80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen wispercim bende müzdaribim bu durumdan
ben bir hafta yoktum kimse farketmemiş bile
Günaydın kızlarr annemle babamı bu sabah memlekete yolcu ettik şuanda yoldalar çok sulu gözümdür bu konularda hiç dayanamam elim ayaqım sanki buz gibi zor geliyor onlardan ayrılmak..
Allah kavuştursun cnm
aylincim h.g aramıza yeniden inşlah bu defa başarıcaksın cnm :80:
Hava yağmurlu ama inat ettim yürüyüşe gideceğim
Akşama görüşürüz kızlar,nilgün ablam kusura bakma çıkmak zorundayım,hepinizi seviyorum
bende seni seviyorum
regl döneminde insanın canı mutlaka tatlı istiyor cnm senin yediğinde bişeymi
ben bu defa regl olduğumda yediğim şekerpare sayısını söylesem resmen şoke olursun
tamı tamına gün boyunca 14 tane şekerpare yedim artık tiksindim ıyyy
çok cnm sıkkın ve keyfisiizm bende ya

kızlar izlemle konuştukta snaırım salı gününe dönecek
o kadar sıkma canını Allahtan hayırlısı cnm yaa
kizlar ögle yicem simdi...... patates hasladim, salatasini yapicam, maydonozlu soganli hafif zeytin yagi felan, iyimi sizce????? patates cok mu kötü rejim icin?
aylincim ben diyetteyken kesinlikle patates yemezdim cnm tam zayıfladıktan sonra azar azar yemeye başladım oda sınırlı bir şekilde
arkadaşımm sen ne zman bu gruptaydında ne zman geçtin:26:başka grubaa

tesellin içinde saol ya

masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))
eee o kadar kilo verdi arkadaşımız olsun o kadar :87:

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepsine hoş geldiniz diyorum
inşl istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar

benim koşu bandım var ama bilmiyorum ya elim kalkmıyor her yerim ağrıyor bnim de haftaya olmam lazım ama erken mi olcağım ne :26:

Önümüzdeki kış ben de alacağım inşallah koşu bandı ablam.Evde olması büyük artı bence.

Salı mı?
Geçmişi okuması bir gün sürse çarşambaya burada olur

bu arada bende araniza katilmak istiyorum.bugün itibariyle 82 kiloyum,ne yaparsam yapayim diyetle istikrarli olamiyorum.elma sirkesi iciyorum bir haftadir kilo falan veremedim...bakalim ne kadar motive olacagim.

Hoşgeldin aramıza
Buradaki destekle motive olacağına eminim,azmin daim olsun.

Hoşgeldin aramıza
Azmin daim olsun.

O adana ne olaki banu hanıııım
Ekmeksiz yediysen bilemem tabi

Aramıza hoşgeldin
Motivasyon arıyorsan doğru yerdesin:82:

Bravo sana
Ama cidden az olmuş menün canım dikkat et.

ara öğün yemiyormusun

hafta sonları unutuyorum ve öğünler birbirine kaarışıyor ama hafta içi mutlaka 2 ara öğün-genellişkle elma- yatmadan önce de içine kabuk tarçın attığım sütümü içiyorum.

anladım canım kolay gelsin.

masumsen bu grubun atilla abisisin anlasılan.. yarın bende menumu yazayımda inş. banada yorum yaparsın :))

atilla abi kim ya :26::26::26:

kız zilan sende bayagı vermişsin maşallah valla su an hayretim şaştı dogrusu cok güzel vermişsiniz inş. bende senin gibi hedefime 2 3 kg kala cizelgemi değiştiririm sen ne kadar sürede verdin cnm

zuhal topal da var ya, genç kel bi adam hep yorum yapıyor o işte :))

derya hoş geldin ablacım nasılsın neler yaptın bugün? biraz önce bana her şey yakışır ı izliyordum verdiğin linkten.sende de bağlantı kopmaları oluyor mu?şöyle durmadan bi izleyemiyorum bir şeyi ya habire takılıp kalıyor?

slm kızlar nasılsınız

KAHVALTI bir yumurta bir lavaş ekmegi biraz peynir bir domates yeşil cay

ÖGLEN bir tabak karnabahar yemegi kıymalı bir bardak ayran

AKŞAM üç kaşık pilav iki kaşık et sote

mnasıl kızlar sizxce yediklerim

kızlar bu gün bursada kitap fuarı vardı oraya gittik cocuklarla ve ben kendime mehmet özün kitabını aldım siz diyettesiniz bakalım nasıl bir kitap okuyacagım

diyet moduna iyice girmişsiniz tebrik ederim sizleri bravo
hep böyle devam edin
ben dün kendime öyle bir ceza verdimki
akşam oğlumun doğum gününü kutladık normalde diyetime dikkat ediyorum çok titizlikle yapıyorum gel gelelim pastadan bir büyük dilim yedim dayanamadım öncesindede krem şantisini ve çikolata sosunu hazırlarken yemiştim onlardan bunları yaptıktan sonra kendime çok kızdım çıktım koşu bandının üstüne kademesini altıya çıkardım ve tam iki saat on dakika yürüdüm ama varya bittim kendi kendime dedimki bu sana ders olsun bir daha böyle bir şey yapma kaloriye baktım 810 kalori yakmışım

