80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kar tutmayacaksa yağmamalı bencede ya ne zevki kalıyoki sırılsıklam oldum eve gidene kadar evde sobaya astım herşeyi 1 saatte kuruttum işe gelene kadar yine ıslandım ne anladım bu işten şemsiye alıptamı gelseydim acaba
Ya arkadaşlar salata ve sebze yemeğinde de sınır koyuyormusunuz şu kadarı geçmeyecek gibi
Mesela benim diyetisyenim sınırsız salata istediğin kadar ye derdi
Sebze yemeklerinin ölçüsünü kaçırıyorum galiba ben 1tk.yağla kavrulmuş 1orta boy tabak dolusu havuç yedim öğle yemeğinde kaç kaşık olduğunun hesabını yapmadımda 8 kaşık ölçüsünden fazla olduğu kesin
Hasta oldum birde canım tatlı istiyo ama yememem gerek,cuma günüde tartıya çıkmam gibi geliyo pazartesi başlamıştım pazartesi 2 hafta olur ben bildirimi pazartesi yaparım

banu yukardaki çizgili alanı daha dikkatli okumanı tavsiye ediyorum o listede kahvaltıda ekmek yerine börek yensin yazmıyor börek yemek istediğimiz zaman gün ortasında deqil kahvaltıda ekmeqin yerine yenmeli yazıyor ..

ne demek herkesin bünyesi kaçamak yapmaya müsait deqildir hepimiz insanız yaa herşey canımız çekebilir ve dayanamadıqımız anlar olabilir hiç kaçamak yapmıyorum diyen biri yalanın alasını söyler..Bence senin pkolu olmanla ilgili hiçbirşey yiyememen.. yada yediqin anda kilo alman..saqlık problemi olanlar istisnadır..hiç kaçamak yapmadan diyet yapıldıqında vücut bu besinleri devre dışı bırakır ve yenildiqi an kilo yapar ben herşeyi yiyerek dengeli besleniyorum arkadaşlarımada bu şeklide yapmalarını öneriyorum sen mesela kendini gözönüne al hiçbişey yemiyosun ve kilo veremiyosun bence kendini çok fazla sıkıyosun ve vücudun direniyor pko probleminden dolayı bu sana özel bir problem yazdıklarım sana uymasada diqerlerini baqlamaz ..

şarküteri ürünlerinin karbonhidrat deqer 1 dir ayrıca protein gurubuna girdiqi için direk yaq eritme özlliği vardır belki sen bunları bilmeden yazmış olabilirsin ayrıca biçok şey vücudumuza zararlı asitli içecekler şekerli yicekler vs.. ama bunları yemeden duramayan arkadaşlarımız var tutup direk bunlar yasak diyemeyiz diyet yapmak istemezler halbuki bizim amacımız arkadaşlarımızı motive etmek herşeyi yasaklayıp uzaklaştırmak deqil ki zaten ben bu şekilde 21 kilo verdim birebir kendim denedim görüp geçirdiqim şeyleri yazıyorum

sena
benim pkolu olmam laz alakı degil yazdıklarım
evet herkeisn bünyesi kaçamak yapmaya müsait degil
mesela derya ne diyor 1 kaçamk yaptım 1 hfta ma maal oldu diyor
bu nedmek herkeisn bünyeis kaldırmıyor demek degilmidir arkadaşım

canın istedigind ebörek yemek die bi terim olmaz bence diyelimki birisi katıldı gruba 3 gün cnaı börek yemek istedi serbestmmi yani :26::26::26::26:

ben senin menüleirni göz önüne alarak degerlendirme yapmıyor zaten çünkü senin bir kaç menü dışınd aidyet menüsü göremeidm ben sendee ha kilo verirsin veremezi bu ayrı bir konu
ama kh diyeti yapıyorum diye yazıdıgın d abile menüleirnd elahmacun var dı

ben normla kalori diyet menülerndne bahsediyorum giidp bir dr sorabilirisn
1 dilim salamın kalorisini? serbest yemek ayrıdır kaçamak yapmak ayrıdır

Arkadaşlar seneye kadınlar gününe kadar 60 kg olursam eşim bana maaşını verecek iddiaya girdik... çok gaza geldim ... inş. veririm.. verebilir miyim sizce...

