Banucum diğer topikte bunları buradaki sena yazmış.Ben de okumuştum bana da mantıklı gelmemişti serbest olması.Kahvaltı da salam yiyorum ama kararınca.Bir de sucuk filan çok daha zararlı diyet için.Börekle ekmeğin yapısı çok farklı tabi ki..
günaydın kızlar bu aradaa
ankara çok fenaaa uzunnnnn zaman oldu bu kadar kar yagmayalı
ama çocuklardan kaynaklı karda yürüyemiyorum gidipte
kızlar akşama kadar yokum misafir olup , böreklere tatlılara karşı savaşta olacağım :18::18:
akşama hakkıyla raporumu vereceğim kaçamaksız diyetler :79::79:
Buraya da dün gece bir başladı nasıl sevindim,azıcık tuttu sonra bu sabah tekrar erimeye başladı
Karı görmeden pisliğini çekiyoruz nasıl hava bu anlamadım ya..Ankara da olmak isterdim.
bence çokta faydalı degil bu bilgiler damlacım bazı maddeler tabiki
herkeisn bünyesi kaçamak yapmaya müsait dgeildir . ekmegin yerine börek yemek diye bir seçenek olmaz bu kaçamk olur
normal diyet menülerinde şarküteri ürünleri yer almaz bile bırak serbest olmasını
zaten normaldede yenmemesi gereken gıdalar
deryacımm 1 yıldır bu diyet işi içindeyim hiç bir listede serbest ggörmedim şarküteri ürünleirni yenir yenmez degil ama serbest olamazBanucum diğer topikte bunları buradaki sena yazmış.Ben de okumuştum bana da mantıklı gelmemişti serbest olması.Kahvaltı da salam yiyorum ama kararınca.Bir de sucuk filan çok daha zararlı diyet için.Börekle ekmeğin yapısı çok farklı tabi ki..
sanırım sena bunu hayatını diyetle geçirecekler yeni başalayıp kaçamağa açık olanlar için yazmış yani yemek yeme felsefemiz bu şekilde olmalı diyette olsakta kaçamak yapıp hiç börek yemiyormuyuz yersekte sabah yiyin demiş aynı şekilde sucuk ve salam ömrümüz boyunca yasakmı olacak 20 kilo vermiş birinin yazdıklarını kayda değer buldum
Merhaba tekrar ben bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?bende 28 kilo vermek istiyorum 4 kilosu gitti 24 kilo daha vermem lazım ne kadar sürede veririm?Yaza zayıf olmak istiyorumdoğum günümde istediğim kiloda olmak...
günaydın kızlar bu aradaa
ankara çok fenaaa uzunnnnn zaman oldu bu kadar kar yagmayalı
ama çocuklardan kaynaklı karda yürüyemiyorum gidipte
kızlar akşama kadar yokum misafir olup , böreklere tatlılara karşı savaşta olacağım :18::18:
akşama hakkıyla raporumu vereceğim kaçamaksız diyetler :79::79:
Buyur gel liium her zaman beklerim misafirim ol...Ben dikmen'de oturuyorum kar burada yaklaşık h:30-35 cm buldu ve hala yağıyor.sen nerede yaşıyorsun?
Canım inşallah başarılı bir gün olur..Günü kaçamaksız bitirince duyulan gururun tadı bambaşka
Canım ben bursa - karacabeydeyim..Geçen sene bir niyetlendik ankaraya taşınmaya ama buradaki emeklerimizi bırakmaya kıyamadık.Eşim ankaralı ve ben istanbullu olduğum halde ankarayı çok seviyorum ve orada yaşamak istiyorum
Bu gidişle pek nasip olacağa benzemiyor ama belki ilerde..
İnşallah canım bir gün gelirsem buluşuruz
Burada kar çok tatsız ya bir başlıyor sulu yağıyor azıcık tuttu şimdi onlarda eriyor.Pisliği var kendisi yok,keşke hiç yağmasaydı o derece kötü
Canım inşallah başarılı bir gün olur..Günü kaçamaksız bitirince duyulan gururun tadı bambaşka
Canım ben bursa - karacabeydeyim..Geçen sene bir niyetlendik ankaraya taşınmaya ama buradaki emeklerimizi bırakmaya kıyamadık.Eşim ankaralı ve ben istanbullu olduğum halde ankarayı çok seviyorum ve orada yaşamak istiyorum
Bu gidişle pek nasip olacağa benzemiyor ama belki ilerde..
İnşallah canım bir gün gelirsem buluşuruz
Burada kar çok tatsız ya bir başlıyor sulu yağıyor azıcık tuttu şimdi onlarda eriyor.Pisliği var kendisi yok,keşke hiç yağmasaydı o derece kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?