80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kıslar
ben kaçiim

şimdi ben yatarım az sonra kuzum uyanır

bazen emzirirken anlık uyuduğumu farkedip irkiliyorum
emzirme bitene kadar zor dayandığım oluyor ne yalan söyliim
bazende uykum kaçıyor
kuzumu kokluyorum kokluyorum doyamıyorum...

Öyle canim, Allah'im bu günlerimizi arattirmasin insAllah...
Ahahahah yerim seni ben, ne mutlu bana azim verebiliyorsam size..

Oyhhhh Allah'im acisini, derdini vermesin sana annesi..
Bende de olurdu hep öyle, tatli uykuya dalma modlari :76::76:
Öp benim icin kuzunu..

Derya, canim bana bu tarcin cayinin tarifini verebilir misin?
Seni de coooook cooook öptüm tatlimm

iyi geceler kızlar,benim diyetten mi ,uyku düzensizliğinden mi bilmiyorum göz altlarım çöktü kızlar,üzüm çekirdeği yağı kullanmıştım bi ara ama faydasını görmedim,gerçi gece 1-2 gibi sabahta 10-11 gibi kalkıyorum 8-9 saat uyuyorum her gece ama anlamadım

Nasil uykum var, ama Acun'a takildim kaldim..
Hem cok agladim, hemde Yaradan'ima milyonlarca kez sükür ettim, sigindim.hamd ettim....
Insanlarin ne dertleri var, ne....
Hamd olsun halimize..

Dün Türk marketine gittigimde, cubuk tarcin almisdim.
Simdi netten bakdim bi tarife,
onu icerek yaticam. Bakalim hayirlisi olsun buda..
O kaynayana kadar da mekige devam..

Iyigeceler güzelim,
bunda en cok pay uyku düzensizligi ve yorgunlukda buna cok cok büyük etken..
Diyeti dengesiz yapmiyorsun ki..
Nette arastirsana bir canim, yanlis hatirlamiyorsam eger
Ömer Coskun bunun hakkinda bilgi vermisdi..

ayy hemde başından vurulmui vidoesu var hastaneye gelırken oglu çektirmio ama ayy çok üzüldüm yaa ben cok severim ibrahm tatlısesii

Son düzenleme:
Nerde izledin yaa ?
Ben Show'a bakiyordum Acun'dan aldim haberi.
Sen hangi kanaldan ögrendin ?

canım ben haber türkten izledim öldü diyolarmış hastanede resmi bi açıklama yapamıyomuş mermi girmiş kafasına ayyy tüh ya cok kötü oldum gece gece inşallah ölmez ya

Son düzenleme:
Can tasiyor iste..
Rabbim sevdiklerine, yavrularina bagislasin.
Yazik ya..
Ne olursa olsun, can.....

Günaydın kızalr herkese hayırlı ve güzel birgün diliyorum bu arada ibrahim tatlısese çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin..

Son düzenleme:
kızlar dün 2 tane çok küçük ızqarada yaptıqım çinekop yedim ne çok tok tuttu beni hala tokum sadece öqün atlamamak için kahvaltı yaptım çinekopu öqlen yemiştim akşam çok az müsli yedim belkide bu tokluqun nedeni müslidir :44:

günaydın hekese....
hava ne güzel yaa...
baktıkça içim gidiyor.
kendimi dışarı atıp yürüyesim geliyor ama ne mümkün..
çocuklar elimi kolumu bağlıyor..
geçen atv habede bi adam gösterdile...
spor hiç yapmamış diyetisyenin dediklerine uyarak 6 ayda 43 kg vermiş...
belki ben de veririm..
veriyorum zaten soun değil ama sarkma olur diye korkuyorum..
neyse havalar iyice ısınsın inşallah başlarım yürüyüşe..

