80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de seni merak ettim çok kilo vermişin hatta az önce yyazdım ama okumadın sanırım neydi sağlık sorunun ?umarım şimdi daha iyisindir

70le falan kaldım 93 ledoğuma girdim 86ile çıktım şimdi 82im

bırakmıcam canım hatta utanarak tekrar başladım buraya çok kararlı konuşmuştum sözlerimi yedim tekrardan yazimmi yazmim mi dedim valla sizlerin şevki sayesinde yazdım burası gerçekten çok motive ediyo insanı ama rejimide bi bıraktımı insan bu sayfaya girmeye dahi utanıyo ama simdiki diyetim hiç aç bırakmıyo beni ona güveniyorum inşallah kilolar giderler

canım bende 78 le hamile kaldım 95 le doğuma girdim 87 kiloyla çıktım şuan 82 kiloyum işte boyum 1.72 hedefim 65 hazirana kadar 70 kilo olmak istiyorum sonrada platese felan başlarım o şekildede bir 5 kilo veririm inşallah 70 olsam gerisini getiririmde

pardon yaa görmemişim
amaaan ne olsun iştee doktorlar bir depresyondur tutturmuş işte
aşırı baş ağrısı filan vardı işte gece uyuyamıyordum çocuklar biraz problem falan filan
antidepresan kullanıyoruz :90: ama daha iyiyim iştahta kesiyor kız bu ilaçlar
bu arada tşkler sorduğun için cnm

ben doğum sonrası burayla tanışsaydım eğer eminim kilo verirdim.başka bi siteye üye oldum ama orda istediğim desteği alamadım çok.ama burası başka.herkes birbirini yadırgamadan motive ediyor.

aynen öyle vlla ayarları yok

ayyy sen yazarken ben yoruldummm hadi kolay gelsin sanaaa zilan abla

ben doğum sonrası burayla tanışsaydım eğer eminim kilo verirdim.başka bi siteye üye oldum ama orda istediğim desteği alamadım çok.ama burası başka.herkes birbirini yadırgamadan motive ediyor.

kilolarımız aynı birbirimize destek oluruz canım burdaki ortam gerçekten çok iyi herkes çok yardımcı ben çok fazla paylaşımda bulunamadım ama bundan sonra bulunucam elimden geldiğince sen ne zaman doğum yaptın bu aradakaç kilo aldın hamileliğinde

3 kisi yorum yapmis menüme, biliyorum kötü oldu yarin düzelcek ins
tekrar yaziyorum degisti cünkü

sabah:

1 cok pismis yumurta, 1 dilim siyah ekmekle yedim
recel labne peyniri 1 dilim siyah ekmekle yedim
1 kk peynir, 2 kk örgü peyniri
5 kücük mantar microdalgafirinda

öglen:

4 orta boy patates, maydonoz, sogan = salatasini yedim

ara:

1 muz

aksam:

6-7 tane cig köfte marullu

2 litre su, ve 40dk kosubandinda yürüyüs

coook kötü oldu biliyorum ama inanin bu yediklerimden doymuyorum, bu yediklerim normal su an benim icin, migdem cok genislemiss.... ac yatiyorum... doymuyorum... alisicam artik... ilk günler zor geciyor cok azaltamam.

ilk günlerde açlık krizleri yaşaman çok dogal midenin alışma zamanı ama sonradan düzelir sanırm bendede olmuştu ilk zamnlarda menüne gelince patatesler çok olmuş ilk hafta olur öyle şeyler ama bi daha yapmamak gerek :93::93: [

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gün diyetteki 5nci ayımın ilk günüydü ne kadar çok olmuş 7ci ay olunca inş 25 kg olcak toplamda :93::93:

aylınn menünü düzene sokarsan doyuyosun canım
mesela kahvaltına domates salatalık ekle

öğlen sebzeyle yoğurt ve ayran çok tok tutuyo

sabahla öğle arasında ara yapmamışsın -muz bende başlarda yiyodum ama kalorisi çokmuş arkadaşlardan öğrendim patateste öle artık muz ve patates yemiyorum akşam sebze yiyorum ekmeksiz yanında ayran salata yada yoğurt-ve ben asla ekmeksiz yemek yiyemezdim

mümkün olduğunca şarküteri ürünleri almıyorum

dene sende başarabilirsin

kızlar merhaba benim bu günüm çok başarısızdı menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
domates
öğlen
1/2 dilim yaşpasta
akşam
1 çipura ızgara
2 dilim ekmek
salata
ara
1 adet meyve

cumadan beri tartılmıyorum umarım yarın artı çıkmam

iyi geceler herkese yarın güzel bi gün olurda inşllah kaçamak yapmam bu hafta 83.8 hedefimm

patates konusu geçtiği için söylüyorum benim diyetisyenim bana diyet boyunca bir kere dahi patates vermedi patatesi kesinlikle yememem gerektiğini söylerdi hep

meloş anladıgım kadarıyla izmitte ev fiyatları pahalı cnm
kız ne dimek 3 yıl önce hiç bir şeyi olmayan evi 130 bin almak
denize filanmı yakınsın yani özelligi varmı__?

bizimkide umarım uzmamaz ama ceza alıyormuş müthait eger 18 ayda bitiremez ise:26:
umarım uzmamaz yani ki 18 ay bile çok uzunnn bence

aylinn
menülerine nhr dedigi gibi salata ve ayran ekle cnm

banucum eğer evi almaya karar veririsen sözleşmene madde eklet eğer sölediği tarihte sana teslim etmezse her gün için sana ödeme yapmak zorunda canım aklında olsun

patates konusu geçtiği için söylüyorum benim diyetisyenim bana diyet boyunca bir kere dahi patates vermedi patatesi kesinlikle yememem gerektiğini söylerdi hep

bilgiler icin cok cok tsklerrr bidaha olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…