Berram Rabbim hayırlı uzun saqlıklı mutlu ve istediqin gibi bir ömür nasip etsein ablacım
Saol ablacım teşekkür ederimm ....
Damlacım sena ablanın yazdıkları karbonhidrat diyetiyle alakalı yani şöyleki salam sucuk sosis falan biz sınırsız yiyoduk yani sınırrsız dediysem oturupta 1 kilo deil ama istedigimiz gibi doyana kadar.O kb diyetiyle 16 17 kilo verdi bu şekilde bende 11 kilo verdim canım...
sanırım sena bunu hayatını diyetle geçirecekler yeni başalayıp kaçamağa açık olanlar için yazmış yani yemek yeme felsefemiz bu şekilde olmalı diyette olsakta kaçamak yapıp hiç börek yemiyormuyuz yersekte sabah yiyin demiş aynı şekilde sucuk ve salam ömrümüz boyunca yasakmı olacak 20 kilo vermiş birinin yazdıklarını kayda değer buldum
Ama banunda dedigi gibi dier dietlerde yani kalori hesabı yapıldıgı taakdirde cok sakıncalı biraz karısık yani sen hem sabah salam sosis yiyim hemde kalori hesabı yapiim dersen o diyet gümler
Karbonhidrat diyetinde yag ve kalori hesabı yapılmıyor yemekleri yaglı tuzlu yiyoduk ama karbonuna dikkat ediyoduk sena ablanın yazgıdı lisete bu mantıkla yazılms bi liste bence biraZ karısk oldu ama umarım anlatabilmişimdir....
banu yukardaki çizgili alanı daha dikkatli okumanı tavsiye ediyorum o listede kahvaltıda ekmek yerine börek yensin yazmıyor börek yemek istediğimiz zaman gün ortasında deqil kahvaltıda ekmeqin yerine yenmeli yazıyor ..arkadaşlar 79 ları görebileceğim umuduyla 70-79 kilo topiğine bi bakıym dedim ne faydalı bilgiler var kopyalıyorum
erginsena kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
ne demek herkesin bünyesi kaçamak yapmaya müsait deqildir hepimiz insanız yaa herşey canımız çekebilir ve dayanamadıqımız anlar olabilir hiç kaçamak yapmıyorum diyen biri yalanın alasını söyler..Bence senin pkolu olmanla ilgili hiçbirşey yiyememen.. yada yediqin anda kilo alman..saqlık problemi olanlar istisnadır..hiç kaçamak yapmadan diyet yapıldıqında vücut bu besinleri devre dışı bırakır ve yenildiqi an kilo yapar ben herşeyi yiyerek dengeli besleniyorum arkadaşlarımada bu şeklide yapmalarını öneriyorum sen mesela kendini gözönüne al hiçbişey yemiyosun ve kilo veremiyosun bence kendini çok fazla sıkıyosun ve vücudun direniyor pko probleminden dolayı bu sana özel bir problem yazdıklarım sana uymasada diqerlerini baqlamaz ..bence çokta faydalı degil bu bilgiler damlacım bazı maddeler tabiki
herkeisn bünyesi kaçamak yapmaya müsait dgeildir . ekmegin yerine börek yemek diye bir seçenek olmaz bu kaçamk olur
normal diyet menülerinde şarküteri ürünleri yer almaz bile bırak serbest olmasını
zaten normaldede yenmemesi gereken gıdalar
şarküteri ürünlerinin karbonhidrat deqer 1 dir ayrıca protein gurubuna girdiqi için direk yaq eritme özlliği vardır belki sen bunları bilmeden yazmış olabilirsin ayrıca biçok şey vücudumuza zararlı asitli içecekler şekerli yicekler vs.. ama bunları yemeden duramayan arkadaşlarımız var tutup direk bunlar yasak diyemeyiz diyet yapmak istemezler halbuki bizim amacımız arkadaşlarımızı motive etmek herşeyi yasaklayıp uzaklaştırmak deqil ki zaten ben bu şekilde 21 kilo verdim birebir kendim denedim görüp geçirdiqim şeyleri yazıyorumBanucum diğer topikte bunları buradaki sena yazmış.Ben de okumuştum bana da mantıklı gelmemişti serbest olması.Kahvaltı da salam yiyorum ama kararınca.Bir de sucuk filan çok daha zararlı diyet için.Börekle ekmeğin yapısı çok farklı tabi ki..
sanırım sena bunu hayatını diyetle geçirecekler yeni başalayıp kaçamağa açık olanlar için yazmış yani yemek yeme felsefemiz bu şekilde olmalı diyette olsakta kaçamak yapıp hiç börek yemiyormuyuz yersekte sabah yiyin demiş aynı şekilde sucuk ve salam ömrümüz boyunca yasakmı olacak 20 kilo vermiş birinin yazdıklarını kayda değer buldum
teşekkür ederim cnm..
