baslangic 79
hedef 57
gecen hafta 61.200
bu hafta 62.600
gelen 1400 kg
giden yok
regldenmidir artik nedir bilemicem cok ciktim ya buhafta cokta yemedigim halde
Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
:93: Bugünkü Menüm :93:
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
3 yeşil zeytin
2 küp eski kaşar
Ara
60 gr eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
Akşam
1,5 porsiyon ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
2 litre su
Spor : Yok
Şu site açılmadı gene
Kızlar pirinçli ıspanak yemeğinin kalorisini hiç bir yerde bulamıyorum.Her yerde kıymalı ya da yumurtalı ıspanak var.Bulursanız görürseniz haberim olsun.
herkese günaydın..
saat 12 de çıkmam lazım hemen kilo bildirimi yapıp kaçayım
başlangıç--88
geçen hafta--83.9
bu hafta--83
bu hafta giden--900 gr
toplam giden---5kg
hedef--70
bu hafta artı bekliyodum nasıl verdim ben de anlamadım o kadar yemeyle..
evet boyum uzadıonlar bana 15 kg verice telefon alıcaz dediler aldılar en çok istedimi
Öyle kaçmak yok,boşlasan da gel yaz buradakiler tekrar şarj eder seni merak etme
kızlar bu günkü menümü yazayım
Kahvaltı 204 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
tulum peyniri 25 gr. 64 cal.
İlk Ara Ogun 0 cal.
bitki çayları - şekersiz 1 bard. 0 cal.
Öğle Yemeği 374 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
turşu - karışık 0.25 por. 17 cal.
pirinç pilavı 3 yemek kaşığı 105 cal.
İkinci Ara Öğün 16 cal.
kuru kayısı 1 ad. 16 cal.
Akşam Yemeği 486 cal.
ıspanak yemeği 1 por. 210 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
makarna (haşlanmış) 3 yemek kaşığı 102 cal.
Ara 111 cal
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 110 gr. 111 cal.
TOPLAM KALORİ 1080 cal.
maalesef 1lt su
bide bana faceden laf sokuyon
bide bana faceden laf sokuyon
canım yanlış anlama lütfen ama senin su içmeme lüksün yok.zaten süt sudan oluşuyor ee su içmezsen yeterince sütün olmaz ki..ben dahil yaptığımız en büyük yanlış az su içmemiz.
aa şaşırdım sen kaçırır mıydın canım?çok mu güzeldi yemekler bakim?anneciğinin eline sağlık.:82::82:
güle güle kullan..hakettin ama..
hiç öyleyapma bakim..nereden çıktı bu fındık şimdi
Allah yardımcın olsun.sana güveniyorum başaracaksın.kolay gelsin..
uykum kaçtı halbuki 10 da yatmıştım.eşim yatmaya gelince 1 de öyle döndü ki yatakta uyandım bi daha da dalamadım.aslında kafamda dolu.yaz yaklaşıyor.artık kazak vs olmayacak.resmen yiğidin malı meydanda olayı.her yaz nilgün neden 2 ay önce bir şeyler yapmaya başlamadın diye kızarım kendime şu an mart ayı aslında.acaba kararlar alıp yazsam mı ki?geçen şöyle bir şey okudum.aklımda kaldığınca yazmaya çalışayım.
bir gün bir şeyden dolayı çocuğa hocası diyorki düşündüğün şeyi bi kağıda yaz.o da ne gerek var hepsi aklımda diyor.hoca da tamam sen şu odaya geç geliyorum diyor.odada da bi bilgisayar var.ekranda şöyle yazıyor.5 dk sonra burası yok olacak diye.çocuk can havliyle oradan oraya kaçıyor kapıyı açmaya çalışıyor vs vs.sonra hoca kapıyı açıyor bakıyo çocuk bitkin bişekilde yerde.ne oldu diyor.demekki yazını da bi gücü varmış.
artık anlatım bozukluğu olduysa kusura bakmayın.ama hep kararlar alınıyor ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum.yazmak mı gerek acaba?
iyi ki varsınız.hepinizi çok seviyorumiyi geceler
tebrik eden herkese tşkr edrm
dün bi ara izlemi gördüm burda
kayboldu sonra bi daha gelmedi
yoksam yanlışmı hatırlıyorum
huriiiiii
cevaplarım tatmin ettimi :)))))))))))))))))))))9
sevgiii
maşallah,harikasın canım benim...bende tirodim ilaç alıyorum ama veremiyorum böyle,emzirirken ilac almamıştım sen alıyormusun..
deryaa
canım tebrikler...hedefe az kaldııııııı
zeynep
sende süpersin maşallah canım ....
nehirr
regliye rağmen 100 gr.senin metabolizman için başarı
banu ,sena ,izlem i merak ediyorum ne kadar verdiler kii hurişi de tabiii kiii...
Hayırlı olsun derya'cım en güzel anları ölümsüzleştirmen dileğiyle...
Derya'cım çok anladığımdan değil ama bir laf var Kahvaltıyı zengin gibi, öğle yemeğini memur gibi akşam yemeğini ise fakir gibi yiyeceksin diye...Kahvaltılarında ve gün içerisinde genelde bitki çayları ve çok tüketiyorsun.Sağlık yönünden bi sakıncası olmasın dikkat et kendine...Metobolizman bu çaylara alışır ve kullanmadığında sıkıntılar yaşayabilirsin.Teyzemden biliyorum hep kazılık sorunu yaşadı form plus bitki çayını içmeye başladı ve kaç yıldırher gün mutlaka içiyor ilaç gibi yanında nereye giderse taşıyor yoksa lavaboya çıkamıyor...çok kötü bişey bence...
deryaa
canım tebrikler...hedefe az kaldııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?