günaydın kızlar..lütfen kaçtım falan sanmayın..
3 gündür ateşliydim..ilk defa bugün ateşsiz uyandım
pes etmedim sadece çok sıkı değilim 3 gündür:2::2::2:
yatıyoum çünkü annem baktı saolsun
sabah artı çıkarım diye düşünerek tartıldım 83.7 çıktım
walla en önemlisi sağlık
çocuklarım perişan oldu en başta
bikaç güne iyileşir gelirim yine
özledim muhabbetinizi
epey de kaynatmışsınız
yetişmek ne mümkün
sağlıkla sıhhatle verelim kiloları inş
ben kaçtım
Merhaba
Ergınsena bana ozelden maıl adresınızı yazabılır mısınız sıze ulasmak ıstıyorum her topicde size msg bırakıyorum:)) ben ozel msg atamiyorum henuz.
Merhaba Arkadaşlar
Bende kilo alıp veremeyenlerdenim. 85 Kiloyum ve çıldırma noktasındayım.Benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım.Ne diyeti olduğunu bilmiyorum ama az az kafama göre yiyeceğim.Bana ne tavsiye edersiniz lütfen yardımcı olunuz
hoşgeldin arkadasım bende dün katıldım bu gruba.. şimdi kimse yok.. ama cıvıl cıvıl oluyor burası :))
değişti canım o doğum şişlikleri indi biraz ama çok yoruyor benimeloş nasılsın elvinimiz nasıl değiştimi biraz
evet banuş çok merkezi bir yerde...3katlı,güvenlikli falan filan birde evet izmit her anlamda çok pahalı bir şehirmeloş anladıgım kadarıyla izmitte ev fiyatları pahalı cnm
kız ne dimek 3 yıl önce hiç bir şeyi olmayan evi 130 bin almak
denize filanmı yakınsın yani özelligi varmı__?
bizimkide umarım uzmamaz ama ceza alıyormuş müthait eger 18 ayda bitiremez ise:26:
umarım uzmamaz yani ki 18 ay bile çok uzunnn bence
aylinn
menülerine nhr dedigi gibi salata ve ayran ekle cnm
banuuuuuuuuuuuuu en önemlisi iskan ve tapu masraflarını da ödemeyecğine dair madde eklet onlar da 5milyar falan tutuyor biz ekletmedik kuzu kuzu ödedik komşular ödemediler bazılarıbanucum eğer evi almaya karar veririsen sözleşmene madde eklet eğer sölediği tarihte sana teslim etmezse her gün için sana ödeme yapmak zorunda canım aklında olsun
canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar..lütfen kaçtım falan sanmayın..
3 gündür ateşliydim..ilk defa bugün ateşsiz uyandım
pes etmedim sadece çok sıkı değilim 3 gündür:2::2::2:
yatıyoum çünkü annem baktı saolsun
sabah artı çıkarım diye düşünerek tartıldım 83.7 çıktım
walla en önemlisi sağlık
çocuklarım perişan oldu en başta
bikaç güne iyileşir gelirim yine
özledim muhabbetinizi
epey de kaynatmışsınız
yetişmek ne mümkün
sağlıkla sıhhatle verelim kiloları inş
ben kaçtım
ben hep gün kurusu yedim selmacım 2 tane ondan 6 tane fındık ya da badem ya da 2 ceviz yiyordum yanında ara öğün olarakkızlar size bir soru kaysı alacagım bu gün şu gün kurusundanmı alayım siz ondanmı yiyorsunuz ve kac tane yiyebilirim :26:
Merhaba Arkadaşlar
Bende kilo alıp veremeyenlerdenim. 85 Kiloyum ve çıldırma noktasındayım.Benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım.Ne diyeti olduğunu bilmiyorum ama az az kafama göre yiyeceğim.Bana ne tavsiye edersiniz lütfen yardımcı olunuz
Merhaba Arkadaşlar
gecmis olsun ablam
sen bizim eski eflatun24 müsün?????????? hani sonra yine cocugu olan?
hoşgeldin canım
porsiyonlarını azaltarak sebze salata ven suyu arttırarak başla burdaki listeler de sana fikir olur
evet aylinciim..hoşgeldiiin sen de mi buralardasın artık??çok sevindim gördüğüme...sen de kilo alıp gelmişsin..
ama olsun hep beraber vericez yine....
canım ortim şişliktir o benden bi tavsiye sürekli bakülle yüzgöz olma :) sonra insanın morali bozuluyo hafta sonu benim için güzel bi ders oldu bugün sabah bitki çayı öğle bitki çayı akşam bitki çayına boğcam kendimiGünaydın kızlar..
Buralar da güllük gülistanlık galiba boşuna umutlandım yağmayacak..
Bu sabah 83.3 çıktım gene ya nedir bu anlamıyorum 1 günlük kaçamağın bedeli mi yoksa spor yapmamanın mı..Yok bu hafta imkanı yok 1.5 kilo veremeyeceğim
Allahım sen azmimi koru
selam abla ve nhr sized egünaydınnn
eflatun sanada geçmiş olsun cnm atlamışım
burçin
cnm bence verdiign kilo yeter ama vermek istiyorsan illaki
2 günlük bir liste var sana onu vereyim ben bile 1600 verdim 2 günde sen daha fazla verirsin eminim
400 mekik çekip gelime cnm 4 mil leislee yaptım kızlar bu aradaa
evde lesile yapanlar kesinlikle 4 mil yapın daha ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?