kızlarr benim moralim çok bozuk. bu hafta kaçırdım da kaçırdım. 83,5 olmuşum yani 1 kilo aldım :a015::a015:
ama bu moralimi bozamaz. yarın sabah 7 den 8 e kadar yürüyüşe başlıyorum. azmin elinden bişey kurtulmaz. haftaya cuma80 olacam
lavita canım tebrik ederim nerdesin kuzum bitirlü karşılşamıyoruz galiba yogunmuşsun sınavların varmış allah zihin açıklığı versin canım85.5 lik bi hatun var karisinizda 800 gr vermis bulunuyor kendisi:)
bebeg de bu gün ugramadı galiba kızlar nerelerdesiniz bak takım kendini saldı ve ben artı cıktım
baharnaz sen nasılsı
saol canım iim biraz yorgunum yine bir sınav müracaatım vardı pazar günüde sınavım var bayağı yoğunluk var senin anlıycan yinede geliyorum. azimle önce geçmişi okuyor sonra geliyorum ve kimse kalmıyor
hayırlısı olsun inşşallah hakkında başarılar
slm kızlar öncelikle listemi yaziimmm...
sabah------- 1 dilim k.ekmek,3 çatal omlet,domates,salatalık,1 kk peynir,5 zeytin,2 çay
ara------------ -
öğlen--------4 yemek kaşığı bulgur pilavı,yoğurt
ara------------ -
akşam------ 1 kepçe nohut, biraz pilav,salata(üzgünüm 2 kezpilav oldu ama annemin menüsü akşamki)
ara----------- 1 avuç çekirdek,çay
annemi eve göndermedim.. babam ve kardeşimde gelicek.. o yüzden giremedim bugün... pasta fln yaptım...
selmacımmm ben hergün burdayım cnm... bugün giremedim o gözünüze battı galiba..kaydirigubbakcemile3 hiç uğramayanlara söyle sen laflarını mirmirmirmir
kilo verenleri tebrik ediyorum... beni tebrik edenlere teşekkürler... ancak gece girerim bilginize..
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben şu an 88 kiloyum hedefim 75
inş sizlerle birlikte bu kiloların üstesinden gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?