80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım sena bunu hayatını diyetle geçirecekler yeni başalayıp kaçamağa açık olanlar için yazmış yani yemek yeme felsefemiz bu şekilde olmalı diyette olsakta kaçamak yapıp hiç börek yemiyormuyuz yersekte sabah yiyin demiş aynı şekilde sucuk ve salam ömrümüz boyunca yasakmı olacak 20 kilo vermiş birinin yazdıklarını kayda değer buldum

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu aradaa
ankara çok fenaaa uzunnnnn zaman oldu bu kadar kar yagmayalı
ama çocuklardan kaynaklı karda yürüyemiyorum gidipte

ben bu sefer tadına varamadım.oğlumun ateşi sürekli yükseliyor annem düşürmeye çalışıyor ilaç, ılık duş 38C üstüne çıkmaması için ayrı bir çaba harcıyor.Dün tekrar doktora götürmüş annem.Doktor diş ateşi değil üşütmüş, grip... dışarıda enfeksiyon kaynıyor.Bir süre kalabalık ortama girmeyim eve misafir davet etmeyin .Ve öpmeyin öptürmeyin demiş çok hassas umarım griptir.Astım olmasında demişAllahım herşeyin başı sağlık önce sağlık sonra huzuur nasip et yarabbim...gece kaç kere kalkıp ılık suyla yıkadık...Annemle konuştum şuan daha ii dedi...

Dışarısı yazlık evlerde eşyaların üstünü eskimesin, kirlenmesin,tozlanmasın diye kapatılırya aynen öyle herşeyin üstü beyaz.Kışın sadece bu yönünü severim kar sessiz, huzur verir, izlemesi keyifli, elinde bir kahve ile, dışarıda oynaması bambaşka (kara gömmek, kartopu, kaymak...)bir zevk yaşın kaç olursa olsun karlı hava insana çocukluğunu hatırlatıyor... ama malum dikmen'de oturuyorum şirket arabasıyla gelip gidiyordum riske girmek istemedim kaza yaparım diye birde bilenler çok ii bilir bu dikmenin yokuşu imkansız araba kesin biyerde kalır.Neyse akşam işten çıktım (balgat'ta çalışıyorum) dolmuş, taksi bişeyler gelsin diye yollarda gözüm ama heryer kapalı heryerde kaza sanki burası kızılay meydanı konser var herkes yollarda ellerinde cep telefonu biyerleri arıyor.bir kaç konuşmayı duydum "yolda kaldım mecbur yürüyorum herkes yürüyo" dio.18:10 da çıktım 19:45 evdeydim.Eskiden olsa daha kısa zamanda giderdim.kilolu olduğum için kendime bir kez daha kızdım mehter marşı gibi bir ileri iki geri var karda ayakların içine bata çıka yürüyorsun üstünde kalın giysiler.Eve bir gittim bacaklarım yüzüm kıpkırmızı donmuş.Şuan tekrar işteyim belirli bir yere kadar dolmuş sonrası yine yürüdüm.Kimse yok hiç biryer açmamış, bir ben gelmişim...
Dünkü menüye gelince
sabah
sirkeli ılık su +1 dilim ince kek+çay
arada
greyfurt+yoğurt
öğle
köfte ızgara+1 dilim ekmek+ayran+salata
arada
portakal+süt
akşam
ızgara balık+salata+1 dilim çavdar ekmeği+küçük bir dilim pasta
arada
2 bardak ayran

masumm geçen eskileri okudum ev alıyormuşsunuz hayırlı olsun allah sağlıkla oturmak nasip etsin inş.

kızlar akşama kadar yokum misafir olup , böreklere tatlılara karşı savaşta olacağım :18::18:
akşama hakkıyla raporumu vereceğim kaçamaksız diyetler :79::79:

kızlar akşama kadar yokum misafir olup , böreklere tatlılara karşı savaşta olacağım :18::18:

bence arada sınırını bilerek kaçamak yapmamız gerekiyor.Ben şahsen o kadar sütlü tatlı, çikolata tüketen ben deli gibi internette tatlı pasta tariflerine bakıp evde deneyen ben eve çikolata aldırmıyorum hiçbir şekilde internette yemek sayfaları gezmiyorum.Fakat bulunduğum ortamda tatlı varsa ucunda 1-2 çatal alıyorum damağımda yaya yaya tadını çıkarıp yiyorum:)Bisüre üstüne su içmiyorum tadı çabuk gitmesin diye...ama kilo veriyorum çünkü eskisi gibi tek başıma bir tepsiye yakın tatlı yemiyorum...diğer türlü aklım kalacak biara kendimden geçip tatlı yenik düşeceğim...akşamı bekliyorum bakalım ne kadar kaçamaksız bir rapor olacak:)ii eğlenceler:64

Buraya da dün gece bir başladı nasıl sevindim,azıcık tuttu sonra bu sabah tekrar erimeye başladı
Karı görmeden pisliğini çekiyoruz nasıl hava bu anlamadım ya..Ankara da olmak isterdim.

Buyur gel liium her zaman beklerim misafirim ol...Ben dikmen'de oturuyorum kar burada yaklaşık h:30-35 cm buldu ve hala yağıyor.sen nerede yaşıyorsun?

