80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu şekilde toplam yaparak yemek yemesi, ayarlaması zor olmuyor mu?

filizcim arkadaşlar yedikten sonra hesaplıyorlar
yani yemeden ayarlama yapmıyorlar
akşam ne yediklerini yazıp kaloritakibi diye bi site var benim bi türlü giremediğim ordan hesaplıyorlar

SEVGİ NASILSIN CANIM GERCEKTEN MUHTEŞEMSİN VERDİGİN KİLOLAR BENİ BİLE MUTLU EDİYOR KİM BİLSİN SENİ NASIL MUTLU EDİYORDUR

selmacım canııımsın teşekkür ederim
mutlu olmammı hemde nasıl
darısı sana
65 oliiim topiğe cevizli baklava ısmarlıycam

sevgiii
maşallah,harikasın canım benim...bende tirodim ilaç alıyorum ama veremiyorum böyle,emzirirken ilac almamıştım sen alıyormusun..

hamileykende kullandım
emzirirkende kullanıyorum doktorun önerisiyle tabi

pki ilkay bi kan versen baktırsan değerlerine
belki ilacın artırılması gerekir
kilo veremediğinide söylesen dikkate alacaklardır
çünkü ihtiyacın olan kalori aldığın kalori harcadığın kalori ters orantılı olunca verilmesi gerekir bence
senin kayınbabanın bölümü endokrinmiydi

yarın sabah tartılırsın ilkaycıım
nasılsa kaptan pztsye gelecekmiş liste bugün yapılmaz

Merhaba Kızlar

Ben öncelikle dünkü menümü yazıyorum

sabah
ılıksu sirkeli+sahanda yumurta+1 dilim çavdar ekmeği+azıcık kaşar peyniri
arada
yeşil çay+grisinni
öğlen
yarım kıymalı pide+ayran+salata
arada
portakal+süt
akşam
patates yemeği(4 kaşık susuz)+bulgur pilavı (2 kaşık)
pazı dolması 6 adet(minik miniktiler serçe pamağım kadar)
arada
greyfurt+süt
2 lt su ve 5-6 kupa limonlu karabiberli çay
spor yok

başlangıç tarihim ve kilom 18/02/2011--83 kilo
geçen hafta 80 kilo
bu hafta 78,5
hedefim ise 55 kilo

bugün eşimin doğum günü bir parça pastayı hakettim:)

spor yapamıyorum kendimi suçlu hissediyorum yada o gün bir öünde fazla kaçırsam hemen ekmek yemiyorum az yiyorum telafi etmeye çalışıyorum.Ama sabahları kalkıp egzersiz yapmam şart sışarı yürüyüşe çıkamam bu soğukta

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve vermeye çalışanlara başarılar...inş. haftaya daha güzel sonuçlarla daha da mutlu oluruz...bu ayın 18 inde bel-basen-baldır -göğüz ölçülerimi alacağım inş.inceliyorumdur...İzlem henüz anesinde dönmedi galiba kaç kilo verdi merak ediyorum anne yemekleriyle yemeden başetmek çok zor olmalı...

bilgiler için teşekkür ederiz,ben genelde buzlu yiyeceklerin buzunu çözmek için kullanırım,iyemek pişirmek ve ısıtmak için pek kullanmıyorum birde elektrik faturasını fena şişiriyor :)))

ayrıca hayatta insanı verem kanser edecek o kadar çok şey var ki,inan bana mikro onuların yanında çöok masum

eeeee...şeyyyyy....şeyyyy kem kümmmm

huriiiiii

cevaplarım tatmin ettimi :)))))))))))))))))))))9

gonuşma gızzz,bak pasta yapar dayanırım kapına,benim pastalarım çok meşur gördüğün gibi
bugün kursun 3 e alındı kızlar ben bildirimimi gitmeden komşuya inipte yapabilirim yada dönüşte yapabilirim ama dedim ya kilo vermişim bu sabah tuvaletede çıktım ( nihayet) ne kadar fark etti onuda görmüş olurum...

tebrik ederim valla darısı başımıza ne zamandı başlangıcın
14 haziran cnm ama bayramdan sonra 3 ay kadar diyetime ara verdim..
kilo bildirimi

başlangıç : 100
geçen hafta : 85.7
bu hafta : 84.1
giden : 1.600 gr
toplamda giden : 15.900 gr
hedef : 75 :
spor : 200 dk

ne güzel 83 leri görmüştüm ama aldım yine haftaya inşllh :93:
tebrikler tatlım çok güzel kilo vermişsin her hafta yüzün böyle gülsün inşallah

Canım bak boşyere kendini üzmüşsün çokta güzel kilo vermişsin tebrik eder bu güzelliqin devamını dilerim

sevgi şimdi farkettim kilolarımız bugün itibariyle aynı cnm

canım çok teşekkür ederim şimdi geldim kurstan 3 ayrı arabayla çalıştım ve trafik çok yoqundu bakırköy adliyesinin önünde çalışıyoruz sınav yerimizde orası ama bugün cuma olduqu için mahkeme günüymüş trafik allak bullak çok kafamız karıştı çok sıkışık trafikte çalışmak zorunda kaldık hoca çok iyiyisin sen sınavı rahat kazanırsın dedi ama yinede sınav kapalı kutu neyin nasıl olacaqı bilinmez Rabbim ne gösterdiyse onu görücez hayırlısı olur inşallah anlattıqın olay çok ilginç geldi tavsiyen içinde çok çok teşekkürler cnm

veee kilo bildirimim

başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm

spor 90'
Canım çok tebrik ederim yeni bir rakama geçmek inanılmaz keyifli ve mutluluk vericidir heyecanının payaşıyor ve seni çok öpüyorum

bende yazayım kilomu DÜN REGLİ OLDUM AMA OLSUN

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 89

BU HAFTA 87400
selmacım okadar stres yaptın ama maşallah verdiqin kilo çok çok güzel tatlım çok tebrik ediyorum

