80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canım sana katılıyommmm bizi soran yokk valla....

ayrıca benimde canım sıkılıyor ilerliyemiyorum diyette şu detoks tarifini yazsana bende deniyimmm..dün ve bugün uçtum yineeeeee....şu 4 kiloyu vermem lazım yoksa çıldıracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
:84::84::84:

Canım sakinn ol çok çok güzel bir kilodasın sen böyle yaparsan biz napıcaz bak kendin söylüyorsun 2 gündür uçtum diye böyle zamanlarda kilo veremeyizki bende hafta sonlarını diyetten çıkardım kaçamaklarımı hafta sonu yapıyorum sende mutlu ol kaçamaklarından neden yedim diye stres olma cnm ben böyle düşündüqüm zamanlarda kilo almıyorum hafta arası telafi edersin hem bak burda okadar çok kişi varki senin kilonda olmak isteyen aramızdaki en şanslı kişilerden birisin belkide teksin

selam abla ve nhr sized egünaydınnn

eflatun sanada geçmiş olsun cnm atlamışım

burçin
cnm bence verdiign kilo yeter ama vermek istiyorsan illaki
2 günlük bir liste var sana onu vereyim ben bile 1600 verdim 2 günde sen daha fazla verirsin eminim
400 mekik çekip gelime cnm 4 mil leislee yaptım kızlar bu aradaa

evde lesile yapanlar kesinlikle 4 mil yapın daha ii

canım öylede ben uçtummu tam uçuyorumm senin gibi olsam dursam ne mutlu bana...ve işin kötüsü 2 kilo felan artı çıksam kendimi 100 kilo gibi hissediyorum...benim psikolojim bozuldu valla...kendime gelmem lazımmm....

ver banucum veeerrrrr benim bu 4 kilodan kurtulmam lazımmm çünkü diyetten sıkıldım bari yap boz yap bozlaaa 50 de sabit kalırımmm...

ya kızlar bişey soracam size farklı bir konuyla ilgili..

benim kızım hemen hemen 5-6 gündür ishal...diş çıkarıyor ondan diye düşündümm...3 tane dişi çıkıyorrr...ama bu kadar uzun sürermi sizce????ateşi,kusması felan yok..ne yapıyım sizce doktora götürüyümmü???

Canım 2 kilo fazla çktıysan o kilo deqil ödem yapmıştır vücut su tutmuştur acılı yemişsindir yada tatlı ve hanur işi yemişsindir bunlar ödem yaoar hayatım hiç üzülme 1-2 güne atarsın suyu ve bitki çayını bol iç lütfen moralini bozma 2 günlük kaçamakla 2 kilo alınmaz rahat ol cnm

Canım dr ye götür mutlaka su kaybı yapar ishal şurup veriyor böyle durumlarda ishal basit gibi görünsede oldukça önemli hemen saqlık ocaqına götür cnm..

tebrikler cnm bu duyguları çok iyi bilirim müthiş duygular anlatılmaz yaşanır

günaydın selmacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
iyyim canım cok şükür

zeynepcim
tebrikler cnm çok ii gidiyorsun maş sen yaza çıtır olcan anlaşılan
bi foto eklesendee görsek ya:)

burçin
liseyi vericme cnm birazdan

benim sanırım 85.7 den 84 düşmem birazda regli şişkinliyimin gitmesi ama olsun inanılmaz gaz verdi bu ay sonu 81 olucam inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…