Günaydınnbu sabah tartıda 84 rakamını görünce 3 4 kere indim çıktım ama hep aynı rakam çıktıı
günaydın kızlar aşkolsun sizlere ya...bi izlem gelmeyince mi topik boş oluyor..hep izlemi anmışsınız?ne ben,ne burçin,ne sena,ne sevdemer,ne nehir,feryal,burcu,asi melek,başka kim vardı ya...hiç bizi anmamışsınız unuttunuz mu bizi yoksa
benim cephede kaçamaklar oldu gerçi hepimizde ara sıra oluyor ama çok yorgunum ben ya..sürekli uykum var,elim kolum kakmıyor,belim ağrıyor.dün arkadaştaydık 40 kişi ev hayırlamaya geldi ben hep mutfakta bulaşık yıkadım.yorulmuşum .neyse eşim de suda eritilen etkili bi vitamin var ondan aldım.eşimde çok etkili çünkü.banamısın demedi.yine 9 gibi uyuklamaya başladım.bütün gece rüya gördüm.yatarken bile her yerim ağrıyordu.ne yapayım ya.hava değişikliği falan değil bu?
bu arada diyette ilerleyememek canımı sıkıyor istiyorum ki yüzüm gülsün.yine bir kaç gün detoksmu yapsam ?o zaman çokiyi oluyor şevkim artıyor valla....
sizler nasılsınız derya aylin?
aylin güzel gidiyor galiba,deryacığım sen de biraz dertliymişsin toparlayamadım diyorsun?
tebrikler cnm bu duyguları çok iyi bilirim müthiş duygular anlatılmaz yaşanırGünaydınnbu sabah tartıda 84 rakamını görünce 3 4 kere indim çıktım ama hep aynı rakam çıktıı
günaydın kızlar nasılsınız
slm canım sana katılıyommmm bizi soran yokk valla....
ayrıca benimde canım sıkılıyor ilerliyemiyorum diyette şu detoks tarifini yazsana bende deniyimmm..dün ve bugün uçtum yineeeeee....şu 4 kiloyu vermem lazım yoksa çıldıracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:84::84::84:
Canım sakinn ol çok çok güzel bir kilodasın sen böyle yaparsan biz napıcaz bak kendin söylüyorsun 2 gündür uçtum diye böyle zamanlarda kilo veremeyizki bende hafta sonlarını diyetten çıkardım kaçamaklarımı hafta sonu yapıyorum sende mutlu ol kaçamaklarından neden yedim diye stres olma cnm ben böyle düşündüqüm zamanlarda kilo almıyorum hafta arası telafi edersin hem bak burda okadar çok kişi varki senin kilonda olmak isteyen aramızdaki en şanslı kişilerden birisin belkide teksin
selam abla ve nhr sized egünaydınnn
eflatun sanada geçmiş olsun cnm atlamışım
burçin
cnm bence verdiign kilo yeter ama vermek istiyorsan illaki
2 günlük bir liste var sana onu vereyim ben bile 1600 verdim 2 günde sen daha fazla verirsin eminim
400 mekik çekip gelime cnm 4 mil leislee yaptım kızlar bu aradaa
evde lesile yapanlar kesinlikle 4 mil yapın daha ii
canım öylede ben uçtummu tam uçuyorumm senin gibi olsam dursam ne mutlu bana...ve işin kötüsü 2 kilo felan artı çıksam kendimi 100 kilo gibi hissediyorum...benim psikolojim bozuldu valla...kendime gelmem lazımmm....
ya kızlar bişey soracam size farklı bir konuyla ilgili..
benim kızım hemen hemen 5-6 gündür ishal...diş çıkarıyor ondan diye düşündümm...3 tane dişi çıkıyorrr...ama bu kadar uzun sürermi sizce????ateşi,kusması felan yok..ne yapıyım sizce doktora götürüyümmü???
Maaşallah sana zeynep,beni yakaladın valla ben ilerleyemediğim için...
tebrikler cnm bu duyguları çok iyi bilirim müthiş duygular anlatılmaz yaşanır
tşk ederimama şişkinlik falandır yarına gider bitki çaylarını artırırsanız bendede oluyo gün gün düzeliyo sonra
İnşallah canım,öyle yapıyorum zaten sürekli bitki çayları içiyorum.
iyyim canım cok şükürtebrikler cnm bu duyguları çok iyi bilirim müthiş duygular anlatılmaz yaşanır
günaydın selmacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
selam abla ve nhr sized egünaydınnn
eflatun sanada geçmiş olsun cnm atlamışım
burçin
cnm bence verdiign kilo yeter ama vermek istiyorsan illaki
2 günlük bir liste var sana onu vereyim ben bile 1600 verdim 2 günde sen daha fazla verirsin eminim
400 mekik çekip gelime cnm 4 mil leislee yaptım kızlar bu aradaa
evde lesile yapanlar kesinlikle 4 mil yapın daha ii
zeynepcim
tebrikler cnm çok ii gidiyorsun maş sen yaza çıtır olcan anlaşılan
bi foto eklesendee görsek ya:)
benim sanırım 85.7 den 84 düşmem birazda regli şişkinliyimin gitmesi ama olsun inanılmaz gaz verdi bu ay sonu 81 olucam inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?