aslında hiç bişey yapmıyorum özel olarak hergün mutlaka 30 dk yürüyorum bitki çaylarımı içiyorum porsiyonlarım küçük tutuyorum salata mutlaka yiyorum her akşam yaklaşık 1.5 aydır duraklama dönemindeydim yeni vermeye başladım 2 haftadır
anladım canım ben hep unutuyorum bitki çaylarını içmeyi sen nasıl hatırlıyorsun?
tamam canım eylül gibi arkadaşlar incelmişsin dediğinde günlük içtiğim 3 çay vardı.yeşil çay,biberiye çayı ve form çayı.birer kupa.yeniden mi başlasam ne?
Merhaba Arkadaşlar
Bende kilo alıp veremeyenlerdenim. 85 Kiloyum ve çıldırma noktasındayım.Benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım.Ne diyeti olduğunu bilmiyorum ama az az kafama göre yiyeceğim.Bana ne tavsiye edersiniz lütfen yardımcı olunuz
canım ortim şişliktir o benden bi tavsiye sürekli bakülle yüzgöz olma :) sonra insanın morali bozuluyo hafta sonu benim için güzel bi ders oldu bugün sabah bitki çayı öğle bitki çayı akşam bitki çayına boğcam kendimi
birdee lahana suyunu iç denedim ve onayladımherkese tavsiyeederim 4 su bardağı suda 4 yaprak beyaz lahanayı haşla ve gün içinde tüket göreceksin faydasını
[/B][/COLOR]
O kadar sinirliyimki herhangi biriyle kavga edip kafa göz kırabilirim
Telefonumun kulaklık giriş yeri bozuk bi kaç falsosu daha var tamir masrafı çok çıkıyor bi kaç ay daha dayansın yeni telefon alırım dedim
Müzik dinlemeyide seviyorum,mp3 çalar alayım dedim pillede uğraşamam şarjlı olsun
Aldım bi tane 40 lira baydım usb girişli bilgisayardan şarj olanlardan,eve geldm bilgisayara taktığım anda kasanın elektrik bağlantısı kesiliyor ertesi gün aldığım yere gittim bozuk diye adam 2 tane bilgisayara taktı gayet güzel çalışıyo müzik atılıyo haklı olarak ürünümde hata yok dedi
Kardeşimde laptop var okuldan dönünce ona veririm kendime kaliteli bişey alayım dedim kendi çapında büyük sayılabilecek bi alışveriş merkezine gittim 125 liraya çakma ipod türevi bişey aldım üstünde apple amblemi var ama o fiyata ipod mu olur arkasında falan başka bi amblem yok
Neyse eve geldim içine müzik atıldı,ama müziklere girdiniz diyelim ana menüye çıkış tuşu çalışmıyor tekrar kapayıp açmanız gerekiyor haydaa bu da bozuk dedim gittim ertesi gün aldığım yere
Başka bi tane verdi olmaz dedm şarj edin gözümle görürüm çalıştığını alır giderim ilk taktığı hiç şarj almadı açılmadı,ikinci taktığının çıkış tuşu çalışmadı
3 ipod var 3 üde hatalı
Karttan çekim olduğumdan iade pazartesiye kaldı dediler
Aradım şimdi iade yapamıyoruz firmadan ürün isteyeceğiz gelmesini bekleyin ne zaman diyorum süre belirsiz
Parayı peşin al ürün ortada yok aymazlığa bak ya
Akşam gidip kıyameti koparasım var sinir falan kalmadı
Sabah 2 galeta 1 fincan yeşil çay şekersizzzzzzzzz
arada bir portakal
öğlen 8-9 kuşbaşı tavuk ızgara 2 yk pirinç pilavı 1 kase cacık (Tuzsuz) iş yerinde ancak böyle yapabiliyorum eve gidincede sadece salata ve yoğurt yicem (umarım ) :
Bu arada aç karnına tartılıyorum 83,2 tok karnına 84 ben şimdi 83 müyüm 84 mü:26:
kizlar bise sormak istiyorum
ben sabahlari ve öglenleri 1 dilim kepekli ekmek yiyorum
bugün kepekli ekmek almaya gittim arkasini daha önce okumamistim
1 dilim kepekli ekmekte 480 kalori var diyo
ve tam kepekli siyah ekmek yani dilim olarakta kücük bi dilim neden bu kadar cok kalorisi var anlamadim?
hatta daha saglikli olsun diye organik olanindan aldim ama yerken icim hic rahat diil 480 kalori cok fazla diil mi kepekli ekmek icin?
bide ton baligini sormak istiyorum... ben baligi cok severim öglenleri bi kücük konserve tonbaligi yiim diyodum hani balik zaten saglikli oldugu icin ama arkasinda 150 gr lik konserve 700 kalori diyo
özellikle yag icinde olanini diilde kendi suyunda olan tonbaligini aldim ama yinede 700 kalori yaziyo o da baya cok ya
arkadaslar bişey sorucam size.. bu lesli midir nedir :)) onu deneyen var mı? işe yaradı mı
merhaba kizlar ,ya beni bi konuda aydinlatirmisiniz ? 80 in altina dusenler grup mu degistiriyor burda mi devam ediyor anlamadim da :S
selam abla ve nhr sized egünaydınnn
eflatun sanada geçmiş olsun cnm atlamışım
burçin
cnm bence verdiign kilo yeter ama vermek istiyorsan illaki
2 günlük bir liste var sana onu vereyim ben bile 1600 verdim 2 günde sen daha fazla verirsin eminim
400 mekik çekip gelime cnm 4 mil leislee yaptım kızlar bu aradaa
evde lesile yapanlar kesinlikle 4 mil yapın daha ii
sabah yarım simit yedim
1kk kaşar domatesle birlikte
elvin kucağımda 5-6 badem 1 avuç içi dut kurusuyla ara öğünü de yaptım
öğlen 1 dilim ekmekle 1porsiyon tavuk yemeği ve yoğurt da yiycem.
