80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım ben hep unutuyorum bitki çaylarını içmeyi sen nasıl hatırlıyorsun?

tamam canım eylül gibi arkadaşlar incelmişsin dediğinde günlük içtiğim 3 çay vardı.yeşil çay,biberiye çayı ve form çayı.birer kupa.yeniden mi başlasam ne?

Hoşgeldin aramıza
Buradan kopmadığın sürece metabolizmanı daha iyi tanıyacak ve buradaki menülerden aldığın örneklerle kendine göre bir sistem oturtacaksın.Bitki çaylarını ihmal etme en başta inan çok faydalı..Azmin daim olsun.

Ortim cidden tartıya her sabah çıkmaktan vazgeçmem lazım.Moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor.Tuvaletin yanında zaten tuvaletten çıkışta dayanamıyorum hemen çıkıveriyorum üstüne.Yok ben kaldırayım onu oradan cuma günleri çıkarırım sadece :44:

Lahana suyu geçen sene 12 kilo vermemin sebebidir.Ne kadar faydalı olduğunu deneyerek gördüm.Çok uzun süre içtim diye bırakmıştım acaba yeniden mi başlasam?Düşüneyim bunu bir.

Canım benim sayısız olayım vardır bu taksitli satış yapan yerlerle..Özellikle bu mp3 çalar olayında hep mağdur ediyorlar insanı.En son eşim bir mp3 çalar almıştı kendine,bozuk diye servise yolladık servisten kablosu kaybolmuş halde geldi.Haklılığımızı ispat edemedik bir türlü iş inada bindi neler oldu ama en sonunda paşa paşa ödedik parasını elimizde bozuk aletle kalakaldık.Kısaca bunlarla uğraşılmaz.Tavsiyem belirli markaları alman.Toshiba gibi.Onlarda bozuk olma oranı mümkün olduğunca düşürürsün.Bir de benim gibi yolda müzik dinlemeden yürüyemeyenlerdensen bence hiç uğraşma mp3 çalarla,kendine sony ericcson'un walkman telefonlarından al derim.Onun ses kalitesi inan hiçbirinde yok.Kaç sene önceki modelini kullandığım halde eşimin son model telefonu yarışamadı ses kalitesi konusunda kendisiyle

Bütün uzmanlar açken çıkan kiloyu baz alır.Sabahları tuvaletten sonra aç karna ve üzerinde sadece iç çamaşırlarınla tartılacaksın.Tokken ki kilon yanıltır yani kısaca 83,2 kilosun

Tam ben cevap yazacaktım baktım zuzum yazmış bile..Ben de ilk kalori hesaplamaya başladığımda çok karıştırıyordum ikisini :90:
Bir de uno'nun çavdar,çok tahıllı,ya da tam buğday ekmeklerini tavsiye ederim.Hem öyle kepekli gibi kuru değiller hem de daha sağlıklı ve tok tutucu.

arkadaslar bişey sorucam size.. bu lesli midir nedir :)) onu deneyen var mı? işe yaradı mı

Leslie yaramaz olur mu o bizim başımızın tacı..
Geçen sene her gün 4 mil yapıyordum,koşmuş gibi kan ter içinde kalıyor insan.Gerçekten çok faydalı,mutlaka dene.

Son düzenleme:
merhaba kizlar ,ya beni bi konuda aydinlatirmisiniz ? 80 in altina dusenler grup mu degistiriyor burda mi devam ediyor anlamadim da :S

merhaba kizlar ,ya beni bi konuda aydinlatirmisiniz ? 80 in altina dusenler grup mu degistiriyor burda mi devam ediyor anlamadim da :S

İsteyen değiştiriyor ama öyle bir zorunluluk yok..Çoğu kişi de 60 lara düşmesine rağmen değiştirmemiş grubunu zaten.Kısaca senin tercihin..

