80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi geçmişi okudum..
handeryacım reklamın süper olmuş canım...
ben de dediğiniz gibi yazayım kilomu
başlangıç--84[/COLOR]
bu hafta giden--500gr
şu anki kilo--74,5
bu arada merak edenlere söyliym diyete 22 martta başladım..

merhaba nasilsiniz kizlar

ya birsi sölicem
ben geldimden beri

burda 2000 gr verdim 83.500 oldum die yaziorduk

simdi baslangic kilo yaz
su ankini yaz
gecen haftaninki yaz
bide kac kilo verildini yaz
bana cok sacma gelior, uygulamiorumda fark ettiyseniz:)))

yani su kadar oldum su kadar gitti, die yaziorduk bu deyisikliye gerek varmiydi
ayrica :) su anki halini yazip bide gecen haftaninkini yaziorsan zaten herkes hesaplar :)))) mujuk kizmayin bana sadece cok sacma geldi bana :)))

günaydın kızlar... lavitacım,elaycım iyisinizdir umarım :))
ben az önce spordan geldim.. şimdi kahvaltımı yapıyorum.. 1 saat hzlı tempoda yürüyüş..yarım saat aletli spor.. yoruldum ama mutluyum.. kaç gündür gidemiyodum...
kızlar mazeretimi bildireyim.. beni pazartesiye kadar mazur görürseniz sevinirim.pek sık giremeyebilirim.. kızımın çarş.günü doğum günü ama bu pazar kutlucaz.. babannemiz gelicek bugün..hazır o burdayken... ama temizlik kurabiye fln.. bide sağolsun gelenler de 30 kişiden fazla oluyo gelenler.. gerisini siz düşünün :))

handerya reklam super olmus canım keske benımde bebsim olsada bende yapsam..aynısını..ahh ahh cocuk ozlemı duyuyorum..nedenını bende bılmıyorum..

lavitacım bak yetiştim senin kilona canm :))) inş. bu hafta azar azar giden kilolarda bir artışım olur da bende birinciliğe oynarım sositososito

canim günaydin
bende regl oldum gidemiorum :S spora nese pazartesi insallah
simdiden dogumgününüz kutlu olsun:)
bende ciktim simdilik görüsüürz

bebegm ne yetismesi gecmisin bileee )
ben bu aralar cok ski diyet yapiorum ya, aslinda artik tekrar düzenli beslenmeye dönsem iyi olur
ama sinavlarim vardi normal :)))

pardon profilinde yaziyordu zaten..ee cocuklu olunca böle unutkan oluo insan,benimde kizim 5 haziran dogumlu burda dogum günü yapmak istemiyorum babam gel türkiyede yapalim diyorbiraz gec olur ama daha iyi olur sanirim..

ben çizelgemi değiştircem kızlar ya :):) bana kızcanız ama nerden nasıl yapcam bunu ben bi deyiverin

bende öyle sıkı bi diete baslayamadim nedense dogumdan sonra bi tatli krizleri bekarken böle degildim regl döneminde bile..
3gündür bunu astim saniyorum artmis bir sekilde geri dönmesse bide buraya günlük menümü yazarsam belki tutarim kendimi,bu hafta belki i atak yaparim..
eflatuncum benimde esim arada bakip cikmama bile gecen sitem etti dedi kilo isini cok takiyorsun öle fazla bi tarafin yok dabi dabi dedim icimden ondan fazlayim daha ne olsun ya...
bu sefer hissediyorum basaracam..veririm diye yeni kiyafetleride hep kücük beden aldim,yandim ki ne yandim..

Son düzenleme:
evet doğru lavitacım 500 gr. farkla öndeyim :))))
ama ben sadece ilk hafta 2 kg.verdim..o kaar hızlı da gitmiyo bence ama.. 4 haftada 5 kg. iyidir demi?
10 temmuz a kadar bi 10 kg. daha gitse de 75 kalsam ne süper olur yaa :))

ya kızlar biz hediye konusunda bir karar veremiyoruz aslında.. en önemli konuda :)

günaydinnn, serradeniz abla birinciligimi kaptin askolsun sanaa :)))
saka saka tebrik ederim seniii, sen bi hafta veriosun bi hafta vermiosun, yani haftaya vermiceksin 2 kg :)))
bende yataktan bi güzel kalktim ins son dk golu olmaz da birinci kalirim diye :))))

ÖBÜR ARKADASLAR NERDE??? listenin yarisi yokk!!!! Bu gece listeyi görmek istiyorumm, cok 0 olacak sanirim (( neyse ben kahvalti yapmaya gidiyorummm....... gelirim birazdan byby

günaydın kızlar giriyim bakıyım kim birinci olmuş diye ama bugüne kalmış kilo bildirimi yapmayanlar için geçmişi okudumda birinci serra gözüküyor tebrik erderim sizi arkadaşlar aylin ve serra iyi vermişsiniz valla darısı bizlerede inş

tsk ederim abla, serram kapti birinciligimi, ama haftaya basaramicak naniknaniknaniknanik
:roflol:, yinede mutluyum, buda benim icin mujize yani, 2 hafta tuttum rejimi, ve 3. haftaya girmis bulunuyoruz sengözlerimebaksanab
ama bugün ben kacamak yapacam sütlac yicem kücük kagse, zaten dün spor yaptim, yarin sabah da gidicem, arasina bi tatli koysam birseycik olmaz sanirim... sositososito

2 dilim ekmek, recelli, 5 zeytin 2 kk peynir yiyorum simdi...

sizler nslsiniz

arkadaşlar şukilo bldirimi yapmayanlarda yazsada listemizi bu gece yada yarın görsek yani.. birinci olamadım ama olsun... 1 kilo da iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…