Merhaba tekrar ben bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?bende 28 kilo vermek istiyorum 4 kilosu gitti 24 kilo daha vermem lazım ne kadar sürede veririm?Yaza zayıf olmak istiyorum doğum günümde istediğim kiloda olmak...

deryacımm 1 yıldır bu diyet işi içindeyim hiç bir listede serbest ggörmedim şarküteri ürünleirni yenir yenmez degil ama serbest olamaz

diyette 2 evre vardır 1 kilo verme 2. kişlo koruma kilo korumada tabiki yenicek bunlar
diyetteikende yenir ama ekmek yerine konulmaz kaçmak olur
ömür boyunca yasak demiyoruz zaten
buraki kilo verne ark menüsünde çok az raslarsın börek tatlı vs yenilsede kaçamak deriz buna
asla ekmek yerine börek yedim diyemezsin
börekteki yag oranı ekmekle bir degi lekmek unu farklı börek unu diirek beyaz un vb vbvb

karar senin tabiki yazdıklarımız kayda dege rbulunsuz diye patylaşmıyorum ben bunları cnm

Son düzenleme:
Merhaba tekrar ben bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?bende 28 kilo vermek istiyorum 4 kilosu gitti 24 kilo daha vermem lazım ne kadar sürede veririm?Yaza zayıf olmak istiyorum doğum günümde istediğim kiloda olmak...

cnm slm bu arada yollar berbat gerçekten ya
eşimde dün 4.5 saatte geldii eve

ev dilekleirn için tşk ederim cnm

ben bu kiloyu 1 yılda veridm ama sürkli diyet modund adgeildim bozdugum zmanlard oldu ama 1 yılda verdim verirsin cnm sende istemek yeterli başarmak için

kızlar canım cok sıkılıyor cok sıkıcı bir gün canım hiçiş yapmak istemiyor topikte sessiz

Canım inşallah başarılı bir gün olur..Günü kaçamaksız bitirince duyulan gururun tadı bambaşka

Buyur gel liium her zaman beklerim misafirim ol...Ben dikmen'de oturuyorum kar burada yaklaşık h:30-35 cm buldu ve hala yağıyor.sen nerede yaşıyorsun?

Canım ben bursa - karacabeydeyim..Geçen sene bir niyetlendik ankaraya taşınmaya ama buradaki emeklerimizi bırakmaya kıyamadık.Eşim ankaralı ve ben istanbullu olduğum halde ankarayı çok seviyorum ve orada yaşamak istiyorum
Bu gidişle pek nasip olacağa benzemiyor ama belki ilerde..
İnşallah canım bir gün gelirsem buluşuruz
Burada kar çok tatsız ya bir başlıyor sulu yağıyor azıcık tuttu şimdi onlarda eriyor.Pisliği var kendisi yok,keşke hiç yağmasaydı o derece kötü

Son düzenleme:

oyy hemşerimsin :)) bizde bu ayın rotalarına dogru Bursaya tasınıyoruz inş.. :)

Bursa Teleferik'tr eşim askerlik yaptı.Ben bursa'yı çok sevdim o kadar çok gezilecek yeri var ki yazı ayrı güzel yeşili kışı ayrı güzel...kestane şekeri süper, közlenmiş kestanesi,köftesi...ve giyim çok ucuz, çeyiz seçenekleri çok ...uludağ'a çıktık kınalı kar dizisinin olduğu köye gittik cumalıkız mı öyle bişedi adı.Yeşil türbe ulucamii daha aklıma gelmiyor o kadar çok yer gezdik ki.2 kere geldim bir kışın birde baharda sadece trafik çok tuhafıma gitti herkes deli gibi hızlı tehlikeli araba kullanıyor.beklemek, yol vermek yok tırstım kaza olacak die:)

Biraz önce albümler kısmını gezdim sule30 diye önceki ve sonraki halini çekmiş eklemiş.Aman allahım nasıl bu kadar diyetle kilo verilebiliyor.vucudu sarkmıyor mu?ameliyat istemez mi?resmen çok farklı biri olmuş dünya ya yeniden gelmiş gibi evrim değiştirmiş.wallahi süper maşallah diyorum.darısı kilo vermek isteyen herkese inş.

selam kizlar günaydin :)

bi sorum olcak.. ben sabah kahvaltimi 8 gibi yapiyorum öglen yemegimide 1 de yiyorum
bu iki ögünün arasinda yani saat 11 gibi 1 elma ve 1 müsli yiyorum
müsli dedigim bu

ama benim aldigim bundan diil light olani yani seker orani falan diger müslilere göre daha düsük...
paketin arkasina baktim bitanesinde 91 kalori var diyo ama tadi cok güzel hosuma gidiyo ve pakette okudugum kadariyla vitaminleri cokmus

kalorisi az ama sekerli oldugu icin tam emin olamadim sizce bunu yemem iyi mi kötü mü?
ben günlük yedigim kalorileri hesapliyorum günde 1000 kaloriyi gecmiyo ama cok sey yiyomusum gibi geliyo bana nedense :44:

Son düzenleme:
tünaydın arkadaşlar bugün 11 de dersim var diye 9 a kadar yatayım dedim ama ne gezer 6.40 dan itibaren veliler arıyor .çok kar var okul tail mi diye.mecburen kalktım müd. yard. ulaştım nafile.sonunda eşim polis diye çabucak öğrendi de herkesi arayıp haber verdim.ne güzel yağıyor ama yine de dışarda olmak istemem.

olmuyor yine koptum olaydan.hele evdeyken ne zor yapmak ya..ye yemeği düzenliyorum ne de suyu.bakalım ne kadar sürecek bu durum..

kar topiğe de yağmış galiba fazla kimse yok..

Arkadaşlar seneye kadınlar gününe kadar 60 kg olursam eşim bana maaşını verecek iddiaya girdik... çok gaza geldim ... inş. veririm.. verebilir miyim sizce...

asu seni görüyorum aşagıda cnm nasılsınnn

nilgün okullar tatilmi oradada burası berbat ya işle rbile tatil bırak okulu
evdyken dah adikkat eidyo cnm aslında insan

benide acaip uyku bastı kıslar giidp accık yatayım
izlem nerelerde merak etitm iice ya arıyorum tel d kapalı
ilkayd ayok:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…