Canım ben sabah bildirim yaptım full kaçamaklarıma ve reqlime raqmen 300qr vermişim mutluyum ve hava burda burda çok güzel içim kıpır kıpır baharı yaşıyoruz resmen nasıl özlemiş böyle havalarıı

kızlar ben sokakta satılan çıtır simitleri çok seviyorum ne zamandır yememiştim bugün kurstan dönerken simit yeni gelmiş sımsacak ve çıtır çıtırdı aldıp yedim bir tane nasıl özlemişim arkasınada lipton plus limonlu form çayını içtim kendime geldim bu çayın yemekten sonra olanıda var birdahaki sefere onuda alıcam ender saraç kendi hazırlamış bunları..

cizelgemide yaptim sonunda

bunu simdi her hafta degistiriyoruz dimi?

evet cnm cuma günleri bildirim yaptıkça deqiştiriyoruz işin en keyifli yanı çizelqe deqiştirmek

evet cnm cuma günleri bildirim yaptıkça deqiştiriyoruz işin en keyifli yanı çizelqe deqiştirmek [/QUOTE]

bende sevdim bunu her hafta sag tarafa dogru kayar insallah

KOMŞUYA gidemedim bende resim çekeyim dedim..

şimdiki

[/url][/IMG]

1 ocak gecesi

[/url][/IMG]

burası ile tanışma 7 ocak

Canım bak boşyere kendini üzmüşsün çokta güzel kilo vermişsin tebrik eder bu güzelliqin devamını dilerim

sevgi şimdi farkettim kilolarımız bugün itibariyle aynı cnm

teşkr ederim

hıım vet kilolarımız aynı
ama sen beni sollarsın haftaya
çünkü anladığım kadarıyla metolarımız çok farklı
olsun ama geç olsunda güç olmasın

KOMŞUYA gidemedim bende resim çekeyim dedim..

şimdiki

[/url][/IMG]

1 ocak gecesi

[/url][/IMG]

burası ile tanışma 7 ocak

son resim açılmadı bende
ama farkediliyor verdiğin huricim

melocuuuum
hoşgeldin tatlım
nasılsın
bebişin nasıl
ay benimki pek geveze olacak agulara başladımı arkası gelmiyor :)

sevgi

canım testlerim geçen ay yapıldı,sonuçlar normal çıktı..fakat kilo veremiyorum deyince babam ilacın dozunu çeyrek doz artırdı...bir hafta oldu heralde artalı..evet sevgicim hem endoktrin hemde iç hastalıkları uzmanı....

huri

kız hemen süzülmüşsün vallahi...şekle girmiş...çıkıntı yok , üç beş kilo daha verince lokum gibi olursun artıkın

sena

iyi valla yap kaçamakları yap kaçamakları ver kiloları...hıhhh...:)) şaka bi yana tebrikler arkadaşım bende dün ve bugün azıttım resmen ama ben böyle kaçamak yapınca senin gibi veremiyom bilakisssss.

nehir

canım,bu ara görüşemiyoruz .ya benim oğlanın huyu suyu değişti iki üç gündür,yeni faaliyet sahaları keşfetti,yeni başarılara imza attı(masaya çıkmak gibi) bir de pc başında oturmama izin vermiyor,kolumdan tutup anneee annneee annneee anneeee anneee aneeeee....benim de nevrim dönüyor..face de iki paylaşım üç beğeni yapıp çıkıyorum..

aa bende çok seviyorum fotoğraf çekmeyi maalesef çok pahalıolduğundan alamadım en son eşime doğum günümde bunu istiyom dedim ama yemedi banada lingini atarmısın

kızlar kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç 85
geçen hafta 82
bu hafta 81
1 kilo vermişim şükürler olsun allahıma şu 8 li rakamlardan bir kurtulsam gerisi kolay

ne kadar şanslısın ilkaycıım
kayınbabadan yana

blki etki edecektir az sabret bakem

Son düzenleme:
Kızlar sizce ben yavaş mı veriyorum kiloları.Komşumuz sevilay 94 kilo o da benim gibi doğum yaptı onun kızı benim oğlandan 3 ay büyük diyetisyene gitti ve 1 ayda 9 kilo verdi.Ben ise 1 ayı doldumama 8 gün kaldı 4,5 kiloçok mu yiyorum akşam yemeklerini biraz kıssam mı?en büyük eksiğim spor onun farkındayım oğlum daha ii ateşi düştü, vucudunda kırmızı pembe benekler çıktı alerji gibi doktor
6.hastalık(3 gün yüksek ateş 3gün vucudda döküntü )iyileşiyor dedi çok şükür.sabahları rahat kalkarım...egzersizimi yapıp işe öyle geçerim...doğum günüme kadar 20 kilo vermiş olsam süper olur.Tatile kadarda kalan 8 kilo gider.eski kıyafetlerim olur:)
ben emzirdiğim için bitki çayı olarak sadece yeşil çay ve rezene içiyorum.Belki 5'i 1 yerde içsem daha çabuk gidebilir kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…