80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O kadar sinirliyimki herhangi biriyle kavga edip kafa göz kırabilirim
Telefonumun kulaklık giriş yeri bozuk bi kaç falsosu daha var tamir masrafı çok çıkıyor bi kaç ay daha dayansın yeni telefon alırım dedim
Müzik dinlemeyide seviyorum,mp3 çalar alayım dedim pillede uğraşamam şarjlı olsun
Aldım bi tane 40 lira baydım usb girişli bilgisayardan şarj olanlardan,eve geldm bilgisayara taktığım anda kasanın elektrik bağlantısı kesiliyor ertesi gün aldığım yere gittim bozuk diye adam 2 tane bilgisayara taktı gayet güzel çalışıyo müzik atılıyo haklı olarak ürünümde hata yok dedi
Kardeşimde laptop var okuldan dönünce ona veririm kendime kaliteli bişey alayım dedim kendi çapında büyük sayılabilecek bi alışveriş merkezine gittim 125 liraya çakma ipod türevi bişey aldım üstünde apple amblemi var ama o fiyata ipod mu olur arkasında falan başka bi amblem yok
Neyse eve geldim içine müzik atıldı,ama müziklere girdiniz diyelim ana menüye çıkış tuşu çalışmıyor tekrar kapayıp açmanız gerekiyor haydaa bu da bozuk dedim gittim ertesi gün aldığım yere
Başka bi tane verdi olmaz dedm şarj edin gözümle görürüm çalıştığını alır giderim ilk taktığı hiç şarj almadı açılmadı,ikinci taktığının çıkış tuşu çalışmadı
3 ipod var 3 üde hatalı
Karttan çekim olduğumdan iade pazartesiye kaldı dediler
Aradım şimdi iade yapamıyoruz firmadan ürün isteyeceğiz gelmesini bekleyin ne zaman diyorum süre belirsiz
Parayı peşin al ürün ortada yok aymazlığa bak ya
Akşam gidip kıyameti koparasım var sinir falan kalmadı

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz burayı takip edip hergün menülerinizi yazın bizimle paylaşımda bulunun paylaştıkça gidecek bu kilolar

inşallah canım ama azimli olmak lazım.Şimdi şirketten bir arakdaş tatlı almış getirdiler ama yemedim.Kendime hakim oldum yemedim yemeyeceğimde ben bu kiloları vereceğim.Hedef kilo vermek

selam kizlar....dün gece cok sükür regl geldi,bugün az bi tatli istegim var ama insallah yarina gececek.bende esime cig börek yapicam cok sevmem ama yerim herhalde 1-2 adet ufagindan ....

Sabah işe geç kalıyorum diye 1 dilim kepek ekmeği 3 zeytin yedim çıktım
Ara yapamadım işler yoğundu
Öğlen kabak yemeği salata 1 dilim kepek ekmeği
Başka ara yapasım yok fena halde sinirim bozuk nasıl sakinleşirim bilmiyorum
Akşam yemeğinide eve varınca düşünürüm gece gelir rapor veririm

Sabah 2 galeta 1 fincan yeşil çay şekersizzzzzzzzz
arada bir portakal
öğlen 8-9 kuşbaşı tavuk ızgara 2 yk pirinç pilavı 1 kase cacık (Tuzsuz) iş yerinde ancak böyle yapabiliyorum eve gidincede sadece salata ve yoğurt yicem (umarım ) :

Bu arada aç karnına tartılıyorum 83,2 tok karnına 84 ben şimdi 83 müyüm 84 mü:26:

Sen kendini 83 diye düşün canım böylece daha çok motive olursun.Şuan karnım aç ama beynimde tok olarak düşünüyorum.Ben aç değilimmmmmmm

ben bugun biraz gec kalktım kaktıgımda
3 diyet bisküvi
1 elma
1 bardak kiraz sapı suyu içtim...
öğlen diyelim artık :)
1 dilim peynirli tost
1 domates
1 salatalık
6 zeytin..
1 bardak çay (2 şekerli)

arada 1 elma,1 bardak yeşil çay içtim..

