80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabah evden çıktığım için yazamadım
sabah:1 elma +1 bardak süt acelem vardi
ara öğün:yarım simit
öğle:5 orta boy köfte +1 dilim ekmek +piyaz+ayran
ara öğün:yok
akşam:6 kaşık türlü+ 4 tane kornişon salatalık turşu(minik)

bu arada korktuğum gibi 81.5 gösterdi tartı ama değiştirmeyin haftaya en az 2 kilo vermiş olucam bagırsak sorunumu çözebilirsem 7.gündeyimde artık patlıyorum

bende tam o konuda bisey yazacaktim vuslat..
dogum yaptgimdan beridir ilacin bile fayda vermedigi bir kabizlik sorunum vardi uzun süredir ilk defa astim bu problemi..ceviz ve sarimsakla..bi topikte okudum ve uyguladim 2 gündür rahatim..tavsiye ederim..nihayet bir etegimin fermuari kapandi..ben onu 5 aylik hamileyken giyiyordum..benimbaskul hernekadar sapsada etek verdin diyor...

merhabaa.............

sabah: 1 brötchen (almanlarin ekmegi) arasina 1 pismis yumurta
öglen: 1 tabak lapa yemegi domatesli, bir kac kasik yogurt
aksam: saatinde yiyemedim annemle kavgaliydim spordan geldikten sonra uyumusum, simdi uyandimm, saat 20........... aksam yemeginden bir kac kasik yicem anca..... patlican yemegi, 4 kasik, ve bir elma
2 l su......... 1 bucuk saat spor....

yine ben miyim birinci :) ay canima minnet :)

öptüm herkesi kib ybby

Son düzenleme:
ben geldimmm.. annemler gittiler... daha çerez tabakları duruyo sehpalarda ama olsun :)) önce yaziim bişiler sonra topliim dedim... ayy kızlar annemin pilavı harika olur zaten de bu seferki bi başka güzel olmuştu.. belki de ben 4 y.kaşğı yediğim için tadı damağımda kalmıştır... :)) bi tabak doldurmamak için kendimi zor tuttum...
bu arada aylincim çook tebrikler... 2 haftadır iyi gidiyosun..

aylincim.. minik cadımı bırakıcak biri olsa da bende düzenli spor yapabilsem seninle yarışırım ama malesef.. senin yolun açık olsun... :))) gençler önden... :))

Son düzenleme:
kızlar ne yapıyorsunuz benim canım sıkıldı tv seyrediyorum ama ordada bişey yok buraya ugruyorum burda kimse yoktu ama siz geldiniz neyse

bende burdayım ... bi yandan da ortalığı toparlıyorum :)) arada bakıp yazıyrum.. bi de çizelgemi yeniledim :)

aylincim.. minik cadımı bırakıcak biri olsa da bende düzenli spor yapabilsem seninle yarışırım ama malesef.. senin yolun açık olsun... :))) gençler önden... :))

ayyy canim ablam tsk ederimmm, evet iki haftadir iyi gidiyorumm....... bünyem zayif düsmese bariii....... annem sütlac yapti yarin yesem mi ki? tatliyada ihtiyacimiz var....... spor da yapiyor olacam pazar günü, eritirim ha ne dersiniz? yarin yerim ama....?

kızlar şu an itibariyle herkes kilo bildirimi yapmadı yine... serracım nerelerde acaba.. net ağımızda sorun var yazmış sanırım o yüzden giremedi..

handeryacımmm yazdımmı biliyorum ama reklamınız süper olmuş.. mucizeler yaratan anneyi ve şeker oğluşu mucizeler yaratan kahramanını kutlarım...

şu ana kadar kilo bildirenler:
mineylem(tam yazmamış)
beenn (bebeg83)
fleks
aylin90
selma12
ecrinceren16
elay83
alnağme
lavita
fatene
gülçelik
baharnaz
flatliners
vuslat2008
bildirim yapmayan kişiler baya var sanırım... geçen hafta yazmayan yoktu diye hatırlıyorum ama...
bende yatıyorum kızlar... iyi geceler herkese...
handeryacım kolay gelsin tatlım şimdiden...

boncuk oyunu , cehhennem , deryalı8381 , dido_7777 , eflatun , eylülce , kraker , nidam034 , scapula , serradeniz , yayla güzeli , yagmur9303

geçen haftanın listesindeki isimlere göre şu ana kadar kilo bildirmeyenler...

nasıl çalışıyorum ama kaydirigubbakcemile3 dicekler sanane kızım neden liste tutuyosun sen :)))
az kişi bildirdi gibi geldi de.. biriken sayfada yok malum kimse gelmiyo artık..bakiim dedim... kaydirigubbakcemile3
benim kilom tekrarlıyorum ve cidden yatıyorum bu kez :))))

başlangıç--------- 90
şimdiki------------ 85
bu hafta giden-- 1000 gr.
hedef-------------- 70(inşallah)

kerkese iyi geceler malum bizim net bozuk umarım bir an önce düzelirde rahat rahat girerim kızlar bende 2 kilo verdim aylincimm birinciliği kaptımm haa onaa göre şaka şaka sen ol canım bu arada kilo veren herkesi kutluyorum

benim baskülümü degistirmem lazim,bozukta kendileri..bi verdi gösteriyo bi vermedi ama ben farkediyom verdigimi..tam rakamlari dogru dürüst biseyle tartlinica yazayim..deryacim sen 500gr yazarsan bana sevinirim en azindan moral olsun..
bu arada bugünki menüyüde yazayim da alisayim hala alisamadim ne yedigimi yazmaya,tabi birde vakit bulamiyorum..
sabah 1 bardak süt 1 dilim börek(yagsiz)
ara bir elma
öglen 1 yumurta biraz peynir 2-3 kücük domates yesillik
ara bi kupa corba
aksam bir tabak corba 3 kasik türlü 3 kasik bulgur pilavi biraz ygurt
1 tane yulafli biskuvi
2ltreden biraz fazla su

handeryacımmm yazdımmı biliyorum ama reklamınız süper olmuş.. mucizeler yaratan anneyi ve şeker oğluşu mucizeler yaratan kahramanını kutlarım...

handeryacım kolay gelsin tatlım şimdiden...

