80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuhal topal da var ya, genç kel bi adam hep yorum yapıyor o işte :))

anladım sağol

lavaş ekmeği olmmalı ve pilav akşam yenmemeli canım.öğle ye lütfen.ara öğün de olursa bu işi kıvırdın sen

smile adsl kullanıyorum ve sadece ben kullanıyorum ama sitede sorun yok evet eşim baktı oradan bir şeye izleyebildi.

meloşum nasılsın arkadaşım?elvinimiz nasıl..

yeteneksizsiniz başladı kocacıgımm saolsun bayılmış gibi onu izlio hemde pişmanşye fıstık falan yiyo arada bana uzatıo hayır diyince küsüo deliii bu adam ama bi tane bilem almadım ikide bi dişlerimi fırçalıom bişi yemıyım diye nası yöntem amaa

aynı anda yazmışız...elvin klasik bir bebiş işte..uğraşıyorum canım bütün vaktimi alıyoor zaman nasıl geçiyor anlamıorum.diyetede başlayamadım

çok akıllıca,tebrikler

iyi fikir...

wisper nasıl gidiyor kızlar nasıl?okul?

geçen yazılılar başladı dediler şok oldum

ne yazılıları ya çok erken değil mi?ben nisan,mayıs ve haziran ilk haftalarda yapacağım.kızlar da iyi ama ufaklık hasta.günde 3 kez öksürük şurubu ve aferin plus veriyorum grip için.kreşe gidiyor ya ondan öyle.bana da 7 tane stajer verdiler ingilizce öğretmenliği okuyan.işte derslerime girecekler bir saat profları 1 saat de ben dinleyip not vereceğim.4 kız 3 erkekler.çok heyecanlılar bi görsen.yarın benim haydutlarla tanışınca bakalım aynı heves ve istek kalacak mı

kanka nesini beqendin kıss 2 kaçamaqım varr

dudaklarımı sımsıkı kapatırdım eşim zorla yedirmeye çalışırdı artık böyle bişeye teşebbüs etmiyor baktıki durum ciddi teklif var ısrar yok modunda

bana da erken gibi geldi...uyyy kıyamam ben ona ama olsun bağışıklığı güçlenecek zamanla..
stajer 4 yıldır benim de vardı.bu yıl malum izindeyim.
geçen yıl ben öyle ayarladım.aralardaki saatlere almıştım onlar anlattılar ben girince çok kasıyorlardı bende girmedim çoğu derse..hep onlar anlattı.hep de 100 verdim ya..ne yapayım zaten kpss falan bir sürü dertleri vardı.
onlardan yıl sonunda 500 civarı para alacaksın biliyosun dimi geçen yıl sanırım 540 almıştım ben

melocum canım ilk zamanlar olmuyo canım ya bende doğurur doğurmaz başlıcaktım güya diyete ama ne mümkün ilk zamanlar gelen giden olur diye 1 tepsi su böreği 1 tepsi tatlı yaptırdım 1 tepsi tatlının yarısını ben yemişimdir zaten güya gelen gidene yaptırdım he doğumdan 1.5 ay sonra başladım sonra hatta burdada bi kaç kez paylaşımlarda bulundum çok kararlıydım güya onuda 2 hafta yaptım 2 kilo kadar verdim oda çok az yiyerek sonra sinir oldum bu kadar az yiyorumda bu kadar aç kalıyorumda niye bu kadar az veriyorum diye bıraktım sinirimden işyerimden gelenler oldu başka ziyaret için gelenler oldu evden hiç tatlılar pastalar eksilmediki benim diyet yapmam için onları gözümün görmemesi gerekiyo yoksa yiyorum en kötü tarafımda bu şu 80 den bi gerilesem acayip şevk gelcek ona eminim çünkü bende zamanında 20 kilo vermiş insanım ama o zamanlar 22 yaşındaydım yaştanmıdır nedir bilmem ama tıkır tıkır gidiyodu kilolar şimdi 30 yaşındayım e metobilizma yavaşlıyo haliyle kolay kolay verilmiyo çok sabırlı olmak gerekiyo canım çok

melocum bu arada gözün aydın olsun canım allah analı babalı büyütsün bebişini hayırlı bir evlat olsun inşallah

canım ben de 30 yaşındayım
pasta börek bende de var da..ben ondan ziyade,diyetteyken işte salatasını vs.ızgarasını yapmaya fırsatım olmuyor ondan ne buldum yemek zorunda kalıyorum.
neyse umarım zamanla kızımın da benimde zamanları düzene girer,bizde tıkır tıkır kiloları veririz.
burda sevdemer var arkadaş yeni doğum yaptı maşallah o tıkır tıkır verdi hepsini