Berram Rabbim hayırlı uzun saqlıklı mutlu ve istediqin gibi bir ömür nasip etsein ablacım
Saol ablacım teşekkür ederimm ....
Damlacım sena ablanın yazdıkları karbonhidrat diyetiyle alakalı yani şöyleki salam sucuk sosis falan biz sınırsız yiyoduk yani sınırrsız dediysem oturupta 1 kilo deil ama istedigimiz gibi doyana kadar.O kb diyetiyle 16 17 kilo verdi bu şekilde bende 11 kilo verdim canım...
Ama banunda dedigi gibi dier dietlerde yani kalori hesabı yapıldıgı taakdirde cok sakıncalı biraz karısık yani sen hem sabah salam sosis yiyim hemde kalori hesabı yapiim dersen o diyet gümler
Karbonhidrat diyetinde yag ve kalori hesabı yapılmıyor yemekleri yaglı tuzlu yiyoduk ama karbonuna dikkat ediyoduk sena ablanın yazgıdı lisete bu mantıkla yazılms bi liste bence biraZ karısk oldu ama umarım anlatabilmişimdir....
berracım bir kişi eleştirmek için okursa eleştirir orda yazılanlar çok doqru şeyler asıl yanlış olan yapılan detokslardır vücut allak bullak oluyor geçici kilo kaybıyla insanlar kendilerini kandırıp vücut dengelerini bozuyorlar vücudumuzun dili olsada konuşsa bu detokslarla ne hale geldiqini dile getirse..
Arkadaşlar seneye kadınlar gününe kadar 60 kg olursam eşim bana maaşını verecekiddiaya girdik... çok gaza geldim ... inş. veririm.. verebilir miyim sizce...
Kesin verirsin çok uzun bir zaman zarfı işki iradeli olmak,ölçülü yemek, aşırıya kaçmadan porsiyonları 1 yıl boyunca küçük tutup un,şeker,tuzdan kaçınıp birde yağı az tüketirsen kesin verirsin...aldığın maaşada kendine yeni kıyafetler alırsın:)acaba bende mi eşimle iddaya girsem:)
asu seni görüyorum aşagıda cnm nasılsınnn
nilgün okullar tatilmi oradada burası berbat ya işle rbile tatil bırak okulu
evdyken dah adikkat eidyo cnm aslında insan
sena
benim pkolu olmam laz alakı degil yazdıklarım
evet herkeisn bünyesi kaçamak yapmaya müsait degil
mesela derya ne diyor 1 kaçamk yaptım 1 hfta ma maal oldu diyor
bu nedmek herkeisn bünyeis kaldırmıyor demek degilmidir arkadaşım
canın istedigind ebörek yemek die bi terim olmaz bence diyelimki birisi katıldı gruba 3 gün cnaı börek yemek istedi serbestmmi yani :26::26::26::26:
ben senin menüleirni göz önüne alarak degerlendirme yapmıyor zaten çünkü senin bir kaç menü dışınd aidyet menüsü göremeidm ben sendee ha kilo verirsin veremezi bu ayrı bir konu
ama kh diyeti yapıyorum diye yazıdıgın d abile menüleirnd elahmacun var dı
ben normla kalori diyet menülerndne bahsediyorum giidp bir dr sorabilirisn
1 dilim salamın kalorisini? serbest yemek ayrıdır kaçamak yapmak ayrıdır
sewgiii
işe başlayacakıt bugün ne yaptı acaba ya gidememiştir kesin:26::26::26::26:
nülgün
cnm dmekki sen okul oldugund adha açok dikkat eidyorsun sneind edüzenin öle cnm bende ev dışınd anere gitsemm bozuluyor düzenim
Arkadaşlar facebookta Kadınlar Kulübü'nün fanında olanlar var mı?
ben .))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
annenin nefis yemeklerindendir o...ellerinden öperim gittiğinde söylersin.
senacığım çok güzel dikkat ediyorsun kendine.boşuna kilo vermiyorsun.
bak ne yazmışsın :" yoksa ogün içinde hiçbirşekilde ekmek pilav makarna bakliyat türü şeyler yemeyip bu haklarımı 1 lahmacun olarak kullanmışımdır ama bazen özel durumlarda eşimle bişeyler yemişimdir eşimin hatırına o akşamlık kaçamak yapmışımdır.. "
ben hafta içinde bakliyat ,makarna da yiyorum ekmezsiz yedim diye seviniyordum ama baksana sen yemeyip 1 lahmacun yiyormuşsun.kilolar boşuna verilmiyor ya...hiç uğraşıyorum olmuyor dememeli...
biraz değişikli istiyorum hep sebze yoğurt falan sıkıldım.acaba kahvaltımı yapsam ( 1 dilim tb ekmeği,light peynir ve domates,yeşillikle) diğer 2 öğünde k-flakes yada nesfit yesem? hangisi daha iyi?reklamlarda k-flakes bayağı iyi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?