80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende görmek istiyorum su listeyii birinci olamasamda :))

günaydın arkadaşlar ebeg alnagme nasılsınız ben elimi yaktım sabah kızgın yagda şu an elim soguk suyun icinde ev işi yapacagım ama elim biraz acısı gecsin

geçmiş olsun selmacım... kızgın yağla napıyodun kız? kızartma yapcaktın demi? :))

ben iyiyim baharnazcım.. sen nasılsın?

kızlar ben kapatayım bilg. yaa.. yoksa hi bi iş yapamıcam.. işler beni bekiyo.. kayınvalidem de geldi şimdi.. alt kata girdi ama birazdan çıkar buraya da... neyse herkese iyi günler.. girebilirim inş...

canım olsun birşeyler için uğraşmak yeni birşeyler yapmakta güzel.

iyiyim bebekcim yarın sınav var ama yinede bir bakayım dedim

bebekcim sana kolay gelsin e birde kayınvaliden gelcekmiş

günaydin kizlar..herkese güzel vs kacamaksiz bir haftasonu diliyorum..

işte bu haftasonları kaçamaklarla dolu oluyor gibi sanki
baharda gelmiş açık, temiz hava, bol güneş, bol oksijen evet katılıyorum sana scapula. dileğimde seninkiyle aynı

mrb kızlar...aylincim 1 kase sütleç yiyip kaçamak yapıcam demişsin..
o kaçamak sayılmaz canım..haftada 1 sütlü tatlı yiyebilirsin..
arkadaşlar fazla abartmayın diyeti..
kilo vercez diye sağlığımızdan olmayalım..
en önemli şey sağlık unutmayın...
kilo vermede ne var ki:dilcikar:

dün gelip kg bildiremememin sebebi de gece eve geç geldik eşim kızr diye oturmadım pc nin başına...
bu hafta 500 gr gitmiş...74,5 oldum...alkisalkisalkis

canım ya önemli olan sağlığın eşinin izin vermemesine üzüldüm ama sadece sağlığını düşündüğü için böyle davranmıştır.

Dikkat et olsun az gitsin kilon ama çokta kasma kilolar gitsin.
saçın için çözüm bulmana sevindim umarım bu ürün işine yarar canım :teselli:

saol canım inşallah..tabi ki bırakmıycam diyeti... ama dediğim gibi haftada 1-2 kg gitmesin de 500 gr gitsin nolcak ki??

handeryacım bende dün çok uğraştım kpss için
ders çalışabiliyormusun inşallah ii hazırlanabilirizde sınavlar ii geçer.hangi alandasın
başarılar diliyorum sana da canım..

evet doğru lavitacım 500 gr. farkla öndeyim :))))
ama ben sadece ilk hafta 2 kg.verdim..o kaar hızlı da gitmiyo bence ama.. 4 haftada 5 kg. iyidir demi?
10 temmuz a kadar bi 10 kg. daha gitse de 75 kalsam ne süper olur yaa :))

insallah canim gideer her hafta bir kilo ile basarcaz canim
regl oldum cok agrim var biraz dinleyim daha sonra ev bakmaya cikcam

öpüyorum sizleri

eflatun canim tabiki saglik cok önemli herseyden önemli hemde
haftada 500 gr az degil canim normal hatta

ben kizimi uyuttum keyif yapiyom cerencim..sen nasilsin..süt yapsin diye bitkisel cayimi iciyom,bugün itibariyle kizimla devrim yapcaz,ben kilo vercem oda sallamadan uyuyacak sabah emerek uyudu ama süt az maalesef..
selmacim gecmis olsun kizlar evinizde lokal anestezik krem bulundurun yaniklar icin önce soguk suya tutu sonra pomadi sürün,suda bekletmenize gerek kalmaz..ismi sanirim anestoldü..burdakilerle farklida isimler..

baharnaz eflatun lavitam scapula selma nasılsınız selacımelini yakmışsın geçmiş olsun

saol canım iim inşallah sende iisindir biraz takılayım herkes nasıl kim ne kadar vermiş dedim ama haftasonları pc yi paylaşamıyoruz eşim sıra bekliyor bende kalkıp ders çalışmam lazım diye sürekli uyarı veriyorum kendi kendime ama hala buralardayım en iyisi gidip bir

bi benim kilo cizelgem yok sanirm ama kizimi silip onu eklemek bana zor geliyo..kizim ayni cizelgedeki gibi karyolasinda saci ayni hareketler ayni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…