- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Hosbuldum canimmmm
Ay ne güzel beraber ilerleriz böylecebana cok faydasi dokunur valla ..
Buraya galiba gündelik yediklerimizide yaziyoruz dimi ?
topigi biraz tanimam lazimyanlis bisi yapmamak icin
Beraber ilerlemek çok güzel olcak banada faydası dokunacağı kesin
Evet canım günlük menümüzü ara öğünlerde dahil toplu şekilde yazıyoruz cuma günleride tartı günü bildirim yapılıyor
Bende yeni sayılırım burda ilk gün dağınık dağınık yazıyodum yediklerimi sonra herkesin toplu yazdığı dikkatimi çekti
Topiğe hemen ısınacağına eminim burdaki arkadaşların hepsi bulunmaz birer nimetler bence
Tek başıma olsaydım çoktan sıkılmış yapamam moduna girmiş olurdum ama artık yalnız hissetmiyorum
hoca iyisin demiş işte.telaş yapma,umutsuz olma lütfen.inşallah iyi geçecek sınavın..
inşallah canım teşekkürlerr
Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:
bence yenir tatlım iki adet yiyebilirsin benim diyet listemde diyetisyenim dolmayıda iki adet yiyebilirsin demişti
Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 fincan 0 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 321 cal.
pirinç pilavı 3 yemek kaşığı 105 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
sütlaç 0.5 kase 140 cal.
İkinci Ara Öğün 103 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Akşam Yemeği 521 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
çipura 150 gr. 180 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
coca cola - klasik 1 bard. 81 cal.
TOPLAM KALORİ 1144 cal.
kızlar yaaa bugünkü menüm için kendimi çok kötü hissediyorum
öğlen sütlaca dayanamadım küçük bir kasenin yarısını yedim öğlen dengesiz olunca akşam üstü acıktım doğal olarak sabahdan kalan yarım simidin yarısını yedim akşam yemeğe annemlere gittim cola light olmayınca normal kola içtim ayyyyy çok yanlış beslendim bugünnnn
Canım önceki fotona göre çok çok fark var.Vücudun baya şekle girmiş.Daha da güzellerini koyacağız inşallah
Damlacım bu makinayı hep takip ediyordum ben,fiyat aralığı 600 - 650 idi.Eğer profesyonel anlamda düşünüyorsan yarı fiyatında kaçırma derim.Ama sadece anı fotoğrafı çekeceksen çok daha uygun fiyata daha basit seni ayarlarla sıkmayacak bir şey daha iyi olur.Bir de şunu da belirteyim bu kadar ucuz olmasının sebebi amerikadan yenilenmiş olarak gelmesi.Yani sıfır değil ama 2. el de değil.Mağazadaki teşhir ürünlerinin fabrikaya yollanıp tekrar kutulanmış,sıfırlanmış,yenilenmiş hali..Ayrıca yanında lens kapağı,pili,çantası hiç bir şeyi yok sadece makina geliyor.Bunları göz önünde bulundur mutlaka.Satıcının yorumlarının çoğu olumlu,ben güvendim bir işe girdim dua ediyorum şimdi sorunlu ürün gelmesin diye :18:
Anlayacağın biraz güven işi.
Ama en başta ne amaçla kullanacağını düşün.Yoksa böyle detaylı makinadan sıkılırsın.Buyur canım link :
Fuji Finepix S2800 HD Dijital Fotograf Makinesi GittiGidiyor.com'da #37175963
anı karelemek için birmakinam var ama ben profesyonel makina çok istiyordum çekmek mağrifet ister kolay değil çok güzel makina bayıldım kaçırma bencede ben az daha düşüniym
yok canım akşam üstü tartılıyorum genelde kurs çıkışı komşudahuri maşallah ya sana birde sabah vc ye falan çıkmadan gün ortasında tartılıyorsun dimi..yani sabah tartılsan bir kilodan fazla vermiş olacaksın demekki ya..ne zaman tartı alıyon
hoş geldin canım buranın desteği ile çok daha güzel olacak inşallah..Selam kizlarbende araniza katilabilirmiyimmm :18:
Ben daha cömezim bu diyet konusunda diyebilirim ..
bircok kez diyete basladim 5.kilo civari verdim ve geri aldim
oldum olasi tombis bir kizim .. 1.69 boyundayim ve 88 kiloyum
ideal kilom 57'imis ama ben 65 olsam raziyim ..
Bugün Tekrardan Spora Basladim , Spor salonunda 1.5 saat durdum
ve acaip sekilde terledim .. Beslenme Aliskanligimi 1.Haftadir degistirdim ..
Sebze yogunlugunda ve kalorisi az seyler yemeye basladim ..
Isim nedeniyle haftada 3.kez spor salonuna gitme imkanim var
ve Eylül ayina kadar ideal kiloma yavas yavas adim atmak istiyorummm
38.beden hayalimdeki Bedenyani tam 3.beden incelmek istiyorum
Cömez oldugum icin sizden cok sey ögrenebilecegime inaniyorum
ben haftada 1 muhakkak yaparım 2 tanede yerim yanında yoğurtla harika oluyor..Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:
emzirenler 5i bi yerde içebiliyormu ki
:87: Bugünkü Menüm :87:
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
Ara
1 tane ceviz büyüklüğünde ev yapımı çörek
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
25 gr eski kaşar
50 gr labne
3 yeşil zeytin
4 dilim salam
15 gr tahin helvası
1 şişe soda
(Evet kahvaltıyı abarttım cuma diye)
Ara
70 gr diyet mısır gevreği
1,5 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
Akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
60 gr normal yoğurt
1 kupa tarçın çayı
1 şişe soda
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
2 litre su
Toplam : 1036 kalori (çörek hariç çünkü kaç kalori olduğunu bulamadım :44:)
Spor : 120 dakika yürüyüş
Kızlar bugün çok hastaydım hiç halim yoktu.Tam eve gidiyordum ki arkadaşım geldi canı sıkılmış yürüyelim dedi havada çok güzel zorladım kendimi çıktım iyi ki çıkmışım 2 saat yürüdük,hava güneşli olunca da bol bol fotoğraf çektim
Ama akşam iyice kötü oldumBoğazım nasıl yanıyor nefes alamıyorum dün gece uyuyamadım hatta
Antibiyotik filan alıyorum inşallah hemen düzelirim.Havlar böyle güzel giderse bu fırsat kaçmaz
Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:
ben doğum yapalı 11 ay oldu nerdeyse ama ben de henüz regl olmadım...bi çaresine baksammıacaba yoksa normalmidirdoğum yapan hanımlar adet gördünüz mü acaba özellikle sevdemercim sana sorayım ben hala olamadım adet olmuş olsam acaba dahamı çabuk kilo veririm diye düşünüyorum cünkü
Bu çayı emziren annelerin kullanması tavsiye edilmiyor çünkü içinde bulunan bitkiler anne süttünden bebeğe geçtiğinde bebeğinize zarar verebilir deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?