- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
görmeidm kusura bakma cnm
1 yıld averidm ama 1 yıl sürkeli diyette degildim tabi bayram seyranlar kaçamaklarr oldu yani :)
aynen wispercim bende müzdaribim bu durumdangünaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa
benim cephede kaçamaklar oldu gerçi hepimizde ara sıra oluyor ama çok yorgunum ben ya..sürekli uykum var,elim kolum kakmıyor,belim ağrıyor.dün arkadaştaydık 40 kişi ev hayırlamaya geldi ben hep mutfakta bulaşık yıkadım.yorulmuşum .neyse eşim de suda eritilen etkili bi vitamin var ondan aldım.eşimde çok etkili çünkü.banamısın demedi.yine 9 gibi uyuklamaya başladım.bütün gece rüya gördüm.yatarken bile her yerim ağrıyordu.ne yapayım ya.hava değişikliği falan değil bu?
bu arada diyette ilerleyememek canımı sıkıyor istiyorum ki yüzüm gülsün.yine bir kaç gün detoksmu yapsam ?o zaman çokiyi oluyor şevkim artıyor valla....
sizler nasılsınız derya aylin?
aylin güzel gidiyor galiba,deryacığım sen de biraz dertliymişsin toparlayamadım diyorsun?
Allah kavuştursun cnmGünaydın kızlarrannemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..
aylincim h.g aramıza yeniden inşlah bu defa başarıcaksın cnm :80:valla ablacim iyiyim ben sagol, evet iyi gidiyor simdilik...
ama uykum var benimde azicik daha kestirsemmiki...
bana kizma valla ben cogunu tanimiyorum, cok yeni kisiler gelmis ben kimseyi anmadim :)) izlem ablayi bende taniyorum tabiki
allah kavustursun cnm
bende seni seviyorumHava yağmurlu ama inat ettim yürüyüşe gideceğim
Akşama görüşürüz kızlar,nilgün ablam kusura bakma çıkmak zorundayım,hepinizi seviyorum
regl döneminde insanın canı mutlaka tatlı istiyor cnm senin yediğinde bişeymiSelam kizlar.güne kötü basladim.sabah 1 adet receli pogaca gibi bisey yedim (berliner-krapfen) diyede geciyor...sonra kizima pfan´kek yaptim ondanda bir tane yedim.3-5 catalda menemen yedim .
cok siskinlik var üzerimde regl olmam gerekiyor birkac gün icinde Insallah...bi gelse rahatlicam
o kadar sıkma canını Allahtan hayırlısı cnm yaaçok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya
kızlar izlemle konuştukta snaırım salı gününe dönecek
aylincim ben diyetteyken kesinlikle patates yemezdim cnm tam zayıfladıktan sonra azar azar yemeye başladım oda sınırlı bir şekildekizlar ögle yicem simdi...... patates hasladim, salatasini yapicam, maydonozlu soganli hafif zeytin yagi felan, iyimi sizce????? patates cok mu kötü rejim icin?
arkadaşımm sen ne zman bu gruptaydında ne zman geçtin:26:başka grubaa
tesellin içinde saol ya
eee o kadar kilo verdi arkadaşımız olsun o kadar :87:masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))
benim koşu bandım var ama bilmiyorum ya elim kalkmıyor her yerim ağrıyor bnim de haftaya olmam lazım ama erken mi olcağım ne :26:
çok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya
bu arada bende araniza katilmak istiyorum.bugün itibariyle 82 kiloyum,ne yaparsam yapayim diyetle istikrarli olamiyorum.elma sirkesi iciyorum bir haftadir kilo falan veremedim...bakalim ne kadar motive olacagim.
