80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

başlangıç : 100
geçen hafta : 85.7
bu hafta : 84.1
giden : 1.600 gr
toplamda giden : 15.900 gr
hedef : 75 :
spor : 200 dk

ne güzel 83 leri görmüştüm ama aldım yine haftaya inşllh :93:

Zeynepçim tebrik ederim harika bir rakam,ben regl sonrası bu kadar toparlanamadım ama sporum da yoktu.Bu hafta havalar düzelirse spora ağırlık vereceğim inşallah.

tartıya çıktım bi şaşırdım bi şaşırdım sormayın yaw
demekki iki gün kaçamaklarım olmasaydı bayağı bayağı erimişim ben
1,800 gitmiş inanamadım
sporsuz ve bol kaçamaklı

başlangıç:83
geçen hafta:70,500
bu hafta:68,700
bu hafta giden:1,800
top.giden:14,300
hedef:65

kilo verenleri tebrik eder yanaklarından mucks mucks
veremeyenler için tartıları inş haftaya yüzlerine güler

tşk ederim benimde regli sonra bu hafta iyi toparlandım geçen hafta yedim çikolatanın sayısını unuttum :78:
Zeynepçim tebrik ederim harika bir rakam,ben regl sonrası bu kadar toparlanamadım ama sporum da yoktu.Bu hafta havalar düzelirse spora ağırlık vereceğim inşallah.

slm kızlar ben bu hafta hıc kılo veremedııım :84: neyse artı cıkmadım ona sukur haftaya artık gecen hafta 3 kılo verınce bu hafta veremedım herelde

baslangıc:93
gecen hafta:81
buhafta:81
toplam gıden: 12 kg

:26::26::26:regıl olcam belkı ondan verememiş olabilirim :26:

bu hafta her şeye rağmen kilo vermemin sebebini buldum

bol stres
evet ben stresli olduğumda tere boğuluyorum
rapor alamayacağım
süt izinlerimi toplayamayacağım diye deli divane oldum
gün içinde kıyafet değiştirdiğim oldu terlemekten stresten
hatta sırtım nemli çıktım iş yerinden iki gün
o yüzden üşüttüm zatiii
hııım herşey açığa çıktı

ama ben hala hava bi an önce ısınsada spora çıksam hayalini kuruyorum
38 bedenlerimi 15 gün koşmanın sonunda giyebileceğime eminim

Sevgicim maaşallah sana
Geçen hafta da 2 verdin oh tıkır tıkır gidiyor bize de bulaştır şu metabolizma hızından

tşk ederim benimde regli sonra bu hafta iyi toparlandım geçen hafta yedim çikolatanın sayısını unuttum :78:

Ay ben sadece eti puf yedim bol bol hiç çikolata yemedim bile ama anca 2 hafta 1300 verdim aman buna da şükür.Bu kadardan bile umudum yoktu maşallah metabolizmam yanıltıyor beni bu aralar :87:

Sevgicim maaşallah sana
Geçen hafta da 2 verdin oh tıkır tıkır gidiyor bize de bulaştır şu metabolizma hızından

lilium teşekkür ederim
aslında metabolizmam yavaş benim
hipotiroid ilacı sayesinde metabolizmam çalışıyor
yani ilaç kullanmasam hormon yok bende
hatta guatr nodülü var
bunlara rağmen gidiyor

merhaba arkadaşlar, ben şuan doğumu bekliyorum doğumdan sonra sizlere katılmak istiyorum. şu an 88 kiloyum ama sanırım doğumdan sonra 80 falan olurum inşallah tabi..:) şu ana kadar 22 kilo aldım. Siz doğumdan ne kadar sonra dikkat etmeye ya da diyete başladınız? ne zaman başlamamı tavsiye edersiniz. Teşekkürler

Amin inşallah kolay geçer sınavın sakin olman şart.ben direksiyon sınavından kalan biri olarak:)asla hocanla tartışmaman gerekiyor...Ben dur kalk yapıyordum.hoca yanda müdahale edince, araba stop etti.Bende çek ayağını, ne karışıyorsun senin yüzünden stop etti dedim..çabuk sinirleniyorum kötü huy...netice sınav sonucu bir geldi kalmışımKardeşimle aynı gün girdik kardeşim yanındaki araba yüzünden duraklamış komisyon çiz arabayı bas devam et deyince kardeşim çizerek devam etmiş(istemeyerek),çiz geç demiştiniz demiş:)95 puanla geçmişti...birazda şans olmalı...