Akşama da yarım porsiyon pırasalı ıspanak,yarım kase yoğurt,bir kase corba.. iyi mi sizce menüm...

kizlar bise sormak istiyorum

ben sabahlari ve öglenleri 1 dilim kepekli ekmek yiyorum
bugün kepekli ekmek almaya gittim arkasini daha önce okumamistim
1 dilim kepekli ekmekte 480 kalori var diyo
ve tam kepekli siyah ekmek yani dilim olarakta kücük bi dilim neden bu kadar cok kalorisi var anlamadim?
hatta daha saglikli olsun diye organik olanindan aldim ama yerken icim hic rahat diil 480 kalori cok fazla diil mi kepekli ekmek icin?

bide ton baligini sormak istiyorum... ben baligi cok severim öglenleri bi kücük konserve tonbaligi yiim diyodum hani balik zaten saglikli oldugu icin ama arkasinda 150 gr lik konserve 700 kalori diyo
özellikle yag icinde olanini diilde kendi suyunda olan tonbaligini aldim ama yinede 700 kalori yaziyo o da baya cok ya

mümkün değil yaaa...o kadar olmaması lazım:26:

Son düzenleme:
Konserve tonbalığından emin değilim evde var akşam gider bakarım kalorisine
Ama ekmekte bir sorun var o kadar kalorisi olması imkansız tüm paketin kalorisidir dilime bölüp kalorisini bulursun gibi geliyor

kcal le yan yana yazan bir madde var o genelde yüksek oluyor ssen kcal a baktinmi,bende bazen karistiriyorum kcal/ ..... bir madde daha ama adini bilmiyorum yaziyor mesele 50/480 yaziyordzur 50 kcal olmus oluyor .

arkadaslar bişey sorucam size.. bu lesli midir nedir :)) onu deneyen var mı? işe yaradı mı

inşallah canım ama azimli olmak lazım.Şimdi şirketten bir arakdaş tatlı almış getirdiler ama yemedim.Kendime hakim oldum yemedim yemeyeceğimde ben bu kiloları vereceğim.Hedef kilo vermek

olurmu yaw 480 kalori yaş pastada var 60 kalori imiş

kızlarr nasılsınız.kaç gündür uğrayamadım.cuma gününden beri koşturuyordum erkek arkadaşıma sürpriz doğum günü hazırlayayım diye.dün akşam kutladık çok eğlendik döktüm bütün kurtlarımı 1 dilim pastayı da götürdüm tabi neyse bu hafta sıkı diyet ve sporla telafi edicem tabi ki :)

YouTube - şimdi de oynuyorum bu şarkı da yakayım kalorileri isteyen eşlik etsin ohhh

Son düzenleme:
aç karnına olanı canım

arkadaşlar kepek ekmeğinden daha çok çavdar yahut tam tahıllı tüketin

Konserve tonbalığından emin değilim evde var akşam gider bakarım kalorisine
Ama ekmekte bir sorun var o kadar kalorisi olması imkansız tüm paketin kalorisidir dilime bölüp kalorisini bulursun gibi geliyor

kcal le yan yana yazan bir madde var o genelde yüksek oluyor ssen kcal a baktinmi,bende bazen karistiriyorum kcal/ ..... bir madde daha ama adini bilmiyorum yaziyor mesele 50/480 yaziyordzur 50 kcal olmus oluyor .

ayyy hakkaten yaa ben onlari hic görmemisim
ekmekte KJ 480/ KCAL 114 yaziyo mus
tonbaliginda KJ 345/ KCAL83

valla ödüm koptu bi an bi dilimde o kadar kalori varsa hic bise yememem lazim herhalde demistim
bu kaloriler hakkinda hic bi fikrim yok eskiden yedigime ictigime bakmazdim ki ne bulursam yiyodum
ama yinede zayiftim ya simdi o kadar dikkat ediyorum veremiyorum pöf :)

arkadaşlar kepek ekmeğinden daha çok çavdar yahut tam tahıllı tüketin

canim ben normalde kepekli ekmek aliyodum ama bugün aldigim cavdar ekmegiydi
önceki mesajimda yazmistim ya tam siyah ekmek aldim diye simdi cavdar ekmeginin almancasina baktim benim bugün aldigim ekmekmis iste

ama üstüne böyle sürmelik peynir sürüyorum light olanlarindan
peynirinde kalorisi azmis baktim ama peynir sürünce lezzetli oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…