slm kızlar her ne kadar çok fazla yorum yapmasamda sizleri sürekli takip ediyorum motivasyon açısından 3 kilo verdikten sonra bi müddet diyete ara verdim yeni doğum yapmış olduğum için gelen giden çok oldudolayısıylada evden pasta börek eksik olmadı çok şükür ki verdiğim o 3 kiloyu geri almadım ve 1 haftadır yeniden diyetteyim hazirana kadar artık bozmak istemiyorum diyetimi şuan 82 kiloyum hedefim hazirana kadar 70 kilo olmak umarım başarılı olabilirim
menüm
sabah 1 elma(08:30)
1 yşil çay
kahvaltı(11:00)
1 haşlanmış yumurta
kıymalı kuru domates
peynir(ty)
4 zrytin
öglen14 )
1 yşil elma
1 tarçın çayı
akşam(16:30)
1porsiyon adana
bol salata
2bardak yran
ara:5 kuru kaysı yerim çayla
3lt su(şimdilik 2 içtim 3 e tamamlarım)
4 fincna bitki çayı
biraz sonr 3 mil leisle ve mekik yapıcam
hafta sonunu kazasız atlattım çok şükür
arkadaşlar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum.. bende dahil olsam size olurmu? masummm cok güzel kilo vermişsin.. bende 85 tim iki haftadır 81 oldum ama motivasyonum cok düştübelki burda birlikte olursak veririm diye düşündüm.. aranıza katılabilrimiyim?
banu bende bugün kuru domates alıcaktım aktardan ama nasıl yapıldığını bilmiyorum sen nasıl yapıyosun
bende menümü yazayım bugün
sabah
1 fincan nescafe
öğlen 3 gibi 1 gevrek
acı çehre çayı
akşam
tavuk gögsü (2 yk zeytin yağıyla kavrulmuş)
maydonozlu soğan
2 yk pilav
(yanında 1 bardak lıht cola içsem:26:)
2 lt su
kızlar bugün canım bir boyoz istedi anlatamam ama almadım yemedim:81::81:
ara öğün yemiyormusun
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Wisper merhaba;canım ben daha önce diyetisyene gitmiştim nil şahin gürhan'a ücreti tuzlu geldiğinden bırakmıştım listelerimde hep 4 dilim ekmek vardı hafta boyunca yediklerimi yazmam için çizelge veriyordu 1 hafta 2 dilim ekmeği 1 okumuşum ve öyle devam etmişim kızmıştı ihtiyacın olanın eksiğini alıyorsun diye
3 bana normal gibi geldi o yüzden
masumm evet bildiğimiz beyaz tost ekmeği tadı şekerli geliyoduda zararlı olacak kadar olduğunu düşünmemiştim ekmekleri çeşitlendirmek adına almıştım ama bugün paketi bitti zaten bir daha almam
Evde kepekli tost ekmeği,çavdarlı var ya arkadaşlar bol tahıllı ekmekten kastınız nedir ki ? O isimle satılan ekmek görmedim ben
Sporumu yaptım duşumu aldım şimdi bitki çayı yapıp tv keyfi yapıcam
masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))
hafta sonları unutuyorum ve öğünler birbirine kaarışıyor ama hafta içi mutlaka 2 ara öğün-genellişkle elma- yatmadan önce de içine kabuk tarçın attığım sütümü içiyorum.
anladım canım kolay gelsin.
atilla abi kim ya :26::26::26:
derya hoş geldin ablacım nasılsın neler yaptın bugün? biraz önce bana her şey yakışır ı izliyordum verdiğin linkten.sende de bağlantı kopmaları oluyor mu?şöyle durmadan bi izleyemiyorum bir şeyi ya habire takılıp kalıyor?
slm kızlar nasılsınız
KAHVALTI bir yumurta bir lavaş ekmegi biraz peynir bir domates yeşil cay
ÖGLEN bir tabak karnabahar yemegi kıymalı bir bardak ayran
AKŞAM üç kaşık pilav iki kaşık et sote
mnasıl kızlar sizxce yediklerim
banuş iyiyim elvinden fırsat bulamıyorum bir türlü.geçmişi tamamen okumadan da yazmak istemiyorum o da uzun sürüyor yazamıyorum falan....üzerimdeee bir yorgunluk varki tarifi imkansızzz
dünki temizlikten snaırım
selma abal
sevgi geldi evet ama malesef çok zmanı yoktu fazla kalamadı 1 saat ancak oturabildik
inşş daha sık görüşebiliriz,
mloşum nasılsın cnm
kronik h.geldin
vallah aylin bi kayboldu üstüne ben doğurup geldimmmhoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:
sanamı benzedim acepppp???
