80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım,sende verirsin,bünyeden bünyeye değişiyor pes etmezsen verirsin gibi...ben ilk 3 hafta 100 gram verdim sonra haftada 1 kg ma çıktı şimdi hiç şaşmıyor hep haftada 1 kg..ama benim kilo verimim ayran detoxundan sonra başladı ben ona bağlıyorum sanki..burda arkadaşlarda verirler tarifi bende yazarım bi ara şimdi kalkmam lazım...yeni bir operasyondan çıkmışsın biraz dinlendir kendini öyle yaparsın..

ama öyleydi kız,yere otururdum kızla oynardım,altını değiştirirdim kalkamazdım yerden,yeni kalkmaya alışan çocuklar gibi önde bir tur döner popomu diker öyle kalkardım yerden bana dokunmuyor o laflar ,o zamanlarda dokunmuyordu,ben kendi kendime çok eleştri yapıyordum her laf edenide haklı buluyordum:86:

Huricim öyle olman bir anlam ifade etmiyor,daha kilolu da olabilirdin.Sen kendini eleştirebilirsin çünkü senin vücudun ama başka kimsenin böyle saygısızca laflar demeye hakkı yok bence.Ayrıca kilolu olmak insanlık ayıbı değil ya.Onca misafir için de rencide edilecek bir suç da değil
İyi bari allahtan benim gibi değilsin

selam kızlarrrrrrrr

amma çene çalmışsınız yahu gene....

huri,sevgi,süreyya

bebek emanet etme konusunda bende hiç rahay değilim,kendi annem gene bakarda kaynanam bakamaz hiç...bizde iki ay önce arabanın bir bakımımı nesi vardı onun için egeyi bıraktık kaynanama (benim eşim araba kullanmıyor,üniversitede kaza yapmış iki kere direksiyon fobisi var onun için her yere ben giderim arabaı ben kullanırım)...çocuğun karnı tok ağzına kadar sadece uyuyacak o kadar,dedim ki karnı tok bişey vermeyin sakın ki kayananmda yedirme hastalığı var çok yer ve yedirir egeyede tıkamaya çalışır..neyse bıraktık işimiz sadece bir saat sürdü koşarak geldik amanın birde ne görek oğlan ne var ne yoksa çıkarmış kusmuş ağlamaktan halsiz düşmüş....uyuyakalmış dedim ne oldu ;diyoki yok bişey olmadı öyle ağladı ağladı kustu..mutfağa bir gttim ki yarım kase aşuıre çocuğa dayamış aşureyi zorlamış tıkmış ağzına oda istemyince karnı da tok olunca kusmuş..neyse ben hiç bırkamam o nedenle..çok yüksek sesle konuşur birde çocuk korkuyor ondan o nedenle bırakmıyorum...anneme de bıraktık yazın ama kadın fenalık geçirdi on dakkada bir telden aradım nasıl napıyor diye kadın kızdı arama artık yiter dedi aaa böle yapacaksan bırakma ayol dedi napim yaa..kimse benim gibi bakamıyor...

sevgi

hala iyileşemediniz mi canım tüh yaaa..bizde ege üç aylıkken böyle hastalanmıştık ama ben ölüyordum çok fena olunca dr antibiyotik vermişti..:26:

Iyi Aksamlar Kizlaaaaar

Bende Bugün Abimlere Aksam Yemegine Davetliydim
Yengem Yine Döktürmüs En Sevdigim Yemegi Yapmis Diyette Oldugumu Bile Bile Yaaa ..
Yine Sag Olsun Var Olsun Ama Tabaklarda Resmen Gözüm Kaldi .. Eski Burcu Olsa Tüm Tabagi Götürürdüm ,,Allahtan Migdem Kücüldü $u 2.Haftadir Ve Cabuk Doyuyorum Yoks Birtane Bile Yaprak Sarma Kalmazdi

Bugünkü Menüm :

Sabah :
3.Kuru Kayisi
1.Kupa Limonlu Ilik Su

Kahvalti :
1.Haslanmis Yumurta
2.Dilim Kizartilmis Ekmek
1.Tatli Kasigi Bal
Domates -Salatalik
4.Zeytin
1.Kupa Yesil Cay
1.Kupa Mate Cayi

