80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbuldum canimmmm
Ay ne güzel beraber ilerleriz böylece bana cok faydasi dokunur valla ..
Buraya galiba gündelik yediklerimizide yaziyoruz dimi ?
topigi biraz tanimam lazim yanlis bisi yapmamak icin

Beraber ilerlemek çok güzel olcak banada faydası dokunacağı kesin
Evet canım günlük menümüzü ara öğünlerde dahil toplu şekilde yazıyoruz cuma günleride tartı günü bildirim yapılıyor
Bende yeni sayılırım burda ilk gün dağınık dağınık yazıyodum yediklerimi sonra herkesin toplu yazdığı dikkatimi çekti
Topiğe hemen ısınacağına eminim burdaki arkadaşların hepsi bulunmaz birer nimetler bence
Tek başıma olsaydım çoktan sıkılmış yapamam moduna girmiş olurdum ama artık yalnız hissetmiyorum

:87: Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı

Ara

1 tane ceviz büyüklüğünde ev yapımı çörek

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
25 gr eski kaşar
50 gr labne
3 yeşil zeytin
4 dilim salam
15 gr tahin helvası
1 şişe soda
(Evet kahvaltıyı abarttım cuma diye)

Ara

70 gr diyet mısır gevreği
1,5 bardak yarım yağlı süt
1 portakal

Akşam

1 porsiyon ıspanak yemeği
60 gr normal yoğurt
1 kupa tarçın çayı
1 şişe soda
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

2 litre su

Toplam : 1036 kalori (çörek hariç çünkü kaç kalori olduğunu bulamadım :44:)

Spor : 120 dakika yürüyüş

Kızlar bugün çok hastaydım hiç halim yoktu.Tam eve gidiyordum ki arkadaşım geldi canı sıkılmış yürüyelim dedi havada çok güzel zorladım kendimi çıktım iyi ki çıkmışım 2 saat yürüdük,hava güneşli olunca da bol bol fotoğraf çektim
Ama akşam iyice kötü oldum Boğazım nasıl yanıyor nefes alamıyorum dün gece uyuyamadım hatta
Antibiyotik filan alıyorum inşallah hemen düzelirim.Havlar böyle güzel giderse bu fırsat kaçmaz

Bende yanliz olmadigima sevindim ,ayni senin gibi bende hemen negatif düsünüp yapamam olmuyor diyip pes ediyordum yanliz olunca ..
Bugün basladim (cuma) haftaya cuma cikarim tartiya .. tam bana uygun oluyor oh ne güzel ..

Buda benim bugünkü Menümdü ..

Kahvalti :
2.dilim kizartilmis kepek ekmegi ..
5.yesil zeytin
2.dilim az yagli beyaz peynir
2.kupa yesil cay

Ara Ögün:
Diyet Yogurt (meyveli)

Öglen:
Haslanmis Havuc-Patates-Beselye Yemegi
1.Yemek kasigi Zeytin Yagi Ile Yapilmistir ..
2.Dilim Kepek Ekmegi
Bol Limonlu Yesil Salata
1.Kupa Mate Cayi

Aksam:
1.Yesil Elma

1.5 litre SU Tükettim ..
(su tüketmekte cok zorlaniyorum )

yanlis besleniyorsam elestirirseniz sevinirimm ve yarin onu düzeltirim

kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum veremeyenlerinde inşallah haftaya vermesini temenni ediyorum bugünki menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin
salatalık domates
ögle
1 kase çorba
4 yk haşlanmış karnıbahar yağsız yoğurtlu
ikindi
4 adet kayısı
akşam
2 ufak boy kabak dolması
3 kaşık karnıbahar yoğurtlu
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
gece
canım çok tatlı çektiği için muz yedim maalesef aslında portakal yemeyi düşünüyodum ama eşim muz almış bende yedim

Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:

Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 fincan 0 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 321 cal.
pirinç pilavı 3 yemek kaşığı 105 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
sütlaç 0.5 kase 140 cal.
İkinci Ara Öğün 103 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Akşam Yemeği 521 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
çipura 150 gr. 180 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
coca cola - klasik 1 bard. 81 cal.
TOPLAM KALORİ 1144 cal.

kızlar yaaa bugünkü menüm için kendimi çok kötü hissediyorum
öğlen sütlaca dayanamadım küçük bir kasenin yarısını yedim öğlen dengesiz olunca akşam üstü acıktım doğal olarak sabahdan kalan yarım simidin yarısını yedim akşam yemeğe annemlere gittim cola light olmayınca normal kola içtim ayyyyy çok yanlış beslendim bugünnnn

bence yenir tatlım iki adet yiyebilirsin benim diyet listemde diyetisyenim dolmayıda iki adet yiyebilirsin demişti

Ben de öyle düşünmüştüm 2 den fazla yemem zaten.Öyle yapayım madem yanına salata filan yersem ekmeğe gerek kalmaz.

Olsun kaloriyi aşmamışsın sonuçta

anı karelemek için birmakinam var ama ben profesyonel makina çok istiyordum çekmek mağrifet ister kolay değil çok güzel makina bayıldım kaçırma bencede ben az daha düşüniym

anı karelemek için birmakinam var ama ben profesyonel makina çok istiyordum çekmek mağrifet ister kolay değil çok güzel makina bayıldım kaçırma bencede ben az daha düşüniym

O zaman bence düşünme..Profesyonelliğe geçiş için bu s serisinden daha iyisi yok fiyat/performans açısından.Canon nikonunda yarı profesyonel makinaları var ama fiyatları çok uçuk.Eğer yenilenmiş ürün riskini göze alabilirsen bence sen de kaçırma.Ben bu modeli çok araştırdım emin ol memnun kalacaksın.

