doğum yapan hanımlar adet gördünüz mü acaba özellikle sevdemercim sana sorayım ben hala olamadım adet olmuş olsam acaba dahamı çabuk kilo veririm diye düşünüyorum cünkü
Merhaba ben 20 eylülde doğum yaptım ve ilk regl 29 ocakta oldum...
Yeni telefonunda güzel haberler duyman, hoş sohbetler yapman dileğiyle...İddiaya girmek daha mı hırslandırıyor acaba:)kilo verdikçe boyda uzuyor, yaşta küçülüyor, dengeli zayıflık ne güzel:))
zeynep
sende süpersin maşallah canım ....
-
tebrikler tatlım çok güzel kilo vermişsin her hafta yüzün böyle gülsün inşallah
-
ne kadar şanslısın ilkaycıım
kayınbabadan yana
blki etki edecektir az sabret bakem
emzirenler 5i bi yerde içebiliyormu ki
yok canım Rabbimin izniyle 80leri birdaha görmezsin görsende hafif oynamalar olduqu için görürsün bikaç haftaya kadar 70leri yarılarsın sen azimli bir hanımsın başarıcaksın cnm
inş canım önceden hiç kullanamıyordum bu azmimi sıkıntı anında mutluluk bulduğum tek şey oluyordu yemek yemek şimdi ise sıkıldığımda sohbetinizde alıyorum bu tadı
KOMŞUYA gidemedim bende resim çekeyim dedim..
şimdiki
[/url][/IMG]
1 ocak gecesi
[/url][/IMG]
burası ile tanışma 7 ocak
aa bende çok seviyorum fotoğraf çekmeyi maalesef çok pahalıolduğundan alamadım en son eşime doğum günümde bunu istiyom dedim ama yemedibanada lingini atarmısın
teşekkür ederim kızlar evet süzüldüm gerçekten üstümde ki turunu kıyafeti hamilelikten öne almıştım giyemiyordum bugün içine girdim...
bildirim yapayım...
başlangıç: 81.5 ( 7 ocak)
geçen hafta:77.4
bu hafta:76.5
giden:900 gram
hedef:65
spor:leslie 15 km. ( pazartesinden cumaya kadar günde 2 mille)
beden:46
hayırlı uğurlu ossun
Selam kizlarbende araniza katilabilirmiyimmm :18:
Ben daha cömezim bu diyet konusunda diyebilirim ..
bircok kez diyete basladim 5.kilo civari verdim ve geri aldim
oldum olasi tombis bir kizim .. 1.69 boyundayim ve 88 kiloyum
ideal kilom 57'imis ama ben 65 olsam raziyim ..
Bugün Tekrardan Spora Basladim , Spor salonunda 1.5 saat durdum
ve acaip sekilde terledim .. Beslenme Aliskanligimi 1.Haftadir degistirdim ..
Sebze yogunlugunda ve kalorisi az seyler yemeye basladim ..
Isim nedeniyle haftada 3.kez spor salonuna gitme imkanim var
ve Eylül ayina kadar ideal kiloma yavas yavas adim atmak istiyorummm
38.beden hayalimdeki Bedenyani tam 3.beden incelmek istiyorum
Cömez oldugum icin sizden cok sey ögrenebilecegime inaniyorum
Burcumm boyumuz aynı kilomuzda heralde aynı olmuştur diye düşünüyorum 2 haftadır diyetteyim bende tartıya çıkmadım ama 2 kilo vermişimdir gibi geliyo
Aramıza hoşgeldinn
günaydın cnmahh cnaım yaa sevgili eşim bir paket çıtır çıtır fındıkla odaya girince 1-2 tane alıyım nefsimi körliyim dedim ama okadar çıtır çıtırdıki dayanamadım yedim ama pişman deqilim herzaman okadar güzel olmayabiliyorlar şimdi kursa gitmek üzereyim cnm güzel düşüncelerin ve desteqin için çok teşekküler nedense pazar günü sınavı geçemicem gibi bir his var içimde gözümde okadar çok büyüttümki anlatamam
günaydın cnm günaydın kzılarr herkese hayırlı cumalar ve güzel bildirimlerrr
Merhaba Nilgün
YAzmak bir yönden ii geçen haftanı değerlendiriyorsun kilo verince ona göre devam veremiyince programda değişiklik en güzeli ise ileride okuduğunda ben bu kiloları vermek için ne kadar uğraştım hangi pisikolojinin içindeydim diye bakıp tebessümle gözden geçiriyorsun...Yazı çok seviyorum ama bende şimdiden veremezsen diye bazen karamsarlığa düşüyorum o sıcaklarda ip askılı bluz, şort giymek varken ben bacaklarım çook kalın yok basenim çıkıyor diye düşünmek istemiyorum ve yemiyorum.işyerinde çekmecemde atıştırmalık eskiden çikolatalar,gofretler,drajeler olurdu.hergün tatlı siparişi kışın künefe yazın profitrol ama şimdi yemek sipariş menülerini çekmecemden çıkardım.çekmecemde meyva ve form bisküvi,grisinni var gayet ii oldu dayanamazdım.Artık alışverişe markete gittiğimde asla orta reyonlardan geçmiyorum sağdan başlıyorum sol taraftan çıkıyorum.Orta kısıma bir girsem abur cubur gider biliyorum...neyse çok konuştum...inş.yaza istediğimiz kilolarla girmek umuduyla şimdilik hoşcakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?