Canım çok tsk ederis ,beğenmene sevindim canım sıkıldı uğraşıyım dedim, pc deki fotolarla ancak o çıktı,zaten bir iki kişi dışında kimsede yorum yapmamış aşkolsun size...kötükedihüso
Baharnaz resimlere önceden öyle yazı falan eklemek gerekirdi senin dediğini yapmam için ,zaten öyle çok uğraşmadım deneme amaçlı yükledim,sitenin yönverdiği şekilde yaptım yani.. Evet yazı da koysam güzel olurdu canım

Son düzenleme:
Evettt gelelim konumuzaaaaa...
Bugün çok yoğundum kpss başvurusu için son gün ve netten başvuru yapamadığım için taaaaa bilkente( bizim evden epey uzakkk ) gitmek zorunda kaldım apar topar ,oğluşu babaneye bıraktım gittim,işimi halledebildim vaktinde ama çok yorucuydu.. Yoksa bu saate kadar ben mutlaka girerdim herşeyden önce meraktan çatladım, kim napmış diye..:uhm:

Yaaaa kızlarrrrrrr bize nazarmı değdi... Geçen hafta ne güzel herkes vermiş derken yazın yaklaştığı bu haftalarda resmen dökülmüşüzzzz ( istisnalar alınmasın,taşlar yerini buluyordur..) Daha bir azim daha bir irade olması gerekirken benimle birlikte çok kişi artıda malesef..kötükedihüso
Ben zaten acayip kızıyorum kendime +700 bu haftaklava: ... ama anlamadım herzamanki gibiydi bırak vermeyi,bırak aynı kiloda kalmayı + ne demek yaaa..Geçen hafta 70leri gördüm diye fazla şımardım sanırım iyi ders oldu bana.. 2 gündür turşuya abandım umarım o su tutmuştur falan,göreceğiz önümüzdeki günlerde.. bu günde dışarıdaydım artıların siniriyle kaçamak yaptım resmen madem rejimle olmuyor,içimde kalmasın bari diye ( biliyorum aptallık yaptım ama son kaçamaktı yarın yeni bir tartı haftası başlıyor)

Son düzenleme:
Serracım, aylincim süperrrrr özellikle sizi çok tebrik ederim (tabi diğer istikrarlı arkadaşları da ..) Aylincim gitti birincilik bu hafta ( son dakika golü :roflol:) Olsun tatlım sen mutlusun ya,kilolar gidiyor ya,daha ne olsun..

Bu arada dediğiniz gibi çok kişi var belirtmeyen napıyım karar veremedim listeyi yapıyımmı yarın mı yapıyım..şimdi yaparım herkes yarın dökülür teker teker tekrar uğraşmayım..

sonuyok hoşgeldin canım,mineylem sende kilonu başlangıç-şimdi ve hedef olarak yazarsan ve bu hafat ne kadar gitti yazarsan listeye koyacağım canım (sonu yok aynı şey senin içinde geçerli)

KIzlar artık kural falan kalmadı bakıyorum hepimiz serdik bahara mı aldanıyoruz yoksa.. Kimse girmiyor topiğe eskiden sayfalar birikirdi yetişemezdim bu akşam görünce şaşırdım valla hani nerde birlikten kuvvet doğar! Birbirimize gaz vereceğiz,motive edeceğiz unutmayın yeri gelince de yereceğiz..

Kısaca kızlar (şimdi karar verdim )yarın yapacağım listeyi son kararım kilo bildirimi yapmayan herkese duyurulur!

Son düzenleme:
kızlar çççoookkkkkk özür diliyorum...çok üzgünüm gerçektennn...
inanmayacaksınız ama artık eşim buraya girmeme izin vermiyor
ne yapcamı şaşırdım...diyete de kızıyor...
dün akşam salata yiycektim zorla 2 kaşık pilav da yedirdi...
geçen gün saçımdan bahsetmiştim...
önce çıktım doğru kuaföre gittim erkek gibi kestirim saçımı...senağlama
sonra eczaneye gittim bi ilaç sordum 140 tl dedi..pahalı geldi almadım..
kozmetiğe fazla harcama yapmam çünkü..
eve geldim eşime söyledim hemen gitti aldı...
bioxin falan değil..ducray diye bişey...
hergün düzenli 3 ay kullanacakmışım ve eczacı diyete ara ver dedi...
merak etmeyin tabi ki ara vermem ama haftada 2 kg gitsin diye bi derdim yok..
yarım kg gitse de olur...

dün gelip kg bildiremememin sebebi de gece eve geç geldik eşim kızr diye oturmadım pc nin başına...
bu hafta 500 gr gitmiş...74,5 oldum...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…