Bir de stok bitebilir haberin olsun.64 tane vardı 4 gün içinde tükendi bu yeni stok.

ii geceler kızlar geçmişi okudum am apes ettdim valla yatıccam
nehircim demiş zaten anneme gitmiştim
tartılmaısm sabah bildiri m yaparım artıkın

kilo verenleri tebik ediyorum
veremeyenlerde haftaya inşş

buda benim bildirimim
başlangıç:85 kg
geçen hafta:67 kg
bu hafta:66.5 kg
giden: 500 gr
toplam:18.5 kg
hedef: 55

benim niye bu kadar yavaş gidiyor anlamıyorum ben ya

menümü de yazayım
sabah:kk peynir,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 yeşil elma
öğlen:1 tabak tavuklu bezelye,1 kase domates çorbası,1 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşilçay,1 probiyotik yoğurt
akşam:6 kaşık karnabahar,4 kaşık sucuklu yumurta ,limonlu maydanoz,yarım dilim k.ekmek

huri maşallah ya sana birde sabah vc ye falan çıkmadan gün ortasında tartılıyorsun dimi..yani sabah tartılsan bir kilodan fazla vermiş olacaksın demekki ya.. ne zaman tartı alıyon
yok canım akşam üstü tartılıyorum genelde kurs çıkışı komşuda tartı almaya gidiyorum başka ne görürsem alıyorum tartı hep kalıyor ama bu hafta alırım büyük ihtimalle neden bilmiyorum komşuda tartılmak hoşuam gidiyor,sanki eve alırsam büyüsü kaçack gibi geliyor bana ama almam şart çıplak bir şekilde sabah tuvalet çıkışı tartılmak en güzeli nerden baksan kıyafetler yine 200 gram oynar..

hoş geldin canım buranın desteği ile çok daha güzel olacak inşallah..
Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:
ben haftada 1 muhakkak yaparım 2 tanede yerim yanında yoğurtla harika oluyor..

emzirenler 5i bi yerde içebiliyormu ki

güvenip içemiyorum çünkü sütten direk bebege etki ediyor die.Birde benim oğlan ilk aylarda çok gaz sancısı çekti.emzirmeyi kesene kadar dikkat edeceğim.Buarada arkadaşlar karda 2 günzorunlu yürüyüşün sonucu çıkıyor hiç ii değilim burnum hiç durmuyor,silmekten yara oldu nerdeyse ve sürekli hapşırıyorum.O kadar da karabiberli limonlu çay içtim ama nafile

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım ideal kilolarınıza ulaşırsınız.

yatmadan önce bugünkü menüyü yazıyorum

sabah
geç kaldığım için iş yerinde
2 grissini+1 kk peynir+çay
arada
portakal+süt
öğle
sandaviç peynirli+çay
arada
elma+süt tarçınlı
akşam
bulgur pilavı 3 kaşık+yoğurt
arada
portakal+süt

2 lt su spor yok

ben yatıyorum yarın görüşmek üzere ii geceler kızlar

geçmiş olsun canım.dikkat ediyorum da önceden soda içmezdin sen.hayrola bi yerde mi okdun faydalı diye?

yap canım yersin 2 tane olur biter.tabi 2 taneyle yetinmeyi başarabilirsenv

dün akşam yemek yedmedim bundan sonra 6 dan sonra yemek yemeyeceğim.midem çok rahat şimdi ama şişim belli.kendimi gerilmiş davul gibi hissediyorum.regl olacağım diye galiba.gerçi dün hemen uyumak için 2 tane sakinleştirici almıştım acaba onlar mı şişlik yaptı ki :44::44:

doğum yapan hanımlar adet gördünüz mü acaba özellikle sevdemercim sana sorayım ben hala olamadım adet olmuş olsam acaba dahamı çabuk kilo veririm diye düşünüyorum cünkü
ben doğum yapalı 11 ay oldu nerdeyse ama ben de henüz regl olmadım...bi çaresine baksammıacaba yoksa normalmidir

Bu çayı emziren annelerin kullanması tavsiye edilmiyor çünkü içinde bulunan bitkiler anne süttünden bebeğe geçtiğinde bebeğinize zarar verebilir deniliyor

eyvah.. ben de içiyorum beşi bi yerde..ne zararı olurmuş ki...
neyse bırakayım zararlıysa..

deryacım geçmiş olsun..dikkat et kendine..
hastalıkta diyet de hiç çekilmiyor..

ben dün yediklerimi de yazayım..
sabah
2dilim t b ekmek
tavada 1,5 yumurta
3 zeytin
1kk b peynir
1 t k bal
ara
küçük elma ve küçük bi portakal
öğle
6-7 kaşık tavuklu pilav
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
ara
yarım greyfurt
6-7 tane yer fıstığı
akşam
1dilim ekmek
soğan kebabı(2-3 köfte,3 pişmiş soğan)(fırında)
yeşillik
ara
1 vezir parmağı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…