- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
kızlar v işini anlaştık
135 milyara
allahım stres oldum ya
örnek olduysam ne mutlu bana:81:
aynen canım konuşmuştuk ya.
hakikaten fiziken ve ruhen hazır olmk önemli bence
valla öyle yoruldum ki acayip uykum geliyopeki bu 3 mil iyimi? yoksa diğer cesitleride var sanırım onlarıda indireyim mi? ne dersin? bide sauna eşofman sende işe yaradımı
kızlar v işini anlaştık
135 milyara
allahım stres oldum ya
Valla zeynep azmedip senin yaptığın sporu yapsam bu hafta da vermiştim yani eminim,ama bundan sonra artık ağırlık vermek istiyorum..Ah şu havalar bir düzelse
Haklısın..Sen nasıl oldun peki..Lohusalık ruh halini atlatabildin mi?
Sauna eşofmanın şöyle bir durumu var.Yazın yaparsan bayılacak gibi oluyorsun..Kışın yaparsan evin müsait olacak ki her gün duş alacaksın..O yüzden tam baharlık..Terlemek zayıflamama ne kadar faydalıydı bilmiyorum ama cildime yaptığı sauna etkisi için bile çok seviyorum.Bahar gelsin arada bir leslie yaparım gene onunla.
Bence şimdilik 3 mil yap,hatta 2 milden başlayanlar var ağır gelmesin.4 mil çok yorucu çünkü.Bir süre 3 mil yap iyice alış.Baktın artık alışıyorsun az geliyor o zaman dörde geçersin.Dört milin sonunda lastikle filan hareketler yapılıyor zaten onlarda çok faydalı.
Eki Görüntüle 154352
hep zayıflamış fotolarımızı mı kaoyacağız.bakın da görün rezilliğimi..ama yanlış kıyafet seçimi de olmuş sanırım.bi daha bu kazağı giymeyeceğim.artık hiç bir şey yemeyeceğim.valla sebze yedim de ne oldu
Eki Görüntüle 154352
hep zayıflamış fotolarımızı mı kaoyacağız.bakın da görün rezilliğimi..ama yanlış kıyafet seçimi de olmuş sanırım.bi daha bu kazağı giymeyeceğim.artık hiç bir şey yemeyeceğim.valla sebze yedim de ne oldu
şart değil canım ama mesela ben başladığımda 81.5 dum,şimdi 77.4 oldum....normalde diğer topiğe geçebilirim ama gerek yokki burda güzel arkadaşlık ve sohbet kurmuşum oraya gidip farklı bişey olmuyor ki orda da aynı listeler,aynı muhabbetler ,arkadaşlarını insan bırakamıyormerhaba kizlar ,ya beni bi konuda aydinlatirmisiniz ? 80 in altina dusenler grup mu degistiriyor burda mi devam ediyor anlamadim da :S
anlamıyorum nasıl yapıyorsunuz ya,ben 2 mille bile yapamıyorum nefes problemi yaşıyorum ve ayakta duramıyorum bacaklarımın canı gidiyor,beni taşımıyorlar titriyorlar hemen oturuyorum..bende yaptım bugun... indirdim 3 mil yazıyor... sauna eşofmanla yaptım bide.. kan ter içinde kaldımalıskın olmadıgımdan herhalde belim fln agrıdı yoruldum.. inş. işe yarar.. sağol
kızlar v işini anlaştık
135 milyara
allahım stres oldum ya
kızlar v işini anlaştık
135 milyara
allahım stres oldum ya
Bu fotoların hepsi mazide kalacak inşallah
meloş ve derya tşk ederim kızlarr
ya migdme bulanıyor stresten nn
kredi işine gircez ister istemezz 35 çekicez fazizi ile filan kaç ödersek artık
((
kızlar v işini anlaştık
135 milyara
allahım stres oldum ya
hayırlı olsun.güle güle otur.
öyle mi diyosun inşallah..
senacığım destek için sağol tATLIM..
ee 100 ü nasıl olacak?allah kolayca ödemek nasip etsin..
meloş ve derya tşk ederim kızlarr
ya migdme bulanıyor stresten nn
kredi işine gircez ister istemezz 35 çekicez fazizi ile filan kaç ödersek artık
((
öyle mi diyosun inşallah..
hayirli olsun canim.masallah krediyide az cekiyorsunuz ne güzel,birikiminiz var yani.biz sifirdan girdik yani 70 bin euro kredi imzaladik 10 binde kiyida kösede biriken vardi .....önceden evimizde yokdu ailededende sifir destek tabi...bazen cevreden duyuyorumda ev alan ogluna birkac bin euro verenleri felan ondan diyordum ailededen sifir destek.kendi ailemdende ufak tefek iste maddi degilde ev icin biseyler olcak sanirim.bu borc nasil bitcek bilmiyorum
süreyyacım
oturdugumuz evi satıcaz üzerine birazda birikim var
:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?