80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmem mi :2:
sağol canım çiçek tozunu hemn alıym
Misafirlerim gider gitmez burada aldım soluğu günah çıkarma gibi oldu ama içim rahatladı bıraz şimdi kalkıymda evi köyü toplıym kızımı uyutıym 1 saate bitmez işim yarın görüşmek dileğiyle ....

kıslar teşekr
fakat ilk linke tıkladm
kilo takibi orası
diğer linklerde kalori takibi diye bir yer yok
kilo takibi olan yerde kalori takibi başlığını tıkladım ama hesaplayabileceğim bir yer çıkmiiii karşıma ((

sevgicim sitede sorun var sanırım o yüzden çıkmamıştır

aboww maşallahhh çeneniz kopmasın emii 3 sayfa ilerlemiş 20 dk

nhr cnm aslında yapabiliridm ama bendeeprogram yok izlem atıcaktı hep unuttuk
olsaydı program yapabiliridmm

kızlar her ne kadar kaloriyi aşmadann yesenizde cıss oladuktan sonra yeidklerinizz
işe yaramaz yani kalori hesbı kan şekeirniz daha hızlı yükselcek ve daha çabuk acıkcaksınız vs vs vss yani ver hasıl kelamm , cıslar yinmeyecekkkkkkkk

Canım site sorunlu şu anda maalesef açılmıyor,yarın tekrar dene

herkese iyi geceler kızlar
wisper nasıl gidiyor kızlar nasıl?okul?

geçen yazılılar başladı dediler şok oldum

bizim 10 unda başlıcak ya 4 ana dersten olcak sonrası sınavdan sonra:18:

bizim izmirde geçerli sanırım bu 4 yıldır ortak sınav var bütün okul aynı anda sınava giriyo bizim cuma var pazartesi çarşamba cuma sonra tatil sonra sınav sonra tekrar okul:18::18:

bizimde izmire çarşamba yağcak diyolarda sepeler 2-3 tane o kadar keşke tutsada bende kar görsem ya hiç denecek kadar az gördüm kar hayatımda

Bu saatte ne alaka demeyin kızlar uyku tutmadı.2 gündür menüyü yazamadım maalesef.cumartesi Mersin'den haber geldi annemin evine su basmış.Dış kapıdan apartmana sızıyormuş.Annem burada (Ankara) benimle kalıyor oğluşuma bakmak için geldi.Haberi alınca altüst olduk.İlk otobüsle gitti.Çpk şükür hasar fazla değil şuan için parkeler şişmis, kapı altları vs.Bugünde eltimler oturmaya geldiler geç kalktılar.oğlanı emzirmek için bi kalktım ateşi var panik olduk daha ilk bebeğim ve ilk kez tek kaldık doğumdan itibaren annem yanımdaydı.İnternete girip ne yapmam gerektiğine baktım.Şuana 15 dk.ateşine bakıyorum çok şükür ii.internete girmişken cumartesi ve pazar menülerini yazıyım dedim.

cumartesi
sabah sirkeli ılık su,yeşilçay, yumurta.2 zeytin,1 kibrit kutusu kdr beyaz peynir,1 grisinni
arada 1 potakal+ayran
öğlen
tavuk şiş bir parça ekmek+ayran
arada 1 elma+ayran
akşam
kurufasulye+pilav+yoğurt
ara öğün 1 portakal+süt
pazar günü ise
sabah
geç kalktım
yumurta,1 kk peynir,3 zeytin,1 sigara böreği(fırında)siyah çay(malesef bugün ne spor var, ne yeşil çay,sirkeli su,nede ara öğün
arada
portakal+soda
akşam
tavuk+patates+çorba+yoğurt
çayın yanında yarım karnıyarık böreği+kedi dili pasta küçüçük+çay
türk kahvesi
azar azar yedim ama 3+3 yapamadım,sporda yok tartılıp moralimi bozmak istemiyorum 2 gün sonra tartılacağım...şimdilik hoşcakalın

günaydın kızlar..lütfen kaçtım falan sanmayın..
3 gündür ateşliydim..ilk defa bugün ateşsiz uyandım
pes etmedim sadece çok sıkı değilim 3 gündür:2::2::2:
yatıyoum çünkü annem baktı saolsun
sabah artı çıkarım diye düşünerek tartıldım 83.7 çıktım
walla en önemlisi sağlık
çocuklarım perişan oldu en başta
bikaç güne iyileşir gelirim yine
özledim muhabbetinizi
epey de kaynatmışsınız
yetişmek ne mümkün
sağlıkla sıhhatle verelim kiloları inş
ben kaçtım

Günaydın eflatun geçmiş olsun

Günaydın kızlarrrr gününüz ve haftanız güzel geçsin

günaydın kızlarr kar yaqacak demişlerdi burada hava güllük gülistanlık bende akşamdan eldivenlerimi hazırlamıştım kartopu oynamak için

Çok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak havalar bu aralar soquktan gidiyor

Günaydın kızlar..
Buralar da güllük gülistanlık galiba boşuna umutlandım yağmayacak..
Bu sabah 83.3 çıktım gene ya nedir bu anlamıyorum 1 günlük kaçamağın bedeli mi yoksa spor yapmamanın mı..Yok bu hafta imkanı yok 1.5 kilo veremeyeceğim
Allahım sen azmimi koru

günaydın kızlar
filiz geçmiş olsun cnm ii bari çok fazla hasar olmadan yetişmiş annen
sendmei ankaradasın bende ankaradayım cnm

ankaraya serpeledi kar azcık rş

ben spora kaçar kızlar g

Günaydın kızzllaarr herşey çok güzel gidiyorr dün tatildi sinemakeyfi yaptım diğer pazarlarım gibiydi ama tek fark sinemadn sonra fastfood yemedim yarım Simit ve ayran öğle yemeğim oldu çok mutluyum istikrarlıyım kararlıyım işi başında olanlara ve evdekilere kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…