banucum
ben o gün geldiğimde neden senden lesliyi almadımki

ah meloşum o derdimi hiç açma şekerim
millet evine gelirken ben gezmelere giderdim
şimdi kendimi unuttum
allah çocuklarımızın canını sağ etsinde çok zo yaw anne olmak

sevdemer canım meloşum dün senin doğum yapığını ve kilolarınıda hemen verdiğini söyledi ne zaman doğum yaptın ve suanki kilona ne kadar zamanda ulaştın ne gibi yöntemler uyguladın biraz bahsedermisin canım

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa kayısılı form
1 kupa yeşil çay

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim hindi salam
3 yeşil zeytin

Ara

80 gr eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 elma

Akşam

3 domates 2 biber ile
100 gr misket köfte
80 gr diyet yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

2 litre su

Toplam : 1137 kalori

Spor : 60 dakika yürüyüş

Bugün diğer günlere göre verimli bir gündü..Artık hiç yapamazsam bile en az 30 dakika yürümeye çalışacağım.Zeynepten örnek aldım :82:

Bu arada meloşum ve sevdemer hiç yazmıyorum ama annelik hakkında yazdıklarınızı hep okuyorum ve bana çok güzel örnekler veriyorsunuz bu konuda.Allahım anneliği kaldırabileceklere yaşatsın,şu dünyadaki en zor iş olsa gerek..

çarşamba işe başlıyorum
sevk çıkarıp rapor almaya çalışacağım
saatleri sayıyorum artık

giremezsem şimdiden özür diliyorum

Leslie yaramaz olur mu o bizim başımızın tacı..
Geçen sene her gün 4 mil yapıyordum,koşmuş gibi kan ter içinde kalıyor insan.Gerçekten çok faydalı,mutlaka dene.

bende yaptım bugun... indirdim 3 mil yazıyor... sauna eşofmanla yaptım bide.. kan ter içinde kaldım alıskın olmadıgımdan herhalde belim fln agrıdı yoruldum.. inş. işe yarar.. sağol

bende yaptım bugun... indirdim 3 mil yazıyor... sauna eşofmanla yaptım bide.. kan ter içinde kaldım alıskın olmadıgımdan herhalde belim fln agrıdı yoruldum.. inş. işe yarar.. sağol

İlk yaptığında öyle oluyor,ben sabah yataktan zor kalkmıştım ilk yaptığımda.3 mil tempolu var felaket bir şey.Ben de 3-4 defa sauna eşofmanla yaptım sonra yok dayanamadım o kadar tere,bayılacak gibi oluyordum

afiyet olsun melahatçim,elvine de afiyet olsun sayende o da yiycek:)
güllü süt:))
egem nasıl..yaramazlık yapıp pişman oluyor mu gene
oh ne güzel...ben de 1 ay heyet raporu alıp doğum iznimi yaz tatilimle birleştirice inşallah
canım gayet iyi börekleri de tahmin edebiliyorum,çok sorun etme.yanında sebze ya da salata yesen olurmuş
onu bile yapamıyorum şu anda ..biz burdaki özlideğe bayılırız umarım oraya gidecek hale geliriz
ah meloşum o derdimi hiç açma şekerim
millet evine gelirken ben gezmelere giderdim
şimdi kendimi unuttum
allah çocuklarımızın canını sağ etsinde çok zo yaw anne olmak
evet zormuş canım...insanlar derdi bugünleriin kıymetini iyi bil diye..amann ne olacakki derdim ama doğruymuş
aynen canım konuşmuştuk ya.
hakikaten fiziken ve ruhen hazır olmk önemli bence
çarşamba işe başlıyorum
sevk çıkarıp rapor almaya çalışacağım
saatleri sayıyorum artık

giremezsem şimdiden özür diliyorum

ahhh..kuşuuummm sen hem işle hem de 2 kuzuyla başet de bize ne zaman istersen o zaman yaz

valla öyle yoruldum ki acayip uykum geliyo peki bu 3 mil iyimi? yoksa diğer cesitleride var sanırım onlarıda indireyim mi? ne dersin? bide sauna eşofman sende işe yaradımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…