80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaa
öff yoruldumm
carsiya gittik yürüye yürüye

2,5 saat yürüyüs (evde kosu bandi 30dk dahil icinde)

menüm:

sabah:

1 yumurta
5 yesil zeytin
2kk örgü peyniri

öglen:

350gr. tavuk gögüsü mantarli tavada

ara:

250gr cilek

aksam:

1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

2,5 litre su

spor: 2,5 saat yürüyüs

nasil?

arkadaslar bişey sorucam size.. bu lesli midir nedir :)) onu deneyen var mı? işe yaradı mı

ben yapıyorum canım,2 hafta yapmam bile fark etmiş,öyle ki ben doğum yaptım çatlaklarım var kalçalarımın yan taraflarında ki belli değildi,leslie 2 haftadır yapıyorum orada ki çatlaklar meydana çıkmış ve oranın derisi buruşmaya başlamış,evet görüntü kötü ama olsun orası incelmiş ya varsın çatlaklar meydana çıksın napalım :)))
ama henüz yükseltemedim daha 1 mildeyim 2 mill çok ağar geliyor nefesim tıkanıyor bacaklarımın dermanı kalmıyor valla...

Son düzenleme:
menümü yazayım bende

sabah:
2 dilin ekmek
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz
1 dilim kaşar peynir
5 zeytin

öğlen:
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim ekmek

ara:
1 kase yoğurt

ara:
1 fincan bitki çayı
5-6 tane lıght bisküvi

akşam:
henüz akşamı yemedim gece 1 e kadar koca yok evde,sanırım akşamıda şehriye çorbası ile geçiştiririm..
1.5 litre su geceye kadar 2.5 litre olur sanırım...
leslie ile 500 adım sabah
leslie ile 500 adım akşam

Hayırlı akşamlar kızlar Bugünkü menümü yazayım
Sabah:
3 tane diyet bisküvi
1 bardak kirazsapı suyu
1 küçük elma
öğlen:
geç kalktığım için kahvaltıyla bitişik gibi oldu
1 dilim peynirli tost
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay (2 şekerli)
ara:
3 küçük elma
3 kupa yeşilçay
akşam:
1 küçük porsiyon pırasalı ıspanak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 kase tutmaç çorbası

Gün içindede 2 lt. su içtim. Yatana kadar 3 lt. olur...
Toplam 1000 kalori... birazdanda 1 saat spor yapacağım inş.
Bugunüm böyle geçti iyi mi sizce?

kızlar 45 günlük heyet raporumu aldım işyerine verdim 20 günde yılık iznim var 2 ay daha maaşımı alabilicem sonrada 4 ay ücretsiz izne ayrılıcam tüm gün bu işlerle uraştım raporu aldım işyerine götürdüm derken eve geldiğimde saat 5.30 olmuştu o yüzden bugün ögle yemeğimi yiyemedim
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri biz çökelek diyoruz
salatalık domates maydanoz
ögle yok
işyerimde iş arkadaşımın masasının üstünde 1 portakal gördüm onu yedim
türk kahvesi orta şekerli
ıhlamur
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
4 tane köfte
salata
diyetim çok iyi gidiyo inşalah devamı gelir arkadaşlar

kızlar bu günki menüm nasıl olmuş sizce

KAHVALTI bir dilim k ekmegi biraz peynir yarım domates bir salatalık maydanoz ve yeşilcay

