80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size bir soru kaysı alacagım bu gün şu gün kurusundanmı alayım siz ondanmı yiyorsunuz ve kac tane yiyebilirim :26:

gecmis olsun ablam

sen bizim eski eflatun24 müsün?????????? hani sonra yine cocugu olan?

günaydin kizlarr
bugün biraz gec kalktim malesef

sanirim simdiki menüm süper oldu?

kahvaltim:

1 yumurta
5 yesil zeytin
2 kk örgü peyniri
1 yesil cay

öglen:

tavuk gögüsü sebzeli tavada
3-4 kasik yogurt

aksam:

1 tabak yesil taze fasulye
3-4 kasik yogurt

carsiya gidecem, yürüyüs 2 saat olur diye düsünüyorum

2 litre su diyelim

ha bide kizlar benim tuvalet sorunum hic yokk, kabiz da olmuyorum genelde..
dün mesela menüm kötüydü ama masallah 4 kere wc ciktim. afedersiniz yani :86:

Merhaba

Ergınsena bana ozelden maıl adresınızı yazabılır mısınız sıze ulasmak ıstıyorum her topicde size msg bırakıyorum:)) ben ozel msg atamiyorum henuz.

Merhaba Arkadaşlar

Bende kilo alıp veremeyenlerdenim. 85 Kiloyum ve çıldırma noktasındayım.Benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım.Ne diyeti olduğunu bilmiyorum ama az az kafama göre yiyeceğim.Bana ne tavsiye edersiniz lütfen yardımcı olunuz

hoşgeldin arkadasım bende dün katıldım bu gruba.. şimdi kimse yok.. ama cıvıl cıvıl oluyor burası :))

meloş nasılsın elvinimiz nasıl değiştimi biraz
değişti canım o doğum şişlikleri indi biraz ama çok yoruyor beni
evet banuş çok merkezi bir yerde...3katlı,güvenlikli falan filan birde evet izmit her anlamda çok pahalı bir şehir
banucum eğer evi almaya karar veririsen sözleşmene madde eklet eğer sölediği tarihte sana teslim etmezse her gün için sana ödeme yapmak zorunda canım aklında olsun
banuuuuuuuuuuuuu en önemlisi iskan ve tapu masraflarını da ödemeyecğine dair madde eklet onlar da 5milyar falan tutuyor biz ekletmedik kuzu kuzu ödedik komşular ödemediler bazıları
canım çok geçmiş olsun
kızlar size bir soru kaysı alacagım bu gün şu gün kurusundanmı alayım siz ondanmı yiyorsunuz ve kac tane yiyebilirim :26:
ben hep gün kurusu yedim selmacım 2 tane ondan 6 tane fındık ya da badem ya da 2 ceviz yiyordum yanında ara öğün olarak
yada 3 altınbaşak 1 ayran
ya da 1 elma 1 kase yoğurt
2 hurma 1 ceviz
1 kuru incir 1 ceviz gibi gibi..

hoşgeldin canım
porsiyonlarını azaltarak sebze salata ven suyu arttırarak başla burdaki listeler de sana fikir olur

Hoşgeldin aramıza

sabah yarım simit yedim
1kk kaşar domatesle birlikte
elvin kucağımda 5-6 badem 1 avuç içi dut kurusuyla ara öğünü de yaptım

öğlen 1 dilim ekmekle 1porsiyon tavuk yemeği ve yoğurt da yiycem.
salata yapamıyorum eşim güzel marul bulamamış kendim gitsem mutlaka başka bişeyler uydurur alırdım

çok zor ..benim gibi başına buyruk ve özgür yaşayan biri için anne olmak...lohusa bunalımı yaşamadım ama
çocuğa bağımlı hayata alışmak zor geldi...
ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum

meloş
ayy valla kafam karıştı benimde artık
ve çok sıkıldımm görmeden proje üzerine alıyoruz
veriln sözler tutulurmu o ayrı dert
yapacak adamı çok tanımıyoruz bu ayrı dertt

istedigim gibi hazır bir ev bulamıyorum bud abaşka dert

hoşgeldin canım
porsiyonlarını azaltarak sebze salata ven suyu arttırarak başla burdaki listeler de sana fikir olur[/QUOTE]

