kilo bildirimi
başlangıç : 100
geçen hafta : 85.7
bu hafta : 84.1
giden : 1.600 gr
toplamda giden : 15.900 gr
hedef : 75 :
spor : 200 dk
ne güzel 83 leri görmüştüm ama aldım yine haftaya inşllh :93:
Zeynepçim tebrik ederim harika bir rakam,ben regl sonrası bu kadar toparlanamadım ama sporum da yoktu.Bu hafta havalar düzelirse spora ağırlık vereceğim inşallah.
tartıya çıktım bi şaşırdım bi şaşırdım sormayın yaw
demekki iki gün kaçamaklarım olmasaydı bayağı bayağı erimişim ben
1,800 gitmiş inanamadım
sporsuz ve bol kaçamaklı
başlangıç:83
geçen hafta:70,500
bu hafta:68,700
bu hafta giden:1,800
top.giden:14,300
hedef:65
kilo verenleri tebrik eder yanaklarından mucks mucks
veremeyenler için tartıları inş haftaya yüzlerine güler
tşk ederim benimde regli sonra bu hafta iyi toparlandım geçen hafta yedim çikolatanın sayısını unuttum :78:
Sevgicim maaşallah sana
Geçen hafta da 2 verdin oh tıkır tıkır gidiyor bize de bulaştır şu metabolizma hızından
yarın sabah son kez direksiyon tekrarı için kursa gidicez pazar sabahı direksiyon sınavımız var son sınavımız bu Allahım kolaylık ver yardım et..bu arada herkese hayırlı geceler kızlar acaip uykum geldi :79:
1,800 gitmiş inanamadım
sporsuz ve bol kaçamaklı
sevgi maşallahın var canımmtebrik ederim seni
slm kızlar ben bu hafta hıc kılo veremedııım :84: Neyse artı cıkmadım ona sukur haftaya artık gecen hafta 3 kılo verınce bu hafta veremedım herelde
baslangıc:93
gecen hafta:81
buhafta:81
toplam gıden: 12 kg
:26::26::26:regıl olcam belkı ondan verememiş olabilirim :26:
arkadaşalr mikrodalga fırının çok zararlı olduğunu biliyormusunuzBir ben mikrodalga kullanma özürlüsüyüm galiba...sadece ısıtma ve çözme işini yapsam onada şükür.Ne güzel biber pişirmişsiniz,kek yapan bile var mikrodalgada.Ben ekmeği buzluktan alıyorum pamuk gibi olsun die nerde taş gibi kuru oluyor, diğer ayarda içi çözülmüyor buz...size afiyet olsun...Bende beyaz ekmeği çok severim ama kilo vermeyi kafama koyduğumdan itibaren 1 lokma yemedim:)inş.aynı istikrarla devam ederim...
harika görünüyorsun
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 83.2
Bu hafta 81.9
Giden 1.300 gr
Toplamda 5.100 gr
Hedef : 75
Toplam Spor : 120 dk.
Kızlar regli dönemini telafi edemeyeceğim zannediyordum,1.5 kilo hedef koymuştum kendime bu hafta allahım çifte mutluluk yaşıyorum,çok üzülmüştüm geçen hafta ama çok şükür telafi ettim.
Çok ii yapmışsın inş.sonraki hanline sağlıklı şekilde ve çabuk kavuşursun...aslında bende çekilsem ii olacaktı.Ama 83 kilo ile hep oturarak yada göbdekten üstü var altta çekmeyin diye diye bi hal oluyorudum.Bir geçen gün kar yağdığında boydan resim çekildim o kadar orada da 79 kiloyum bende kısmet olursa onları eklerim.çok sevdiğim pembe kotumu giymek istiyorum artık...Bugün arkadaşıma boydan fotoğrafımı çektirdim öncesi sonrası resimleri olur ya bi gün benimde olcak
veee kilo bildirimim
başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm
spor 90'
merhaba hanimlar yogun birhafta gecirdigim icin pek giremedim. bebegimle birlikte annemde kaliyorum esim bugun evimizi tasiyor.biraz duzenimiz bozuldu yani :))) hafta ici evi biraz toparladimm. yediklerime cokta fazla dikkat edemedim. sanirim hareketten gittii,
4 mart 83,6kg
11 mart 83kg
günaydinnnnnn :)
rejimi biraz bosladigim icin kac gündür ugramiyodum ama bugün yine 1 kilo verdigimi görünce moralim düzeldi girdim
1,800 gitmiş inanamadım
sporsuz ve bol kaçamaklı
veee kilo bildirimim
başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm
spor 90'
Ay ben sadece eti puf yedim bol bol hiç çikolata yemedim bile ama anca 2 hafta 1300 verdim aman buna da şükür.Bu kadardan bile umudum yoktu maşallah metabolizmam yanıltıyor beni bu aralar :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?