ARA bir portakal

ÖGLEN bir kase mercimek corbası baş altı kaşık karnabahar ve ıkı kaşık yogurt

ARA on tane kuru üzüm ve yeşil cay

AKŞAMdört tane gül böregi cok minikti :18::18:

melocum aynen ya bende başına buyruk ve özgür yaşadım 7 yılın üstüne bebek yapmaya karar verdim 7 yıl boyunca evliydim ama bekar gibi yaşadım şimdi bende evlere kapandım işte bazen kapalı alışveriş merkezine gidiyorum o kadar bebekle ancak bu kadar gidilebiliyo şu bahar gelse alcam oğlumu gezicem inşallah

huri leslie işe yaradımı? bende indirdim bugün 3 mil yazıyor.. 45 dk. onu yapıcam.. inş. iyi olur

huri leslie işe yaradımı? bende indirdim bugün 3 mil yazıyor.. 45 dk. onu yapıcam.. inş. iyi olur
üstte yazmıştım canım sanırım kaçırdın,3 mille bana çok ağır denemedim bile

2 lokum attim agzima ya, reglm yaklasiyor sry

akşam öqününde 4 gül böreqi

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 yumurta
kayısılı form çayı

ara
1 dilim mozaik pasta(bitti çok şükür sonuydu)
1 bardak süt

öqlen
mantarlı tavuk sote
karanfilli tarçın çayı

ara
örgü peynir

akşam
hamsi buqlama
salata

ara
yeşilçay

2.5 litre su..

vallahi cok kücüktü dördü normal gül böregini biriydi

kıyamam bitanemee üzülme tatlım yarın daha dikkatli olursun ben elimden geldiği kadar börek olayını kahvaltıda ekmek yerine 1 dilim olarak yiyorum diyetime hiçbir etkisi olmuyor eqer böreqi evde yaptıysam bu kuralı uyguluyorum ama miafirlikte olmuyor tabi onuda keserek dörtte birini yiyorum kendimce dengelemeye çalışıyorum..

Son düzenleme:

kolay gelsin canım.

geçmiş olsun.

Günaydınn bu sabah tartıda 84 rakamını görünce 3 4 kere indim çıktım ama hep aynı rakam çıktıı

canım maşallah sürekli veriyorsun.her gün rutin olarak yaptığın şeyleri yazsana ya bi hatırlat bize..

1. ayran detoksu
4 yk nohut,4ykyeşil mercimek, 4 yk yarma(haşlamadan önce ölç)
malzmeler haşlanır 1.5 lt ayranın içine katılır içine 2 salatalık rendelenir.
kahvaltıdan sonraa her 2 saattte bir afiyetle 1 kase yenir

-tuz olmayacak
-istedignizz baharatı atabilirsiniz için
-bol su içebilrirsiniz
-çay serbest

(ayran olayını ben şöle yapıyorum kızlar;yagsız yogurt olması lazım zaten
650 gr oluyor genelde onu alıyorum ve ayranı kendim yapıyorum istdigim koyulukta )

2 gün uygulanıyorr ama ben 1 gün yapıyorum

bence götür hatta sabahı bekleme acilde bi kontrol ettir en azından için rahatlasın.

hoş geldin.

geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten.

canım cvp yazmak için alıntı yaptım ama sen cevabı bulmuşsun.

neden bu kadar rapor aldı?hasta mısın?ha bebk vardı sanırım.

ilkay burçin hoş geldiniz.bugün sabah ve akşam iyi öğle kötüydü.yarın detoks yapacağım belki de evdeki yoğurtla yaparım bu saatten sonra yarım yağlı bulamam çünkü...

spor yapamıyorum ya gün içinde çok yoruluyorum.akşam yemekten sonra redbull yada burn içip öyle mi spor yapsam acaba?yoksa vitamin hapları beni canlandırmıyoır.

aslında hiç bişey yapmıyorum özel olarak hergün mutlaka 30 dk yürüyorum bitki çaylarımı içiyorum porsiyonlarım küçük tutuyorum salata mutlaka yiyorum her akşam yaklaşık 1.5 aydır duraklama dönemindeydim yeni vermeye başladım 2 haftadır
canım maşallah sürekli veriyorsun.her gün rutin olarak yaptığın şeyleri yazsana ya bi hatırlat bize..

canım cocuklar istemişti mecburen yaptım yemegimde yoktu yedim inş yarın kacırmam :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…