zuhal topal da var ya, genç kel bi adam hep yorum yapıyor o işte :))
slm kızlar nasılsınız
KAHVALTI bir yumurta bir lavaş ekmegi biraz peynir bir domates yeşil cay
ÖGLEN bir tabak karnabahar yemegi kıymalı bir bardak ayran
AKŞAM üç kaşık pilav iki kaşık et sote
mnasıl kızlar sizxce yediklerim
Hoşbulduk ablam,iyiyim sen nasılsın?
Yürüyüşe gidecektim gidemedim çok yağdı burada sinir oldum.Önümüzdeki 3 günde kar bekleniyor.Evde spor yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.Bu haftaki 1.5 kilo hedefim ulaşamam herhalde sporsuz
Ben sabah izledim bir sorun yoktu.TTnet sapıttı son günlerde ondan olabilir.Ya da sizden başka biri çekiyorsa o da ağırlaştırabilir,sitede sorun yok yani.
Selma ablacım lavaş çok kalorili benim bildiğim :26:
Onun yerine çok tahıllı ya da çavdar ekmeklerini denesen?
Ben de çok gitmek istiyordum ama bu senede kısmet olmadı.
canım cok kalabalıktı hiç bir standın önüne yanaşılmıyordu bende bir kac kitabı tesadüf buldum aldım
Helal sanaKaçamağıı yapmışsın ama paşalar gibi de ödemişsin bedelini
melocum dışardaydık o yüzden ara yiyemedim sen nasılsın canım bebek nasıl maşallah cok şeker pamuk şekeri
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 kuru kayısı
1 dilim pizza
kaşar peyniri
yeşilçay
ara
1 dilim mozaik pasta
öqlen
şehriye çorbası
5i 1 yerde çay
ara
1 pasta daha
akşam
yumurtalı ıspanak
ara
kayısılı form çayı
2.5 litre su..
aynı anda yazmışız...elvin klasik bir bebiş işte..uğraşıyorum canım bütün vaktimi alıyoor zaman nasıl geçiyor anlamıorum.diyetede başlayamadım
meloşum nasılsın arkadaşım?elvinimiz nasıl..
yeteneksizsiniz başladı kocacıgımm saolsun bayılmış gibi onu izlio hemde pişmanşye fıstık falan yiyoarada bana uzatıo hayır diyince küsüo deliii bu adam ama bi tane bilem almadım ikide bi dişlerimi fırçalıom bişi yemıyım diye nası yöntem amaa
yeteneksizsiniz başladı kocacıgımm saolsun bayılmış gibi onu izlio hemde pişmanşye fıstık falan yiyoarada bana uzatıo hayır diyince küsüo deliii bu adam ama bi tane bilem almadım ikide bi dişlerimi fırçalıom bişi yemıyım diye nası yöntem amaa
wisper nasıl gidiyor kızlar nasıl?okul?
geçen yazılılar başladı dediler şok oldum
kanka nesini beqendin kıss 2 kaçamaqım varr
meloşum nasılsın arkadaşım?elvinimiz nasıl..
iyi fikir...
ne yazılıları ya çok erken değil mi?ben nisan,mayıs ve haziran ilk haftalarda yapacağım.kızlar da iyi ama ufaklık hasta.günde 3 kez öksürük şurubu ve aferin plus veriyorum grip için.kreşe gidiyor ya ondan öyle.bana da 7 tane stajer verdiler ingilizce öğretmenliği okuyan.işte derslerime girecekler bir saat profları 1 saat de ben dinleyip not vereceğim.4 kız 3 erkekler.çok heyecanlılar bi görsen.yarın benim haydutlarla tanışınca bakalım aynı heves ve istek kalacak mı
iyi çok şükür sağolasın..
