Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
Halaaaaaa olmadim reglimi...
Olmasi gereken günden 25 gün gecikdi......
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
bu topiqede bi haller oluyor sırayla reql sendromu yaşıyoruz ben rahatladım darısı başına cnm kıss yoksa bebiş falan olmasın 25 gün çok fazla geçmiş test yaptınmı bitanem:26:
canım kandan baktırsana 45 dk kesin sonuç
kızlar ne güzel heryerde kar var biz izmirlilerde soğunu çekiyoruz ya bi kar göremedim yağıyo sabah 6 dan beri ama nerde tutcak bi gram bile tutmadı ben hayatımda hiç çoklu kar görmedim biliyomusun herkes nede güzel anlatıyo
zeynep tebrik ederim bu arada
selam milletthepimizin dünya kasınlar günüüü kutlu olsunnnnn
İki gündür giremedim dün dogum günümdüüürejimim gümmm die gümledi
neyse artık bugün yeni bi gün ve ben rejime tam gaz devam edıyorumm
selam milletthepimizin dünya kasınlar günüüü kutlu olsunnnnn
İki gündür giremedim dün dogum günümdüüürejimim gümmm die gümledi
neyse artık bugün yeni bi gün ve ben rejime tam gaz devam edıyorumm
hiiiii ne diyon nerdeyse 1 ay..hemen test yaptır olmadı kan testi yaptır,ben çatlardım heralde orta yerimden :)Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
Dün oğlumun ateşi düşmedi acile götürdük diş ateşidir dedi doktor 38.2 dereceyi geçerse düşüremezseniz getirin dedi.çok panik oldum oğlumla ilk kez tek kaldım.doğduğundan itibaren annem bizimle aksilik Mersin'e gitti o günde oğlum ateşlendi.Babasıda iş değiştirdi hemen izin alabilir mi nasıl olacak panik oldum oğlum ağlıyor ateşini düşüremiyorum, ben ağlıyorum.eşimi aradım acil geldi akşamda annanesi geldi çok şükür...Annem evde rahatım.Sabahta heryer kar işe nasıl gitsek araba gider mi diye düşünürken park halindeki arabamıza önce pejo çarptı.Tam aşağı indi eşim birde minübüs çarptı( Dikmenin yolları malüm..Allahtan cana gelmedi diye seviniyoruz...Ne yediğimi bildim ne içtiğimi evden sebze yemeği getiriyordum iş yerine panikle onu bile unuttum yine dışarıdan yiyeceğim.müşteri geldi sonra devam ederim hoşcakalın...
beyaz bir ankaradann günaydın kızlarrr
meloşş
cnm salla ayagında ya ne olcka sakın kulak asmaa
yo k ayagınd asallaama alışır yok yanınd ayatırm alışır
valla ben mecburuyetten dogduklarındna beir ynalarınd ayattım taki 10 güne kadar beniml ytaıyorlardı koyun koyuna yattım ketif alarak bir daha kçük olupta benimlemi yatcaklar sanki
ama 10 gündür kendi beşikleirnde uyuyorlar
hemd edneiz hiç uyanmadan uyuyor
arada sayıklyıp bagırdıklarını syamıyorum (kayyaa kayyaaa menim menimm)
kayra yine uyanıyor am abir şekilede ikna edip yatırıyorum yatagına büyüdükçe unutur cnm
dün 84 bu gün 83.6 çıktıhiç bişey yapmıyorum çok su içiyorum bitki çaylarıyla ve ekmek yemem ben hiç bununda etkisi var sanırım
Günaydınlar
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun
Kimi derki kadin, uzun kis gecelerinde yatmak icindir. Kimi derki kadin, yesil bir harman yerinde dokuz zilli köcek gibi oynatmak içindir. Kimi derki hayalimdir. Boynumda tasidigim vebalimdir. Kimi derki hamur yoguran. Ne o, ne bu, ne dösek, ne köcek, ne hayal, ne vebal.. O benim kollarim, bacaklarim, yavrum, Annem, karim, kizkardesim..., hayat arkadasimdir!
>>8 MART DÜNYA EMEKCİ KADINLAR GÜNÜNE İTHAFEN...<<
Nazım HİKMET
İyiki Varızzzz*
Günaydddinn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
8 Mart kadinlar günümüz kutlu olsun
Cuma'dan beri gelemedim..
Gecmisi okumadim, biliyorum ki icinden aksama kadar cikamayacagim....
Merak eden varmi ki bizi acep
Bu arada, nisan olayi yüzünden benim diyet yalan oldu :26:
Bugün geri basladim, günlerdir hiiic spor yapmadim..
Kendimi resmen vermis oldugum kilolari almis gibi hissediyorum.. (ama yok öyle bisy )
En güzeli ise, verdigim 8 kiloyu görüp yanima gelerek
-Gülcin cok iyi kilo vermissin, ne yapiyorsun ? dediklerinde Dünya benim oldu
Ben de sadece sabah ekmek yiyorum 2 dilim çok tahıllı ya da çavdar.Başka yemiyorum.Ama sen şu bitki çaylarını demliyorsun sanırım onlar çok farkediyor.Sallama çaylar pek bir işe yaramıyor.Ev de olsam ben de demleme yapardım hepsini :26:
Maaşallah diyelim nazar değmesin,cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah
oo maşallah canım benim Allah nazarlardan saklasın çok çok iyi gidiyorsun süpersinn
zeynep tebrik ederim bu arada
İstanbula kar tutmayalı ne kadar zaman oldu ya
Bumudur yani alarma geçtikleri durum yağan kar nereye gidiyo anlamadım izlemesi iyi de bide tutsaydıda oynasaydık kara doysaydık
Öğlen Ispanak yemeği yoğurt bide ekmek yüzüğü yedimtrabzon ekmekleri oluyo yuvarlak onların üstünde örgü gibi bişey ben ona yüzük diyorum öyle çok bişey değil 1 dilim ekmek etmez değişiklik olsun
Ya hani marketlerde paket içinde köfte falan satılıyo 4 liraya falan onlar sağlıklımıdır ?
Sağlıklıysa et o kadar ucuz olurmu değilse neden marketlerde satılıyo ben 4 dedim ama daha aşağı fiyatlarada gördüm alsammıı almasammı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?