salata yapamıyorum eşim güzel marul bulamamış kendim gitsem mutlaka başka bişeyler uydurur alırdım
çok zor ..benim gibi başına buyruk ve özgür yaşayan biri için anne olmak...lohusa bunalımı yaşamadım ama
çocuğa bağımlı hayata alışmak zor geldi...
ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum
banucum
ben o gün geldiğimde neden senden lesliyi almadımki
ah meloşum o derdimi hiç açma şekerim
millet evine gelirken ben gezmelere giderdim
şimdi kendimi unuttum
allah çocuklarımızın canını sağ etsinde çok zo yaw anne olmak
Leslie yaramaz olur mu o bizim başımızın tacı..
Geçen sene her gün 4 mil yapıyordum,koşmuş gibi kan ter içinde kalıyor insan.Gerçekten çok faydalı,mutlaka dene.
bende yaptım bugun... indirdim 3 mil yazıyor... sauna eşofmanla yaptım bide.. kan ter içinde kaldımalıskın olmadıgımdan herhalde belim fln agrıdı yoruldum.. inş. işe yarar.. sağol
Bugün diğer günlere göre verimli bir gündü..Artık hiç yapamazsam bile en az 30 dakika yürümeye çalışacağım.Zeynepten örnek aldım :82:
güllü süt:))afiyet olsun melahatçim,elvine de afiyet olsun sayende o da yiycek:)
oh ne güzel...ben de 1 ay heyet raporu alıp doğum iznimi yaz tatilimle birleştirice inşallahkızlar 45 günlük heyet raporumu aldım işyerine verdim 20 günde yılık iznim var 2 ay daha maaşımı alabilicem sonrada 4 ay ücretsiz izne ayrılıcam tüm gün bu işlerle uraştım raporu aldım işyerine götürdüm derken eve geldiğimde saat 5.30 olmuştu o yüzden bugün ögle yemeğimi yiyemedim
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri biz çökelek diyoruz
salatalık domates maydanoz
ögle yok
işyerimde iş arkadaşımın masasının üstünde 1 portakal gördüm onu yedim
türk kahvesi orta şekerli
ıhlamur
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
4 tane köfte
salata
diyetim çok iyi gidiyo inşalah devamı gelir arkadaşlar
canım gayet iyi börekleri de tahmin edebiliyorum,çok sorun etme.yanında sebze ya da salata yesen olurmuşkızlar bu günki menüm nasıl olmuş sizce
KAHVALTI bir dilim k ekmegi biraz peynir yarım domates bir salatalık maydanoz ve yeşilcay
ARA bir portakal
ÖGLEN bir kase mercimek corbası baş altı kaşık karnabahar ve ıkı kaşık yogurt
ARA on tane kuru üzüm ve yeşil cay
AKŞAMdört tane gül böregi cok minikti :18::18:
onu bile yapamıyorum şu anda ..biz burdaki özlideğe bayılırız umarım oraya gidecek hale gelirizmelocum aynen ya bende başına buyruk ve özgür yaşadım 7 yılın üstüne bebek yapmaya karar verdim 7 yıl boyunca evliydim ama bekar gibi yaşadım şimdi bende evlere kapandım işte bazen kapalı alışveriş merkezine gidiyorum o kadar bebekle ancak bu kadar gidilebiliyo şu bahar gelse alcam oğlumu gezicem inşallah
evet zormuş canım...insanlar derdi bugünleriin kıymetini iyi bil diye..amann ne olacakki derdim ama doğruymuşah meloşum o derdimi hiç açma şekerim
millet evine gelirken ben gezmelere giderdim
şimdi kendimi unuttum
allah çocuklarımızın canını sağ etsinde çok zo yaw anne olmak
aynen canım konuşmuştuk ya.Bu arada meloşum ve sevdemer hiç yazmıyorum ama annelik hakkında yazdıklarınızı hep okuyorum ve bana çok güzel örnekler veriyorsunuz bu konuda.Allahım anneliği kaldırabileceklere yaşatsın,şu dünyadaki en zor iş olsa gerek..
çarşamba işe başlıyorum
sevk çıkarıp rapor almaya çalışacağım
saatleri sayıyorum artık
giremezsem şimdiden özür diliyorum
İlk yaptığında öyle oluyor,ben sabah yataktan zor kalkmıştım ilk yaptığımda.3 mil tempolu var felaket bir şey.Ben de 3-4 defa sauna eşofmanla yaptım sonra yok dayanamadım o kadar tere,bayılacak gibi oluyordum
valla öyle yoruldum ki acayip uykum geliyopeki bu 3 mil iyimi? yoksa diğer cesitleride var sanırım onlarıda indireyim mi? ne dersin? bide sauna eşofman sende işe yaradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?