- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
merhaba aranıza yeni katıldım 8. takımdayım ve doğru bir şekilde diyet yapmayı öğrenebilmiş değilim 10 gün kadar oluyor bu yola çıkalı 1 ay önce safra kesesi alındı daha spora yeni başlıyorum hatta işlere bile 24 yaşında çok diyetisyenlere gittim olmadı veremedim zayıflama haplarınında ikisini denedim olmuyor olmuyor anladımki sizler olmadan yapamıcam daha önce çok bakıyordum sizlerin nasıl beslendiğine ama artık tam anlamıla bu işkence bitsin istiyorum
Gıcık oluyorum o teyzelere ya
Yaşlılar diye her şeyi hak görüyorlar kendilerine..Yaşlı da olsa önce bana saygı gösterecek ki karşılığını alsın valla.Bana öyle dese hiç bir şey diyemesem de büyük diye surat asardım en azından
ama öyleydi kız,yere otururdum kızla oynardım,altını değiştirirdim kalkamazdım yerden,yeni kalkmaya alışan çocuklar gibi önde bir tur döner popomu diker öyle kalkardım yerdenbana dokunmuyor o laflar ,o zamanlarda dokunmuyordu,ben kendi kendime çok eleştri yapıyordum her laf edenide haklı buluyordum:86:
Kızlar sınavı kazanmışımmminanamıyorummm eşim tel açıp öqrenmiş kazandı demişlerrrr çok mutluyummmmm
kronik
çok haklısın ya misafir ayrı bir ugraş istiyorr
bend eçocuklardan sonra misafiri çok isteyemez oldum
yatılı misafiri tabi zaten evim minicik
çok zor oluyor benim için yatılı misafir:26::26:
bnde artık yatılı misafirler gelip gittiklerinde çok yorulduğumu hissediyorum
tabi çocuk sayımız iki olunca
eve yetemezken
bi de misafirlerle uğraşmak zor geliyor
misafii çok severim
akrabalarım arkadaşlarım hep gelsinler
oturmak bilmem ne var ne yok önlerine dökmek isterim
hiç olmadığım kadar hamarat olurum
ama gittiklerinde pilim bitmiş olur
ammavelakin şunu sevmiyorum artık
oturup hizmet bekleyen insanlara sinir oluyorum
var bi kaç gelen öyle
annemin hatrı geçmişin hatrı diye bişi demiyorum
zaten misafire bişi denmezde
ama insanların düşünmesi lazım
zaten iki çocuk iş güç yetişmek zor bi zahmet bi yerlerine kıyıp yardımcı olsalar
benim yine çenem düştü galiba
Emindim senden, bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hayirli ugurlu olsun canim benim.
Aman bu durumu islatiyim derken, sakin boslama diyetiini
Hayirlara vesile olsun canim...
Gülçinimmm çok teşekkür ederim canım benimmmyok canım bugün ıslatma dedqimiz olayı yapamadık ama en kısa zamanda yapıcammm :119:
tebrik ederim
allah kazasız kullanmayı nasip etsin
eee sena sen şimdi bunu kutlamadan edemezsin
bi kilo yaş pasta yersin
teşekkür ederim pasta deqil ama künefeye hayır demem bugün için daha önceden planlanmış bir menümüz vardı onun için dışarı çıkıp kutlamadık ama böyle kalmaz öldüm öldüm dirildim kutlamak en doqal hakkım
sena tebrik ederim Allah kazasız kullanmayı nasip etsin benim cesaretim yok araba kullanma konusunda normalde en ufak birşeyde panik yaparım düşünemiyorum kullanmayı
amin canım inşallah çok teşekkür ederim ..
memleketimizde sınav geçmekle iş bitmiyor ya hani
ben yıllardır araba kullanıyorum şehiriçi şehir dışı çok rahatım ismek kurslarına gitmekten heryıl tehir ettim ehliyet kursunu bu yıl kış mış demedim o soquklarda her akşam 18.00-21.00 kursa gidip geldim çok şükür kazandım ..Sınavı geçmek o kadar hafife alınacak bişey deqil ben bunun zorluqunu girip gördüm bence sınavı kazanmak büyük bir adımdır sonrası kişinin dikkatine ve kabiliyetine kalmış bişey ben istanbulda yaşıyorum bizim trafiqimiz allak bullaktır şükürler olsun buna raqmen Rabbimin izniyle altından girer üstünden çıkarım...
gözün aydın allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
amin teşekkürler nehir ...
aynen öle canım ya ,emanetin canı bi tarafında olur derler ya işte öyle,ama tek olduklarında da öyle oluyor ya...bir kere annem mutfakta düdüklü tencere pişmiş çabuk soğusun diye yere fayansın üstüne koymuş ipekte emekliyordu o zaman,ipek mutfaktaymış yani,elini yapıştırmıştı tencereye
kaynanamda mutfakta bulaşık yıkarken bir yerden bir çocuk sesi geliyor alla alla demiş ,sokağa bakmak için salona gelmiş bakmış ipek pc masasının arkasına sıkışmış ağlıyor pirizlerin içinde
en büyük kazamız ipek,kaynanam,eşim ve kaynım hepsi oturuyor salonda ortada sehpada çay ben mutfakta çay dolduruyorum hepsinin içinde çayı üstüne döktü kolu yandı 15 gün pansumana gitmiştik...
anne gibi kimse dikkat edemiyor ama işte insan bazen çocuğu birilerine emanet edip kafa dinleme ihtiyacı hissediyor...allahım büyük kazalar vermesin de benimkiler fenaaa yani,eminim bakıcı onlardan daha iyi bakar..
