- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz burayı takip edip hergün menülerinizi yazın bizimle paylaşımda bulunun paylaştıkça gidecek bu kilolar
Sabah 2 galeta 1 fincan yeşil çay şekersizzzzzzzzz
arada bir portakal
öğlen 8-9 kuşbaşı tavuk ızgara 2 yk pirinç pilavı 1 kase cacık (Tuzsuz) iş yerinde ancak böyle yapabiliyorum eve gidincede sadece salata ve yoğurt yicem (umarım ) :
Bu arada aç karnına tartılıyorum 83,2 tok karnına 84 ben şimdi 83 müyüm 84 mü:26:
mümkün değil yaaa...o kadar olmaması lazım:26:kizlar bise sormak istiyorum
ben sabahlari ve öglenleri 1 dilim kepekli ekmek yiyorum
bugün kepekli ekmek almaya gittim arkasini daha önce okumamistim
1 dilim kepekli ekmekte 480 kalori var diyo
ve tam kepekli siyah ekmek yani dilim olarakta kücük bi dilim neden bu kadar cok kalorisi var anlamadim?
hatta daha saglikli olsun diye organik olanindan aldim ama yerken icim hic rahat diil 480 kalori cok fazla diil mi kepekli ekmek icin?
bide ton baligini sormak istiyorum... ben baligi cok severim öglenleri bi kücük konserve tonbaligi yiim diyodum hani balik zaten saglikli oldugu icin ama arkasinda 150 gr lik konserve 700 kalori diyo
özellikle yag icinde olanini diilde kendi suyunda olan tonbaligini aldim ama yinede 700 kalori yaziyo o da baya cok ya
mümkün değil yaaa...o kadar olmaması lazım:26:
kizlar bise sormak istiyorum
ve tam kepekli siyah ekmek yani dilim olarakta kücük bi dilim neden bu kadar cok kalorisi var anlamadim?
hatta daha saglikli olsun diye organik olanindan aldim ama yerken icim hic rahat diil 480 kalori cok fazla diil mi kepekli ekmek icin?
bide ton baligini sormak istiyorum... ben baligi cok severim öglenleri bi kücük konserve tonbaligi yiim diyodum hani balik zaten saglikli oldugu icin ama arkasinda 150 gr lik konserve 700 kalori diyo
özellikle yag icinde olanini diilde kendi suyunda olan tonbaligini aldim ama yinede 700 kalori yaziyo o da baya cok ya
kcal le yan yana yazan bir madde var o genelde yüksek oluyor ssen kcal a baktinmi,bende bazen karistiriyorum kcal/ ..... bir madde daha ama adini bilmiyorum yaziyor mesele 50/480 yaziyordzur 50 kcal olmus oluyor .
inşallah canım ama azimli olmak lazım.Şimdi şirketten bir arakdaş tatlı almış getirdiler ama yemedim.Kendime hakim oldum yemedim yemeyeceğimde ben bu kiloları vereceğim.Hedef kilo vermek
kizlar bise sormak istiyorum
aç karnına olanı canımSabah 2 galeta 1 fincan yeşil çay şekersizzzzzzzzz
arada bir portakal
öğlen 8-9 kuşbaşı tavuk ızgara 2 yk pirinç pilavı 1 kase cacık (Tuzsuz) iş yerinde ancak böyle yapabiliyorum eve gidincede sadece salata ve yoğurt yicem (umarım ) :
Bu arada aç karnına tartılıyorum 83,2 tok karnına 84 ben şimdi 83 müyüm 84 mü:26:
acaba ben kepekli ekmek diye yanlis bi ekmek mi aliyorum
ben almanyadayim kepekli ekmegin almancasi ne diye baktim garanti olsun diye vollkorn brot yaziyodu yani bu resimdeki ekmek
hatta bugün aldigim ekmek tam olarak bu... yanlis mi acaba?
http://www.abzonline.de/rezepte/images/show/51.jpg
Konserve tonbalığından emin değilim evde var akşam gider bakarım kalorisine
Ama ekmekte bir sorun var o kadar kalorisi olması imkansız tüm paketin kalorisidir dilime bölüp kalorisini bulursun gibi geliyor
kcal le yan yana yazan bir madde var o genelde yüksek oluyor ssen kcal a baktinmi,bende bazen karistiriyorum kcal/ ..... bir madde daha ama adini bilmiyorum yaziyor mesele 50/480 yaziyordzur 50 kcal olmus oluyor .
arkadaşlar kepek ekmeğinden daha çok çavdar yahut tam tahıllı tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?