz beyaz tost ekmeği tadı şekerli geliyoduda zararlı olacak kadar olduğunu düşünmemiştim ekmekleri çeşitlendirmek adına almıştım ama bugün paketi bitti zaten bir daha almam
Evde kepekli tost ekmeği,çavdarlı var ya arkadaşlar bol tahıllı ekmekten kastınız nedir ki ? O isimle satılan ekmek görmedim ben
Sporumu yaptım duşumu aldım şimdi bitki çayı yapıp tv keyfi yapıcam
masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))
masumm bişi sormustm ama cvp gelmedi.. sen bu kilolarıne kadar zamanda verdin?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?