80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baslangic 79
hedef 57
gecen hafta 61.200
bu hafta 62.600
gelen 1400 kg
giden yok

regldenmidir artik nedir bilemicem cok ciktim ya buhafta cokta yemedigim halde

Bu regl dönemi herkeste tatlı isteği uyandırıyor ve şişkinlik oluyor.Lavaboya çıkamamak bile çok etkiliyor Haftaya gelen kısmına yok giden kısmına ii bir rakam yazacak gibisin inş.:)Hedefine bişey kalmamış...darısı bana inş.

bende yazayım kilomu DÜN REGLİ OLDUM AMA OLSUN

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 89

BU HAFTA 87400

Son düzenleme:

Hayırlı olsun derya'cım en güzel anları ölümsüzleştirmen dileğiyle...

Derya'cım çok anladığımdan değil ama bir laf var Kahvaltıyı zengin gibi, öğle yemeğini memur gibi akşam yemeğini ise fakir gibi yiyeceksin diye...Kahvaltılarında ve gün içerisinde genelde bitki çayları ve çok tüketiyorsun.Sağlık yönünden bi sakıncası olmasın dikkat et kendine...Metobolizman bu çaylara alışır ve kullanmadığında sıkıntılar yaşayabilirsin.Teyzemden biliyorum hep kazılık sorunu yaşadı form plus bitki çayını içmeye başladı ve kaç yıldırher gün mutlaka içiyor ilaç gibi yanında nereye giderse taşıyor yoksa lavaboya çıkamıyor...çok kötü bişey bence...

tebrik eden herkese tşkr edrm

dün bi ara izlemi gördüm burda
kayboldu sonra bi daha gelmedi
yoksam yanlışmı hatırlıyorum

evet boyum uzadı onlar bana 15 kg verice telefon alıcaz dediler aldılar en çok istedimi

Yeni telefonunda güzel haberler duyman, hoş sohbetler yapman dileğiyle...İddiaya girmek daha mı hırslandırıyor acaba:)kilo verdikçe boyda uzuyor, yaşta küçülüyor, dengeli zayıflık ne güzel:))

Öyle kaçmak yok,boşlasan da gel yaz buradakiler tekrar şarj eder seni merak etme

tamam öyle yapicam :)

ne güzel 88 e düsmüstüm 4-5 gün kina dügün davet derken bayaaaa bosladim hemen 4 kilosunu geri almisim
ne kadar cok yediysem
ama simdi tekrar 1 kilosu gitti

bildirimi herkes yapabiliyo mu bende bugün baslim :)

Bu şekilde toplam yaparak yemek yemesi, ayarlaması zor olmuyor mu?

SEVGİ NASILSIN CANIM GERCEKTEN MUHTEŞEMSİN VERDİGİN KİLOLAR BENİ BİLE MUTLU EDİYOR KİM BİLSİN SENİ NASIL MUTLU EDİYORDUR

Merhaba Nilgün

YAzmak bir yönden ii geçen haftanı değerlendiriyorsun kilo verince ona göre devam veremiyince programda değişiklik en güzeli ise ileride okuduğunda ben bu kiloları vermek için ne kadar uğraştım hangi pisikolojinin içindeydim diye bakıp tebessümle gözden geçiriyorsun...Yazı çok seviyorum ama bende şimdiden veremezsen diye bazen karamsarlığa düşüyorum o sıcaklarda ip askılı bluz, şort giymek varken ben bacaklarım çook kalın yok basenim çıkıyor diye düşünmek istemiyorum ve yemiyorum.işyerinde çekmecemde atıştırmalık eskiden çikolatalar,gofretler,drajeler olurdu.hergün tatlı siparişi kışın künefe yazın profitrol ama şimdi yemek sipariş menülerini çekmecemden çıkardım.çekmecemde meyva ve form bisküvi,grisinni var gayet ii oldu dayanamazdım.Artık alışverişe markete gittiğimde asla orta reyonlardan geçmiyorum sağdan başlıyorum sol taraftan çıkıyorum.Orta kısıma bir girsem abur cubur gider biliyorum...neyse çok konuştum...inş.yaza istediğimiz kilolarla girmek umuduyla şimdilik hoşcakal..

huriiiiii

cevaplarım tatmin ettimi :)))))))))))))))))))))9

sevgiii

maşallah,harikasın canım benim...bende tirodim ilaç alıyorum ama veremiyorum böyle,emzirirken ilac almamıştım sen alıyormusun..

deryaa

canım tebrikler...hedefe az kaldııııııı

zeynep

sende süpersin maşallah canım ....

nehirr

regliye rağmen 100 gr.senin metabolizman için başarı

banu ,sena ,izlem i merak ediyorum ne kadar verdiler kii hurişi de tabiii kiii...

kızlar sabah kalktım,kahvaltımı yaptım ve işim bitince bugünün cuma olduğunu hatırladım...tartılmayı unuttum valla..zaten artı çıkacağımdan eminim..çünkğü bugünde vc yok allah allah ne oldu yau bana vc ye çıkamıyorum..dünkü yediklerimde cABASI...

tebrik eden herkese tşkr edrm

dün bi ara izlemi gördüm burda
kayboldu sonra bi daha gelmedi
yoksam yanlışmı hatırlıyorum

izlem annesinde sevgicim pazar günü dönücek.dün öle bi uğrayıp çıkmış.

ilkay nasılsın canım.evet ya benim bünyeme göre 100 gr başarı her reglde 1,2 kg alıyodum hep
sena bildirim yaptı canım 300 gr vermiş atladın sanırım
banu annesinde yarın yada pazar yapacak bildirimi...izlem tartıldımı bende merak ediyorum ama ulaşamıyoruz ki pazar günü gelsin bakalım ozaman öğrenicez artık

Hayırlı olsun derya'cım en güzel anları ölümsüzleştirmen dileğiyle...

Çok teşekkür ederim filiz

Canım çok haklısın ama anca baş edebiliyorum metabolizmamla
Bir de son günlerde şu elimdeki form çayları bitsin de acı çehreye geçeyim diye biraz abarttım haklısın.Ama normalde de en az 4 kupa içiyorum günde.Ne yapayım ya çiçek tozu kullanacağım ki o daha zararlı..Ya da bitki çaylarına yükleneceğim.Metabolizmam da bağırsaklarım da yavaş çalışıyor inan.Dediklerin de haklısın ama benim de başka çarem kalmadı

deryaa

canım tebrikler...hedefe az kaldııııııı

İlkay vallahi az kaldı..Haftalar geçtikçe heyecanlanıyorum,azmim artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…