Ah Ah kurstan bi geliyorum beline kadar kaka olmuş,hadi unuttun kokuyuda mı duymuyoprsun be kadın diyesim geliyor,ondan sebep kurstan çıkışta eve fırlıyorum
memleketimizde sınav geçmekle iş bitmiyor ya hani
:gülçin seni avatarını değiştirdiğinden beri durgun görüyorum,sana yorum yapmadığıma bakma takibimdesin,bir durgunluk var dökül bakalım bacım,nerde eski neşeli gülçin???:50
kaptan gel artık bacum yaaa,ne gezginciymişsin sen ya,sen benide geçtin
yok kız onu demek istemedimben yıllardır araba kullanıyorum şehiriçi şehir dışı çok rahatım ismek kurslarına gitmekten heryıl tehir ettim ehliyet kursunu bu yıl kış mış demedim o soquklarda her akşam 18.00-21.00 kursa gidip geldim çok şükür kazandım ..Sınavı geçmek o kadar hafife alınacak bişey deqil ben bunun zorluqunu girip gördüm bence sınavı kazanmak büyük bir adımdır sonrası kişinin dikkatine ve kabiliyetine kalmış bişey ben istanbulda yaşıyorum bizim trafiqimiz allak bullaktır şükürler olsun buna raqmen Rabbimin izniyle altından girer üstünden çıkarım...
Güzelim, kuzenim nisani oldu..
Aman onun hazirliklari,
Uzakdan gelen misafirlerimiz vardi yatili kalanlar
var derken cook uzak kaldim sizlerden..
Diyetimide, sporumu da nasil bosladim utaniyorum vallahi:26::26:
Ama vücudum dedigim gibi sasirtti beni, ben kesin 2-3kg artilarim vardir
dedikce, anaaaam bir bakdim 500 gram eksilmisim bile.
Regl'de oldum, ki onun vermis oldugu siskinliklik ve su toplamasi da dahil..
Aman nasil mutluyum sormaa Huri'm
Bakalim, diyetime geri döndüm bu aksam da sporuma baslarim
Allah'in izni ile..
Benim minigim saat 10:30 oldu hala uyumadi,
onu uyutmaya gidiyorum simdilik öpüyorum sizi.
aynen öle canım ya ,emanetin canı bi tarafında olur derler ya işte öyle,ama tek olduklarında da öyle oluyor ya...bir kere annem mutfakta düdüklü tencere pişmiş çabuk soğusun diye yere fayansın üstüne koymuş ipekte emekliyordu o zaman,ipek mutfaktaymış yani,elini yapıştırmıştı tencereye
kaynanamda mutfakta bulaşık yıkarken bir yerden bir çocuk sesi geliyor alla alla demiş ,sokağa bakmak için salona gelmiş bakmış ipek pc masasının arkasına sıkışmış ağlıyor pirizlerin içinde
en büyük kazamız ipek,kaynanam,eşim ve kaynım hepsi oturuyor salonda ortada sehpada çay ben mutfakta çay dolduruyorum hepsinin içinde çayı üstüne döktü kolu yandı 15 gün pansumana gitmiştik...
anne gibi kimse dikkat edemiyor ama işte insan bazen çocuğu birilerine emanet edip kafa dinleme ihtiyacı hissediyor...allahım büyük kazalar vermesin de benimkiler fenaaa yani,eminim bakıcı onlardan daha iyi bakar..
Ah Ah kurstan bi geliyorum beline kadar kaka olmuş,hadi unuttun kokuyuda mı duymuyoprsun be kadın diyesim geliyor,ondan sebep kurstan çıkışta eve fırlıyorum
aynen canım,bende kendimi paralarım misafir geldiğinde sürekli de çağırırım,gittiklerinde artık topuklarım acır altları dümdüz olur resmen...
ama...ama...ama....
artık yatılıya gelenim gidenim yok çünkü artık kızım var millet hizmet göremeyeceği için ,biraz kendi işlerini kendileri yapmaları gerektiği için,birde sabah erken kalkma durumları olduğu için kızdan dolayı kalmıyorlar..
akşam gelenlere de valla şunu alırmısın,bunu getirirmisin,sofraya yardım edermisin diyorum artık...
tabi yine yapacağımı yapıyorum da,eskisi gibi değil...
geçen akşam yengeme yatak çarşafımı değiştirttim hohoytttt...banane her hafta sonu heliyor bari bi işe yarasın
bugün günümüz vardı önce menümü yazayım sonra aldığım yorumları yazarım..