canım hoşgeldin sen 80 olsan bile tığ olursun anacım kilonu göstermiyosunLoralayla... evt dogru cnm TEK HATAM ACELECI OLMAM... sabir yok.... istiyorumki su su tarihde sukadar olayim... hep özel birsey icin zayiflamaya calisiyorum, mesela YAZ geliyor... yaz geliyor diye... veya misafirlige gidecez diye... ne alaka demi... tmm yavas yavas yapicam ve STOP demesini ögrenicem... aman banane 88 olamazsam 23 nisana kadar... yavas yavas vereyimde IRADE olsun... yaza kadar irademi korursam 18 hafta mi ne var haziranin sonuna kadar... rahat 15-18 kilo verebilirim.
Tek hedefim olucak. o da haftada 1 kilo vermek... yani ayda 4 kiloyu mecbur vermem lazim, sartlandiricam bunu kendime kii bu 18 kiloyu verebileyim... bari 78 olayim... 7 yi göreyim.. inanin 80 bile yeter simdilik bu yaz icin..
hayirlisi
geçmiş olsun neydi sağlık sorunun umarım önemli bişeyin yoktur.ben geldim :80: maalesef bu hafta hiç giremedim topiğesağlık problemimden dolayı inşlah en kısa zamanda atlatır yine aranızda olurum kızlar en büyük isteğim buu :97:
bildirim yapmak için girdim çünkü kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum özelliklede kaptanıma karşı o kadar emeği geçiyor bizlere bizleri motive etmek için elinden geleni yapıyor burdan ona teşekkür ediyorum
başlangıç 100
geçen hafta 63
bu hafta 60
giden 3 kğ
gelen yok
hedef 57
spor 130 dakika tempolu yürüyüş (rahatsız olmama rağmen doktor tavsiyesiyle yapmak zorunda kaldım)
ama iyi olmuş:)
beden 40
ii akşamlar herkeseee ben geldim
çok yorgunum ve başım agrıyor biraz leisle ablamla koşup mekikk çekeyimde kedime geleyim ev meselesi yüzündne fazla kastım kendimi bugün
sevgicim
evin yerine gidip baktık bugün
çagdaşın hizasından ilk yoldan giriyorusn biraz aşagıda
4. kat güney cephe
ankastre mutfak
3 oda çift balkon
125 m2 kullanım alanı
duşa kabin
petekler
antre dolabı
banyo dolabı
ebebeyn banyolu
evin özellikleir bunlarr
ama 120 olacagını snamıyorum
130 desee hemen alcak durumdyaız yeirni çok begendik
ama kötü kısmı işin 18 ay yani 1.5 yıld abiticek ve bu evde oturmak zorund akalıcaz
1 kış daha görüdnya eviide küçücük bir evv
130 bana pahalı geliyorud am aözellikleri görünce öyle gelmedi
yanınd ahemen anaokulu var ilkögretim ve lisede yakın
yakın bir yere market ,falan filan yeir kurulcakmış
haberler böyle yaniii bakalımmm ne olcek çok kastım başım agrıdı
ama 130 topraktan girmeye çok gibi geldii bana sankim:26::26::26:
patlıcan ezmesini nasıl yapıyorsun zuzumöglene et kavurcam pilav üstüne ,salata,belki paltican ezmeside yaparim yogurtlu söyle...
