- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ben de seni merak ettim çok kilo vermişin hatta az önce yyazdım ama okumadın sanırım neydi sağlık sorunun ?umarım şimdi daha iyisindirsağol cnm sorma hemde öyle bir ödedimki bedelini :78:
meloşum hg cnm nasılsın elvinimiz nasıl azcık büyümüşmü meleğimiz :))
tşk ederim ablacım
arkadaşların dediği gibi ara öğünler çok önemli unutmuşum ben onu pardon :)
eşler öyledir sen zayıflıyınca hoşlarına gider ama eşlik etmeyincede küserler :))
aynen canım bide diyet yapmak için yeşilliğin olcak ne bilim salatan yapılacak ki o yeşillikleri yapmak hiç kolay değil yani diyette olmak ayrı bi dert birde o yicek olduğun şeyleri temin etmek ayrı bi dert allah razı olsun benim anacım yanımda kalıyo kadın sırf ben zayıflim diye yemek yapıyo bana diceksin sen kendin yapamıyomusun nedense ben kendi yaptığım yemeklerden hiç haz alamıyorum anamın elinden yapılan yemekler bana bal geliyo allah annecimden bin kere razı olsun oda ugraşıyo ben zayıflim diye sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ben 78 kiloyla hamile kalmıştım yani hamile kalırkende kiloluydum sen 20 kilo verdim demişssin burdamı vermiştin o kiloyuda
2 kaçamak var suyunu güzel içmişsin ve akşam çok güzel hafif bir yemek sseçmişsin.anladın mı
kanka
ben de zaten bir saat 6 bir saat 7 lere girin sonra da gelmeyin kpss ye çalışın dedim.bi görsen suratlarını çok sevindiler.ders programımı verdim pazartesi salı gelecekler sonra gelmezler herhalde.zaten ders kaynar diye istemiyorum.
para olayını biliyorum müd.yard. söyledi.
ben doğumdan 1 hafta sonra çok güzel başladım ama devamını getiremedim.çok pişman oldum .aman sen işi sık tut canım.lütfen bırakma kendini çünkü kilolar yerleşmedi daha.
ben de seni merak ettim çok kilo vermişin hatta az önce yyazdım ama okumadın sanırım neydi sağlık sorunun ?umarım şimdi daha iyisindir
70le falan kaldım 93 ledoğuma girdim 86ile çıktım şimdi 82im
ben de seni merak ettim çok kilo vermişin hatta az önce yyazdım ama okumadın sanırım neydi sağlık sorunun ?umarım şimdi daha iyisindir
70le falan kaldım 93 ledoğuma girdim 86ile çıktım şimdi 82im
bırakmıcam canım hatta utanarak tekrar başladım buraya çok kararlı konuşmuştum sözlerimi yedim tekrardan yazimmi yazmim mi dedim valla sizlerin şevki sayesinde yazdım burası gerçekten çok motive ediyo insanı ama rejimide bi bıraktımı insan bu sayfaya girmeye dahi utanıyo ama simdiki diyetim hiç aç bırakmıyo beni ona güveniyorum inşallah kilolar giderler
sağol cnm sorma hemde öyle bir ödedimki bedelini :78:
meloşum hg cnm nasılsın elvinimiz nasıl azcık büyümüşmü meleğimiz :))
tşk ederim ablacım
arkadaşların dediği gibi ara öğünler çok önemli unutmuşum ben onu pardon :)
eşler öyledir sen zayıflıyınca hoşlarına gider ama eşlik etmeyincede küserler :))
kızlar benim çıkmam lazım hepinize iyi geceler bir sürü iş beni bekler
mutfak temizlenecek,çocukların sökükleri dikilecek,ütü yapılcak,zaman olursa 50 dakika
yürüyüş yapılcaktabi nazlı hepsini yaparsa canı çıkcak
hepinizi öpüyorum
ben doğum sonrası burayla tanışsaydım eğer eminim kilo verirdim.başka bi siteye üye oldum ama orda istediğim desteği alamadım çok.ama burası başka.herkes birbirini yadırgamadan motive ediyor.
hani pazartesi günleri detoks günü yapıyorduk? yada herkes bi gün detoks yapsa.hem moral olur bize..
[3 kisi yorum yapmis menüme, biliyorum kötü olduyarin düzelcek ins
tekrar yaziyorum degisti cünkü
sabah:
1 cok pismis yumurta, 1 dilim siyah ekmekle yedim
recel labne peyniri 1 dilim siyah ekmekle yedim
1 kk peynir, 2 kk örgü peyniri
5 kücük mantar microdalgafirinda
öglen:
4 orta boy patates, maydonoz, sogan = salatasini yedim
ara:
1 muz
aksam:
6-7 tane cig köfte marullu
2 litre su, ve 40dk kosubandinda yürüyüs
coook kötü oldu biliyorum ama inanin bu yediklerimden doymuyorum, bu yediklerim normal su an benim icin, migdem cok genislemiss.... ac yatiyorum... doymuyorum... alisicam artik... ilk günler zor geciyor cok azaltamam.
meloş anladıgım kadarıyla izmitte ev fiyatları pahalı cnm
kız ne dimek 3 yıl önce hiç bir şeyi olmayan evi 130 bin almak
denize filanmı yakınsın yani özelligi varmı__?
bizimkide umarım uzmamaz ama ceza alıyormuş müthait eger 18 ayda bitiremez ise:26:
umarım uzmamaz yani ki 18 ay bile çok uzunnn bence
aylinn
menülerine nhr dedigi gibi salata ve ayran ekle cnm
aylınn menünü düzene sokarsan doyuyosun canım
mesela kahvaltına domates salatalık ekle
öğlen sebzeyle yoğurt ve ayran çok tok tutuyo
sabahla öğle arasında ara yapmamışsın -muz bende başlarda yiyodum ama kalorisi çokmuş arkadaşlardan öğrendim patateste öle artık muz ve patates yemiyorum akşam sebze yiyorum ekmeksiz yanında ayran salata yada yoğurt-ve ben asla ekmeksiz yemek yiyemezdim
mümkün olduğunca şarküteri ürünleri almıyorum
dene sende başarabilirsin
patates konusu geçtiği için söylüyorum benim diyetisyenim bana diyet boyunca bir kere dahi patates vermedi patatesi kesinlikle yememem gerektiğini söylerdi hep
meloş anladıgım kadarıyla izmitte ev fiyatları pahalı cnm
kız ne dimek 3 yıl önce hiç bir şeyi olmayan evi 130 bin almak
denize filanmı yakınsın yani özelligi varmı__?
bizimkide umarım uzmamaz ama ceza alıyormuş müthait eger 18 ayda bitiremez ise:26:
umarım uzmamaz yani ki 18 ay bile çok uzunnn bence
aylinn
menülerine nhr dedigi gibi salata ve ayran ekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?