Hoşbulduk ablam,iyiyim sen nasılsın?
Yürüyüşe gidecektim gidemedim çok yağdı burada sinir oldum.Önümüzdeki 3 günde kar bekleniyor.Evde spor yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.Bu haftaki 1.5 kilo hedefim ulaşamam herhalde sporsuz
Ben sabah izledim bir sorun yoktu.TTnet sapıttı son günlerde ondan olabilir.Ya da sizden başka biri çekiyorsa o da ağırlaştırabilir,sitede sorun yok yani.

Selma ablacım lavaş çok kalorili benim bildiğim :26:
Onun yerine çok tahıllı ya da çavdar ekmeklerini denesen?

banuş iyiyim elvinden fırsat bulamıyorum bir türlü.geçmişi tamamen okumadan da yazmak istemiyorum o da uzun sürüyor yazamıyorum falan....

diyete başlayamıyorum hayatım bi tuhaf yoğun tüm zamanım elvinle geçiyor.bakalım zamanla düzelecek mi?

hoşgeldin aylin sen kayboldun ortalıktan geldin ben hala yerimde sayıyommm 54 tüm hala birtürlü 4 kiloyu veremedimmm...:26::26:

sanamı benzedim acepppp???
vallah aylin bi kayboldu üstüne ben doğurup geldimmm
canım hoşgeldin sen 80 olsan bile tığ olursun anacım kilonu göstermiyosun
geçmiş olsun neydi sağlık sorunun umarım önemli bişeyin yoktur.

banuş ben hiçbir dolabı olmayan,mutfağı sadece duvardan ibaret eve 2008 de 130000verdim.
o nedenle bana iyi geldi .topraktan genelde daha uygun oluyor evler.ama beklemek zor.bir de o 1,5yıl kesin 2 olur yani
öglene et kavurcam pilav üstüne ,salata,belki paltican ezmeside yaparim yogurtlu söyle ...
patlıcan ezmesini nasıl yapıyorsun zuzum

canını sıkma banuş ben de çok uzun ev aradım ve bu dairede satılmıştı.sonra biz buraya baktığımız gün adam villa almaya karar verip burayı bıraktı aynı gün biz aldık..bazen olmadık zamanda olmadık şey denk geliveriyor.ben de 8ay falan bitmesini bekledim
canımhoşgeldin bende doğum yapalı 20 gün oldu geçen yıl burda 20kusur kilo verip diyetten sonra hamile kalmıştım ama şimdi bir türlü başlayamadım 93 le doğuma girip 86 ile çıktım şimdi 82 kiloyum ama başlayamıyorum

canım kolay gelsin nehirim pazarları zor oluyor çalışınca di mi

sana tavsiyem pilavı akşam yerine öğlen ye selma ablacım
yani bu benim fikrim tabi
çünkü ben öyle yapardım menün güzel tek sorun bir tane lavaş çok değilmi :26:

kızlar bu gün bursada kitap fuarı vardı oraya gittik cocuklarla ve ben kendime mehmet özün kitabını aldım siz diyettesiniz bakalım nasıl bir kitap okuyacagım

Ben de çok gitmek istiyordum ama bu senede kısmet olmadı.

Helal sana Kaçamağıı yapmışsın ama paşalar gibi de ödemişsin bedelini

ben de olsam tedirgin olurum ama babn yıllarında şöförlük deneyimiyle allahın izniyle sağ salim varır gideceği yere.yüreğini ferah tut canım..
ben de ben de :84::84: bensiz yemeyin..

Canım öqlen 2gibi haberlerini aldım ulaşmışlar memlekete Rabbime şükürler olsun gerekten çok tedirgindim içim rahatladı

menü iyi bence...ara öğünler yok mu peki?daha iyi olurdu.
kitabı da okudukça paylaşmanı bekliyoruz

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 kuru kayısı
1 dilim pizza
kaşar peyniri
yeşilçay

ara
1 dilim mozaik pasta

öqlen
şehriye çorbası
5i 1 yerde çay

ara
1 pasta daha

akşam
yumurtalı ıspanak

ara
kayısılı form çayı

2.5 litre su..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…