80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üç beyazdan uzak durdum
spor yaptım
bi de inandım

hazır olmadığını düşünen yapmamalı bence çocuk
ne zamanki kaldırabileceğine inandın ve çocuk istediğini anlıyorsun o zaman olmalı diyorum

meloş ve derya tşk ederim kızlarr
ya migdme bulanıyor stresten nn

kredi işine gircez ister istemezz 35 çekicez fazizi ile filan kaç ödersek artık
((

ya en azından bu arada evinde oturcan kira vermiicen
banuş stres yapma
içini ferah tut bak sonunda istediğin gibi bir ev sahibi olacaksın

yaa bizim kurum sivil hast uzun süreli rapor kabul etmiyor
20 gün üzeri alırsam asker hastanesine gönderiyor tekrar
rapor işim çok zor
ama bi dr ayarlarsam 15 günde bir kapısını aşındırmayı düşünüyorum
bakalım inş halledebilirim yaa korkuyorum alamazsam yavrum perişan olacak

ev alana evlenene allah yardım edermiş
hayırlı olsun

yarın gelemeyebilirim akşama kadar o yüzden şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun bayanlar

ya ben stresten kadınlar gününü unuttum
bende tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum
erkeklere göre öndeyiz kızlar bi de anneler günümüz var
onların bi tane

çok güzel
eline sağlık

Günaydın arkadaşlarrrrrr
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun İstanbulda kar yaqıyor oleyyyyyyyyyyyyyy akşam kadınlar gününe özel koçişle sinemaya gidiyoruz ne mutlu birgünnnnnn :124::124::124::124::124::124:

canım face de var nehircim
yüzn çok güzele benziyor yaa...
başarabildim sanırım.ilk foto da geçen haftadan bu da geçen haftadan.neye benziyom bi görün istedim :))
tam öğretmen tipi

günaydınnn

kahvaltımızı yaptık elvin şimdi ayakta sallanmaya alıştı.o ayağımda bense buraya bakabiliyorum

Canım benim sayısız olayım vardır bu taksitli satış yapan yerlerle..Özellikle bu mp3 çalar olayında hep mağdur ediyorlar insanı.En son eşim bir mp3 çalar almıştı kendine,bozuk diye servise yolladık servisten kablosu kaybolmuş halde geldi.Haklılığımızı ispat edemedik bir türlü iş inada bindi neler oldu ama en sonunda paşa paşa ödedik parasını elimizde bozuk aletle kalakaldık.Kısaca bunlarla uğraşılmaz.Tavsiyem belirli markaları alman.Toshiba gibi.Onlarda bozuk olma oranı mümkün olduğunca düşürürsün.Bir de benim gibi yolda müzik dinlemeden yürüyemeyenlerdensen bence hiç uğraşma mp3 çalarla,kendine sony ericcson'un walkman telefonlarından al derim.Onun ses kalitesi inan hiçbirinde yok.Kaç sene önceki modelini kullandığım halde eşimin son model telefonu yarışamadı ses kalitesi konusunda kendisiyle

Alıntı olayına alışamadım daha tek alıntı yapıyorumda aradan çıkarırken işler bozuluyo
Bu ayki 165 tutan harcamam olmasaydı dediğin telefona bakabilirdim ama kotamı aştım,aştığımada değseydi keşke dün gittim müdürle tartıştım en geç cumaya kadar yenisi elimde olurmuş cuma gelmezse iade işini görüşebilirmişiz
Elimde kalan diğer mp3 çaları işyerine getirip denedm dün burdaki bilgisayarı kapatmadı bende flashla müzik taşıdım buraya sonrada mp3'e attım ben çıkana kadar şarj oluyo çıktığımda dinleyerek gidiyorum
wisper teşekkür ederim

Lapa lapa kar yağıyo o kadar mutluyum ki sabah işe gelirken beni görenler deli demişlerdir kesin millet koştur koştur giderken ben aheste aheste sanki yaz sıcağında gibi geldim bi yandan kar tanesi yakalıyodum arada
Sabah kahvaltıyı 7.30 ta yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta biraz peynirle yapılmış yağsız omlet
4 yeşil zeytin
Şimdide şekersiz çayımı içip kar yağışını seyrediyorum
Hava soğuk işte yoğun olmaz bugün birde patronum yanımda durmayıp dışarı çıkarsa değme keyfime

Günaydın kızlar
Sulu kar başladı burada...Ne bekliyordum ne geldi Neyse bakalım belki akşama doğru yağmaya başlar.
Kızlar ben bu form çaylarından ya hayır görmemeye başladım ya da o bir gün yaptığım kaçamak beni alt üst etti bilmiyorum..Ne doğuşun kayısılısı ne de green island hiç bir işe yaramıyor artık.Ne tuvalete çıkarıyor beni,ne de iyi hissettiriyor..Anlamadım bu işi :26:
Neyse elimdekiler bitsin de lipton kiraz saplı form çayı çıkarmış çok merak ettim onu alacağım..O da olmazsa artık nehirciğimin tavsiyesi üzerine acı çehre çayı beni bekliyor demektir.