Kesin verirsin çok uzun bir zaman zarfı işki iradeli olmak,ölçülü yemek, aşırıya kaçmadan porsiyonları 1 yıl boyunca küçük tutup un,şeker,tuzdan kaçınıp birde yağı az tüketirsen kesin verirsin...aldığın maaşada kendine yeni kıyafetler alırsın:)acaba bende mi eşimle iddaya girsem:)

bende öyle düşünüyorum.. çünkü kilo vermeyi kesinlikle kafama koydum ve en önemlisi yemeyi öğrendim. tıka basa değil de doyunca bırakmayı öğrendim. inş. veririm maaş da 2 milyara yakın... gitsin kilolar, gelsin paralar, kıyafetler

asu seni görüyorum aşagıda cnm nasılsınnn

nilgün okullar tatilmi oradada burası berbat ya işle rbile tatil bırak okulu
evdyken dah adikkat eidyo cnm aslında insan

ya size hayranım valla sporunu da yapıyorsun yemeğin de ölçülü.benim ölçülü yemem için dışarda olmam lazım.mesela hafta içi her şeyim mükemmel.ama bazı şeyler öğrendim mesela pirinç yemiyordum ama makarna yiyordum.yanlışmış.sucuk yiyordum hep.ölçülü değil bayağı 7-8 dilim falan.o da kilo yaparmış.neyse bugün kahvaltıda kızlar yerken ben bi baktım kepek ekmeğine sarelleyi sürüp hüpletmişim.valla yerken farkettim.ama dışardayken elimin altında olmasın diye yemiyorum.çocuklar poğaça,börek ve pasta tadını unuttular valla.yaparsam yerim diye.hoş alışmasınlar yiyecek de ne olacak.

yani o yüzden yapamıyorum dedim.ama bunlar hep bahane.ya spor için akşamları halim olsun diye vitamin alayım yada redbull falan içeyim olur mu dedim.görmediniz mi kimse yorum yapmamış...

bugün gazetede kadının biri kilo vermiş onunla ilgili bi haber var.telefonuna kalori hesaplama programı yüklemiş ve kilo vermiş.dışarda yemek işstediğinde önce hesaplatıyormuş kalorisi fazlaysa yemiyormuş.frenlemiş onu yani.ne güzel değil mi?

tembelliğime şimdiki bahanem de telefonumda böyle bi program olmaması..

bazı besinleri listemizden tamamen çıkardıqımız için yediqimiz anda kilo alıyoruz börek olayı 3 gün börek ye olmaz ben kendimden örnek vereyim gün içinde börek yapıyorum ve 1 dilim böreqimi ogün deqil ertesi gün kahvaltıda yiyorum günün erken saatinde yediqim içinde diyetime hiçbir zararı olmuyor derya ne yedi ne zaman yedi ne kadar yedi bunlara bakmak lazım herşeyin fazlası kilo yapar ben 1 dilimden fazla asla yemem gurubuma bunları aytrıntılı olarak anlattım ama damlalar küçük bir alıntı yaptıqı için konuyla ilgili ayrıntılar o listede yok yani sen tutup 3 gün canı börek istedi yicekmi derken hayır yemicek diyette olduqunu hiçbir zaman unutmucak ve 1 dilim börek ona yeticek hatta ödül olarak görüp asla ikinciyi yemek aklından geçmicek zaten 2.leri 3.leri yediqimiz için hep kilo aldık yani kısaca polemiqede girmek istemiyorum orada yazılan börek olayı şudur eqer börek yenicekse kahvaltıda sadece 1 dilim yenmeli (ekmeqin yerine) ayrıca lahmacun yediqim günler çok çok extra bir durum yoksa ogün içinde hiçbirşekilde ekmek pilav makarna bakliyat türü şeyler yemeyip bu haklarımı 1 lahmacun olarak kullanmışımdır ama bazen özel durumlarda eşimle bişeyler yemişimdir eşimin hatırına o akşamlık kaçamak yapmışımdır..

