80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

75 kg oldugum gün gidicem direk kuaförde saçlarımı falan degiştircem kesim renk bakımından sonrada giyim tarzımı degiştiricem ben bile sıkıldım bu halimden yeni halimi merak etmeye başladımm :108:

75 kg oldugum gün gidicem direk kuaförde saçlarımı falan degiştircem kesim renk bakımından sonrada giyim tarzımı degiştiricem ben bile sıkıldım bu halimden yeni halimi merak etmeye başladımm :108:

bende senin gibi düşünüyorum :)

hiiiii ne diyon nerdeyse 1 ay..hemen test yaptır olmadı kan testi yaptır,ben çatlardım heralde orta yerimden :)

Test aldim yaptim, yine sonuc negatif ahhahaah
En iyisi ilk öce kan testi yaptirmak, ardindan da kadin doktoruna gitmek.....

Bu regl olamamin ve sporsuzlugun da vermis oldugu sinir ve kaygi beni iyice sarsti..
Simdi onu düsünüyorum kendi kendime, hamileysem ki eger ( Allah'im simdilik esirgesin ) agir spor yapiyorum, zarar verir bebise diyorum. Ardindan - huuoooopp kendine gell, kendine diye kendime bir ton kiziyorum hayal dahi etmiyim die

Ooooooo, iyi oldu bunu burada yayinladigin canim, tesekkür ederim.

inş. kan testinde de sonuç negatif çıkar.. :)

gel kuzummm ben snei atayım karşı yolaa gömül karın içineeee
istedigin kadan kar var buradaa

ah keşke valla çok isterdim şöyle doyasıya bi kar görmeyi hep azıcık karlar gördüm hep demiyimde heralde 6-7 sene falan oluyodur o azıcık karıda göreli

bence normal et değildir onlar ya soya kıymasından tavuktan falandır..

ah canım benim hepsini yese yine demem öyle bişey doktorda yani yapmaması gerekirmiş

bu regl dönemindeyken böyle oluyo gerçekten bende hep daha hızlı kilo verdiğimi hissettim

ya bu 5 i biyerde çayı ne diye alıyoruz 5 i biyerde çay diyince anlarmı aktar

yap yap canım değişiklik iyidir herkes tarafından daha çok anlaşılıyor kilo verildiği hem öyle olunca

nemesis sende cok güzel kilo vermişsin .. ne kadar sürede verdin

işte bu gün yediklerim kızlar

KAHVALTI BİR DİLİM EKMEK VE BİRAZ PEYNİR YEŞİL CAY

ÖGLEN IKI PORTAKAL ÜÇ ÇEVİZ

AKŞAM SAAT 4 CİVARI BİR PORSİYON IZGARA /COLOR]

zuzummm
drun öle bişiy dmeeis tabiki yanlış ama o demeden sen deseydin kşke alma diye

selam ablaa

bak menn az hemd eçok az sabah kahvaltında yeseydin 2 dl ekmegini
ara nı yapsaydın böyle möenülerdne sonra bıkma oluyor insanda

bugünki menüm
sabah 2 kepekli galeta
1 dilim peynir

ögle
3 4 kaşık ıspanak kavurması
1 kase çorba
3 4 kaşık yoğurt
ikindi
4 kayısı
akşam
5 köfte 2 kaşık pilav
1 kse çorba
salata
gece
1 armut yemeyi düşünüyorum birde sekersiz nescafe masumcum nasıl canım olmuş mu

ewet cnm menünn güsell
sütün nasıl oluyormu?

bol bol dereotu yiyormusun
incir ve dut kurusu süt için tek geçilmezdir bunlar

Aynı umutlarla bekliyorum ya,sabah başladı yaşasın diye çıldırdım facebookta ama durdu sonra öyle kaldı Tatsız bir soğuk ve neredeyse fırtınaya çevirecek bir rüzgar var.Buralarda havalar çok tatsız
Dua edelim de ikimiz de kar görelim bu sene.Bn geçen sene gördüm ama çok özledim gene

Dilek ben onlardan çok alıyorum pratik oluyor diye..Ucuzluğu tavuk eti karıştırılmasından diye düşünüyorum çünkü güvenilir markalar hepsi.Keskinoğlu gibi..
Çok pratik oluyor o yüzden benim vazgeçilmezim.

