ah ahhh diyet miyet kalmadı bugün çok sağlıksızbeslendimbu nedenle menümü yazmıycam bu hafta çok çok dikkatli olmalıyım
:18::18:
Ortim ben de bu hafta bir gün sapıttım,inşallah yansımaz tartıya :18:
Ama senin ilk kaçamağın değil bu bu hafta sanırım
yok yok böyşe hiç yapmamıştım diyete başlayalı hiççikolata kuruyemiş hamur işi yememiştim büsküvi bile yemezdim ama bugün ipin ucu kaçtıspor bile kurtarmaz beni
korkma eger yediklerin günlük alacagın kalori miktarını gecmezse almazsın.. ben bu hafta 3 tane cikolata 1 paket cips bisküvi fln börek mörek yedim :)) ama Allah'a şükür yansımadı tartıya ...
yok yok böyşe hiç yapmamıştım diyete başlayalı hiççikolata kuruyemiş hamur işi yememiştim büsküvi bile yemezdim ama bugün ipin ucu kaçtıspor bile kurtarmaz beni
korkma eger yediklerin günlük alacagın kalori miktarını gecmezse almazsın.. ben bu hafta 3 tane cikolata 1 paket cips bisküvi fln börek mörek yedim :)) ama Allah'a şükür yansımadı tartıya ...
damla proteine agırlık ver cnm biraz
yani kh az al bu hafta ekmek pilav makarna gibi şeyleri az ye
bol salta ye
Ben yanlış hatırladım demek ki.Ortim toplam 1100 kalori ise korkulacak bir şey yokmuş ki..Zaten 1100 - 1200 almamız lazım günlük.Hani kek - börek filan yediysen nasıl hepsi 1100 tuttu onu anlamadım..Yasaklı ve bu kaloriyi aşmayacak bir şey gelmiyor aklıma :44:
Ben de hep bunu merak ederdim..Mesela kaloriyi aşmadığımız sürece istediğimizi yiyebilir miyiz?
Gerçi topiğimizin kaptanı cevap vermişti..Sağlıksız olur demişti ama kilo alır mıyız gene çok merak ediyordum..Gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama..
Gözlerim ekrana yenik düşmeye başladı yarın erkenciyim görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese
Ben yanlış hatırladım demek ki.Ortim toplam 1100 kalori ise korkulacak bir şey yokmuş ki..Zaten 1100 - 1200 almamız lazım günlük.Hani kek - börek filan yediysen nasıl hepsi 1100 tuttu onu anlamadım..Yasaklı ve bu kaloriyi aşmayacak bir şey gelmiyor aklıma :44:
yazım mı ama kızmak yok :78:
sabah
şekersiz çay
öğle
browni pasta 450
2 börek (Dızlama )250
mantı 250 (3 tatlı kaşığı )
çiğ köfte 200
kolori hesabımı netten bakarak yaptım
Ben de hep bunu merak ederdim..Mesela kaloriyi aşmadığımız sürece istediğimizi yiyebilir miyiz?
Gerçi topiğimizin kaptanı cevap vermişti..Sağlıksız olur demişti ama kilo alır mıyız gene çok merak ediyordum..Gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama..
kilolarımız aynı birbirimize destek oluruz canım burdaki ortam gerçekten çok iyi herkes çok yardımcı ben çok fazla paylaşımda bulunamadım ama bundan sonra bulunucam elimden geldiğince sen ne zaman doğum yaptın bu aradakaç kilo aldın hamileliğinde
Bencede hepbirlikte bi gün yapsak çok güzel olur ama ne detoksu yapılcak ayranmı:26:
kızlar merhaba benim bu günüm çok başarısızdı menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
domates
öğlen
1/2 dilim yaşpasta
akşam
1 çipura ızgara
2 dilim ekmek
salata
ara
1 adet meyve
cumadan beri tartılmıyorum umarım yarın artı çıkmam
iyi geceler herkese yarın güzel bi gün olurda inşllah kaçamak yapmambu hafta 83.8 hedefimm
ah ahhh diyet miyet kalmadı bugün çok sağlıksızbeslendimbu nedenle menümü yazmıycam bu hafta çok çok dikkatli olmalıyım
:18::18:
iyi geceler
ayda bir olsun be bu sağlıksızlık
ama benim bünyem çok nankör bihafta boyu verdiğimi alamasam bari :18:
izlem beni uçurcak :18:
izlem kuuu bi gittin neler oldu bak kaçamaklar çoğaldı
banu izlem yokken listeyi hep sen yapıyodun öle hatırlıyorum bu haftada yapacakmısın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?