Bu şekilde toplam yaparak yemek yemesi, ayarlaması zor olmuyor mu?
Bu şekilde toplam yaparak yemek yemesi, ayarlaması zor olmuyor mu?
SEVGİ NASILSIN CANIM GERCEKTEN MUHTEŞEMSİN VERDİGİN KİLOLAR BENİ BİLE MUTLU EDİYOR KİM BİLSİN SENİ NASIL MUTLU EDİYORDUR
sevgiii
maşallah,harikasın canım benim...bende tirodim ilaç alıyorum ama veremiyorum böyle,emzirirken ilac almamıştım sen alıyormusun..
kızlar sabah kalktım,kahvaltımı yaptım ve işim bitince bugünün cuma olduğunu hatırladım...tartılmayı unuttum valla..zaten artı çıkacağımdan eminim..çünkğü bugünde vc yok allah allah ne oldu yau bana vc ye çıkamıyorum..dünkü yediklerimde cABASI...
arkadaşalr mikrodalga fırının çok zararlı olduğunu biliyormusunuz
Mikrodalgalar çeşitli ışın ve dalga radyolarıdır. Bunlar pişirme işlemi sırasında enerjiyi radyasyona çevirirler. Bu da pişirme işlemi sırasında bu zararlı maddenin yiyeceklere geçmesini sağlarlar.
İnsan yaşantısında ve zor yaşam şartlarında hızla gelişen teknolojinin bir ürünü olan mikrodalgalar çok masum ve pratik görüntüsünün altında gizli bir canavar barındırmaktadır. Radyasyonlu yiyeceklere maruz kalmanın sonucunda görülen rahatsızlıklar ise,tansiyon ve nabız düşüklüğü ile başlar,bunların yanı sıra, uykusuzluk, baş ağrısı, huzursuzluk ve sinir sistemi üzerinde etkileri görülmektedir.
Ayrıca, kalp rahatsızlıkları, damar rahatsızlıkları, görme bozukluklarının yanı sıra, kanserojen etkileri ve buna bağlı hastalıklar gözlemlenmektedir. Bunlar; Özellikle mide, bağırsak, kanserleridir.
Sindirim sistemi üzerinde de olumsuz etkileri görülmektedir.Ne yapmak gerekli mümkün olduğunca az kullanmak hatta kullanmamakta fayda vardır ama kullanmak gerekli ise; Aynı yiyeceği ikinci defa mikrodalgada ısıtmamak yararlı olacaktır.
LOR]
eeeee...şeyyyyy....şeyyyy kem kümmmm
huriiiiii
cevaplarım tatmin ettimi :)))))))))))))))))))))9
14 haziran cnm ama bayramdan sonra 3 ay kadar diyetime ara verdim..tebrik ederim valla darısı başımıza ne zamandı başlangıcın
tebrikler tatlım çok güzel kilo vermişsin her hafta yüzün böyle gülsün inşallahkilo bildirimi
başlangıç : 100
geçen hafta : 85.7
bu hafta : 84.1
giden : 1.600 gr
toplamda giden : 15.900 gr
hedef : 75 :
spor : 200 dk
ne güzel 83 leri görmüştüm ama aldım yine haftaya inşllh :93:
Canım bak boşyere kendini üzmüşsün çokta güzel kilo vermişsin tebrik eder bu güzelliqin devamını dilerim
tartıya çıktım bi şaşırdım bi şaşırdım sormayın yaw
demekki iki gün kaçamaklarım olmasaydı bayağı bayağı erimişim ben
1,800 gitmiş inanamadım
sporsuz ve bol kaçamaklı
başlangıç:83
geçen hafta:70,500
bu hafta:68,700
bu hafta giden:1,800
top.giden:14,300
hedef:65
kilo verenleri tebrik eder yanaklarından mucks mucks
veremeyenler için tartıları inş haftaya yüzlerine güler
sevgi şimdi farkettim kilolarımız bugün itibariyle aynı cnmbu hafta her şeye rağmen kilo vermemin sebebini buldum
bol stres
evet ben stresli olduğumda tere boğuluyorum
rapor alamayacağım
süt izinlerimi toplayamayacağım diye deli divane oldum
gün içinde kıyafet değiştirdiğim oldu terlemekten stresten
hatta sırtım nemli çıktım iş yerinden iki gün
o yüzden üşüttüm zatiii
hııım herşey açığa çıktı
ama ben hala hava bi an önce ısınsada spora çıksam hayalini kuruyorum
38 bedenlerimi 15 gün koşmanın sonunda giyebileceğime eminim
canım çok teşekkür ederim şimdi geldim kurstan 3 ayrı arabayla çalıştım ve trafik çok yoqundu bakırköy adliyesinin önünde çalışıyoruz sınav yerimizde orası ama bugün cuma olduqu için mahkeme günüymüş trafik allak bullak çok kafamız karıştı çok sıkışık trafikte çalışmak zorunda kaldık hoca çok iyiyisin sen sınavı rahat kazanırsın dedi ama yinede sınav kapalı kutu neyin nasıl olacaqı bilinmez Rabbim ne gösterdiyse onu görücez hayırlısı olur inşallah anlattıqın olay çok ilginç geldi tavsiyen içinde çok çok teşekkürler cnmAmin inşallah kolay geçer sınavın sakin olman şart.ben direksiyon sınavından kalan biri olarak:)asla hocanla tartışmaman gerekiyor...Ben dur kalk yapıyordum.hoca yanda müdahale edince, araba stop etti.Bende çek ayağını, ne karışıyorsun senin yüzünden stop etti dedim..çabuk sinirleniyorumkötü huy...netice sınav sonucu bir geldi kalmışım Kardeşimle aynı gün girdik kardeşim yanındaki araba yüzünden duraklamış komisyon çiz arabayı bas devam et deyince kardeşim çizerek devam etmiş(istemeyerek),çiz geç demiştiniz demiş:)95 puanla geçmişti...birazda şans olmalı...