1.5 Saat Yürüyüs (Hava Mis Gibiydi )

Ara: 1.Havuc

Öglen/Aksam :
1.Kase Mercimek Corbasi
1.Dilim Ekmek
4-5 Ka$ik Bulgur Pilavi Bol Salata E$liginde
5. Tane Yaprak Sarma
1.Tane Kücük Isirik Izgara Sosis
1.Sise Soda

18.00'dan Sonra Bisey Yememeye Gayret Gösteriyorum
ama cok migdem gazinirsa 1.Tane Yesil Elma Veya Kivi Yerim ..
Yarin 2.5 Saat Filan Yine Spor Salonundayim Iyice Bir Ter Dökeyim Hafta Sonundan Kalma ...

izle m hala gelmedimi yaa

banucum kulak asma sölenenlere içine sindiyse şartlar uygunsa düşünme hemde güzel yerdeymiş ev...burda bile hiç begenmediğin evler 110 tl

kıslarr yüregim sızlarrrrr

bebek emanet konusuna gelince şimdiye kadar bir vukatımız yok şükür
annem çouklara çok hakimdir çok güsel bebek bakar
çocukla çocuk olurr hatta o gün gittigimdee legene kardan adam yapıp eve soktu
çocuklar eylendsin diye

k.valdem tek başına bakamazz yanınd ayardımcı olcak
iki tane oldugu için ama gözünden sakınır
özel yemekler çorbalar yapar onlaraa

eskidne çok ön yargılı idim k.valdeme bırakma konusunda ama eşim sadece bir şans ver olmassa bir daha bırakma dedii
valla bi geldim eve utandım ikisininde karnı doymuş
altı tmizlenmiş uyumuşlarr
torunlarına çok düşkünlerdirrr dünya bir yana çocuklar bir yana onlar için
gözü gibide bakarlar bıraktıgım zaman gözüm arkada kalmaz

kronik
çok haklısın ya misafir ayrı bir ugraş istiyorr
bend eçocuklardan sonra misafiri çok isteyemez oldum
yatılı misafiri tabi zaten evim minicik
çok zor oluyor benim için yatılı misafir:26::26:

Çocuk olunca daha zor olur kesin,benim bahanelerim yok aslında evde müsait bekarım çoluk çocuk yok
Sadece yoruluyorum,annem rahatsız evde tek iş yapmaz babama zaten yaptırmam o yapmak istiyo ama ben kıyamıyorum
İşten gelince akşam yemeği yapar,öğle arasına geldiğimde bulaşık yıkayıp öyle dönerim işe
Haftasonu bide kurs başladı şimdi uykuya hasretim aksi gibi çok uykucuyumdur biraz uyudumda öyle geldim şimdi
Ben bu kadar yoğunken zırt pırt birilerinin çıkagelmesi sinirimi bozuyo
İşten gelip yan gelip yatmak istiyorum tv karşısında uyuyakalmak istiyorum ama bu ara nedense herkes beni pek bi sever oldu
Bugün diyeti bozduğum için çok suçlu hissediyorum yarın iş çıkışı yürüyüş yaparım ekmeğim bitti çavdar ekmeği aramam lazım yakın marketlerde bulamadım
Akşam yemeğide yemedim o kadar şeyin üstüne yemek olmazdı
1 elma yedim, şimdi bitki çayı içer yatarım
Herkese iyi geceler

kızlar benim saçlarım çok kötü oldu
yaglı bir yapısı var saçımın ama krem kullanmazsam açılmıyor keçe gibi oluyor
kullanırsam kepek yapıyor ve daha çbk yaglnıyor ben ne ettcemm ya:26::26:

önerisi olan varmı şampuan degiştircem
hders shondus kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim buqday ekmeqinden kanepe

ara
tavuklu şehriye çorbası
kayısılı form çay

öqlen
2 ızqara çinekop
salata
yeşilçay

ara
yok

akşam
müsli
3-4 çamfıstıqı

3 litre su

berramm seni aşada görüyorum cnm bu akşam msnyede gelemicem çok yorgunum hemen yatıp dinlenmek istiyorum tatlım yarın msnden paslaşırız cnm (iyigeceler)

Son düzenleme:

Güzelim, kuzenim nisani oldu..
Aman onun hazirliklari,
Uzakdan gelen misafirlerimiz vardi yatili kalanlar
var derken cook uzak kaldim sizlerden..
Diyetimide, sporumu da nasil bosladim utaniyorum vallahi:26::26:
Ama vücudum dedigim gibi sasirtti beni, ben kesin 2-3kg artilarim vardir
dedikce, anaaaam bir bakdim 500 gram eksilmisim bile.
Regl'de oldum, ki onun vermis oldugu siskinliklik ve su toplamasi da dahil..
Aman nasil mutluyum sormaa Huri'm
Bakalim, diyetime geri döndüm bu aksam da sporuma baslarim
Allah'in izni ile..
Benim minigim saat 10:30 oldu hala uyumadi,
onu uyutmaya gidiyorum simdilik öpüyorum sizi.

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
5 yeşil zeytin
3 ince dilim salam

Ara

1 elma
60 gram eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt

Akşam

2 tane biber dolması (etsiz)
yarım dolmayla pişmiş patates
60 gr yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

3 litre su

Toplam : 949 kalori :44:

Spor : 120 dakika yürüyüş

Karacabeyin ayıları parktaki aletleri zaptetmemiş olsaydı aletlerde de çalışacaktım.Malum bügün pazar.!!!

Hava nasıl sıcaktı var ya montla çıktım yandım resmen.Bu sefer de çok sıcak olmasın ya :26:
Yarın aletlere başlayacağım inşallah..

yok kız onu demek istemedim ehliyetine kavuşmak için dedim,tam olarak belgeyi eline almak için sırada ne var demek istemiştim...sınavı kazandın al sana ehliyet demiyorlar ben 2003 de aldım o zaman 150 lira verip epey uğraşarak almıştım...sınavı kazanmak elbette çok büyük adım,çok sevindim senin adına,Allahın izniyle kazasız belasız artık belgeli iyi sürüşler kuzuuu :81:

Aman canım iyi canını sıkıcı şeyler olmasında bunlar tatlı yorgunluklar ,hadi bakalım kaldığın yerden devam beni spora şevklendiren sensin

huriii
kıs bi daha etrafındakilere çocuk filan bırakma
ben burda korktum yaw
yazık çocuğa

ne güzel yapmışsın

ben yapamıyorum genellikle
söylesemde utana sıkıla

ama ben bi yere gidiim
hiç oturmam
otursam kendimi kötü hissederim

gnellikle büyüklerde bu yedirme hastalığı var

bende işte olduğum zamanlar aradığımda
annem kızar hep
güvenmiyorsan bırakma,ne aayıp duruyosun vs
ama içim rahat etmiyor

dış kapıyı üstten kilitleyin derim ama her geldiğimde bakarım açık

çocuk pencere önlerine sandalye gibi şyler çekmeye başladı
şimdiden düşünmeye başladım
çocuğu takip debileceklermi

annelik zor zanaat

sevgi

hala iyileşemediniz mi canım tüh yaaa..bizde ege üç aylıkken böyle hastalanmıştık ama ben ölüyordum çok fena olunca dr antibiyotik vermişti..:26:

benim geçer gibi sanki
otla çöple idare ediyorum

çocuklarıda özellikle götürmüyorum
küçüğe zatn bişi vermzler
oğlanda bağışıklık kazansın
arada perebron veriyorum
çok öksürürse

tşkr edrm ilgine ilkaycım

bu hafta liste olamması bir iyi oldu ki,,artılarım vardı yaa çok sevindim vallahhh:119::119:

senin çok artın var galiba söylemediğine göre

ooo sen bu günlerin tadını çıkar

her zaman çavdarmı tükeiyorsun
tam buğday,tam tahıllı filan kullandınmı hiç

tresan ısırgan otlu şampuan
tresan saç kremi

o ayılar sadece karacabeyde değiller tatlım her yerde varlar

burdada bir iki derece ısınsa hemen çıkıciim bende

aller süper derya sıkı yaparsan kısa zamanda değişikliği farkedersin

o ayılar sadece karacabeyde değiller tatlım her yerde varlar

burdada bir iki derece ısınsa hemen çıkıciim bende

aller süper derya sıkı yaparsan kısa zamanda değişikliği farkedersin

Haklısın canım her yerdeler

Geçen sene çok faydasını gördüm,artık havalar da ısındı ihmal etmeden yapacağım inşallah.Bacaklarıma dokundukça gaza geliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…