Günaydın güzeller
Benim tartı günüm pazartesi olur bu hafta demiştim cumada bildirim yaparım ama 2 haftadır hiç tartılmamıştım
Başlangıç kilosu 90
Şu anki kilo 86,5 ( Tartım dijital değil malesef ibre 86 ya daha yakın ama ben buçuk dedim gitti )
Babamdan 2 hafta sonraki doğum günüm için dijital tartı istiyorum durup durup bakalım ikna olcakmı
Çizelgemi yapıcaktım ama bel ölçüsüde yazılıyomuş akşam evde yaparım artık
Şimdi ben 3,5 kilomu verdim ya

günaydın kızlar

sizden öğrendim daha bakmadım habrlere
bu nasıl bir caniliktir
bi insanın canına nasıl kıyılır
ibrahim tatlıssi izlememde dinlmemde ama insan sonuçta
yazık ya nasıl kıyıyorlar
bunu yapanların ruh hali nasıldır aceba

yaşıyormu bilen varmı kızlar ntte bi haberlere bakiim

Derya, canim bana bu tarcin cayinin tarifini verebilir misin?
Seni de coooook cooook öptüm tatlimm

Canım yetişemedim sen tarifi almışsın bile :26:

İbrahim tatlıses vurulmuş bu akşam şişlide yartalanmış

Ölse zerre üzülmem..Kadın düşmanı şiddet yanlısı ruhsuz herif!!

Günaydın canım,emin ol mutlaka sarkma olur sporsuz.Bak ben de 1,5 aydır sporsuz veriyorum ama hayatımda ilk defa bacaklarımı bu kadar yumuşak görüyorum.Hiç bir şey yapamasan da mutlaka yürüyüş yap.Ben de öyle yapıyorum inan o bile yeterli..

Günaydın Dilek..
Eveeet bak nasıl bir mutluluk değil mi bu..Böyle böyle gidiyorlar işte

Günaydın canlar
Hava güzel,hayat güzel,güneş sıcacık...Daha ne olsun ya

tebrikler cnm bende ilk başladıqımda 90 la başlamıştım 86 85 80 derken sonuda 6lı rakamları görmek nasip oldu Rabbime şükürler olsun darısı başına cnm

Günaydın kızlarr

zuzum 24 merhaba Fitne Herbal Tee sadece yurtdışında mı var?burada Ankara'da bulabileceğimiz bir yer var mı?

Senacımm tebrikler allah kazasın belasın kullanmak nasip etsin...Ehliyetin hayırlı olsun.Sınav sonucu bekleme stresini atlattın üstünden koca bir yük kalkmıştır...Ne kadar çok kullanırsan o kadar çabuk trafiğe çıkılıyor sakın erteleme...

İzlem herkes seni çok özledi.Merakla bekliyor...

Derya'cım walla eşin haklı ben öyle bir olay duysan git deselerde gitmem.Allah kötülüklerden korusun...Hiç riske girme birde adam çıplak karşına çıkmış ben olsan o parkın yanından geçemem:18:

Beyaz patik koşu bandının gürültüsünden komşular rahatsız olmuyor mu bizim komşular mı gıcıkkk?

masumm mekik alaeti hangisini kullanıyorsun, bende aldım ama çok fazla kullanamadım faydasını görüyormusun cd de hergün 5 dk. sonucu görün diyor maalesef ben 5 dk kullanamıyorum ara sıra 100 mekik ancak çekebiliyorum.Aslında her sabah kullansam belki işe yarar:44:

