tşk ederim
75 kg oldugum gün gidicem direk kuaförde saçlarımı falan degiştircem kesim renk bakımından sonrada giyim tarzımı degiştiricem ben bile sıkıldım bu halimden yeni halimi merak etmeye başladımm :108:
ya ben kaçırdım :) konu neydi kilo mu verdin? yazar mısın?
canım kilo verdim cuma günü 85.7 idi kilom bu gün tartıldımda 83.6 çıktı
ya ne güzel.. çok sevindim senin adına :) ben 2 haftadır kilo veremiyorum.ilk hafta 4 kilo verdim ama şimdi hep aynıyım :84::84:
hiiiii ne diyon nerdeyse 1 ay..hemen test yaptır olmadı kan testi yaptır,ben çatlardım heralde orta yerimden :)
ah bee çok üzüldüm
şimdi nasıl oldu
çok geçmiş olsun
arabanızada gçmiş olsun
allah başka dert vermesin
dikmende ankaranın sibiryası yaw
neresindesiniz
hep dikmende oturmak isterim ama soğuktan korkarım hep
bizde odasını aldık ama bi gün tek başına yatıramadık
en iyisi 6 aylıkken ayırmak odasını
sonra kendi kendine uyumayı öğrenemiyor
bu bitki çaylaı gerçekten işe yarıyor galiba
bayıldım çok güzel eline sağlık
tabiki mrak ediyos
spora alışınca bende aynen öyle yapmadığım gün kendimi şişmiş hissediyorum
demekki genelde böyle oluyor
selam kizlar....bugün cok yorgun,stresli,agresiv bir gün gecirdim....regl dönemindeyim sanirmm onunda etkisi var.cocuk doktoruna gittim benim iki bücürlerle,esim evin taadilatiyla felan ugrasiyordu ,ayyyy illallah dedirtiler desem yeri.kizim yine iyidi kendi basina oynadi ama oglan her buldugu acik kapiya daliyor,oyuncakalri atiyor felan,cok sasirtti beni bugün evde hic görmemisdim öyle hareketleirni.her neyse sira geldi doktora girdik ben doktorla konusuken masasinda renkli bir kavanoz vardi icindede minik minik kurupastalar...ordada kizim sok etti beni elini soktu aldi birtane kednine birtane kardesine " keyyyim (Kerim) sende yermisin cok düzel bunlar" diyor birde,benim gözüm hem onda hem doktorda ,sonra birdaha elini daldirinca doktor demesinmi " heeeyyy öyle izinsiz alamasin onlar benim bisküvim diye cekti masasindan kaldirdi yukari...resmen kizdi yavruma,halbuki iceceklerini ,bisküvilerini vs.cantamda hep tasirim sira bekleriz felan bisey olur diye veririm.demekki o dikkatinimi cekti artik ne,gerci cokda sasirmadim kaidni yaptigina almanlarin %80 böyle...
nette gezerken dikkatmi cekti sizle paylasayim bir soru cevap bölümünden alinti
S: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?
Y: Regl döneminde rejim yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur, ayrıca regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz
Test aldim yaptim, yine sonuc negatif ahhahaah
En iyisi ilk öce kan testi yaptirmak, ardindan da kadin doktoruna gitmek.....
Bu regl olamamin ve sporsuzlugun da vermis oldugu sinir ve kaygi beni iyice sarsti..
Simdi onu düsünüyorum kendi kendime, hamileysem ki eger ( Allah'im simdilik esirgesin ) agir spor yapiyorum, zarar verir bebise diyorum. Ardindan - huuoooopp kendine gell, kendine diye kendime bir ton kiziyorum hayal dahi etmiyim die
Ooooooo, iyi oldu bunu burada yayinladigin canim, tesekkür ederim.
gel kuzummm ben snei atayım karşı yolaa gömül karın içineeee
istedigin kadan kar var buradaa
İstanbula kar tutmayalı ne kadar zaman oldu ya
Bumudur yani alarma geçtikleri durum yağan kar nereye gidiyo anlamadım izlemesi iyi de bide tutsaydıda oynasaydık kara doysaydık
Öğlen Ispanak yemeği yoğurt bide ekmek yüzüğü yedimtrabzon ekmekleri oluyo yuvarlak onların üstünde örgü gibi bişey ben ona yüzük diyorum öyle çok bişey değil 1 dilim ekmek etmez değişiklik olsun
Ya hani marketlerde paket içinde köfte falan satılıyo 4 liraya falan onlar sağlıklımıdır ?
