80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
Halaaaaaa olmadim reglimi...

Olmasi gereken günden 25 gün gecikdi......
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu topiqede bi haller oluyor sırayla reql sendromu yaşıyoruz ben rahatladım darısı başına cnm kıss yoksa bebiş falan olmasın 25 gün çok fazla geçmiş test yaptınmı bitanem:26:

Son düzenleme:
bu topiqede bi haller oluyor sırayla reql sendromu yaşıyoruz ben rahatladım darısı başına cnm kıss yoksa bebiş falan olmasın 25 gün çok fazla geçmiş test yaptınmı bitanem:26:

Kuzum ya, bundan 10 gün önce kadar yapmisdim hatirliyorsundur..
Dün gece esimle konustum, bugün is cikisi alicak unutmazsa Allah izin verirse..

InsAlllah regl olurum, simdi hamile olmak istemiyorum.
Yanlis dua etmek istemiyorum, Allah'im hayirlisini versin amaaaa........

selam millett hepimizin dünya kasınlar günüüü kutlu olsunnnnn

İki gündür giremedim dün dogum günümdüüü rejimim gümmm die gümledi

neyse artık bugün yeni bi gün ve ben rejime tam gaz devam edıyorumm

ankara bembeyaz kızlar kar altında bende 3mil leislemi yaptım 300 mekik çektim
annemegidicem bugün cumaya gelirim sanırsam

kızlar ne güzel heryerde kar var biz izmirlilerde soğunu çekiyoruz ya bi kar göremedim yağıyo sabah 6 dan beri ama nerde tutcak bi gram bile tutmadı ben hayatımda hiç çoklu kar görmedim biliyomusun herkes nede güzel anlatıyo

zeynep tebrik ederim bu arada

gel kuzummm ben snei atayım karşı yolaa gömül karın içineeee
istedigin kadan kar var buradaa

Gecmis dogum günün kutlu olsun canim,
hersey gönlünce olsun..

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı huzurlu mutlu uzun senelere....

Kadınlar gününüz kutlu olsun
KAr yağışın izlemekle yetindik bugün maalesef kar tutması imkansız istanbulun bu semtine
neyseki iki gün aksatmadan sonra bugün 3 millik sporumuyaptım cuma günü artı çıkmak istemiyorum
spor üstüne bir türk kahvesi çekiyor canım mis gibi

Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
Halaaaaaa olmadim reglimi...

Olmasi gereken günden 25 gün gecikdi......
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hiiiii ne diyon nerdeyse 1 ay..hemen test yaptır olmadı kan testi yaptır,ben çatlardım heralde orta yerimden :)

İstanbula kar tutmayalı ne kadar zaman oldu ya
Bumudur yani alarma geçtikleri durum yağan kar nereye gidiyo anlamadım izlemesi iyi de bide tutsaydıda oynasaydık kara doysaydık
Öğlen Ispanak yemeği yoğurt bide ekmek yüzüğü yedim trabzon ekmekleri oluyo yuvarlak onların üstünde örgü gibi bişey ben ona yüzük diyorum öyle çok bişey değil 1 dilim ekmek etmez değişiklik olsun
Ya hani marketlerde paket içinde köfte falan satılıyo 4 liraya falan onlar sağlıklımıdır ?
Sağlıklıysa et o kadar ucuz olurmu değilse neden marketlerde satılıyo ben 4 dedim ama daha aşağı fiyatlarada gördüm alsammıı almasammı karar veremedim

Son düzenleme:

ah bee çok üzüldüm
şimdi nasıl oldu
çok geçmiş olsun
arabanızada gçmiş olsun
allah başka dert vermesin

dikmende ankaranın sibiryası yaw
neresindesiniz
hep dikmende oturmak isterim ama soğuktan korkarım hep

bizde odasını aldık ama bi gün tek başına yatıramadık
en iyisi 6 aylıkken ayırmak odasını
sonra kendi kendine uyumayı öğrenemiyor

dün 84 bu gün 83.6 çıktı hiç bişey yapmıyorum çok su içiyorum bitki çaylarıyla ve ekmek yemem ben hiç bununda etkisi var sanırım

bu bitki çaylaı gerçekten işe yarıyor galiba

bayıldım çok güzel eline sağlık

tabiki mrak ediyos
spora alışınca bende aynen öyle yapmadığım gün kendimi şişmiş hissediyorum
demekki genelde böyle oluyor

selam kizlar....bugün cok yorgun,stresli,agresiv bir gün gecirdim....regl dönemindeyim sanirmm onunda etkisi var.cocuk doktoruna gittim benim iki bücürlerle,esim evin taadilatiyla felan ugrasiyordu ,ayyyy illallah dedirtiler desem yeri.kizim yine iyidi kendi basina oynadi ama oglan her buldugu acik kapiya daliyor,oyuncakalri atiyor felan,cok sasirtti beni bugün evde hic görmemisdim öyle hareketleirni.her neyse sira geldi doktora girdik ben doktorla konusuken masasinda renkli bir kavanoz vardi icindede minik minik kurupastalar...ordada kizim sok etti beni elini soktu aldi birtane kednine birtane kardesine " keyyyim (Kerim) sende yermisin cok düzel bunlar" diyor birde,benim gözüm hem onda hem doktorda ,sonra birdaha elini daldirinca doktor demesinmi " heeeyyy öyle izinsiz alamasin onlar benim bisküvim diye cekti masasindan kaldirdi yukari...resmen kizdi yavruma,halbuki iceceklerini ,bisküvilerini vs.cantamda hep tasirim sira bekleriz felan bisey olur diye veririm.demekki o dikkatinimi cekti artik ne,gerci cokda sasirmadim kaidni yaptigina almanlarin %80 böyle...

nette gezerken dikkatmi cekti sizle paylasayim bir soru cevap bölümünden alinti

S: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?

Y: Regl döneminde rejim yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur, ayrıca regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz

Son düzenleme:
masum bende kizimi 2 yasinda ayirdim odasini,1 yasina kadar anne nefesine yakin uyumasi iyimis yani ani ölümler uyku arasi 1 yas altinda olurmus demisdi doktor.2 yasinda ayridim 1 hafta yaninda yattim ama ayni yatakda degil sonra kendi kendine alisdi kardesi bizim odada yatiyor ona ragmen kiskanmiyor ,bizim yatak ona rahat gelmyior kendi yatagini hep ariyor.

filizkuzey cok gecmis olsun canim....cana gelecegine mala gelsin derler ya,ama yinede gecmis olsun canim....oglunada allah sifa versin

ben bi anda bıraktım ekmek yemeyi bazen çok canım isterse yiyorum çok az ben 5i bi yerde çayı içiyorum kendim demleyip çok yararlı oldunu düşünüyorum bide green island from çayı içiyorum bana çok yaradı

evet onları bende biliyorum.. bi kere aldım ve sordum neden bu kadar ucuz diye... tavuk eti var içinde o yüzden dediler... aldım yaptım ama hiç köfte tadı yok sucuk gibiydi.. sağlıklı mı değilmi bilmem ama biz yedik bişi olmadı zaten tavuk sucuklarda dana sucuklara göre daha ucuz olur.. aklına takılması al bi tane... son kullanma tarihine bakmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…