zeynel özelden msj atamıyorum sana msj kutunu boşaltırmısın

arkadaşalr mikrodalga fırının çok zararlı olduğunu biliyormusunuz
Mikrodalgalar çeşitli ışın ve dalga radyolarıdır. Bunlar pişirme işlemi sırasında enerjiyi radyasyona çevirirler. Bu da pişirme işlemi sırasında bu zararlı maddenin yiyeceklere geçmesini sağlarlar.

İnsan yaşantısında ve zor yaşam şartlarında hızla gelişen teknolojinin bir ürünü olan mikrodalgalar çok masum ve pratik görüntüsünün altında gizli bir canavar barındırmaktadır. Radyasyonlu yiyeceklere maruz kalmanın sonucunda görülen rahatsızlıklar ise,tansiyon ve nabız düşüklüğü ile başlar,bunların yanı sıra, uykusuzluk, baş ağrısı, huzursuzluk ve sinir sistemi üzerinde etkileri görülmektedir.

Ayrıca, kalp rahatsızlıkları, damar rahatsızlıkları, görme bozukluklarının yanı sıra, kanserojen etkileri ve buna bağlı hastalıklar gözlemlenmektedir. Bunlar; Özellikle mide, bağırsak, kanserleridir.

Sindirim sistemi üzerinde de olumsuz etkileri görülmektedir.Ne yapmak gerekli mümkün olduğunca az kullanmak hatta kullanmamakta fayda vardır ama kullanmak gerekli ise; Aynı yiyeceği ikinci defa mikrodalgada ısıtmamak yararlı olacaktır.

Göremeyenler için bir de böyle ekleyeyim :

Eki Görüntüle 155540
harika görünüyorsun

tebrik ediyorum canım

Bugün arkadaşıma boydan fotoğrafımı çektirdim öncesi sonrası resimleri olur ya bi gün benimde olcak
Çok ii yapmışsın inş.sonraki hanline sağlıklı şekilde ve çabuk kavuşursun...aslında bende çekilsem ii olacaktı.Ama 83 kilo ile hep oturarak yada göbdekten üstü var altta çekmeyin diye diye bi hal oluyorudum.Bir geçen gün kar yağdığında boydan resim çekildim o kadar orada da 79 kiloyum bende kısmet olursa onları eklerim.çok sevdiğim pembe kotumu giymek istiyorum artık...

veee kilo bildirimim

başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm

spor 90'

merhaba hanimlar yogun birhafta gecirdigim icin pek giremedim. bebegimle birlikte annemde kaliyorum esim bugun evimizi tasiyor.biraz duzenimiz bozuldu yani :))) hafta ici evi biraz toparladimm. yediklerime cokta fazla dikkat edemedim. sanirim hareketten gittii,

4 mart 83,6kg
11 mart 83kg

günaydinnnnnn :)

rejimi biraz bosladigim icin kac gündür ugramiyodum ama bugün yine 1 kilo verdigimi görünce moralim düzeldi girdim

veee kilo bildirimim

başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm

spor 90'

Haydi gözün aydın ortim,darısı başıma

Tebrik ederim

günaydinnnnnn :)

rejimi biraz bosladigim icin kac gündür ugramiyodum ama bugün yine 1 kilo verdigimi görünce moralim düzeldi girdim

Öyle kaçmak yok,boşlasan da gel yaz buradakiler tekrar şarj eder seni merak etme

veee kilo bildirimim

başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm

spor 90'

tebrikler kızlarr kilolar size elvedaaaa :80:

herkese günaydın..
saat 12 de çıkmam lazım hemen kilo bildirimi yapıp kaçayım
başlangıç--88
geçen hafta--83.9
bu hafta--83
bu hafta giden--900 gr
toplam giden---5kg
hedef--70
bu hafta artı bekliyodum nasıl verdim ben de anlamadım o kadar yemeyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…