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4-5 zeytin
1 dilim beyeaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
ara:bitki çayı
öğlen:
2 kaşık lahana turşusu
2 kaşık patates salatası
2 kaşık (ıspıt)kaldirik (yöre yöre ismi değişiyopr genelde karadeniz bölgesinde çok tüketilir yerden çıkan bir ot) neticede ot yani :)
3 tane pırasa dolması
ara:bitki çayı
akşam yemeği yemedim açta değilim zatiii belki meyve yerim yada süt yoğurt...
yorumlara gelelim:herkes çok zayıflamışsın dedi,sadece bir tane arkadaşın kaynanası dedi ki;
_ bak gızım ne gozel olmuşsun geçen sene neydi o halin yüzün abalak ,otuduğun yerden galkamayodun,tosbağa gibiii...
selam kızlarrrrrrrr
amma çene çalmışsınız yahu gene....
huri,sevgi,süreyya
bebek emanet etme konusunda bende hiç rahay değilim,kendi annem gene bakarda kaynanam bakamaz hiç...bizde iki ay önce arabanın bir bakımımı nesi vardı onun için egeyi bıraktık kaynanama (benim eşim araba kullanmıyor,üniversitede kaza yapmış iki kere direksiyon fobisi var onun için her yere ben giderim arabaı ben kullanırım)...çocuğun karnı tok ağzına kadar sadece uyuyacak o kadar,dedim ki karnı tok bişey vermeyin sakın ki kayananmda yedirme hastalığı var çok yer ve yedirir egeyede tıkamaya çalışır..neyse bıraktık işimiz sadece bir saat sürdü koşarak geldik amanın birde ne görek oğlan ne var ne yoksa çıkarmış kusmuş ağlamaktan halsiz düşmüş....uyuyakalmış dedim ne oldu ;diyoki yok bişey olmadı öyle ağladı ağladı kustu..mutfağa bir gttim ki yarım kase aşuıre çocuğa dayamış aşureyi zorlamış tıkmış ağzına oda istemyince karnı da tok olunca kusmuş..neyse ben hiç bırkamam o nedenle..çok yüksek sesle konuşur birde çocuk korkuyor ondano nedenle bırakmıyorum...anneme de bıraktık yazın ama kadın fenalık geçirdi on dakkada bir telden aradım nasıl napıyor diye kadın kızdı arama artık yiter dedi aaa böle yapacaksan bırakma ayol dedi napim yaa..kimse benim gibi bakamıyor...
sevgi
hala iyileşemediniz mi canım tüh yaaa..bizde ege üç aylıkken böyle hastalanmıştık ama ben ölüyordum çok fena olunca dr antibiyotik vermişti..:26:
bu hafta liste olamması bir iyi oldu ki,,artılarım vardı yaa çok sevindim vallahhh:119::119:
Çocuk olunca daha zor olur kesin,benim bahanelerim yok aslında evde müsait bekarım çoluk çocuk yok
Sadece yoruluyorum,annem rahatsız evde tek iş yapmaz babama zaten yaptırmam o yapmak istiyo ama ben kıyamıyorum
İşten gelince akşam yemeği yapar,öğle arasına geldiğimde bulaşık yıkayıp öyle dönerim işe
Haftasonu bide kurs başladı şimdi uykuya hasretim aksi gibi çok uykucuyumdur biraz uyudumda öyle geldim şimdi
Ben bu kadar yoğunken zırt pırt birilerinin çıkagelmesi sinirimi bozuyo
İşten gelip yan gelip yatmak istiyorum tv karşısında uyuyakalmak istiyorum ama bu ara nedense herkes beni pek bi sever oldu
Bugün diyeti bozduğum için çok suçlu hissediyorum yarın iş çıkışı yürüyüş yaparım ekmeğim bitti çavdar ekmeği aramam lazım yakın marketlerde bulamadım
Akşam yemeğide yemedim o kadar şeyin üstüne yemek olmazdı
1 elma yedim, şimdi bitki çayı içer yatarım
Herkese iyi geceler
kızlar benim saçlarım çok kötü oldu
yaglı bir yapısı var saçımın ama krem kullanmazsam açılmıyor keçe gibi oluyor
kullanırsam kepek yapıyor ve daha çbk yaglnıyor ben ne ettcemm ya:26::26:
önerisi olan varmı şampuan degiştircem
hders shondus kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
5 yeşil zeytin
3 ince dilim salam
Ara
1 elma
60 gram eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
Akşam
2 tane biber dolması (etsiz)
yarım dolmayla pişmiş patates
60 gr yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
3 litre su
Toplam : 949 kalori :44:
Spor : 120 dakika yürüyüş
Karacabeyin ayıları parktaki aletleri zaptetmemiş olsaydı aletlerde de çalışacaktım.Malum bügün pazar.!!!
Hava nasıl sıcaktı var ya montla çıktım yandım resmen.Bu sefer de çok sıcak olmasın ya :26:
Yarın aletlere başlayacağım inşallah..
o ayılar sadece karacabeyde değiller tatlım her yerde varlar
burdada bir iki derece ısınsa hemen çıkıciim bende
aller süper derya sıkı yaparsan kısa zamanda değişikliği farkedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?