1.
ayran detoksu
4 yk nohut,4ykyeşil mercimek, 4 yk yarma(haşlamadan ölçeceksin)
malzmeler haşlanır 1.5 lt ayranın içine katılır içine 2 salatalık rendelenir.
kahvaltıdan sonraa her 2 saattte bir afiyetle 1 kase yenir

-tuz olmayacak
-istedignizz baharatı atabilirsiniz için
-bol su içebilrirsiniz
-çay serbest

(ayran olayını ben şöle yapıyorum kızlar;yagsız yogurt olması lazım zaten
650 gr oluyor genelde onu alıyorum ve ayranı kendim yapıyorum istdigim koyulukta )

2 gün uygulanıyorr​

yapan birinden alıntı.ben denemedim yapanlar varsa yazarlar gelince.

sewgiii
işe başlayacakıt bugün ne yaptı acaba ya gidememiştir kesin:26::26::26::26:

nülgün
cnm dmekki sen okul oldugund adha açok dikkat eidyorsun sneind edüzenin öle cnm bende ev dışınd anere gitsemm bozuluyor düzenim

Arkadaşlar facebookta Kadınlar Kulübü'nün fanında olanlar var mı?

annenin nefis yemeklerindendir o...ellerinden öperim gittiğinde söylersin.

senacığım çok güzel dikkat ediyorsun kendine.boşuna kilo vermiyorsun.
bak ne yazmışsın :" yoksa ogün içinde hiçbirşekilde ekmek pilav makarna bakliyat türü şeyler yemeyip bu haklarımı 1 lahmacun olarak kullanmışımdır ama bazen özel durumlarda eşimle bişeyler yemişimdir eşimin hatırına o akşamlık kaçamak yapmışımdır.. "

ben hafta içinde bakliyat ,makarna da yiyorum ekmezsiz yedim diye seviniyordum ama baksana sen yemeyip 1 lahmacun yiyormuşsun.kilolar boşuna verilmiyor ya...hiç uğraşıyorum olmuyor dememeli...

biraz değişikli istiyorum hep sebze yoğurt falan sıkıldım.acaba kahvaltımı yapsam ( 1 dilim tb ekmeği,light peynir ve domates,yeşillikle) diğer 2 öğünde k-flakes yada nesfit yesem? hangisi daha iyi?reklamlarda k-flakes bayağı iyi görünüyor.

ya bende ordayım.. dün mesaj attım neden bana cvp vermediniz bakim

Kankam sanırım karbon deqerlerinin kilo vermekte çok büyük rolü var daha önce yaptıqım diyetlerde karbon deqerlerini bilmediqim için bende yalan yanlış beslenmişim sadece lahmacunla ilgili deqildi yazdıklarım mesela bakliyat yersem pilav yemem çokçok cnm isterse pilavın ucundan tadarım birde bnm şöyle bir huyum var yemeqi ilk yapıldıqında severim pilav yaptıysam 2 kaşık yapıldıqı gün yerim ertesi günlerde yemem huyumun bu şekilde olması bnm tekrar tekrar pilav yememi engelliyor çünkü haftada 1 pilav yaparım oda hafta sonları ben buraya menülerimi yazdıqımda belki sadece börek yazısı dikkatinizi çeker ama güne tam olarak baktıqınızda dengelenmiş olduqunu görürsünüz sadece hafta sonları ipin ucu biraz kaçar pazartesiden itibaren eski moduma dönerim samırım artık neyi nasıl ve ne zaman yemem gerektiqini öqrendim yoksa banunun dediqi gibi menülerimde hep yasak ürünler var demekki doqru bir şekilde dengeliyorumki her hafta düzenli olarak kilo veriyorum

herkese selam kızlar karbonhidratı falan bilmemde annecim bugün kurufasulye pilav yapıyo ohh yoğurtla yerim akşama ben onları bekliyorum ya günlerdir yemiyodun canım çok istedi

canım ben pizzayı çok seviyorum ve diyetime uydurdum ben sabah kahvaltıya yapıyorum ama madem ekmek yeme olasılıqın var şöyle bişeyvyapabilirsin ekmek diliminin üstüne kaşar peynirini koy sivribiberi küçük küçük doqr üstüne bikaç tane koy domatesleride küçük küçük dogra onlarıda aralara serpiştir ve kekik kat fırının üst ayarında 5 dakika peynir eriyene kadar kızrt çok nefis oluyor eqer k-flakes yiceksen tek öqün ye karbon deqerleri çok yüksek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…