canını sıkma banuş ben de çok uzun ev aradım ve bu dairede satılmıştı.sonra biz buraya baktığımız gün adam villa almaya karar verip burayı bıraktı aynı gün biz aldık..bazen olmadık zamanda olmadık şey denk geliveriyor.ben de 8ay falan bitmesini bekledimçok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya
canımhoşgeldin bende doğum yapalı 20 gün oldu geçen yıl burda 20kusur kilo verip diyetten sonra hamile kalmıştım ama şimdi bir türlü başlayamadım 93 le doğuma girip 86 ile çıktım şimdi 82 kiloyum ama başlayamıyorumslm kızlar her ne kadar çok fazla yorum yapmasamda sizleri sürekli takip ediyorum motivasyon açısından 3 kilo verdikten sonra bi müddet diyete ara verdim yeni doğum yapmış olduğum için gelen giden çok oldudolayısıylada evden pasta börek eksik olmadı çok şükür ki verdiğim o 3 kiloyu geri almadım ve 1 haftadır yeniden diyetteyim hazirana kadar artık bozmak istemiyorum diyetimi şuan 82 kiloyum hedefim hazirana kadar 70 kilo olmak umarım başarılı olabilirim
bugün düzenim bozuldu yine sabah güzel bi kahvaltının hayali vardı kalktığımda ama eşim benim canım istemiyo diyince bende işlere başladım bişey yiyemedim akşam misafirim vardı mutfak topla çamaşır as çaşaf değiştir ortalık topla ve krabiye yaptım anneme gittim geldim hiç bişey yiyemedim canımda hiç istemedi
şimdi geldim eve eşim gervrek almış 1 gevrek yedim (bayadır yemiyodum)
şimdi kalkıp ütü yapıcam yemek yapıcam bi duş alırım otururum sonra
çok yorgun gibiyim ya hiçbişey yapasım yok heryerim ağrıyo sanki havada kapalı
neyse ben çıkıyorum kıslar işlerimi halledeyim akşam gelirim
banucum sıkma canını allah gönlüne göre versin canım
slm kızlar nasılsınız
kızlar bu gün bursada kitap fuarı vardı oraya gittik cocuklarla ve ben kendime mehmet özün kitabını aldım siz diyettesiniz bakalım nasıl bir kitap okuyacagım
diyet moduna iyice girmişsiniz tebrik ederim sizleri bravo
hep böyle devam edin
ben dün kendime öyle bir ceza verdimki
akşam oğlumun doğum gününü kutladık normalde diyetime dikkat ediyorum çok titizlikle yapıyorum gel gelelim pastadan bir büyük dilim yedimdayanamadım öncesindede krem şantisini ve çikolata sosunu hazırlarken yemiştim onlardan bunları yaptıktan sonra kendime çok kızdım çıktım koşu bandının üstüne kademesini altıya çıkardım ve tam iki saat on dakika yürüdüm ama varya bittim kendi kendime dedimki bu sana ders olsun bir daha böyle bir şey yapma kaloriye baktım 810 kalori yakmışım
ben de olsam tedirgin olurum ama babn yıllarında şöförlük deneyimiyle allahın izniyle sağ salim varır gideceği yere.yüreğini ferah tut canım..
ben de ben de :84::84: bensiz yemeyin..
valla ablam nikin degisik hatirlayamadim, ama baya bi kilo vermissin yeni sayilmazsin, eski nikin neydi acaba, hatirlarim ozaman
Aylinnnn kıss bnm nickim hep aynı hiç deqiştirmedim Selinle beraberdik ya nasıl hatırlaöazsınn
berranurum;18019227 [COLOR="red" .!.:ayy canım ablam benim allah kavustursuninşallah sag salim varmıslardırr [/COLOR]
Berrammm çok teşekkürler tatlımm hayırlısıyla ulaşmışlar rahatladım ablası
hmm 79.80e düşünce 70-79 topiqinemi gittin79,80 artık diğer gruba geçtim hoşçakalın sabredin arkadaşlar...benim niye haberim yok bnm topiqime gelmek için evrakların hazırmı ikametgah sabıka kaydı 12 resim nufüs cüzdan fotokopisi diploma en az 2 yabancı dil hazırmı bunlarrr hoş bu gurubun listesindede seni hiç görmedim neyyyyyyyyseee
slm kızlar nasılsınız
kızlar bu gün bursada kitap fuarı vardı oraya gittik cocuklarla ve ben kendime mehmet özün kitabını aldım siz diyettesiniz bakalım nasıl bir kitap okuyacagım
sana tavsiyem pilavı akşam yerine öğlen ye selma ablacım
yani bu benim fikrim tabi
çünkü ben öyle yapardım menün güzel tek sorun bir tane lavaş çok değilmi :26:
menü iyi bence...ara öğünler yok mu peki?daha iyi olurdu.
kitabı da okudukça paylaşmanı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?