yok kız onu demek istemedimehliyetine kavuşmak için dedim,tam olarak belgeyi eline almak için sırada ne var demek istemiştim...sınavı kazandın al sana ehliyet demiyorlar ben 2003 de aldım o zaman 150 lira verip epey uğraşarak almıştım...sınavı kazanmak elbette çok büyük adım,çok sevindim senin adına,Allahın izniyle kazasız belasız artık belgeli iyi sürüşler kuzuuu :81:
Aman canım iyi canını sıkıcı şeyler olmasında bunlar tatlı yorgunluklar ,hadi bakalım kaldığın yerden devam beni spora şevklendiren sensin
iyi geceler kıslar
ben kaçiim
şimdi ben yatarım az sonra kuzum uyanır
bazen emzirirken anlık uyuduğumu farkedip irkiliyorum
emzirme bitene kadar zor dayandığım oluyor ne yalan söyliim
bazende uykum kaçıyor
kuzumu kokluyorum kokluyorum doyamıyorum...
iyi geceler kızlar,benim diyetten mi ,uyku düzensizliğinden mi bilmiyorum göz altlarım çöktü kızlar,üzüm çekirdeği yağı kullanmıştım bi ara ama faydasını görmedim,gerçi gece 1-2 gibi sabahta 10-11 gibi kalkıyorum 8-9 saat uyuyorum her gece ama anlamadım
yok kız onu demek istemedimehliyetine kavuşmak için dedim,tam olarak belgeyi eline almak için sırada ne var demek istemiştim...sınavı kazandın al sana ehliyet demiyorlar ben 2003 de aldım o zaman 150 lira verip epey uğraşarak almıştım...sınavı kazanmak elbette çok büyük adım,çok sevindim senin adına,Allahın izniyle kazasız belasız artık belgeli iyi sürüşler kuzuuu :81:
bilirsin sen ehliyeti emniyet takdim ediyor bunun içinde bazı evraklar istiyor bu evraklarda şoförler derneqinden temin ediliyormuş kursumuz siz uqraşmayın biz hallederiz dediler haftaya pazartesi kurstan evrakları alıp emniyete teslim edip ehliyeti öyle alıcaz komple herşeyi içinde 700lira tuttu bende çok sevindim sınavı kazandıqıma gerçekten kötü geçmişti ve hiç umudum yoktu kendimi okadar sıkmışımki hala vücudum gerqin sabah duş aldım belki relax olurum iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim
Derya, canim bana bu tarcin cayinin tarifini verebilir misin?
Seni de coooook cooook öptüm tatlimm
İbrahim tatlıses vurulmuş bu akşam şişlide yartalanmış
günaydın hekese....
hava ne güzel yaa...
baktıkça içim gidiyor.
kendimi dışarı atıp yürüyesim geliyor ama ne mümkün..
çocuklar elimi kolumu bağlıyor..
geçen atv habede bi adam gösterdile...
spor hiç yapmamış diyetisyenin dediklerine uyarak 6 ayda 43 kg vermiş...
belki ben de veririm..
veriyorum zaten soun değil ama sarkma olur diye korkuyorum..
neyse havalar iyice ısınsın inşallah başlarım yürüyüşe..
Günaydın güzeller
Benim tartı günüm pazartesi olur bu hafta demiştim cumada bildirim yaparım ama 2 haftadır hiç tartılmamıştım
Başlangıç kilosu 90
Şu anki kilo 86,5 ( Tartım dijital değil malesef ibre 86 ya daha yakın ama ben buçuk dedim gitti)
Babamdan 2 hafta sonraki doğum günüm için dijital tartı istiyorum durup durup bakalım ikna olcakmı
Çizelgemi yapıcaktım ama bel ölçüsüde yazılıyomuş akşam evde yaparım artık
Şimdi ben 3,5 kilomu verdim ya
Günaydın güzeller
Benim tartı günüm pazartesi olur bu hafta demiştim cumada bildirim yaparım ama 2 haftadır hiç tartılmamıştım
Başlangıç kilosu 90
Şu anki kilo 86,5 ( Tartım dijital değil malesef ibre 86 ya daha yakın ama ben buçuk dedim gitti)
Babamdan 2 hafta sonraki doğum günüm için dijital tartı istiyorum durup durup bakalım ikna olcakmı
Çizelgemi yapıcaktım ama bel ölçüsüde yazılıyomuş akşam evde yaparım artık
Şimdi ben 3,5 kilomu verdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?