80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba kızlar geçen hafta 80 dim bu gün 79 um. nihayet 70 li rakamlara indim .10 kilo gitti şimdilik tabi...

kızlarr benim moralim çok bozuk. bu hafta kaçırdım da kaçırdım. 83,5 olmuşum yani 1 kilo aldım :a015::a015:

ama bu moralimi bozamaz. yarın sabah 7 den 8 e kadar yürüyüşe başlıyorum. azmin elinden bişey kurtulmaz. haftaya cuma80 olacam

gecmis olsun vallaa yasakkelimeyasakkelime durakla artik :)

sanirim en cok kilo veren yine ben oldum, ay insallah :))))

selam kızlar ancak eve gelebildim işten sonra sınav müracaatım vardı bir hayli uzun sürdü

bebeqcim ii kilo vermişsin
aylincim1600 hı :) galiba yine en iyisin
lavitacım sende iyisin

kilo verenleri tebrik ederim alanlarında kiloları vereceğine inanıyorum inancımızı kaybetmeyelim

sıra kendi kilomu yazmaya kaçamaklara rağmen ii vermişim diyorum

geçen hafta kilom 84.400
bugünkü kilom 83.600
hedef kilom 70.000
verilen 800
daha azda olabilirdi ama yine iyiyim ya mutluyum az kaldı 79 u görmeye hihoyyyt

kızlar ben geldim ne haber lavita gercekten hic görüşemiyoruz nerelerdesin arada derslerden fırsat buldukca ugra buralara

bugün yediklerim

sabah simit şekesiz çay
ara bir avuç organik kuru kayısı
öğlen 2 kabak dolma, çorba, yoğurt 1 dilim ekmek
ara sütlü kahve napıyım enerjiye ihtiyacım vardı şekerde kattım :)
ara kısır bol sebzeli
1.5 lt su 25 dk yürüyüş

bebeg de bu gün ugramadı galiba kızlar nerelerdesiniz bak takım kendini saldı ve ben artı cıktım
baharnaz sen nasılsı

bebeg de bu gün ugramadı galiba kızlar nerelerdesiniz bak takım kendini saldı ve ben artı cıktım
baharnaz sen nasılsı

saol canım iim biraz yorgunum yine bir sınav müracaatım vardı pazar günüde sınavım var bayağı yoğunluk var senin anlıycan yinede geliyorum. azimle önce geçmişi okuyor sonra geliyorum ve kimse kalmıyor

hayırlısı olsun inşşallah hakkında başarılar

slm kızlar öncelikle listemi yaziimmm...

sabah------- 1 dilim k.ekmek,3 çatal omlet,domates,salatalık,1 kk peynir,5 zeytin,2 çay
ara------------ -
öğlen--------4 yemek kaşığı bulgur pilavı,yoğurt
ara------------ -
akşam------ 1 kepçe nohut, biraz pilav,salata(üzgünüm 2 kezpilav oldu ama annemin menüsü akşamki)
ara----------- 1 avuç çekirdek,çay

annemi eve göndermedim.. babam ve kardeşimde gelicek.. o yüzden giremedim bugün... pasta fln yaptım...
selmacımmm ben hergün burdayım cnm... bugün giremedim o gözünüze battı galiba..kaydirigubbakcemile3 hiç uğramayanlara söyle sen laflarını mirmirmirmir

kilo verenleri tebrik ediyorum... beni tebrik edenlere teşekkürler... ancak gece girerim bilginize..

hımm neden pilav yedinki iki kez şaka şaka yerimseniben canım zaten ara öğün yememişsin birde verdiğin kiloları düşününce bu haftanın ödülü olsun dimi

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben şu an 88 kiloyum hedefim 75
inş sizlerle birlikte bu kiloların üstesinden gelirim

Kızlar yeni fırsat bulabildim, hemen kilomu bildireyim. Bu hafta da 72 kg'ım, geçen haftasonu 800 gr. almıştım ancak onu verebilmişim. Handeryacım beni hiç kilo veremedi olarak belirtirsin.
Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…