Sağlıklıysa et o kadar ucuz olurmu değilse neden marketlerde satılıyo ben 4 dedim ama daha aşağı fiyatlarada gördüm alsammıı almasammı karar veremedim
selam kizlar....bugün cok yorgun,stresli,agresiv bir gün gecirdim....regl dönemindeyim sanirmm onunda etkisi var.cocuk doktoruna gittim benim iki bücürlerle,esim evin taadilatiyla felan ugrasiyordu ,ayyyy illallah dedirtiler desem yeri.kizim yine iyidi kendi basina oynadi ama oglan her buldugu acik kapiya daliyor,oyuncakalri atiyor felan,cok sasirtti beni bugün evde hic görmemisdim öyle hareketleirni.her neyse sira geldi doktora girdik ben doktorla konusuken masasinda renkli bir kavanoz vardi icindede minik minik kurupastalar...ordada kizim sok etti beni elini soktu aldi birtane kednine birtane kardesine " keyyyim (Kerim) sende yermisin cok düzel bunlar" diyor birde,benim gözüm hem onda hem doktorda ,sonra birdaha elini daldirinca doktor demesinmi " heeeyyy öyle izinsiz alamasin onlar benim bisküvim diye cekti masasindan kaldirdi yukari...resmen kizdi yavruma,halbuki iceceklerini ,bisküvilerini vs.cantamda hep tasirim sira bekleriz felan bisey olur diye veririm.demekki o dikkatinimi cekti artik ne,gerci cokda sasirmadim kaidni yaptigina almanlarin %80 böyle...
nette gezerken dikkatmi cekti sizle paylasayim bir soru cevap bölümünden alinti
S: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?
Y: Regl döneminde rejim yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur, ayrıca regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz
ben bi anda bıraktım ekmek yemeyi bazen çok canım isterse yiyorum çok az ben 5i bi yerde çayı içiyorum kendim demleyip çok yararlı oldunu düşünüyorum bide green island from çayı içiyorum bana çok yaradı
75 kg oldugum gün gidicem direk kuaförde saçlarımı falan degiştircem kesim renk bakımından sonrada giyim tarzımı degiştiricem ben bile sıkıldım bu halimden yeni halimi merak etmeye başladımm :108:
bugünki menüm
sabah 2 kepekli galeta
1 dilim peynir
ögle
3 4 kaşık ıspanak kavurması
1 kase çorba
3 4 kaşık yoğurt
ikindi
4 kayısı
akşam
5 köfte 2 kaşık pilav
1 kse çorba
salata
gece
1 armut yemeyi düşünüyorum birde sekersiz nescafe masumcum nasıl canım olmuş mu
kızlar ne güzel heryerde kar var biz izmirlilerde soğunu çekiyoruz ya bi kar göremedim yağıyo sabah 6 dan beri ama nerde tutcak bi gram bile tutmadı ben hayatımda hiç çoklu kar görmedim biliyomusun herkes nede güzel anlatıyo
zeynep tebrik ederim bu arada
Ya hani marketlerde paket içinde köfte falan satılıyo 4 liraya falan onlar sağlıklımıdır ?
Sağlıklıysa et o kadar ucuz olurmu değilse neden marketlerde satılıyo ben 4 dedim ama daha aşağı fiyatlarada gördüm alsammıı almasammı karar veremedim
ben bi anda bıraktım ekmek yemeyi bazen çok canım isterse yiyorum çok az ben 5i bi yerde çayı içiyorum kendim demleyip çok yararlı oldunu düşünüyorum bide green island from çayı içiyorum bana çok yaradı
ewet cnm menünn güsell
sütün nasıl oluyormu?
bol bol dereotu yiyormusun
incir ve dut kurusu süt için tek geçilmezdir bunlar
nemesis sende cok güzel kilo vermişsin .. ne kadar sürede verdin
Aynı umutlarla bekliyorum ya,sabah başladı yaşasın diye çıldırdım facebookta ama durdu sonra öyle kaldıTatsız bir soğuk ve neredeyse fırtınaya çevirecek bir rüzgar var.Buralarda havalar çok tatsız
Dua edelim de ikimiz de kar görelim bu sene.Bn geçen sene gördüm ama çok özledim gene
Dilek ben onlardan çok alıyorum pratik oluyor diye..Ucuzluğu tavuk eti karıştırılmasından diye düşünüyorum çünkü güvenilir markalar hepsi.Keskinoğlu gibi..