Sağol canım bende bu sabah 2 küçük çavdar ekmeğiyle peynir yedim.aralarda da 2 fincan elma çayı içtim.Ama şuan açlık tavan yapmış durumda çalıştığım için öğle yemeklerini kendim hazırlayamıyırum.Ama artık öğlenleri pilav makarna yok.Sadece çorba ve ana yemeği yiyeceğim.Akşamları da salata , çorba ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.İnşallah kiloları veririm.

hoşgeldin canım
porsiyonlarını azaltarak sebze salata ven suyu arttırarak başla burdaki listeler de sana fikir olur

Sağol canım bende bu sabah 2 küçük çavdar ekmeğiyle peynir yedim.aralarda da 2 fincan elma çayı içtim.Ama şuan açlık tavan yapmış durumda çalıştığım için öğle yemeklerini kendim hazırlayamıyırum.Ama artık öğlenleri pilav makarna yok.Sadece çorba ve ana yemeği yiyeceğim.Akşamları da salata , çorba ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.İnşallah kiloları veririm.[/QUOTE]

hoşgeldinnn başarılarrr

evet aylinciim..hoşgeldiiin sen de mi buralardasın artık??çok sevindim gördüğüme...sen de kilo alıp gelmişsin..
ama olsun hep beraber vericez yine....

bende cok sevindim buraya tekrar toparlanip gelebildigim icin...
malesef alip geldim evt...
sende verirsin insallah

SELAM kızlar,

geçmişin üzerinden şööööyle helikopterle geçtim,bazısını okudum gözüme takılanları bazıları kaldı çok hızlı geçtim...neyse aklımda kalanlar;

sevgi;

canımsın yahu,evet cee dedim kaçtım tAA pazarteisye kadar ...ama geldim bak..

banu;

bakıyorum ev mevzuuu son hız devam ediyor,allah gönlüne göre versin canım yaaa,insan kendine alıcak olunca herşeyi mükemmel istiyor heralde.. aradığını bulursun inşallah...

burçin;

canım aldığın kiloları takma ya ..veririsin kıuların da dediği gibi havadır sudur o ..yağ olduğunu sanmıyorum...kızın da isah miş hemen dr a götür ,isalde çeşitli virüslerde var çocuk için önemli dr ara yada git hemen ,valla ben bu konularda geniş olamıyorum..hemen bir bilene dr a giderim yani..

topik değiştirren arkadaş;

canım varlığını hissedemedik gittiğini hissettirdin ama

izlem;

banu da olmasa hiç haberimiz olmıycak saolsun banu nerde naptığını söylüyor salı ya gelecekmişisin...çok özletme kaptaaaaannnnnnn

melocum;

yeni bireye alışmak zor geliyor insana,yeni sorumluluklar,anne olmak kolay değil helede geniş rahat bir insan değilsen daha da zor..neyse benim br arkadaşım var burda -onun da yeni bebeği oldu 40 günlük,eve kapandılar ee napsın aşı dışında çıkılmıyor havalarda soğuk ki onlar paris,hollanda almanya ingiltere bilemem daha nereleri gezen insanlardı...valla bebek görmeye gittik baya bir sarsılmışlar...velhasıl anne olmak gerçekten kutsal bir sıfat zira çok zor eziyetli,hem duygusal ,hemde fiziksel olarak yıpratıcı ama yüce de bir duygu...allah isteyen herkese tattırsın..

canım ortim şişliktir o benden bi tavsiye sürekli bakülle yüzgöz olma :) sonra insanın morali bozuluyo hafta sonu benim için güzel bi ders oldu bugün sabah bitki çayı öğle bitki çayı akşam bitki çayına boğcam kendimi
birdee lahana suyunu iç denedim ve onayladımherkese tavsiyeederim 4 su bardağı suda 4 yaprak beyaz lahanayı haşla ve gün içinde tüket göreceksin faydasını

ben şöyle yapıyorum leslie de 2 milliği yapıyorum sonra 4 milliğin son 2 milliğini yapıyorum canım çıkıyo

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz burayı takip edip hergün menülerinizi yazın bizimle paylaşımda bulunun paylaştıkça gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…