Green island aldım hiç fark etmedi bende.Liptonun kiraz saplısını deneyeceğim elimdekiler bitince.Ama en güzeli demleme ya orası kesin.Bir de bu topikte nehir var ya o bana acı çehre çayını önerdi aynı kutuda sallama oluyormuş ama o çok yararını görmüş,onu da deneyebilirim.

Rengimi çok seviyorum onu değiştirmem ama kısa saç hastası olduğum için zayıflara giden kısa modelleri deneyebilirim.Gülse Birsel gibi Aşığım o kadına
Yani hayaller aynı

ewet cnm menünn güsell
sütün nasıl oluyormu?

bol bol dereotu yiyormusun
incir ve dut kurusu süt için tek geçilmezdir bunlar

incir yiyorum canım sütte iciyorum dut kurusu almadım hiç yalnız dereotu almam lazım en kısa zamanda sabah ibrahim saraçoğlu hem sütü artırır hemde tokluk yaratır dedi diyet içinde iyi bi sebze yarın alıcam

nemesis sende cok güzel kilo vermişsin .. ne kadar sürede verdin

benim 10 ay oldu ama ben şuan diyet yapmıyorum canım sanırım 5 ayda falan verdim bu kiloyu

valla ediyorum derya abla ya sabah bi kalksak heryer bembeyaz olsa..

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa kayısılı form
1 kupa yeşil çay

Ara

4 ceviz

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
4 yeşil zeytin
10 gr tahin helvası

Ara

60 gram eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal

Akşam

150 gr bezelye
1 havuç
2 yeşil biber
15 gr çeşni ile
fırında yarım tavuk göğsü
60 gr diyet yoğurt
1 şişe soda
1 kupa yeşil çay
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı

2 litre su

Toplam : 1187 kalori (fazla fazla hesapladım)

Spor : 60 dakika yürüyüş

Kızlar bunca bitki çayına ve suya rağmen özür dileyerek söylüyorum ama hala kabızım ben..Her gün çiçek tozu almak istemiyorum.Ne oldu bana bu hafta anlamıyorum.Regl bitti derken bu sorun başladı şimdi de.Böyle olmazdı hiç

banu evin hayırlı olsun canım ödersiniz inş kırediyide

visper gördüm canım resmini imş dahada verirsin tabi bende

inşallah dua edelim de verelim.

evet canım kaçamaklar fazla oluyor.ve her şeyi berbat ediyor.

acıktım kızlar ya ama aldıgım ilactan galiba cokta yemek beynimden gecmiyor acıkcası

antidepresan mı kullanıyorsun?ciddi anlamda menülerinde azalma var..

canım face de var nehircim

yüzn çok güzele benziyor yaa...

tam öğretmen tipi

ya bende de aynı sorun var.kayısılı form çayı etkilemiyor.lipton şeftalili aldım o da işe yaramadı.burada dia marketler var orada green island var.ondan içelim bari.

selam canım nasılsın?

etmez olurmuyuz andık seni valla.bu arada hamile değilmişsin.gözün aydın.

selam...

geçmiş olsun.

geçmiş doğum günün kutlu olsun.nice yıllara..

artık bi resmini görsek diyorum.amma nazlı çıktın...

tatlım istikamet aktar.gidip çiçek tozu ve 5 i bir yerde alıyoruz.bi de green island form çayı alıyoruz.

ben süper ötesi kaçamaklar yaptım.nöbetçiydim stajer öğretmenler vardı ara öğün de yapamadım ve salak bi kahvaltı yaptım.o yüzden deli gibi saldırdım.neyse napalım.burada da kar.rüzgarla beraber yağıyor göz gözü görmüyor ama sabah tutmuş olur sanırım...

masum canim hem doktoru dinliyordum hemde arada bi yapma kizim ,dokunma kizim,diyordum ama benim mesgul oldugumu biliyor ya inadina aldi,gerci birtane almis oldu ikincisi elinde kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…