Çok pratik oluyor o yüzden benim vazgeçilmezim.
banu evin hayırlı olsun canım ödersiniz inş kırediyide
visper gördüm canım resmini imş dahada verirsin tabi bende
wisperr resimleirni gördüm senind eüst ksmın var benim gibi yada ban aöle geldi
birileiri üzülecek diyee yiyorsan bırak züülsünler
eger zayıflamayı gerçekten istiyorsna çevrendealışıcak bunaa ailendee eşinde
kaçamaklı şeyler yeidkten sonra istedign kadar salata ye kurtaranmazsın
(çok gidiyorum dedigin için kurtaramazsın dedim)
bırakın üzülen karşı taraf olsun
zayıflayıp mutlu olan siz olun arkadaşlar
acıktım kızlar ya ama aldıgım ilactan galiba cokta yemek beynimden gecmiyor acıkcası
canım face de var nehircim
yüzn çok güzele benziyor yaa...
tam öğretmen tipi
Günaydın kızlar
Sulu kar başladı burada...Ne bekliyordum ne geldiNeyse bakalım belki akşama doğru yağmaya başlar.
Kızlar ben bu form çaylarından ya hayır görmemeye başladım ya da o bir gün yaptığım kaçamak beni alt üst etti bilmiyorum..Ne doğuşun kayısılısı ne de green island hiç bir işe yaramıyor artık.Ne tuvalete çıkarıyor beni,ne de iyi hissettiriyor..Anlamadım bu işi :26:
Neyse elimdekiler bitsin de lipton kiraz saplı form çayı çıkarmış çok merak ettim onu alacağım..O da olmazsa artık nehirciğimin tavsiyesi üzerine acı çehre çayı beni bekliyor demektir.
Günaydın
Kadınlar gününüz kutlu olsun, bugününüz yarınınız mutlu umutlu olsun çiçekler sizlere
masumm, sevdemer, darkolive, melocum, selma, nemesis, aylin (uğruyorsa), umutlukuzu, wisper, ilkay, narinazenin, elay ( uğruyorsa ), umutlukuzu, zilan, ve yazamadığım diğer arkadaşlar
Günaydddinn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
8 Mart kadinlar günümüz kutlu olsun
Cuma'dan beri gelemedim..
Gecmisi okumadim, biliyorum ki icinden aksama kadar cikamayacagim....
Merak eden varmi ki bizi acep
Bu arada, nisan olayi yüzünden benim diyet yalan oldu :26:
Bugün geri basladim, günlerdir hiiic spor yapmadim..
Kendimi resmen vermis oldugum kilolari almis gibi hissediyorum.. (ama yok öyle bisy )
En güzeli ise, verdigim 8 kiloyu görüp yanima gelerek
-Gülcin cok iyi kilo vermissin, ne yapiyorsun ? dediklerinde Dünya benim oldu
selam bayanlar ..öncelikle herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum.. sonra kilolardan kurtulmak için sayfalarda geziniyorum.. :126: konu aktifken bi merhaba diyip ilk mesajımı yazmış olmak istedim .. sevgiler ..:80:
Merhaba Arkadaşlar müşterim gitti.Ölçüye gitmden hemen devam ediyorum.Öncelikle çok şükür oğlumun ateşi düşmüş annemle görüştüm.
Pazartesi yediklerime gelince
sabah
sirkeli ılık su,1 kk beyaz peynir,3 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
arada
portakal+1 bardak süt
öğlen
sucuklu yumurta+1 dilim börek+1yeşilçay
arada
portakal+süt
akşam
fasulye+pilav+yoğurt
arada
greyfurt+süt
tartıldım cuma gününü beklemeden 79 kiloyum:)
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim...
selam milletthepimizin dünya kasınlar günüüü kutlu olsunnnnn
İki gündür giremedim dün dogum günümdüüürejimim gümmm die gümledi
neyse artık bugün yeni bi gün ve ben rejime tam gaz devam edıyorumm
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa kayısılı form
1 kupa yeşil çay
Ara
4 ceviz
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
4 yeşil zeytin
10 gr tahin helvası
Ara
60 gram eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
Akşam
150 gr bezelye
1 havuç
2 yeşil biber
15 gr çeşni ile
fırında yarım tavuk göğsü
60 gr diyet yoğurt
1 şişe soda
1 kupa yeşil çay
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
2 litre su
Toplam : 1187 kalori (fazla fazla hesapladım)
Spor : 60 dakika yürüyüş
Kızlar bunca bitki çayına ve suya rağmen özür dileyerek söylüyorum ama hala kabızım ben..Her gün çiçek tozu almak istemiyorum.Ne oldu bana bu hafta anlamıyorum.Regl bitti derken bu sorun başladı şimdi de.Böyle olmazdı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?