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa form çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa yeşil çay

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
2 küp eski kaşar
4 dilim hindi salam
3 yeşil zeytin
5 gr tahin helvası

Ara

1 şişe soda
70 gr diyet mısır gevreği
1 bardak yarım yağlı süt
1 elma

Akşam

1.5 porsiyon pırasa yemeği
4 kaşık normal yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
Belki 1 kupa meyve çayı

2 litre su

Spor : Yok

Yarın kar geliyormuş,bu sene mart oldu yağmaz artık diyordum ama nihayet geliyormuş.Yılın en sevdiğim zamanı kar topu oynayacağım yaşasınnn

Ben de çok gitmek istiyordum ama bu senede kısmet olmadı.

Helal sana Kaçamağıı yapmışsın ama paşalar gibi de ödemişsin bedelini
sağol cnm sorma hemde öyle bir ödedimki bedelini :78:
menü iyi bence...ara öğünler yok mu peki?daha iyi olurdu.
kitabı da okudukça paylaşmanı bekliyoruz
meloşum hg cnm nasılsın elvinimiz nasıl azcık büyümüşmü meleğimiz :))
fikrin önemli canım benimiçin tabiki söyle yol gösrer
tşk ederim ablacım
arkadaşların dediği gibi ara öğünler çok önemli unutmuşum ben onu pardon :)
eşler öyledir sen zayıflıyınca hoşlarına gider ama eşlik etmeyincede küserler :))

2 kaçamak var suyunu güzel içmişsin ve akşam çok güzel hafif bir yemek sseçmişsin.anladın mı
kanka

ben de zaten bir saat 6 bir saat 7 lere girin sonra da gelmeyin kpss ye çalışın dedim.bi görsen suratlarını çok sevindiler.ders programımı verdim pazartesi salı gelecekler sonra gelmezler herhalde.zaten ders kaynar diye istemiyorum.

para olayını biliyorum müd.yard. söyledi.

ben doğumdan 1 hafta sonra çok güzel başladım ama devamını getiremedim.çok pişman oldum .aman sen işi sık tut canım.lütfen bırakma kendini çünkü kilolar yerleşmedi daha.

kızlar çenenize saglık maşş
ne çabukta ilerlettiniz sayfaları heee

meloş h.geldin cnm zmanlar herşey düzene girecek başlarsın diyetine nm sıkma canını

selma abla o lavşa ne olaki ya bencede onun yerine çavdar yada tb ekmegi ye daha ii olur

derya tabikiss adananınn lavaşı yoktu cnmm yirmiyim heçç

şimdi bebeleir uyutmaya geli sıra uuyutup gelicemm

zilan h.geldin cnm sende
ama nidne alınganlık yapıyorusnuz kızlarrr yaa
zilan senin misafirleirn var saglık sorunun var bu ara biliyoruki bunun için gelmiyorsun

meloş mesela gelmese biliyoruzki elvini rahat bırakmıyorr alınmaın kıslar lütfen

aynen canım bide diyet yapmak için yeşilliğin olcak ne bilim salatan yapılacak ki o yeşillikleri yapmak hiç kolay değil yani diyette olmak ayrı bi dert birde o yicek olduğun şeyleri temin etmek ayrı bi dert allah razı olsun benim anacım yanımda kalıyo kadın sırf ben zayıflim diye yemek yapıyo bana diceksin sen kendin yapamıyomusun nedense ben kendi yaptığım yemeklerden hiç haz alamıyorum anamın elinden yapılan yemekler bana bal geliyo allah annecimden bin kere razı olsun oda ugraşıyo ben zayıflim diye sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ben 78 kiloyla hamile kalmıştım yani hamile kalırkende kiloluydum sen 20 kilo verdim demişssin burdamı vermiştin o kiloyuda

kızlar benim çıkmam lazım hepinize iyi geceler bir sürü iş beni bekler
mutfak temizlenecek,çocukların sökükleri dikilecek,ütü yapılcak,zaman olursa 50 dakika
yürüyüş yapılcak tabi nazlı hepsini yaparsa canı çıkcak
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…