Canım çok tebrik ederim yeni bir rakama geçmek inanılmaz keyifli ve mutluluk vericidir heyecanının payaşıyor ve seni çok öpüyorumveee kilo bildirimim
başlangıç--86.5
geçen hafta--80.50
bu hafta--79.80
bu hafta giden--700
çok şükür 79 u gördüm
spor 90'
selmacım okadar stres yaptın ama maşallah verdiqin kilo çok çok güzel tatlım çok tebrik ediyorumbende yazayım kilomu DÜN REGLİ OLDUM AMA OLSUN
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 89
BU HAFTA 87400
huriiiiii
cevaplarım tatmin ettimi :)))))))))))))))))))))9
sevgiii
maşallah,harikasın canım benim...bende tirodim ilaç alıyorum ama veremiyorum böyle,emzirirken ilac almamıştım sen alıyormusun..
deryaa
canım tebrikler...hedefe az kaldııııııı
zeynep
sende süpersin maşallah canım ....
nehirr
regliye rağmen 100 gr.senin metabolizman için başarı
banu ,sena ,izlem i merak ediyorum ne kadar verdiler kii hurişi de tabiii kiii...
cizelgemide yaptim sonunda
bunu simdi her hafta degistiriyoruz dimi?
KOMŞUYA gidemedim bende resim çekeyim dedim..
şimdiki
[/url][/IMG]
1 ocak gecesi
[/url][/IMG]
burası ile tanışma 7 ocak
Canım bak boşyere kendini üzmüşsün çokta güzel kilo vermişsin tebrik eder bu güzelliqin devamını dilerim
sevgi şimdi farkettim kilolarımız bugün itibariyle aynı cnm
KOMŞUYA gidemedim bende resim çekeyim dedim..
şimdiki
[/url][/IMG]
1 ocak gecesi
[/url][/IMG]
burası ile tanışma 7 ocak
Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
Canım çok tebrik ederim yeni bir rakama geçmek inanılmaz keyifli ve mutluluk vericidir heyecanının payaşıyor ve seni çok öpüyorum
sağol canımm gerçekten çok çok mutluyum ah birdaha 80 leri görmem inş :18: darısı herkesin başına 1.5 ayda verdim bu kiloyu azim ve destekle oluyor bunlar yeni gelen arkadaşlar asla azminiz kırılmasın emin olun meyvasını alacaksınız
sevgi
canım testlerim geçen ay yapıldı,sonuçlar normal çıktı..fakat kilo veremiyorum deyince babam ilacın dozunu çeyrek doz artırdı...bir hafta oldu heralde artalı..evet sevgicim hem endoktrin hemde iç hastalıkları uzmanı....
teşkr ederim
hıım vet kilolarımız aynı
ama sen beni sollarsın haftaya
çünkü anladığım kadarıyla metolarımız çok farklı
olsun ama geç olsunda güç olmasın
ben 2-3 hafta önce bir karar aldım haftalık 500 qramı geçmek istemiyorum çok fazla kilo kaybım oluyor zaten hedefime çok fazla bişey kalmadı ayda 2 kilo versem haziran sonu temmuz başı gibi 60-62 olurum buda bana yeter yani seni sollamaya hiç niyetim yok önden sen buyur ben izinden devam ederim
sevgi
canım testlerim geçen ay yapıldı,sonuçlar normal çıktı..fakat kilo veremiyorum deyince babam ilacın dozunu çeyrek doz artırdı...bir hafta oldu heralde artalı..evet sevgicim hem endoktrin hemde iç hastalıkları uzmanı....
huri
kız hemen süzülmüşsün vallahi...şekle girmiş...çıkıntı yok , üç beş kilo daha verince lokum gibi olursun artıkın
sena
iyi valla yap kaçamakları yap kaçamakları ver kiloları...hıhhh...:)) şaka bi yana tebrikler arkadaşım bende dün ve bugün azıttım resmen ama ben böyle kaçamak yapınca senin gibi veremiyom bilakisssss.
nehir
canım,bu ara görüşemiyoruz .ya benim oğlanın huyu suyu değişti iki üç gündür,yeni faaliyet sahaları keşfetti,yeni başarılara imza attı(masaya çıkmak gibi) bir de pc başında oturmama izin vermiyor,kolumdan tutup anneee annneee annneee anneeee anneee aneeeee....benim de nevrim dönüyor..face de iki paylaşım üç beğeni yapıp çıkıyorum..
Canım eqer bu kaçamakları yapmasam haftada 1.5 kilo falan gidiyor biraz frene basmam gerek diye düşünüyorum havalarda düzeliyor yürüyüş ve spora başlıcam buda kilo vermemi dahada hızlandırıcak simiti uzun zamandır yemiyordum ondan yedim biraz öncede müsli yedim tıka basa tokum akşam öqünümü atlamak istemiyorum ama böyle giderse yiyemicem
yok canım Rabbimin izniyle 80leri birdaha görmezsin görsende hafif oynamalar olduqu için görürsün bikaç haftaya kadar 70leri yarılarsın sen azimli bir hanımsın başarıcaksın cnmCanım çok tebrik ederim yeni bir rakama geçmek inanılmaz keyifli ve mutluluk vericidir heyecanının payaşıyor ve seni çok öpüyorum
sağol canımm gerçekten çok çok mutluyum ah birdaha 80 leri görmem inş :18: darısı herkesin başına 1.5 ayda verdim bu kiloyu azim ve destekle oluyor bunlar yeni gelen arkadaşlar asla azminiz kırılmasın emin olun meyvasını alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?