Yaaaa kıskanıyorum amaaa :84::84::84::84:

Sende benim gibi kar seviyosun sanırım bende tutsun kardan adam yapıp fotoğraf çekileyim istiyorum
Form çaylarını nasıl içiyorsunuz anlamıyorum ben ya onlar karnıma berbat bi ağrı saplanmasını sağlıyolar işkence gibi geliyo bana
Canım tuvalet sorunu için 2 kuru kayısı 1 incir suda beklet 2 saat kadar fazla şekerini alır yedikten sonrada üstüne 2 bardak kadar sıcak su iç hiçbişeyin kalmaz
Bitki çayı dedinde aklıma geldi bende su koydum şimdi sıcacık bi karışık bitki çayı içeyim

Ah kar sevilmez mi ya,nasıl özledim anlatamam.Yılın en sevdiğim zamanıdır kar yağışı.
Ben de hem fotoğraf çekileyim hem de en güzel anlarını yakalayayım diye istiyorum.Fotoğrafçılığa aşırı merakım var ve kar fotoğrafı çekmeyi çok özledim.

Form çayları yarıyordu aslında bana ama bu hafta bir gün kaçamak yaptım 6 tane mısır unlu çörek yedim o günden beri bünyem alt üst oldu..Ne çaylar yaramaya başladı,ne kilo verebildim.Bir daha tövbe zaten.Bana hiç ağrı yapmıyorlar,hatta tık demiyor sinirim ona zaten
Bakalım bunlar bitsin de şu kiraz saplıyı çok merak ettim
Canım adın ve yaşın neydi senin :26:

Dün oğlumun ateşi düşmedi acile götürdük diş ateşidir dedi doktor 38.2 dereceyi geçerse düşüremezseniz getirin dedi.çok panik oldum oğlumla ilk kez tek kaldım.doğduğundan itibaren annem bizimle aksilik Mersin'e gitti o günde oğlum ateşlendi.Babasıda iş değiştirdi hemen izin alabilir mi nasıl olacak panik oldum oğlum ağlıyor ateşini düşüremiyorum, ben ağlıyorum.eşimi aradım acil geldi akşamda annanesi geldi çok şükür...Annem evde rahatım.Sabahta heryer kar işe nasıl gitsek araba gider mi diye düşünürken park halindeki arabamıza önce pejo çarptı.Tam aşağı indi eşim birde minübüs çarptı( Dikmenin yolları malüm..Allahtan cana gelmedi diye seviniyoruz...Ne yediğimi bildim ne içtiğimi evden sebze yemeği getiriyordum iş yerine panikle onu bile unuttum yine dışarıdan yiyeceğim.müşteri geldi sonra devam ederim hoşcakalın...

beyaz bir ankaradann günaydın kızlarrr

meloşş
cnm salla ayagında ya ne olcka sakın kulak asmaa
yo k ayagınd asallaama alışır yok yanınd ayatırm alışır
valla ben mecburuyetten dogduklarındna beir ynalarınd ayattım taki 10 güne kadar beniml ytaıyorlardı koyun koyuna yattım ketif alarak bir daha kçük olupta benimlemi yatcaklar sanki
ama 10 gündür kendi beşikleirnde uyuyorlar
hemd edneiz hiç uyanmadan uyuyor
arada sayıklyıp bagırdıklarını syamıyorum (kayyaa kayyaaa menim menimm)

kayra yine uyanıyor am abir şekilede ikna edip yatırıyorum yatagına büyüdükçe unutur cnm

Canım heryönden çok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor

filizkuzey çok geçmiş olsun canım oğlun nasıl şimdi ? Araba içinde üzülme sağlığınız yerinde olsun cana değil mala gelsin size bişey olmasın
Lilium canım fotoğraf makinesini kap buraya gel işyerinin bahçesinde 3 tane bank var 6 tanede çam ağacı yan tarafımda çocuk parkı durup durup telefonla fotoğraf çekiyorum bende çam ağaçları beyazken ayrı muhteşem oluyolar
Adım dilek yaşım 25

offfff yaaaa içim gittiiiiii:84:

Günaydın

Kadınlar gününüz kutlu olsun, bugününüz yarınınız mutlu umutlu olsun çiçekler sizlere
masumm, sevdemer, darkolive, melocum, selma, nemesis, aylin (uğruyorsa), umutlukuzu, wisper, ilkay, narinazenin, elay ( uğruyorsa ), umutlukuzu, zilan, ve yazamadığım diğer arkadaşlar

Filiz çok çok geçmiş olsun her yönden..Oğlunuz iyi olsun yeter ki gerisi dediğiniz gibi mala gelsin olsun bir şekilde yoluna girer..

Ah ah içim gitti çam ağaçları mükemmel olur karla,tam fotoğraflık :84: :84:
Ben de derya.27 yaşındayım.Memnun oldum

Senin de kadınlar günün kutlu olsun

Memnun oldum deryacım
baharnaz teşekkürler senin ve diğer arkadaşlarında kadınlar günü kutlu olsun 1 gün değil bütün günler bizim günümüz olsun bizler bunu hakediyoruz
1 saat sonra yemeğe eve gidicem kar iyi güzelde soğuk hiçç güzel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…