80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum:79::80: bu gün cok işlerim var temizlşik yapacagım hava muhteşem süper

günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım

Günaydin kizlar,
suanda kocaa bir kupa kayisili form cayimi iciyorum.
Herkese hayirli, mutlu ve saglikli günler diliyorum.

Izlooosss, nerde kaldin artik annem, aa aaa aaaa aaa yiter artik yiter:95::95::95::95::95::95::95:

Derya, canim dün netten buldugumu yapmadim gece evimde bircok sey eksikdi ondan :97:
Senin tarifini verebilir misin canim bana ?

Vereyim canım,
yarım kabuk tarçın (ama küçük olursa 1 bütün atıyorum ben)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunları 2,5 kupa suyla kaynat 10 dakika filan
sonra kapat ateşini üstünü kapat biraz da demlensin.Sonra da sabah ve akşam yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da olur ben akşamları öyle içiyorum.
Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra kalan çayın içindeki posayı çöpe at ki akşama kadar acımasın.Yoksa içilmiyor canım.Bütün malzemeler tane olacak toz olmaz.

İzlem bence de yeter artık :95::95:

merhaba dün aranıza yeni katılmıştım buda dünkü menüm sonuç bu kadar kötü ve tehlikeli maalesef ekmeği bırakmazsam olmucak bu iş kesin anladım ekmek benim zayıf noktam :84:bide nohutun pilavın bu kadar kalorili olacağını tahmin edemedim

3 tane orta boy börek
750
1 porsiyon nohut
400
1 porsiyon pilav
300
2 kase salata
100
4 kaşık yoğurt
50

sütlaç x 3
600
çekirdek (50 gr)
290

toplam: 2490 kalori

Son düzenleme:

Zamanla hepsinden uzak durmayı öğreneceksin,börekleri hamur işlerini,kızartmaları hepsini hepimiz çok seviyoruz ama karşı koymak zorundayız hayallerimiz için.Umarım bu günün çok daha başarılı olur.

Canim Allah razi olsun.
Bu karisimi, yemeklerden önce sicak mi tüketicem ayni gün icerisinde
yoksa soguk mu ?

Ölse zerre üzülmem..Kadın düşmanı şiddet yanlısı ruhsuz herif!!

çok zıtız yavrum ya,bilmiyorum iyi bir şey değil ama kendimde merhameti görüyorum ben,iboyu dinlemem,sevmem,ama açtığı onca dükkanı bilirim,çalışanlarını bilirim,kaç bin kişinin ekmeğini veriyor,adını söylemeden gizliden yaptığı yardımları da biliyorum,çocukları sevenleri....

insanlar ne yaparsa yapsın kendilerini ilgilendirir,kadını dövmüş,ona sıkmış,buna küfür etmiş o onunla Allah arasında ki hesaplaşmadır,bana düşmez onun değerlendirmesi...
ben üzülürüm arkadaş,ailesine üzülürüm,çocuklarına üzülürüm,sevenlerine üzülüyürüm...
bugün temizlik günüm ,daha kahvaltı bile etmedim üzüntüme....

evet huysuz bir kaynana var da,tek başına olmuyor mu yani illa anne yada kaynana bakıma yardımcı mı olmalı?çalışıcakmısın yani seni çok takip edemedim ondan soruyorum...

o yerlere hiç girmemeliydik zira çok yaralıyım...:26:

sabah 4:30 da doğum yaptım 5 de annemi aradım ben doğurdum diye
"bu saatte ne yapabilirim ki,hayırlı olsun kızım" dedi geri uyumuş 8 de geldi hastaneye....(sırf onu doğum başlarken hastaneye giderken arayıp çağarmamışım diye tirip attı)

aynı gün hastaneden evime gelirken oda derneğimizin eğlencesine gitti hastane çıkışı...benimle eve gelmedi...

3 gün kaynanam kaldı bende, sonra evine gitti...4 günlük lohusa kadındım yalnız kaldım hala kızımla tek başımayım

şimdi bir kaç aydır kursa giderrken haftada 2 gün bırakıyorum kaynanama o kadar....ne anamdan ne kaynanamdan hayır yok ...aslında gerekte yok bu yaza artık kreşe verebilirim ...

Ben çok şanslıyım oğlum ateşlendi ilk kez tek kaldım oğlumla ilk kez annem acil evine gitti su basmıştı.Aksilik o gece oğlum ateşlendi.Napacağımı bilemedim.Tabiki ılık duş, evi havanldır,ateş düşürücü ver bunları biliyorum yaptımda ama bi düşüyor bi çıkıyor havale geçirmesinden korktım çaresiz kaldım.annem fazla kalmadan ertesi gün geldi ve ben işe gidiyorum sürekli oğlan için uyanmak gerektiği için kendi odasına aldı günlerde uyumadı gece suş aldırdık.Kısacası benden daha ii bakıyor daha telaşlanıyor kaç kez doktora götürdük.Bazen bize kızıyor eşimin tavırlarına şimdiye çoktan giderdim de oğlanı bırakamıyorum dio.Ben annemim hakkını nasıl öderim.doğumun çok zor oldu sunni sancıyla, dikişim çok fazlaydı.oğlum sarılık geçirdi hastanede başımızdan 1 dk.ayrılmadı.ALlah uzun sağlıklı ömür versin anneme...kilomdan doalyı mutsuzum üzülüyorum die lut gölü tuzu ii geliyormuş dedim hemen aldı.mekik aleti aldı beni sürekli motive ediyor...havalar ısınsın birlikte yürüyüşe çıkacağız...Unutmadan çalışmak zorundayım ev kira olduğu için eşimin maaşıyla geçinemeyiz...

Huricim o zaman ekmeğini verdiği inşaat işçilerine "defolun gidin benden alacağınız yok,kafanıza sıkarım" dediğini de görmüşsündür mutlaka.
Saygı duyuyorum canım görüşlerine
Üzme kendini madem öyle düşünüyorsun dua et onun için ne diyeyim.

Son düzenleme:
kızlar dünkü menüm

Sabah
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Muz 1 ADET 100
Kahvaltı- Öğlen Yemeği
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Akşam
[9] Kıymalı Pide 1 ADET 498
[10] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
Toplam : 1035.9 kal.

yine dengesiz bir hafta sonu menüsü sabah tartıda 85.2 kg geldim yani 1 haftadır gram oynamadı. Bu hafta regl olucam etkisi var mıdır acaba

günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım

canım çok geçmiş olsun yakın olsak hemen yardıma gelırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…