çantanda kuru kayısı ve ceviz veya altınbaşak bulundur ben geçenyıl toplantılarda falan yiyordum hemen
melocum canım ilk zamanlar olmuyo canım ya bende doğurur doğurmaz başlıcaktım güya diyete ama ne mümkün ilk zamanlar gelen giden olur diye 1 tepsi su böreği 1 tepsi tatlı yaptırdım 1 tepsi tatlının yarısını ben yemişimdir zaten güya gelen gidene yaptırdım he doğumdan 1.5 ay sonra başladım sonra hatta burdada bi kaç kez paylaşımlarda bulundum çok kararlıydım güya onuda 2 hafta yaptım 2 kilo kadar verdim oda çok az yiyerek sonra sinir oldum bu kadar az yiyorumda bu kadar aç kalıyorumda niye bu kadar az veriyorum diye bıraktım sinirimden işyerimden gelenler oldu başka ziyaret için gelenler oldu evden hiç tatlılar pastalar eksilmediki benim diyet yapmam için onları gözümün görmemesi gerekiyo yoksa yiyorum en kötü tarafımda bu şu 80 den bi gerilesem acayip şevk gelcek ona eminim çünkü bende zamanında 20 kilo vermiş insanım ama o zamanlar 22 yaşındaydım yaştanmıdır nedir bilmem ama tıkır tıkır gidiyodu kilolar şimdi 30 yaşındayım e metobilizma yavaşlıyo haliyle kolay kolay verilmiyo çok sabırlı olmak gerekiyo canım çok
sağol cnm sorma hemde öyle bir ödedimki bedelini :78:Ben de çok gitmek istiyordum ama bu senede kısmet olmadı.
Helal sanaKaçamağıı yapmışsın ama paşalar gibi de ödemişsin bedelini
meloşum hg cnm nasılsın elvinimiz nasıl azcık büyümüşmü meleğimiz :))menü iyi bence...ara öğünler yok mu peki?daha iyi olurdu.
kitabı da okudukça paylaşmanı bekliyoruz
tşk ederim ablacımfikrin önemli canım benimiçin tabiki söyle yol gösrer
eşler öyledir sen zayıflıyınca hoşlarına gider ama eşlik etmeyincede küserler :))yeteneksizsiniz başladı kocacıgımm saolsun bayılmış gibi onu izlio hemde pişmanşye fıstık falan yiyoarada bana uzatıo hayır diyince küsüo deliii bu adam ama bi tane bilem almadım ikide bi dişlerimi fırçalıom bişi yemıyım diye nası yöntem amaa
kanka nesini beqendin kıss 2 kaçamaqım varr
dudaklarımı sımsıkı kapatırdım eşim zorla yedirmeye çalışırdı artık böyle bişeye teşebbüs etmiyor baktıki durum ciddi teklif var ısrar yok modunda
bana da erken gibi geldi...uyyy kıyamam ben ona ama olsun bağışıklığı güçlenecek zamanla..
stajer 4 yıldır benim de vardı.bu yıl malum izindeyim.
geçen yıl ben öyle ayarladım.aralardaki saatlere almıştım onlar anlattılar ben girince çok kasıyorlardı bende girmedim çoğu derse..hep onlar anlattı.hep de 100 verdim ya..ne yapayım zaten kpss falan bir sürü dertleri vardı.
onlardan yıl sonunda 500 civarı para alacaksın biliyosun dimi geçen yıl sanırım 540 almıştım ben
melocum canım ilk zamanlar olmuyo canım ya bende doğurur doğurmaz başlıcaktım güya diyete ama ne mümkün ilk zamanlar gelen giden olur diye 1 tepsi su böreği 1 tepsi tatlı yaptırdım 1 tepsi tatlının yarısını ben yemişimdir zaten güya gelen gidene yaptırdım he doğumdan 1.5 ay sonra başladım sonra hatta burdada bi kaç kez paylaşımlarda bulundum çok kararlıydım güya onuda 2 hafta yaptım 2 kilo kadar verdim oda çok az yiyerek sonra sinir oldum bu kadar az yiyorumda bu kadar aç kalıyorumda niye bu kadar az veriyorum diye bıraktım sinirimden işyerimden gelenler oldu başka ziyaret için gelenler oldu evden hiç tatlılar pastalar eksilmediki benim diyet yapmam için onları gözümün görmemesi gerekiyo yoksa yiyorum en kötü tarafımda bu şu 80 den bi gerilesem acayip şevk gelcek ona eminim çünkü bende zamanında 20 kilo vermiş insanım ama o zamanlar 22 yaşındaydım yaştanmıdır nedir bilmem ama tıkır tıkır gidiyodu kilolar şimdi 30 yaşındayım e metobilizma yavaşlıyo haliyle kolay kolay verilmiyo çok sabırlı olmak gerekiyo canım çok
canım ben de 30 yaşındayım
pasta börek bende de var da..ben ondan ziyade,diyetteyken işte salatasını vs.ızgarasını yapmaya fırsatım olmuyor ondan ne buldum yemek zorunda kalıyorum.
neyse umarım zamanla kızımın da benimde zamanları düzene girer,bizde tıkır tıkır kiloları veririz.
burda sevdemer var arkadaş yeni doğum yaptı maşallah o tıkır tıkır verdi hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?