80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilgün ablacım çiçek tozum hep durur kenarda ama her gün almak istemiyorum zararı var çünkü.Bu akşam aldım gene
Green island desen bende hiç bir değişiklik yapmadı.Biraz önce bir fincana 2 tane koydum öyle içtim

Aktardan 5 i 1 yerde alıp demlemek en güzeli..Şu elimdekiler bitsin de,öyle yapacağım.Bir de lipton kiraz saplı.Çok merak ettim

dene bakalım.

tamam banucum inş yarın daha dikkat ederim ayrıca yorum yaptıgın içinde cok mutlu oluyorum sagol hep yap bunu

selmaa ablacımm
ne demek tabiki seve seve yardımcı olurummm sen yaz hergün menünü
ama ara yapp

izlem diyordu ya hani sana fondık dahi yesen yaz diye aynen öle ne yersen yazz::)))

izlem dedimm de
özledimmm deli kızııı yaaa çok belli oluyor yoklugu

ilkayda girmedi bugünnn:82::82:

slm kızlarrr nasılsınız

izlem bugün dönüyodu banu ama hala gelmedi heralde:26:

tamam canım bu gün arkadaşla dışardaydık o yüzden böyle oldu

evet ya izlem gelmedi halen

kızlar menümü yazıyorum ve kaçıyorum maalesef uyku saati

Kahvaltı 247 cal.
kepekli sandviç ekmegi 1 ad. 167 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 kupa 0 cal.
Öğle Yemeği 263 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 0.5 por. 132 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
İkinci Ara Öğün 93 cal
elma 1 ad. 60 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
yeşil çay - şekersiz 1 fincan 0 cal.
Akşam Yemeği 334 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
Ara 60 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 970 cal.

Berram Rabbim hayırlı uzun saqlıklı mutlu ve istediqin gibi bir ömür nasip etsein ablacım
Test aldim yaptim, yine sonuc negatif ahhahaah
En iyisi ilk öce kan testi yaptirmak, ardindan da kadin doktoruna gitmek.....

Gülcin hadi gözün aydın tatlım

günaydın kızlar dün çok yoqundum akşam giremedim bide laptopun şarjında problem var 40 dakikalık süresi kaldı artık masa üstündeki pcden yazarım ben hmn dünkü menümü yazayım

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqi
sucuklu yumurta
bolca örgü peynir
yeşiçay

ara
1 yeşil elma

öqlen
yumurtalı ıspanak

ara
fırında karışık sebze
kayısılı form çayı

akşam
1 büyük kase şehriye çorbası
1 çiğ köfte

1.5 litre su..

Son düzenleme:

5 i bir yerde aldım bende canım demliyorum çok faydalı liptonun kiraz saplısını kullandım tadınıda beğenmedim benim bğnyede hiç bir işe yaramadı 1 kutu duruyo gelen gidene demliyorum

dünkü menüm
sabah
form çay
yumurta
çavdar ek

ara
2 ceviz

öğle
çorba
salata

ara
tam tahıllı ek.
Peynir

akşam
turşu suyu

ara
yoğurt

3 mil leslie

2 lt su
birçok bitki çayı

arkadaşlar 79 ları görebileceğim umuduyla 70-79 kilo topiğine bi bakıym dedim ne faydalı bilgiler var kopyalıyorum
erginsena kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

bence çokta faydalı degil bu bilgiler damlacım bazı maddeler tabiki
herkeisn bünyesi kaçamak yapmaya müsait dgeildir . ekmegin yerine börek yemek diye bir seçenek olmaz bu kaçamk olur
normal diyet menülerinde şarküteri ürünleri yer almaz bile bırak serbest olmasını
zaten normaldede yenmemesi gereken gıdalar

günaydın kızlar bu aradaa
ankara çok fenaaa uzunnnnn zaman oldu bu kadar kar yagmayalı
ama çocuklardan kaynaklı karda yürüyemiyorum gidipte

günaydın kızlar bu aradaa
ankara çok fenaaa uzunnnnn zaman oldu bu kadar kar yagmayalı
ama çocuklardan kaynaklı karda yürüyemiyorum gidipte

Buraya da dün gece bir başladı nasıl sevindim,azıcık tuttu sonra bu sabah tekrar erimeye başladı
Karı görmeden pisliğini çekiyoruz nasıl hava bu anlamadım ya..Ankara da olmak isterdim.

Günaydın kızlar
Biraz içim rahatladı artık bahsettiğim köftelerden alabilirim teşekkürler arkadaşlar
Bilgisayarda sorun vardı dün yazamadım evden havada soğuk odamda bilgisayarla uğraşarak donmayı gözüm kesmedi normalde odamda ufoyla duruyorum sabahları işe gelirkende karşısında giyiniyorum bizimkiler komşu isteyince vermişler onlarda sağolsun getirmek akıllarına gelmiyo sabah battaniyenin altında giyindim
Dün ki menümü bir toparlayayım
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta biraz peynirle yapılmış yağsız omlet
4 yeşil zeytin
Ara : Yeşilçay
Öğle :
Ispanak yemeği
Yoğurt
1 dilime yakın ekmek
Ara : Portakal
Akşam :
4 tane inegöl köfte
Salata
Ekmek yok
Yatmadan önce yarım portakal 2 bardak bitki çayı
İçilen su 2.5 litre
Spor 1 saat bisiklet
....
Bugünün menüsünü akşama yazayım ben en iyisi siz derli toplu yazıyorsunuz bi benimki dağınık oluyo yeni dikkatimi çekti
Klima kendini ısıtıyo bende patronun odasından sobayı getirdim nasılsa orda oturmuyo diye çektim yamacıma az biraz idare ediyo ne biçim bi soğuk var ya

Banucum diğer topikte bunları buradaki sena yazmış.Ben de okumuştum bana da mantıklı gelmemişti serbest olması.Kahvaltı da salam yiyorum ama kararınca.Bir de sucuk filan çok daha zararlı diyet için.Börekle ekmeğin yapısı çok farklı tabi ki..

Buraya da dün gece bir başladı nasıl sevindim,azıcık tuttu sonra bu sabah tekrar erimeye başladı
Karı görmeden pisliğini çekiyoruz nasıl hava bu anlamadım ya..Ankara da olmak isterdim.

inanaılmaz bir kar yağışı izliyorum şuan kızımın ilk kar görüşü sevincini görmelisin anne kardan adam yapacağızmı diyo ah bi tutsada oynasak :)

günaydın kızlar burdada kar var her yer bembeyaz ben hiç sevmem kara ala basmam ellemem kar fobim var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…