80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ahhh diyet miyet kalmadı bugün çok sağlıksızbeslendim bu nedenle menümü yazmıycam bu hafta çok çok dikkatli olmalıyım
:18::18:

nhr
cnm zaten bu bina 8 tane gece kondunun yeirne kurulacak
anlaşma şöyle miş
eger verilen tarihte bitmezse kiralarını ödeyecekmiş mütayit arsa sahipleirnin

Yarın iş çıkışı büyük bi fırın var oraya uğrayayım ekmeği sormak için çavdar ekmeğini bile 1 saat uzaklıktaki marketten bulabiliyorum
Yakınlardaki marketlerde kepek ekmeği oluyor genelde
Detoks günü ne oluyor arkadaşlar ? Belli bir gün seçelim yapalım demişsiniz haftaiçi bir günmü olacak acaba gün boyu sadece ayran içilecek gibi birşeyse haftaiçi iş yoğun oluyor dayanabilirmiyim bilmiyorum eğer anlatırsanız bende haftaya cumartesi yaparım

yazmaya utandığım menümün kalorisini hesapladım da 1100 tuttu tamamen yasaklardan oluşan bu listenin durumu nedir aceba yani vücut hamur işlerini anında depomu yapıyo

Ortim ben de bu hafta bir gün sapıttım,inşallah yansımaz tartıya :18:
Ama senin ilk kaçamağın değil bu bu hafta sanırım

yok yok böyşe hiç yapmamıştım diyete başlayalı hiççikolata kuruyemiş hamur işi yememiştim büsküvi bile yemezdim ama bugün ipin ucu kaçtı spor bile kurtarmaz beni

korkma eger yediklerin günlük alacagın kalori miktarını gecmezse almazsın.. ben bu hafta 3 tane cikolata 1 paket cips bisküvi fln börek mörek yedim :)) ama Allah'a şükür yansımadı tartıya ...

yok yok böyşe hiç yapmamıştım diyete başlayalı hiççikolata kuruyemiş hamur işi yememiştim büsküvi bile yemezdim ama bugün ipin ucu kaçtı spor bile kurtarmaz beni

damla proteine agırlık ver cnm biraz
yani kh az al bu hafta ekmek pilav makarna gibi şeyleri az ye
bol salta ye

korkma eger yediklerin günlük alacagın kalori miktarını gecmezse almazsın.. ben bu hafta 3 tane cikolata 1 paket cips bisküvi fln börek mörek yedim :)) ama Allah'a şükür yansımadı tartıya ...

ilginci okadar yedim bi hesap yaptım şişirme yaptım hemde bu duruma göre aşmadım ama endişem vucut kalori hesabı normal olsada yasaklı gidalardan yendiğinde bunları yağa dönüştürmesi

Ben yanlış hatırladım demek ki.Ortim toplam 1100 kalori ise korkulacak bir şey yokmuş ki..Zaten 1100 - 1200 almamız lazım günlük.Hani kek - börek filan yediysen nasıl hepsi 1100 tuttu onu anlamadım..Yasaklı ve bu kaloriyi aşmayacak bir şey gelmiyor aklıma :44:

Ben de hep bunu merak ederdim..Mesela kaloriyi aşmadığımız sürece istediğimizi yiyebilir miyiz?
Gerçi topiğimizin kaptanı cevap vermişti..Sağlıksız olur demişti ama kilo alır mıyız gene çok merak ediyordum..Gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama..

Gözlerim ekrana yenik düşmeye başladı yarın erkenciyim görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese

ya tabi cikolata cips hamur işleri fln saglıklı değil.. ama ben hesaplıyordum mesela ben 81 kiloyum. gunluk 2000 cl civarı almam gerekiyor fazlası kilo,azıda kilo vermeme lazım.. mesela 350 cl cikolata yiyorsam bi ögün yemek yerdim sonrada meyve salata öyle ayarlıyorum yani. yediklerimide kaloriye göre hesaplıyorum.. pişman olmuyorum :))

Gözlerim ekrana yenik düşmeye başladı yarın erkenciyim görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese

iyi geceler

ayda bir olsun be bu sağlıksızlık
ama benim bünyem çok nankör bihafta boyu verdiğimi alamasam bari :18:

izlem beni uçurcak :18:

2007 de doğum yaptım.75 ile hamile kaldım 91 ile doğuma girdim.doğum sonrası 85 e düştüm. o uğraştığım 1 haftada 81 e düştüm.sonra tekrar 85 e çıktım.kızım 7 aylıkken 10 kilo verdim 75 oldum.sonra tekrar aldım.uzun bi süre bu 85 le ben doğumdan çıktım diye kendi kendimi üzdüm.sonra tekrar denemeye karar verdim.şimdi düşe kalka ilerliyorum.

Bencede hepbirlikte bi gün yapsak çok güzel olur ama ne detoksu yapılcak ayranmı:26:

genelde ayran detoksu yapılıyor.ama bi de lapa diyeti vardı.başarı öykülerinde bir bayan yazmıştı her hafta mutlaka 2 gün pirinç lapası diyeti yaptım diye.

o kadar da kötü değil ama pasta yememelisin ve akşam ekmek olmamalı.

iyi geceler herkese yarın güzel bi gün olurda inşllah kaçamak yapmam bu hafta 83.8 hedefimm

ah ahhh diyet miyet kalmadı bugün çok sağlıksızbeslendim bu nedenle menümü yazmıycam bu hafta çok çok dikkatli olmalıyım
:18::18:

yarın hepimiz için güzel bi gün olsun da hatalarımızı telafi edelim.

izlem kuuu bi gittin neler oldu bak kaçamaklar çoğaldı

banu izlem yokken listeyi hep sen yapıyodun öle hatırlıyorum bu haftada yapacakmısın:26:

iyi geceler

ayda bir olsun be bu sağlıksızlık
ama benim bünyem çok nankör bihafta boyu verdiğimi alamasam bari :18:

izlem beni uçurcak :18:

Bence kaloriyi aşmadığın için bir şey olmaz sıkma canını.Bitki çayı iç bol bol detoks misali,bir de çiçek tozu al ki bunlar kabızlık yapar onu önlesin..
Yalnız izlem görmesin biliyorsun o kalori filan dinlemez

izlem kuuu bi gittin neler oldu bak kaçamaklar çoğaldı

banu izlem yokken listeyi hep sen yapıyodun öle hatırlıyorum bu haftada yapacakmısın:26:

İzlem evine dön çocukların perişan
İzlem ne olur geri dön izleeeem,sensiz yapamıyoz izleeeemmm (tülay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…