80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün 84 bu gün 83.6 çıktı hiç bişey yapmıyorum çok su içiyorum bitki çaylarıyla ve ekmek yemem ben hiç bununda etkisi var sanırım
En son kaç görmüştün ki zeynepçim,artı mı çıktı eksi mi?
Eğer gene eksi ise yaptığın her şeyi adım adım anlatacaksın bize kaçışın yok

[sıze="2"]günaydın arkadaşlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun bidaki kadınlar gününe incecik olalım sağlıkla inşalahhhh[/sıze]

[/FONT]dünya kadinlar günümüz kutlu olsun,kadina siddetin artik kesilmesi,(siddet kesilecegi yerde artik kesme bicme islerini girdi cogu erkek)kiz cocuklarinda okuma hakkina sahip olmasi,kadin sadece dogurma makinasi olarak görülmemesini,tacizlerin son bulmasini cani gönülden diliyorum

ama kadinin birde diger yüzü var bunuda kabul etmek gerek insana 10 seytan verilmis derler 9 kadindaymis 1 erkekdeymis

Kadın Vardır..

Kadın vardır,kocasını şah eder
Kadın vardır,padişaha ah eder
Kadın vardır,geceyi sabah eder
Kadın vardır,koca illallah eder

Kadın vardır,dikenini gül eder
Kadın vardır,gülüde diken eder
Kadın vardır,insanı bülbül eder
Kadın vardır,yakar,yıkar kül eder

Kadın vardır,samanlığı seyran eder
Kadın vardır,sarayıda viran eder
Kadın vardır,her haliyle hayran eder
Kadın vardır,hayatı zindan eder

Kadın vardır,alay misafir eder
Kadın vardır,biride kafir eder
Kadın vardır,ilhamdır şair eder
Kadın vardır,hayatı zehir eder

Kadın vardır,yuva için cenk eder
Kadın vardır,düşmanına denk eder
Kadın vardır,aşk ile ahenk eder
Kadın vardır,hayatını felç eder

Güngör Celep

günaydın kızlar nasılsınız burasıda cok soguk ama kar yok herkesin kadınlar gününü kutluyorum :79::80::79:

Günaydınlar

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun

Kimi derki kadin, uzun kis gecelerinde yatmak icindir. Kimi derki kadin, yesil bir harman yerinde dokuz zilli köcek gibi oynatmak içindir. Kimi derki hayalimdir. Boynumda tasidigim vebalimdir. Kimi derki hamur yoguran. Ne o, ne bu, ne dösek, ne köcek, ne hayal, ne vebal.. O benim kollarim, bacaklarim, yavrum, Annem, karim, kizkardesim..., hayat arkadasimdir!
>>8 MART DÜNYA EMEKCİ KADINLAR GÜNÜNE İTHAFEN...<<

Nazım HİKMET

İyiki Varızzzz

*

ben okula gidiyim artık bitki çaylarımı içtim gelince devam edicem içmeye kar yagarken yürümek çok hoşuma gidiyo birazda kar altında yürüyim herkese iyi günlerrr :93::93:

Günaydddinn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
8 Mart kadinlar günümüz kutlu olsun

Cuma'dan beri gelemedim..
Gecmisi okumadim, biliyorum ki icinden aksama kadar cikamayacagim....
Merak eden varmi ki bizi acep

Bu arada, nisan olayi yüzünden benim diyet yalan oldu :26:
Bugün geri basladim, günlerdir hiiic spor yapmadim..
Kendimi resmen vermis oldugum kilolari almis gibi hissediyorum.. (ama yok öyle bisy )

En güzeli ise, verdigim 8 kiloyu görüp yanima gelerek
-Gülcin cok iyi kilo vermissin, ne yapiyorsun ? dediklerinde Dünya benim oldu

Bu sabah yediklerim

Haşlanmış 2 adet yumurta 1 yeşil çay birde normal çay.Yumurta insanı tok tutuyor hakikatten.
Öğlende çorba ve türlü yiyeceğim 1 dilimde kepek ekmeği.

8 Kilo maşallah canım.Kıskandım valla

günaydınnn bu sabah tartıda 83.6 gördüm nasıl oldu bende anlamadım :26:
oo maşallah canım benim Allah nazarlardan saklasın çok çok iyi gidiyorsun süpersinn
canım nsanın en mutlu olduqu anlardan biri sanırım bu.. haklı gurur yaşadıkların.. inşallah bu azimle hedefine biraz önce ulaşman dileqiyle

dün 84 bu gün 83.6 çıktı hiç bişey yapmıyorum çok su içiyorum bitki çaylarıyla ve ekmek yemem ben hiç bununda etkisi var sanırım

Ben de sadece sabah ekmek yiyorum 2 dilim çok tahıllı ya da çavdar.Başka yemiyorum.Ama sen şu bitki çaylarını demliyorsun sanırım onlar çok farkediyor.Sallama çaylar pek bir işe yaramıyor.Ev de olsam ben de demleme yapardım hepsini :26:
Maaşallah diyelim nazar değmesin,cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah

bende öyle yaptım banuş kraftın otomatik sallanan beşiğini alacak eşim bugünnn
canım hoşgeldinnn çizelgene bakınca heğecanlandım çok az kalmışş

çok güzelmişşş

selam bayanlar .. öncelikle herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum.. sonra kilolardan kurtulmak için sayfalarda geziniyorum.. :126: konu aktifken bi merhaba diyip ilk mesajımı yazmış olmak istedim .. sevgiler ..:80:

Merhaba Arkadaşlar müşterim gitti.Ölçüye gitmden hemen devam ediyorum.Öncelikle çok şükür oğlumun ateşi düşmüş annemle görüştüm.
Pazartesi yediklerime gelince
sabah
sirkeli ılık su,1 kk beyaz peynir,3 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
arada
portakal+1 bardak süt
öğlen
sucuklu yumurta+1 dilim börek+1yeşilçay
arada
portakal+süt
akşam
fasulye+pilav+yoğurt
arada
greyfurt+süt

tartıldım cuma gününü beklemeden 79 kiloyum:)
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim...

Hemde nasil, amaaann
InsAllah canim benim, insAllah hep beraber...

Hosgeldin canim, cok tesekkür ederiz.
Aziminin daim olmasi dilegi ile, sevgiler...

Cook cook gecmis olsun, Rabbim yavruna ve ailenize iyilik versin.

Ya kizlarrr inanilmaz tedirginim....
Halaaaaaa olmadim reglimi...

Olmasi gereken günden 25 gün gecikdi......
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…