80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu bende bugün kuru domates alıcaktım aktardan ama nasıl yapıldığını bilmiyorum sen nasıl yapıyosun

bende menümü yazayım bugün

sabah
1 fincan nescafe

öğlen 3 gibi 1 gevrek

acı çehre çayı

akşam

tavuk gögsü (2 yk zeytin yağıyla kavrulmuş)
maydonozlu soğan
2 yk pilav
(yanında 1 bardak lıht cola içsem:26:)
2 lt su

kızlar bugün canım bir boyoz istedi anlatamam ama almadım yemedim:81::81:

hoşgeldinnnnnnn

hoşbulduk nhr sagol.. kız bu kadarcık yemeyle ayakta duruyonmu sen :))

Hoşgeldin canım mutedeyyin bildigim kadaryıla sen elma diyeti yapıosun canım ama pek saglıklı deil devam etmeyi düşünüyormusun???

mute
h.geldin cnm istersen dende başarırsın tabiki
birlikten kuvevet dogar ben kilollarımı burada verdim cnm
birlikte daha fazla motivasyon artıyorr

nehirrrrrrrr
nbu nasıl menü olmadı amaa

kızlar
3mil koştum leisle abla ile
şimdi
400 mekik çekip bebeleir yıkıycam
akşamada çay keyfi uyutup

canım yemeğini ye yanına da yoğurt ve salata ye pilav 1 kaşık da olsa yeme bence..

79,80 artık diğer gruba geçtim hoşçakalın sabredin arkadaşlar...

tebrikler
ve güle güle

tamam canım anladım ..

hoş geldin

sabah ve öğle olmamış nehir ya..vücut bu kadar aç kalırsa akşam yediğini direk yağ yapar.canın mı istemedi yoksa?

ben de yazayım

sabah (8.30) : 1 neskafe
1 kurabiye

öğle ( 12.00) (kahvaltı geç oldu) : 3 ince dilim sucuklu yumurtalı beyaz peynirli ekmek

akşam (17.30) 1 kase çorba
karışık az yağlı salata

ekmek ve kurabiye yediğim için akşamı hafif yedim.

1 lt su
1 bardak lahana-maydonoz suyu,
2 kase tarçın çayı

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım mutedeyyin bildigim kadaryıla sen elma diyeti yapıosun canım ama pek saglıklı deil devam etmeyi düşünüyormusun???

evet yapıyorum ama ben sırf elma yemiyordum zaten.. öğle yemegimi yiyordum mesela.. aksamda diyet bisküvilerden bi kaç tane yiyordum.. sırf elma yemedim... bir hafta bıraktım iş elmayı... şimdi yine basladım ama dedigim gibi araya ögünlerde koydum cok az porsiyonlarla... bu arada hepinize coook teşekkür ederim..

ara öğün yemiyormusun

arkadaşımm sen ne zman bu gruptaydında ne zman geçtin:26:başka grubaa

tesellin içinde saol ya

kıslar bugün menüm olmadı biliyorum ama hiç bişiy yemek gelmiyo içimden yaaa

2 kaşık pilavla tavuğumu bile bitiremedim:26::26ysa 1 tabak pilav 1 tabak tavuğu rahatla bitirebiliyodum ben

bu hafta hep böle oldu ya sabah çok yoğun oluyom hiç kahvaltı yapamadım bu hafta 1 bardak süt ve lıht bisküvi yedim hep öğlende çok az yemek akşamda hep zorla yedim neden böle oldu acaba:26::26:

günde ne kadar mekik cekiyorsun ve bu kiloyu ne kadar zamanda verdin.. çok imrendim dogrusu tebrikler

bugünki menüm arkadaşlar
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta
salatalık domates maydanoz
çay
öğle
5 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ikindi
4 adet kayısı
akşam
2 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
1 kase salata
gece belki tarçınlı süt icerim belki meyve yerim bakalım

nasıl sizce arkadaşlar masum benim menüyede yorum yaparmısın

merhaba cnm menün güsel
bazı arkadaşlara çok gelebilir okuyunca ama aslınd ailk diyete başlangıç menüleri böyle arkadaşlar sonra yavaş yavaş azalır

akşam meyve ve sü iç cnm birlikte
hatta incir ye yanınd asütle sütünd eolur hem emziriyorsan

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Wisper merhaba;canım ben daha önce diyetisyene gitmiştim nil şahin gürhan'a ücreti tuzlu geldiğinden bırakmıştım listelerimde hep 4 dilim ekmek vardı hafta boyunca yediklerimi yazmam için çizelge veriyordu 1 hafta 2 dilim ekmeği 1 okumuşum ve öyle devam etmişim kızmıştı ihtiyacın olanın eksiğini alıyorsun diye
3 bana normal gibi geldi o yüzden
masumm evet bildiğimiz beyaz tost ekmeği tadı şekerli geliyoduda zararlı olacak kadar olduğunu düşünmemiştim ekmekleri çeşitlendirmek adına almıştım ama bugün paketi bitti zaten bir daha almam
Evde kepekli tost ekmeği,çavdarlı var ya arkadaşlar bol tahıllı ekmekten kastınız nedir ki ? O isimle satılan ekmek görmedim ben
Sporumu yaptım duşumu aldım şimdi bitki çayı yapıp tv keyfi yapıcam

masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))

masucum çok teşekkür ederim az menülerde var elimde hatta sen uyarmıştın beni bunlar az diye onlarıda uyguladım ama aç kaldığım için sonrasında diyeti bozdum şimdi bunu uyguluyorum inan hiç acıkmıyorum tek sıkıntım işte tatlı isteği onuda incirdi kayısıydı tarçınlı süttü bunlarla geçiştirmeye çalışıyorum bu diyetide doktorum bana hamile kalmadan önce vermişti o zamanlarda 80 kilo idim sonra hamile kalınca diyetisyeni bıraktım o listeler geçti elime ve dedin gibi önce çok sonra kilo verdikce azalıcak yicekler diyetisyenlerde hep bu taktiği uygularlar zaten

cnm fırınlarda büyük marketlerde bulabilirsin ama bol tahıllı olmasınada gerek yok illaa
tambugday ekmegi veya çavdar ekmgid eişini görür cnm

masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))

hahaha allah iyiligini verisnn güldürüdün beni
cnm bendee diyet yolundayım işte,az buçuk ögrendik bu işleri
bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlaraa

masumm bişi sormustm ama cvp gelmedi.. sen bu kilolarıne kadar zamanda verdin?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…