Merhaba Huri

Ben bebek baıkımı konusunda çok şanslıyım erken doğum için hastaneye yattığımda bile annem 1 hafta yanımdan hiç ayrılmadı...Benim maalesef kayın bvalidemle aram hiç ii değildir.Samimi asla olmam.Nişan döneminde yaşananlar,düğünde olanlar hiçbiri aklımdan çıkmıyor.Ağzıyla kuş tutsa,amuda kalksa hiç bişekilde benim fikrimi değiştiremez.konuştukça sinirleniyorum.Annem ankara dışında oturduğu için 7-8 ay annem kalan 3-4 ay kayın validem baksın diye düşünmüştük.Ama şimdi istemiyorum ve annemi nasıl sürekli bakması için ikna edeceğim bilmiyorum...İşin kötüsü bu pis kinci huyum anneme çekmiş annemde dünürüyle anlaşamıyor.biz 3 kardeşiz ve çok şükür hiçbir sorun yok.Yani annem çocuk bakabilir değil mi?Ama yok kayınvalidem o kadar çok karışıyor ki bıkkınlık getiriyor.Bir gün baktım eşim annesini almış geliyor 3-4 gün bizde kalacakmış.Annemde ii siz burdaysanız biraz fazla kalın bende evime gidiyim dedi yok gitmeyin dio.Çünkü sadece sevecek oğlanı o kadar...yine bişmişlik yaptı bende sinirlendim buyur bak bakalım biz evde yokmuşuz gibi ben işe gidince napacaksın bakabilecek misin?oğlan sende duracak mı dedim?Bakarım ne var ki bu bebek daha adam mı ara dedi?bilerek karışmadım ama imkansız sürekli emziği düştü yıka, maması bitti yap, altı değşecek bez ver pamuk yıka susmuyor emzir....ii walla böyle herkes bakar bei işten mi çağıracaksın susmuyor emzir diye dedim.Hemen eşim hiç kıyamaz annesine anne yoruldun belin ağrımasın ben alıyom oğlanı dedi...ve bu sadec3-4 saat oldu.Unutmadan kahvaltı yapıyoruz bebek kucağınca kahvaltı yapamadı.eşim ekmeği lokmalara böldü.böreğini dilimledi...bi ağzına vermedi.Benim annem bu bebekle kahvaltı yapıyor,onu yatırıp wc gidiyor, saatlerce oynatıo,cidden zor iş çok yoruluyor ve akşam gelince eşim anne yoruldun ben alıyım demiyor.Sadece sevmek için alıyor.Onun dışında sigara içeçeğim çocuğu tut, dizi izleyeceğim tut,arabaya ineceği tut....işin kötüsü kimse emeklerinden dolayı teşekkür etmiyor sadece konuşuyor o kdar ii biliyorsan gel kendin bak...yada bakıcı tut 1.000.-TL öde gör....çok sinirliyim.Kayın valideme oturmaya gittik sobalı ev çocuğun eli sobaya değdi.Annem panik oldu ben o ara montları asıyordum.Yok bişey olmaz sobayı yeni yaktım dio.Ya kızgın olsa oğlanın eli yapışacak...Allahım niye böyle niye bende herkes gibi kayınvalidemle geçinemiyorum.Eşim beni değil her zaman annesini tutar.un kurabiyesi yapı götürdüm ogün eltim sever herkes yedi kayın validem o kadar yemesine rağmen eltime al götür biz sevmeyiz yemeyiz dedi...bu ne şimdi...evde tartılacağız ben,annem ve eltim var aranızda en zayıf benim die hava atıyor.Napacaksın manken mi olacaksın dedim.Yeni doğum yapmıştım düşün...Bana iç çamaşırı getirmiş 6 numara penye bu ne annane çamaşırı dedim.ben bunu yer bezi yapıyım dedim.Ancak sana bu olur dio...millete beni tarif ediyor baseni geniş dio sannane benim basenimden sanane...çenem düştü kusurabakmayın kızlar...

Gebera 1987 hoşgeldin inş.istediğin kiloya sağlıkla ve burada bizlerle kavuşursunn...

Dilekcim tebrik ederim 2 haftada 3,5 gayet ii devanımı diliyorummm.

pazar yediklerimi hemen yazıyım

sabah
sirkeli ılık su+kaşarlı tost 1 dilim kepek ekmeğini
arada
elma+süt
öğlen
3-4 çatal patates kızartması dayanamadımtaze bakla+yoğurt
arada
portakal+süt
akşam
karnabahar+havuç fırında yağsız+yoğurt
arada
elma

pazar günü tek kaçamağım maalesef kızartma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…